Toekomstige races

Zweden

Grand Slam 75 voorbeschouwing en tips

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

Grand Slam 75 Solvalla, zondag 15 oktober

Achtste zege op rij voor Izzy...

De GrandSlam75 wordt deze zondag op Solvalla gereden. Veel succes!

Twee bankers van Per Lennartsson

Merries in de eerste afdeling. Must Have is goed voor deze klasse en heeft het best geloot van mijn trio. Ioana Hanover en Kitspirit zijn veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Meenemen.

Driejarige paarden in de tweede afdeling. Helios di Quattro is zijn carriere goed begonnen en verdient een overwinning. Dit nummer kon niet beter. Per Lennartsson is een springspoor-topper en gaat natuurlijk voor de kop. Hela vägen.

Nog een keer Per Lennartsson in de derde afdeling. Xceed G.T. is constant en goed geweest op het eind en hij ontmoet zeer matige tegenstand hier. Staat er mooi in en heeft een prima winstkans met het juiste koersverloop. Håll igång!

Gogo di Quattro wil revanche

De beste banker komt in de vierde afdeling. Izzy is haar carriere fantastisch begonnen en heeft maar liefst zeven overwinningen op rij. Won laatst na een langer oponthoud en is normaal gesproken nog veel beter nu. Topkans.

Heel open in de vijfde afdeling. Toreador komt terug na een lang oponthoud maar kan meteen winnen met Kihlström. Titan Igiro won laatst in een nieuw record. Honey Bunny wordt dit keer gereden door Torbjörn Jansson en kan weer verrassen ondanks dit nummer. Gogo di Quattro was laatst flink gespeeld maar sprong. Wil revanche hier. Flash di Quattro komt uit Duitsland en de kansen zijn niet makkelijk in te schatten.

Game Boko staat er mooi in

Vierjarige paarden in de zesde afdeling. Västerbo Tristan is in vorm en heeft goed geloot. Ready K.K.Hall won laatst met deze pikeur Ulf Eriksson. Game Boko wordt wellicht favoriet. Hij staat er mooi in hier en moet er absoluut bij. Sister Morphine wint niet vaak maar is talentvol en in deze vrij matige koers heeft ze zeker kans.

Duo in de laatste afdeling. Visitor liep laatst tegen veel betere paarden en won de koers ervóór. Hij heeft een perfekt nummer hier en krijgt zeker een mooi parcours. Tornado Jet komt uit Duitsland. Hij heeft al zeven zeges behaald dit jaar en is een vroege uitdager.

Mijn systeem:

GS75-1: 3,5,6
GS75-2: 6 Helios di Quattro
GS75-3: 8 Xceed G.T.
GS75-4: 4 Izzy
GS75-5: Alle twaalf paarden
GS75-6: 3,5,6,9
GS75-7: 2,5

Totaal: 3 x 1 x 1 x 1 x 12 x 4 x 2 = 288 combinaties
Kosten: 288 x 0,12 = 34,56 euro

Lycka till!

Björn Better