Banen

Nederland
Zuid Afrika
Zweden
Duitsland
Ierland

Bjorn Better Bets

 
Speel jij ook mee met Zweden-expert Bjorn Better? Met ingang van dinsdag 17 juni, hebben wij Bjorn Better, onze expert van de Zweedse drafkoersen, een nieuwe uitdaging gegeven: En wel in de vorm van Bjorn Better Bets.

Runnerz heeft Bjorn Better een budget van €500 euro gegeven, waarmee hij iedere dinsdag een weddenschap zal plaatsen. Uiteraard is het doel om deze €500 euro om te zetten in een zo groot mogelijke winst.
Bjorn Better maakt zijn keuze, een afweging tussen een goede winkans en een mooie uitbetaling, op deze pagina aan jou bekend, zodat jij mee kan spelen met zijn keuzes. 

Speel mee en pak dezelfde winsten als Bjorn Better!  
 

  
In de Pot:
€335,05 (-€139,95)
Inzet vandaag:
-
  

SOLVALLA 6 FEBRUARI

Het is weer dinsdag en dus... een nieuwe Best Bet van Björn Better!

Pas op: in Zweden moeten vanaf december tot en met februari alle paarden met ijzers lopen!

We gaan deze dinsdag naar Jägersro. Ik was er vorige week heel dicht bij met Gentille maar zoals men in Zweden zegt:  nära skjuter ingen hare! Ik heb nu echt al heel lang niet meer gewonnen met mijn Best Bet en ook deze week neem ik een groot risico...

Ik zet 25 euro WINNEND op Just Wait and See
JÄGERSRO Koers 9: 10 Just Wait and See

Is een gigant van een outsider hier. Flopte totaal vorig seizoen maar was prima als driejarige. Hij komt nu terug na een langer oponthoud en is zeker goed voorbereid. Wordt dit keer gereden door Christoffer Eriksson en dat is heel interessant. Hij is absoluut goed genoeg om hier voor de zege te strijden. Håll igång!

Lycka till!

Björn Better

WINNENDE WEDDENSCHAP