Toekomstige races

Nederland
 • Alkmaar 21.05
  • R1: Trio Poolgar. €1.750
  • R2: Trio Poolgar. €1.500
  • R3: Trio Poolgar. €1.500
  • R4: V5 Poolgar. €2.000
  • R5: Trio Poolgar. €1.750
  • R6: Trio Poolgar. €1.750
  • R7: Trio Poolgar. €2.500
  • R8: Kwt Poolgar. €2.000

Grand Slam 75 voorbeschouwing en tips

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

Grand Slam 75 Årjäng, zondag 20 mei

Panther Face wint vrouwenkoers

De GrandSlam75 wordt deze  zondag gereden op de baan van Årjäng. Veel succes!

Hållihop is zeker nog beter nu

Duel in de eerste afdeling. On Stage Indika heeft een koersje op maat. Is snel van start en heeft mooi geloot. Hållihop wint heel vaak. Hij won laatst meteen na een lang oponthoud en is zeker nog beter nu. Fraai nummer.

Nog een duo in de tweede afdeling. Global Underwriter is de carriere goed begonnen. Komt hier terug na een lange pauze maar krijgt zeker een mooie koers met dit nummer en Björn Goop. Wally Cocktail heeft een lastig nummer maar is zeker het beste paard. Goede kans als hij foutloos gaat.

Cityglow was dapper laatst

En voor de verandering nog een duo in de leerlingenkoers in de derde afdeling.  No Faith heeft twee zeges op rij dit jaar. Hij won laatst van  kop af en gaat zeker weer voor de leiding hier. Cityglow liep laatst een nieuw record en was dapper in het dooie spoor. Uitdager.

Koudbloedige paarden in de vierde afdeling en niet de hoogste klasse. Lastig. Kagge Lina wint zelden maar dit nummer kon niet beter. Hvatt Ronja is op de weg omhoog met drie koersen in de benen. Kvikk Tojo is zowel goed voor de sulky als in monté. Heeft het goed gedaan op het eind en is in topvorm. Kong Henry is waarschijnlijk het beste paard hier. Arragon is vrij sterk en kan een hoop zelf doen.

Banker in de vijfde afdeling, een koers voor vrouwelijke pikeurs. Panther Face is prima voor deze klasse en hij heeft nu twee zeges op rij. Dit nummer is fraai en Sandra Eriksson is een toppertje. Hela vägen!

Stepping Spaceboy haalde Breeders' Crown-finale

Leuk koersje in de zesde afdelning. Rawindsky is veel beter dan de laatste resultaten laten zien. Hij won eind vorig jaar nog een V75-finale op Solvalla. Madelen L.T.C. liep laatst zonder ijzers tegen goede tegenstand en was vijfde in een mooi nieuw record. Stepping Spaceboy haalde vorig jaar nog een Breeders' Crown-finale. Makkelijker nu in deze comeback.

Vrij open in de laatste afdeling maar ik gok op een duo. Double Spin is in topvorm en heeft nu drie zeges op rij. Mooi nummer. Mijn winnaar. Seal Kronos is waarschijnlijk het beste paard maar hij heeft een tijd niet gelopen. Kan absoluut winnen als hij goed is voorbereid.

Mijn systeem: 

GS75-1: 1,2
GS75-2: 1,10
GS75-3: 5,9
GS75-4: 1,2,4,5,6
GS75-5: 1 Panther Face
GS75-6: 1,4,11
GS75-7: 4,6

Totaal: 2 x 2 x 2 x 5 x 1 x 3 x 2 = 240 combinaties
Kosten: 240 x 0,12 = 28,80 euro


Lycka till!

Björn Better