Banen

Singapore
Zuid Afrika
Zweden
Ierland

Toekomstige races

Zweden
Nederland
Zweden

V75 voorbeschouwing en tips

 

V75 Umåker, 21 april

Månprinsen A.M. is het beste koudbloedige paard

We gaan naar het noorden van Zweden deze week. Prima sport in Umåker maar het ziet er eerlijk gezegd niet al te moeilijk uit op voorhand. Mijn systeem voelt ijzersterk aan!

Mooi duel Digital Ink en Cruzado Dela Noche

Vijfjarige paarden in de eerste afdeling. Diamanten is een topper die geen introductie behoeft. Gaat hier zijn tweede koers lopen voor Stig H Johansson en is zeker goed voorbereid. Maketemark heeft al een koers in de benen. En wat voor een! Hij ontmoette niet veel soeps maar zag er werkelijk fantastisch uit. Ik vind hem heel spannend dit jaar!

De meest open koers komt in de tweede afdeling. Sir Henry P.Hill was laatst tweede in de V75. Il Diablo faalde laatst als groot favoriet en wil revanche. Prosperous ontwikkelt zich goed en gaat voor de leiding met dit nummer. Minnestads Ecuador heeft het eerder goed gedaan in de V75. Dit nummer is echter erbarmelijk.

Twee paarden steken er bovenuit in de Gouden Divisie in de derde afdeling. Digital Ink is op de weg omhoog en dit kan absoluut spets-och-slut  zijn. Cruzado Dela Noche is echter geen bluf. Hij heeft nu een koers in  de benen en is een serieuze uitdager.

Total Recall is een leuke outsider

Sterk kwartet in de vierde afdeling. Valour Kronos won in de leiding laatst maar dit nummer is toch verraderlijk. Hierro Boko won laatst in de V75. Is snel van start. Digital Performer is waarschijnlijk het beste paard. Hij was dapper laatst. Total Recall is een leuke outsider ondanks dit nummer.

De beste (en trouwens ook enige) banker komt in de vijfde afdeling. Månprinsen A.M. is op dit moment waarschijnlijk het beste koudbloedige paard. Hij  heeft op het eind heel makkelijk gewonnen en ondanks goede tegenstand heeft hij topkans hier.

Qahar Q.C. is ijzersterk

Trio in de zesde afdeling. Erik Sting was dapper laatst en heeft perfekt geloot hier. Sambuca Knight faalde laatst als groot favoriet in de V75. Is snel van start en wil revanche hier. Disco Volante is waarschijnlijk het beste paard en van hem verwacht ik een hoop dit seizoen. Matig nummer maar hij kan een hoop zelf doen.

Een duo in de laatste afdeling. Linus Boy heeft een mooi koersje hier. Hij gaat zeer waarschijnlijk de kop pakken en zal dan niet makkelijk te kloppen zijn. Qahar Q.C. is echter altijd een lastige tegenstander. Hij heeft gesprongen op het eind maar is ijzersterk als hij op de been blijft.

Mijn systeem:

Afd. 1: 2,4
Afd. 2: 1,3,4,5,6,7,8,10,11,12
Afd. 3: 2,6
Afd. 4: 1,3,7,8
Afd. 5: 5 Månprinsen A.M.
Afd. 6: 2,3,7
Afd. 7: 4,5

Totaal: 2 x 10 x 2 x 3 x 1 x 3 x 2 = 720 combinaties
Kosten: 720 x 0,06 = 43,20 euro


Lycka till! 
Björn Better