Banen

USA

Toekomstige races

Zweden
Nederland
  • Duindigt 25.07
    • R1: Trio Common Pool
    • R2: Trio Common Pool
    • R5: Trio Common Pool

Grand Slam 75 voorbeschouwing en tips

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

Grand Slam 75 Hagmyren, zondag 1 juli

Mofaksan wordt Zweeds kampioen

De Grand Slam V75 wordt dit keer verreden op de baan van Hagmyren. Sportief hoogtepunt is de laatste afdeling: de Zweedse Kampioenschappen voor koudbloedige merries.

Koersjes op maat voor Titan Arrow en U.R.Faxe

In de eerste afdeling heeft Titan Arrow een koersje op maat. Hij pakt vrijwel zeker de kop hiervandaandan en heeft in die positie met Ulf Ohlsson de laatste twee keer gewonnen. Dit wordt nummer drie.

En ook in de tweede afdeling heeft Ulf Ohlsson een topkans. U.R.Faxe is snel van start en dit nummer kon niet beter. Kortere afstand nu vergeleken met de laatste twee races en dat is alleen maar een voordeel. Spets-och-slut.

Sprintkoers in de derde afdeling. Een kwartet. Vidar Palema is in topvorm. Moet er absoluut bij hier ook al is dit nummer ietwat verradelijk. Celeber heeft een tijd niet gelopen. Mooie loting hier  en Ulf Ohlsson. Bangforthebuck Am won van kop af in de voorlaatste koers. Emotion Man is waarschijnlijk het best in deze matige race. Goede kans als hij foutloos gaat.

Lastig nummer voor Månprinsen A.M.

In de vierde afdeling wordt Månprinsen A.M. natuurlijk groot favoriet. Deze superster heeft topkans maar  deze afstand is geen voordeel en dit nummer is heel lastig voor hem. Lome Brage won Elitkampen en maakte toen indruk. Hij is heel snel van start en houdt van deze korte afstand.

Vijf paarden steken er bovenuit  in de vijfde afdeling. Van hen heeft Tarpon verreweg het best geloot en dat kon wel eens de doorslag geven. Wutan gaat hier debuteren voor Daniel Reden. Zijn kansen zijn heel moeilijk in te schatten. Scarpetta is in topvorm. Meenemen. Lövdala Principito is op de weg omhoog. Dante Sisu won laatst maar dit nummer is hopeloos.

B.Marie in Heaven wil revanche

Merries in de zesde afdeling. Thwima en Almostunreal wonnen laatst en hebben goed geloot hier. B.Marie in  Heaven won laatst bijna van kop af en wil revanche hier. R.K.Rapida is in vorm maar dit nummer is lastig. Ook Scarlet O'Cara heeft geluk nodig met deze uitgangspositie. Ze ontmoet echter eenvoudigere tegenstand dit keer.

De Zweedse Kampioenschappen voor koudbloedige merries in de laatste afdeling. Ik ga all in op Mofaksan. Deze twaalfjarige dame is al jaren een van de toppers bij de merries en laatst liet ze zien dat ze weer terug in vorm is. Ze heeft mooi geloot hier. Hela vägen!

Mijn systeem: 

GS75-1: 1 Titan Arrow
GS75-2: 1 U.R.Faxe
GS75-3: 1,2,3,5
GS75-4: 1,7
GS75-5: 2,4,9,10,12
GS75-6: 3,4,5,7,13
GS75-7: 3 Mofaksan

Totaal: 1 x 1 x 4 x 2 x 5 x 5 x 1 = 200 combinaties
Kosten: 200 x 0,12 = 24,00 euro


Lycka till!

Björn Better