Toekomstige races

Zweden

V75 voorbeschouwing en tips

 
 

V75 Gävle, 16 december

JACKPOT!

Virunga is de beste Jackpot-banker

We gaan naar Gävle deze week. Het is nu langzaam te merken dat het winter wordt. Vrij matige races dit keer maar aan de andere kant hebben we een leuke Jackpot. 

Vergeet niet : vanaf december tot en met februari geldt dat ieder paard in Zweden met ijzers moet lopen. Veel succes!

Lincoln Lawyer nu met Björn Goop

Sprint in de eerste afdeling en mijn duo is interessant. Han Herred heeft tegen veel betere paarden gelopen op het eind en het goed gedaan. Fraai nummer. Lincoln Lawyer won laatst en wordt dit keer gereden door Björn Goop. Ook hij heeft goed geloot.

Stayerkoers in de tweede afdeling en nog een duo. B.B.S.Johnny houdt van de lange afstand en heeft een mooi nummer. Hij wordt nu gereden door Erik Adielsson. Electrical Storm heeft een tijd niet gelopen. Maar hij is goed voor deze klasse en Reijo Liljendahl heeft zijn paarden meestal goed voorbereid. Interessant nummer.

Open Gouden Divisie in de derde afdeling en ik hoop dat mijn trio genoeg is. Beau Mec is still going strong. De oud-Derbywinnaar houdt van de lange afstand en ziet er goed uit. Rocky Winner heeft pas één zege dit jaar maar dit is een interessante opgave. Kan goed vertrekken en gaat voor de kop. Zenit Brick heeft zich fantastisch ontwikkeld dit seizoen. Slecht nummer hier maar Björn Goop is een topper.

Mooi duel tussen Månprinsen en Odin Tabac

Koudbloedige koers in de vierde afdeling en hier gaat half Zweden banken. Månprinsen A.M. heeft natuurlijk een goede kans maar hij is niet meer zo goed als vroeger en dit nummer is uitermate lastig zeker met deze matige pikeur. Odin Tabac is niet veel slechter en hij kan meteen een beslissende voorsprong nemen bij de start.

Heel open in de vijfde afdeling en hier hoop ik op een verrassing. Mellby Emeralds heeft een droomloting. Twinkle Kronos wint vaak. Nieuwe pikeur. Dust Collector won laatst in een nieuw record. Global Trader wordt getraind door Henrik Larsson en die heeft zijn stal in vorm. Kontio nu. Titan Brodde is zeker het beste paard maar dit nummer is heel lastig op de korte afstand. Corky Ramirez heeft ook erbarmelijk geloot maar Björn Goop is natuurlijk een gigantische verbetering.

Island Life heeft het best geloot

Mijn enige banker komt in de zesde afdeling, een koers voor driejarige merries. Virunga heeft zich schitterend ontwikkeld op het eind en wordt steeds beter. Was vierde in een Breeders' Crown-finale op Eskilstuna en won laatst op Solvalla tegen soortgelijke tegenstand. Snel van start. Båth en Adielsson hebben grote successen behaald op het eind.

Sterk trio in de laatste afdeling. Island Life wint vaak en heeft beter geloot dan zijn voornaamste rivalen. Dat kan de doorslag geven hier. National Prince staat er vrij zwaar in en heeft slecht geloot. Is wel in topvorm en heeft drie zeges op rij. Araw Hoss is een topper en hij won laatst in een nieuw record. Hij is echter daarna ziek geweest en de vorm is een vraagtekentje na een oponthoud.

Mijn systeem:
V75-1: 1,3
V75-2: 3,7
V75-3: 3,5,8
V75-4: 8,12
V75-5: 1,2,3,6,7,8,9,10,12
V75-6: 1 Virunga
V75-7: 4,8,9

Totaal: 2 x 2 x 3 x 2 x 9 x 1 x 3 = 648 combinaties
Kosten: 648 x 0,06 = 38,88 euro


Lycka till!
Björn Better