Banen

Nederland
Zuid Afrika
Zweden
Duitsland
Ierland

Grand Slam 75 voorbeschouwing en tips

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

Grand Slam 75 Halmstad, zondag 18 februari

Magic Happens is te goed voor deze klasse

De GrandSlam75 wordt deze  zondag gereden op de baan van Halmstad in het zuiden van Zweden. Het ziet er werkelijk niet al te moeilijk uit vandaag en ik speel met een heel klein systeem. Veel succes!

LET OP! VAN DECEMBER TOT EN MET FEBRUARI IS HET IN ZWEDEN VERPLICHT OM MET IJZERS TE LOPEN!

Global Takeover van start tot finish

Meteen een banker in de eerste afdeling. Global Takeover heeft geen fraai rijtje maar hij heeft dan ook pittige V75-tegenstand ontmoet. Veel eenvoudiger dit keer en hij is snel van start. Dit ziet er uit als spets-och-slut.

Trio in de tweede afdeling. Jessica Ås is veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Pakt hier zeker de kop met Kevin Oscarsson. Blue Racer Ås won laatst sensationeel in de V75. Heeft daarna echter een tijd niet gelopen. Global Tenderness heeft ook een oponthoud gehad. Wint niet vaak maar kan een hoop. Meenemen.

Eerste zege voor Kaiser Håleryd?

Leerlingen in de derde afdeling. Denco'sLucky Kilab won laatst en is in vorm. Kaiser Håleryd is waarschijnlijk het beste paard maar hij heeft gek genoeg nog nooit gewonnen. Heeft hier werkelijk een koersje op maat. Goede kans ondanks dit nummer.

Nog een duo in de vierde afdeling. Wild Love heeft twee zeges op rij en is beter dan ooit. Gaat zeker voor de leiding hier. Padron Kloster is het beste paard. Hij ontmoet vrij matige tegenstand en heeft een goede winstkans. Krijgt waarschijnlijk een offensieve  koers.

Sterk trio in de stayerrace in de vijfde afdeling. Bird Parker is constant en goed en heeft het best geloot van de favorieten. Rushlight Face wordt waarschijnlijk favoriet na zijn goede prestaties op het eind. Lastig nummer. Illuminati kan ook een hoop en moet er absoluut bij hier.

Veel makkelijker nu voor Youngblood Pellini

Nog een trio in de zesde afdeling. Youngblood Pellini heeft in de V75 gelopen op het eind en de resultaten zijn er ook naar. Veel makkelijker dit keer. Mooi nummer. Wide Game wint vaak maar is niet betrouwbaar. Goede kans als hij op de been blijft. Ironman Pellini is misschien wel het best maar hij heeft een korte pauze gehad en dit nummer is ook al lastig.

Banker in de laatste afdeling. Begin vorig  jaar dacht ik dat Magic Happens een topper zou worden. Een echte topper bedoel ik. Dat denk ik niet meer. Maar laatst was hij in ieder geval weer iets verbeterd en ik ga ervan uit dat hij deze tegenstand oprolt. Het paard is veel te goed voor deze klasse. Hela vägen!

Mijn systeem: 

Afd. 1: 2 Global Takeover
Afd. 2: 2,5,7
Afd. 3: 5,7
Afd. 4: 1,8
Afd. 5: 3,7,10
Afd. 6: 3,7,10
Afd. 7: 7 Magic Happens

Totaal: 1 x 3 x 2 x 2 x 3 x 3 x 1 = 108 combinaties
Kosten: 108 x 0,12 = 12,96 euro


Lycka till!

Björn Better