Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

München-Daglfing - 4 november

München-Daglfing - zondag 4 november 2018 – Start: 15:44

Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 1 - Herzlich Willkommen zum Hacker-Pschorr Renntag

In de openingsdraverij presenteert Josef Franzl Fanny Hil (2), een Franse driejarige merrie met twee overwinningen uit twee starts. Bij haar debuut won ze vanuit het veld, de laatste keer van kop af aan. Omega Man (7) zou haar ongeslagen status kunnen verbreken. De ruin van Gerhard Biendl won al twee premium-raceen maar de laatste keer viel hij stil na lang kopwerk. Achter dit tweetal zijn er een paar interessante outsiders. Arthos CG (4) ging de laatste keer van de benen in de laatste rechte lijn met een zege binnen handbereik. Hanneke Greenwood (5) en Nero Maximus (6) komen allebei met prima verrichtingen uit Oostenrijk.


Positie 1: Fanny Hil (2)
Positie 2: Omega Man (7)
Positie 3: Arthos CG (4)
Positie 4: Hanneke Greenwood (5)


Race 2 - Hacker-Pschorr Bayern-Pokal

Een bandenstart-race over de middenafstand voor merries. In het eerste band valt La Ballade (1) op. Zij verbetert per start. De laatste keer werd ze als derde paard aan de binnenkant te fanatiek toen het tempo uit de race ging. Dat was de reden voor een galoppade. Daarvoor won ze drie races op rij waaronder tegen Naranja (2). La Ballade zal het tempo hoog moeten houden om de concurrentie uit het tweede band voor te blijven. Mystical Sunshine (9) en Gri Joan (10) doen niet veel voor elkaar onder. De laatste keer hier in Daglfing had laatstgenoemde de kop en kwam Mystical Sunshine van haar rug af. Mystical Sunshine werd toen tweede en Gri Joan derde. Het zou dit keer ook andersom kunnen zijn. Symphony Diamant (6) mag nog vanuit het eerste band vertrekken, voor de verrassing.


Positie 1: Gri Joan (10)
Positie 2: Mystical Sunshine (9)
Positie 3: La Ballade (1)
Positie 4: Symphony Diamant (6)


Race 3 - Vier gewinnt

Twee gasten vanuit Slovenië met een puike staat van dienst. Jonna Go (11) won de laatste vier keer op rij. Ain’t She Perfect (4) deed met drie overwinningen uit haar laatste vijf starts ook nog weinig verkeerd. Vandaag mogen ze laten zien hoe we die prestaties op waarde moeten schatten. Aurelio CG (3) lijkt hun gevaarlijkste tegenstander. De hengst liep twee weken geleden in Berlijn-Mariendorf een goede race en een snelle tijd. Samanta Hawai (2) en Asha (8) horen ook op de tickets thuis. Eerstgenoemde is een snelle beginner en Asha is een toonbeeld van trouw.

 Positie 1: Jonna Go (11)
Positie 2: Aurelio CG (3)
Positie 3: Ain’t She Perfect (4)
Positie 4: Samanta Hawai (2)


Race 4 - Hacker-Pschorr Handicap-Cup

Beste paard van de race is ongetwijfeld Samir (11). De Andover Hall-hengst van Josef Franzl was de laatste keer goede tweede in een sterk gezelschap. Zijn uitdaging is om vijftig meter goed te maken op het eerste band! Op 2100 meter vertrekt onder andere Tyrolean Falcon (1). Hij klopte de laatste keer hier op Daglfing een vaste winnaar op karakter. Uit de greep blijven van Samir lijkt een moeilijke opgave. Serafino (8) heeft zijn vorm van dit voorjaar nog niet hervonden. De laatste keer viel hij tegen als favoriet, de keer daarvoor sprong hij weg in de laatste rechte lijn met uitzicht op een goede klassering. Hij mikt vandaag op revanche. Vasco As (7) presteert erg regelmatig in de amateurraces. Vandaag wordt hij gereden door Rudolf Haller.


Positie 1: Samir (11)
Positie 2: Tyrolean Falcon (1)
Positie 3: Serafino (8)
Positie 4: Vasco As (7)


Race 5 - Prix Hacker-Pschorr Handicap-Cup 1 / PMU

Opnieuw een handicaprace met drie verschillende banden over de middenafstand. Bull’s Eye (4) staat er op papier gegoten in. Hij krijgt vijftig meter voor en bewees in Straubing deze startprocedure te beheersen. Hij won toen überlegen en eenzelfde scenario ligt voor de hand. Heeft een aantal weken niet gelopen maar we verwachten hem scherp aan de start. Red Attack (6) is in vorm. De vosruin vormt een goede combinatie met de rijdster van vandaag en kwam de laatste twee keer hard af. Valencia (2) is trouw en heeft net als onze favoriet het voordeel van het eerste band. Voor de verrassing: Federer Transs R (9). Het Nederlandse fokproduct van Klaas Redder heeft na een rustperiode weer drie starts in de benen. In zijn Belgische vorm kan hij makkelijk in het trio lopen.


Positie 1: Bull’s Eye (4)
Positie 2: Red Attack (6)
Positie 3: Valencia (2)
Positie 4: Federer Transs R (9)


Race 6 - Prix Hacker-Pschorr Superior Start zur V5-Wette / V5-1 / PMU

Fantastische race met een aantal vormpaarden aan de start! Het is tevens het eerste onderdeel van de V5. Atlantic CG (12) gaat voor zijn zevende zege op rij. De pupil van Rudolf Haller is een logische favoriet maar hij heeft een lastig startnummer. Begin deze maand klopte hij in Daglfing Super Pro (5). Laatstgenoemde lag direct tweede paard en Biendl finishte met de handen vol zoekend naar ruimte. De Prodigious-merrie is startsnel en zou de rollen wel eens om kunnen draaien. Achter dit tweetal zijn er meerdere paarden in beeld voor een hoge klassering: Golden Future (7), Gri Maximus (9) en Oragos (11).


Positie 1: Super Pro (5)
Positie 2: Atlantic CG (12)
Positie 3: Gri Maxiumus (9)
Positie 4: Oragos (11)


Race 7 - Prix Hacker-Pschorr Kellerbier / V5-2 / PMU

Opnieuw een duel tussen Pompano Julian (3) en Velvet Affair (6). Laatstgenoemde maakte de laatste keer vroeg een galoppade waardoor de spanning gelijk weg was. Pompano Julian heeft een mooiere uitgangspositie en kan van kop af een hoog tempo dicteren. Velvet Affair was op Hamburg een openbaring in het Johannes Fromming Memorial. Hij is gebrand op revanche maar staat voor een lastige opdracht. Marie Galante (4) behaalt continue het maximale resultaat. Ze hoopt in te kunnen parkeren op de rug van Pompano Julian. Troubadour G.K. (1) en Scoiattolo Jet (7) zijn als eerst in beeld voor de overige klasseringen.


Positie 1: Pompano Julian (3)
Positie 2: Velvet Affair (6)
Positie 3: Marie Galante (4)
Positie 4: Troubadour G.K. (1)


Race 8 - Prix Hacker-Pschorr-Bayern-Pokal / V5-3 / PMU

De Bayern-Pokal met €22.000 prijzengeld! Breidabliks Nubbe (10) is de eregast van de avond. De trainingspupil van Conrad Lugauer wordt gereden door diens zoon Marc Elias. De snelheidsduivel baarde vorige week opzien door in Krieau Orlando Jet te kloppen in het Graf Kalman Hunyady Gedenkrennen. Die race werd vorig jaar gewonnen door Tyrolean Dream (8). Met een tweede plaats in de Super Trot Cup en winst in Strasbourg is zijn vorm ook uitstekend te noemen. Het startnummer zit echter niet mee. Popeye Diamant (7) doet niet veel voor hem onder. Celestial Light TK (9) was geweldig met een tweede plaats in de Breeders Crown achter Goldy Stardust. Nileo (5) kan hard beginnen en dat is altijd een wapen. Ciao Amore (3) en Wotan Casei (4) zijn kansrijk voor de plaatsen.


Positie 1: Breidabliks Nubbe (10)
Positie 2: Tyrolean Dream (8)
Positie 3: Nileo (5)
Positie 4: Celestial Light TK (9)


Race 9 - Prix Hacker-Pschorr Stern-Weiße / V5-4 /AF / PMU

Amateurrace met bandenstart. Beste paard uit het eerste band is Defier Pompano (2). De vosruin uit de training van Rudolf Haller won zes keer uit zijn laatste acht starts. Van Cachamour (13) wordt verwacht dat hij een inhaalslag kan maken op de paarden voor hem. De Love You-zoon eindigde de laatste keer op Daglfing dicht achter topdraver Baxter Hill. Dat is goed genoeg om hier te winnen. We houden echter een slag om de arm vanwege de startprocedure. De laatste keer vergaloppeerde hij direct zijn kansen maar hij won ook al eens vanuit de banden. Wirbelwind (10), Everywanna (9) en Put on a show (12) eindigden de laatste keer in deze volgorde maar de paarden lijken elkaar weinig te ontlopen.


Positie 1: Cachamour (13)
Positie 2: Defier Pompano (2)
Positie 3: Wirbelwind (10)
Positie 4: Everywanna (9)


Race 10 - Prix Hacker-Pschorr Münchner Dunkel / V5-5 / PMU

De beginnersklasse komt in actie. Josef Franzl heeft twee ijzers in het vuur. Zelf neemt hij plaats achter Quick Winner (7). De driejarige ruin was goed bij zijn debuut. Hij werd in de slotmeters geklopt in een boeiende tweestrijd. Stalgenoot Fantomas (5) verbetert duidelijk. De laatste twee keer nam de trainer geen enkel risico bij de start. Loopvermogen heeft hij genoeg. Hij maakte begin deze maand veel terrein goed maar moest toezien hoe Goodbye (12) de eerste zege uit haar carrière behaalde. De zesjarige dochter van Lets Go won toen van kop af aan. Voor de verrassing noemen we Fenix (11). De grillige ruin won anderhalf jaar geleden als een grootvorst op Duindigt. Daarna heeft hij bijna al zijn races vergaloppeerd. Blijft hij draven, dan is hij dichtbij.


Positie 1: Quick Winner (7)
Positie 2: Goodbye (12)
Positie 3: Fantomas (5)
Positie 4: Fenix (11)


Race 11 - Prix Hacker-Pschorr Animator / PMU

Als afsluiter een race voor Trotteur Francais over 2600 meter. Dean les Jarriais (6) is in de winning mood. Hij won twee weken geleden hier in Daglfing en vorige week in Krieau. Op Daglfing werden Derrick de Nganda (8) en DJ D’Urfist (4) op gepaste afstand twee en drie. Maar dit keer vertrekken ze gelijk af met Dean les Jarriais. Caruso Gabinlea (2) is echter onze favoriet. Vorige week in Krieau werd hij derde achter Dean les Jarriais. Toen moest hij veertig meter geven en nu krijgt hij vijftig meter. Dat is een verschil van 90 meter! Vulpes d’Orcelia (7) hoort ook zeker op de tickets thuis. De trouwe ruin loopt vaak in de open klasse en weet daarin ook zijn geld te verdienen.


Positie 1: Caruso Gabinlea (2)
Positie 2: Dean les Jarriais (6)
Positie 3: Derrick de Nganda (8)
Positie 4: DJ D’Urfist (4)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.