Toekomstige races

Zweden

V75 voorbeschouwing en tips

 

V75 Örebro, 21 oktober

JACKPOT!

Nuncio is de beste Jackpot-banker

We gaan naar Örebro deze week. Interessant is deze week een koers voor tweejarige paarden en verder natuurlijk het optreden van wereldster Nuncio...

All in op Swish Lane

Trio in de eerste afdeling. Glen Boko was flink gespeeld in de V75 afgelopen zaterdag maar sprong. Wil revanche hier maar dit nummer is lastig. East Herkules en Mack Dragan winnen vaak en zijn logische uitdagers. Ze hebben allebei prima geloot.

Merries in de tweede afdeling. Ik ga all in op Swish Lane. Ze staat er keihard in en heeft zelfs het minst verdiend van alle paarden hier. Maar ik weet wat ze kan en hoop dat Peter Untersteiner haar met dit nummer een mooie koers geeft, wellicht zelfs de kop. Dan heb ik er veel vertrouwen in. Håll igång!

Mooi koersje in de derde afdeling. Tobacco kan soms alles en hij heeft een fraai nummer hier. Hades Håleryd won meteen laatst in een goede tijd na een lang oponthoud. Is normaal gesproken nog beter nu. Highspirit wint vaak en is goed voor deze klasse. M.T.Joinville wordt waarschijnlijk favoriet. Hij is in topvorm maar dit nummer is lastig. Tellmeastory won laatste een grotere race op Solvalla. Meenemen.

Activated heeft indruk gemaakt op Solvalla

Tweejarige paarden in de vierde afdeling en altijd moeilijk. Global Welcome heeft nog niet verloren en de combinatie Båth/Adielsson is altijd interessant. Activated heeft het meest verdiend. Ze heeft indruk gemaakt op Solvalla op het eind. Northern Charm won zijn debuut in Duitsland en nu rijdt Kontio. Felicity Shagwell is ook een talent. Mooi nummer. Ajabaja was laatst flink verbeterd.

Banker in de vijfde afdeling. Nuncio behoeft geen nadere introductie. Na een paar waanzinnige seizoen is het dit jaar iets minder gegaan. Laatst kwam hij terug na een pauze en zag er werkelijk goed uit. Is zeker nog beter nu en wordt klaargestoomd voor een Franse winter. Ontmoet niet veel soeps hier en normaal gesproken wint hij dit makkelijk. Let op: Stefan Melander rijdt zelf...

Linus Boy nu met Björn Goop

Open in de zesde afdeling en ik pak de helft van alle paarden. Gina di Quattro heeft drie zeges op rij en dit nummer is fraai. Västerbo Cheers heeft ook goed geloot en staat er perfekt in. Global Trader pakte een mooie zege op Solvalla in de voorlaatste koers. Bicc's Lamborghini is in topvorm en heeft twee zeges op rij voor Ulf Ohlsson. Fairplay Pellini is interessant met Erik Adielsson maar dit nummer is dramatisch. Wingait Erik heeft het heel goed gedaan op het eind.

In de laatste afdeling geloof ik veel in Linus Boy. Hij heeft het prima gedaan op het eind zonder te winnen en verdient werkelijk een zege. Hij heeft het beste nummer van de favorieten en ik verwacht een offensieve koers. Björn Goop is altijd interessant. Håll igång!


Mijn systeem:

Afd. 1: 3,4,6
Afd. 2: 1 Swish Lane
Afd. 3: 3,4,6,7,9
Afd. 4: 1,2,3,4,5,6,7,10
Afd. 5: 1 Nuncio
Afd. 6: 1,2,3,5,8,9
Afd. 7: 6 Linus Boy

Totaal: 3 x 1 x 5 x 8 x 1 x x = 720 combinaties
Kosten: 720 x 0,06 = 43,20 euro

Lycka till! 

Björn Better