Toekomstige races

Zweden

Bjorn Better Bets

 
Speel jij ook mee met Zweden-expert Bjorn Better? Met ingang van dinsdag 17 juni, hebben wij Bjorn Better, onze expert van de Zweedse drafkoersen, een nieuwe uitdaging gegeven: En wel in de vorm van Bjorn Better Bets.

Runnerz heeft Bjorn Better een budget van €500 euro gegeven, waarmee hij iedere dinsdag een weddenschap zal plaatsen. Uiteraard is het doel om deze €500 euro om te zetten in een zo groot mogelijke winst.
Bjorn Better maakt zijn keuze, een afweging tussen een goede winkans en een mooie uitbetaling, op deze pagina aan jou bekend, zodat jij mee kan spelen met zijn keuzes. 

Speel mee en pak dezelfde winsten als Bjorn Better!  
 

  
In de Pot:
€485,05 (-14,95)
Inzet vandaag:
€25

  

Axevalla, 17 oktober

Het is weer dinsdag en dus... een nieuwe Best Bet van Björn Better!

Axevalla vandaag en werkelijk prachtige koersen! Mijn winnaar komt in de laatst V64-afdeling, tevens een Dubbel Winnend-koers

Ik zet 25 euro WINNAAR op Spickleback Face.

AXEVALLA Koers 9: 5 Spickleback Face

Is nog relatief onbekend bij het grote publiek maar dat gaat veranderen. Hij was fantastisch in het dooie spoor in een Kriteriet-serie en had bijna de finale gehaald. Robert Bergh is vaak offensief en met wat geluk kan hij hier zelfs de kop pakken. Dan is dit afgelopen-uit... Vier-vijf keer het geld?

Lycka till!

Björn Better

HELAAS NIET WINNEND