Banen

Singapore
Zuid Afrika
Zweden
Ierland

Toekomstige races

Zweden
Nederland
Zweden

Bjorn Better Bets

 
Speel jij ook mee met Zweden-expert Bjorn Better? Met ingang van dinsdag 17 juni, hebben wij Bjorn Better, onze expert van de Zweedse drafkoersen, een nieuwe uitdaging gegeven: En wel in de vorm van Bjorn Better Bets.

Runnerz heeft Bjorn Better een budget van €500 euro gegeven, waarmee hij iedere dinsdag een weddenschap zal plaatsen. Uiteraard is het doel om deze €500 euro om te zetten in een zo groot mogelijke winst.
Bjorn Better maakt zijn keuze, een afweging tussen een goede winkans en een mooie uitbetaling, op deze pagina aan jou bekend, zodat jij mee kan spelen met zijn keuzes. 

Speel mee en pak dezelfde winsten als Bjorn Better!  
 

  
In de Pot:
€183,30 (-€297,70)
Inzet vandaag:
-

  

SOLVALLA 17 APRIL

Het is weer dinsdag en dus... een nieuwe Best Bet van Björn Better!

We gaan weer naar Solvalla deze dinsdag. Er komen werkelijk toppaarden aan de start vandaag en dat wordt heel interessant. Het was echter niet makkelijk om een leuke outsider te vinden...

Ik zet 25 euro WINNEND op Charrua Forlan


Solvalla Koers 8: Charrua Forlan

In deze mooie race ga ik vol voor het paard van Hans-Owe Sundberg. Ik ga ervan uit dat hij de kop pakt en wie gaat hem dan verslaan? De beste paarden hebben deze koers nodig en de banen worden steeds sneller nu. Hela vägen! Vier keer het geld?

Lycka till!

Björn Better

Uitslag: WINNEND