Bjorn Better Bets

 
Speel jij ook mee met Zweden-expert Bjorn Better? Met ingang van dinsdag 17 juni, hebben wij Bjorn Better, onze expert van de Zweedse drafkoersen, een nieuwe uitdaging gegeven: En wel in de vorm van Bjorn Better Bets.

Runnerz heeft Bjorn Better een budget van €500 euro gegeven, waarmee hij iedere dinsdag een weddenschap zal plaatsen. Uiteraard is het doel om deze €500 euro om te zetten in een zo groot mogelijke winst.
Bjorn Better maakt zijn keuze, een afweging tussen een goede winkans en een mooie uitbetaling, op deze pagina aan jou bekend, zodat jij mee kan spelen met zijn keuzes. 

Speel mee en pak dezelfde winsten als Bjorn Better!  
 

  
In de Pot:
€315,05 (-189,95)
Inzet vandaag:
-

  

AXEVALLA 5 DECEMBER

Het is weer dinsdag en dus... een nieuwe Best Bet van Björn Better!

Dit keer gaan we naar de baan van Axevalla met de langste laatste rechte lijn van Zweden. Pas op: in Zweden moeten vanaf december tot en met februari alle paarden met ijzers lopen!

Mijn Best Bet-vorm is al een tijdje heel matig. Hopelijk kan de Best Bet van deze week daar verandering in brengen.

Ik zet 25 euro WINNEND op Eskimo Brother.
Axevalla - Koers 9: 4 Eskimo Brother

Was derde in zijn comeback achter o.a. Categorical maar wil revanche nu met een beter nummer dan de favoriet. Hij is snel maar helaas niet altijd betrouwbaar. Is opvallend weinig gespeeld tot nu toe en dat komt wellicht door de nieuwe pikeur. Mikael J Andersson is natuurlijk geen Björn Goop maar hij is zeker niet slecht. Håll igång!

Lycka till!

Björn Better

HELAAS NIET WINNEND