Banen

Zweden
Ierland

Toekomstige races

Zweden

V75 voorbeschouwing en tips

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 
Klik HIER voor de tips van zaterdag 26 augustus
 

Extra V75 Jàgersro, 23 augustus

Series van Derby en Derbystoet

Extra V75 op Jägersro deze woensdag met series voor de Derby en Derbystoet (voor merries). Vierjarige toppers dus en een heerlijke meeting. Veel plezier!

Policy of Truth heeft koersje op maat

Meteen een banker in de eerste afdeling. Policy of Truth is een van de favorieten voor de eindzege in de Derby en hij heeft hier werkelijk een koersje op maat. Ontmoet matige tegenstanders en heeft prima geloot. Normaal gesproken pakt hij snel de kop hier. Over-en-uit.

Meer open in de tweede afdeling. Cyber Lane is misschien wel het best maar hoe is het met zijn vorm? Global Trustworthy is ook prima maar dit nummer is dramatisch. New Lexington is een stuk beter dan de laatste resultaten laten zien. Outsider. Winner's Wine kan stunten met dit nummer. Magic Happens heeft zich niet ontwikkeld als verwacht maar ik wil hem er absoluut bij hebben.

Darling Mearas een van favorieten in Derbystoet

Kwartet in de derde afdeling. Deimos Racing won vorig jaar Kriteriet en heeft het ook dit jaar goed gedaan. Mooi nummer. Bruno Bagheera is een outsider met dit nummer. Gareth Boko is een stuk beter dan de laatste resultaten vertonen. Hoopt op tempo net als Grant Boko die niet onderschat mag worden.

In de vierde afdeling komt Darling Mearas aan de start die zeker een van de favorieten is voor de finale van Derbystoet. Goede kans hier natuurlijk maar dit nummer is vervelend. Buggati Brick kan een leuke uitdager zijn. Ze is snel en kan hier de kop gaan pakken.

Lastig in de vijfde afdeling. Matige serie. Magic Gwin is misschien wel het best maar hij heeft een lastig nummer. Antonio Trot heeft veel beter geloot. Kan een hoop. Ural is een outsider met Jorma Kontio. Glenn Boko heeft het minst verdiend van ze allemaal maar is in vorm en heeft een mooi nummer.

Rajesh Face ontmoet niet veel soeps

Nog een matige serie in de zesde afdeling. Rajesh Face wordt zeker favoriet. De paarden van Kolgjini zijn onregelmatig maar hier ontmoet zijn paard echt niet veel soeps en dit zou een topkans moeten zijn ondanks dit nummer. Håll igång!

Kwartet in de laatste afdeling. Mijn winnaar is Dartagnan Sisu die laatst makkelijk won in de V75. Dit is een groot talent! Disco Volante is in vorm en dit nummer is fraai. Global Trust heeft pas tien races gelopen maar heeft enorme kapaciteit. Sobal Conway was goed laatst en hoopt op hoog tempo met dit erbarmelijke nummer.


Mijn systeem:

Afd. 1: 1 Policy of Truth
Afd. 2: 1,2,3,6,12
Afd. 3: 1,2,9,10
Afd. 4: 4,9
Afd. 5: 2,4,5,10
Afd. 6: 9 Rajesh Face
Afd. 7: 1,5,9,12

Totaal: 1 x 5 x 4 x 2 x 4 x 1 x 4 = 640 combinaties
Kosten: 640 x 0,06 = 38,40 euro

Lycka till!
Björn Better

 

 
 

V75 Bergsåker, 26 augustus

Twee Jackpot-bankers van Kontio/Nurmos

Niemand had zeven goed vorige week en dus een vette Jackpot deze zaterdag op de baan van Bergsåker. Sportief hoogtepunt is de Sundsvall Open Trot met o.a. Propulsion. Veel succes!

Odin Tabac tegen Månprinsen A.M. in Zweedse Kampioenschappen

Meteen een banker in de eerste afdeling. It's Showtime Zaz sprong laatst maar deed het daarvóór prima en won onder andere in de V75 op Axevalla. Staat er mooi in hier en heeft prima geloot. Hela vägen!

Vrij open Zilveren race maar ik gok en ga voor een duo. Magnifik Brodde heeft werkelijk een koers op maat hier. Hij is snel van start en houdt van de korte afstand. Laatst won hij in een nieuw record. Officer C.D. heeft nog niet gewonnen dit jaar maar dat kan niet lang meer duren. Ontmoet iets eenvoudigere tegenstand dit keer.

Zweedse Kampioenschappen voor koudbloedige paarden in de derde afdeling. Månprinsen A.M. heeft deze race al vaak gewonnen maar hij is niet meer zo goed als vroeger en laatst was hij zelfs ronduit zwak. Ik durf hem niet uit te vlakken maar mijn winnaar is Odin Tabac die hier zijn titel verdedigt. Hij gaat waarschijnlijk voor de kop ondanks dit nummer en zal dan niet makkelijk te kloppen zijn.

Tro Lo Lo spurtte geweldig laatst

Merriekoers voor leerlingen in de vierde afdeling en dus open. Vrij goede race trouwens. Erica is een leuke outsider. Ze was fantastisch afgelopen winter maar heeft op het eind alleen maar slechte nummers gehad. Gunell Palema is prima en Kevin Oscarsson een van de grootste talenten in Zweden. Tro Lo Lo spurtte geweldig laatst en moet erbij met topper Oscar J Andersson. Lavidaloca de Vie is constant en goed en kan ook winnen met het juiste parcours. In Toto Sund is zeker het beste paard in deze koers maar het wordt niet makkelijk met deze handicap.

Lastig in de vijfde afdeling en ik ga risico-banken. Vincent Zaz heeft een dramatisch rijtje maar is verreweg het beste paard hier. Hij heeft gefaald op het eind maar ik ga ervan uit dat hij fit is. Stal Nurmos is in vorm. Fraai nummer. Hela vägen, Jorma!

Propulsion favoriet in Sundsvall Open Trot

Sundsvall Open Trot in de zesde afdeling en Propulsion wordt natuurlijk groot favoriet na de magistrale prestatie laatst. Wat een tijd! Hij heeft slecht geloot hier maar krijgt wellicht een offensieve koers en mag dan misschien wel de kop overnemen. Ontmoet een paar goede paarden en met deze dubbele Jackpot waag ik een gokje en hoop op een ander. Workout Wonder kan goed vertrekken en gaat wellicht voor de leiding ondanks dit nummer. Nadal Broline is het best van achter dus dit nummer past prima. Ringostarr Treb heeft op het eind hysterische vorm getoond. Jammer van dit nummer maar hij kan fantastisch spurten.

Eén paard of een heleboel in de laatste afdeling? U.S.Male E.P. kan een banker zijn. Hij won eerder dit jaar een stayerkoers in de V75 op Åby en maakte indruk. Is in goede vorm en zeker prima voorbereid. Mooi nummer. Maar ik ga voor het grote geld en hoop op een sensatie. Linus Boy heeft fraai geloot en won onlangs in de V75. Face Ribb is een outsider met Ulf Eriksson. Island Life heeft slecht geloot maar wint vaak en kan stunten. Global Rebel wordt dit keer door Kihlström gereden. Mellby Duke heeft een nog slechter nummer maar hij is constant en nu zit Kontio op de sulky.

Mijn systeem:

Afd. 1: 5 It's Showtime Zaz
Afd. 2: 1,4
Afd. 3: 7,9
Afd. 4: 6,7,10,11,15
Afd. 5: 3 Vincent Zaz
Afd. 6: 7,8,9,10
Afd. 7: 1,2,3,4,5,6,7,8,10,12

Totaal: 1 x 2 x 2 x 5 x 1 x 4 x 10 = 800 combinaties
Kosten: 800 x 0,06 = 48,00 euro