Toekomstige races

Zweden
Nederland
 • Duindigt 25.06
  • Kwt Poolgarantie €2.500
  • R6: Grote Prijs der
   Lage Landen (PMU)
  • R7: PMU Premiumkoers
  • R8: PMU Premiumkoers
  • R9: PMU Premiumkoers

V75 voorbeschouwing en tips

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

V75 Kalmar zondag 25 juni

JACKPOT!

Tjacko Zaz te goed voor de Zilveren Divisie...

Midzomerweekend in Zweden en dus traditioneel de V75-meeting op zondag op de baan van Kalmar in het zuidoosten van het land. Het ziet er op voorhand niet al te moeilijk uit en het zou me niks verbazen als we weer een Jackpot krijgen volgende week...

Gomez kan een banker zijn

Sterk kwartet in de merriekoers in de eerste afdeling. Geisha Sund sprong als favoriet afgelopen zaterdag en wil revanche. Maar ze moet helemaal van Boden naar Kalmar reizen! In Toto Sund was een van de betere vierjarige merries vorig seizoen. Won meteen in de eerste koers van dit jaar maar heeft daarna een nieuw oponthoud gehad. Indoor Voices is heel snel. Roger Walmann is altijd zeer optimistisch met haar. Treasure Kronos is een toppertje. Ze won afgelopen winter nog een grote koers op Vincennes.

In de tweede afdeling kan Gomez een banker zijn. Hij heeft drie zeges op rij en is in topvorm. Maar dit nummer is zelfs lastig voor onmogelijk Christoffer Eriksson. Cobbys Celeb heeft veel beter geloot. Staat er mooi in hier. Cashback Pellini heeft een koers in de benen na een oponthoud. Maremma Sock was laatst vijfde in de V75 en had daarvóór twee zeges op rij. Shorthanded Jag wordt getraind door Petri Puro en zijn paarden zijn altijd goed voorbereid.

Koers op maat voor Nobel Amok

Stayerkoers in de derde afdeling. Nobel Amok heeft werkelijk een race op maat hier. Staat er goed in qua geld en met dit nummer moet Robert Bergh de kop kunnen pakken. Heeft twee zeges op rij en in de leiding zal hij niet makkelijk te verslaan zijn ondanks vrij pittige tegenstand. Hela vägen!

Een trio in de vierde afdeling. New Muscle Ås mag niet vergeten worden met dit nummer. Krijgt zeker een goed parcours hier. Ymer Brick is een prima sprinter die ook een hoop zelf kan doen. Pokemon Ås kan heel goed spurten en hoopt op hoog tempo.

Lastig in de vijfde afdeling. Ik hoop dat mijn kwintet genoeg is. Farmer Jack was laatst flink gespeeld in de V75 en wil revanche hier op zijn thuisbaan. Mulligan is een prima merrie. Heeft nu drie koersen in de benen en is op de weg omhoog. Gravity Falls kwam laatst goed terug na een galoppade. Rushmore Face is waarschijnlijk het beste paard. Hij was laatst tweede in een V75-finale maar dit nummer is erbarmelijk. Sobel Conway is een outsider. Hij hoopt op hoog tempo.

Mooi duel tussen Canari Match en Target Kronos

Sterk duo in de zesde afdeling. Canari Match won laatst van kop af in Noorwegen. Wordt zeker weer offensief gereden en heeft beter geloot dan Target Kronos. Die laatst ontmoet nu iets eenvoudigere tegenstand. Dit is een prima sprinter. Hij heeft een tijd niet gewonnen maar moet er absoluut bij hier. Mooi duel!

Hele goede Zilveren Divisie in de laatste afdeling. Maar één paard steekt er toch wel bovenuit. Tjacko Zaz won in een waanzinnige tijd op Åby eind april en kreeg zomaar een uitnodiging voor de Elitloppet. Sprong daar helaas maar kan hier meteen revanche nemen. De tegenstand is zoals gezegd scherp maar hij is te goed voor deze klasse en dit is spets-och-slut!

Mijn systeem:

Afd. 1: 2,4,5,9
Afd. 2: 1,2,3,4,12
Afd. 3: 6 Nobel Amok
Afd. 4: 1,5,9
Afd. 5: 4,5,7,8,11
Afd. 6: 2,7
Afd. 7: 5 Tjacko Zaz

Totaal: 4 x 5 x 1 x 3 x 5 x 2 x 1 = 600 combinaties
Kosten: 600 x 0,06 = 36,00 euro


Lycka till!
Björn Better