Banen

Zweden
Ierland

Toekomstige races

Zweden

Bjorn Better Bets

 
Speel jij ook mee met Zweden-expert Bjorn Better? Met ingang van dinsdag 17 juni, hebben wij Bjorn Better, onze expert van de Zweedse drafkoersen, een nieuwe uitdaging gegeven: En wel in de vorm van Bjorn Better Bets.

Runnerz heeft Bjorn Better een budget van €500 euro gegeven, waarmee hij iedere dinsdag een weddenschap zal plaatsen. Uiteraard is het doel om deze €500 euro om te zetten in een zo groot mogelijke winst.
Bjorn Better maakt zijn keuze, een afweging tussen een goede winkans en een mooie uitbetaling, op deze pagina aan jou bekend, zodat jij mee kan spelen met zijn keuzes. 

Speel mee en pak dezelfde winsten als Bjorn Better!  
 

  
In de Pot:
€655,05 (+155,05)
Inzet vandaag:
€-
  

 

Het is weer dinsdag en dus... een nieuwe Best Bet van Björn Better!

Mijn Best Bets hebben een tijd niet gewonnen nu en dus neemt het zelfvertrouwen ietwat af. Ik ga dit keer voor een wat laffe keuze. Krijg ik 3-4 keer het geld?

Ik zet 25 euro WINNEND op Tiger Williams.

GÄVLE
Koers 8: 4 Tiger Williams

Is niet helemaal betrouwbaar en springt helaas wel eens. Maar hij is werkelijk veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden en las hij foutloos gaat nu zou hij hier topkans moeten hebben. Hans R Strömberg kan dan hopelijk snel de kop pakken hier en dan zou dit over-en-uit moeten zijn.


Lycka till!

Björn Better


Winnende weddenschap!