Toekomstige races

Nederland
Zweden
Nederland
 • Duindigt 24.06
  • Grote Prijs der
   Lage Landen
  • R7: Trio Common Pool
  • R9: Trio Common Pool
  • R10: Trio Common Pool

V75 voorbeschouwing en tips

 

V75 Kalmar, zondag 24 juni

Platon Face wordt favoriet na zege in Harper Hanover ...

Midzomerweekend en dus wordt de V75 traditioneel op zondag op de baan van Kalmar verreden. Veel succes!

Alweer pech voor GlobalSatisfaction

Matige Zilveren race met slechts negen paarden in de eerste afdeling. GlobalSatisfaction is het best maar de pech blijft hem achtervolgen en hij heeft voor de vierde keer op rij slecht geloot. Kan toch winnen. Stepping Spaceboy  won laatst als Best Bet en maakte indruk. Springover heeft nog niet gewonnen dit jaar maar is vrij goed en dit nummer kon niet beter.

Vrij open in de tweede afdeling. Caesar's Dream heeft twee zeges op rij en nu zit Kim Eriksson op de sulky. Livi Joy heeft een interessant nummer en zou een goede koers moeten krijgen. Joie au Coeur H.C. en Dornoch Am hebben het springspoor geloot en degene met de beste start kan de kop pakken. Global Undecided is veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Meenemen.

Stayerkoers in de derde afdeling. Platon Face wordt zeker favoriet na zijn fenomenale zege laatst in Harper Hanover tijden het Elitloppweekend. Maar dit is een hele andere opgave en ik ga hem zeker niet banker. Explosive Merlot is een goede stayer en Björn Goop is altijd interessant. Just Wait and See won een grote stayerkoers op Örebro en wordt wellicht offensief gereden hier.

Ultra Bright zeker perfekt voorbereid op thuisbaan

Merries in de vierde afdeling en ik heb een sterk trio. Mulligan kan wellicht een banker zijn. Was goed laatst en heeft een interessant nummer. Ultra Bright is zeker perfekt voorbereid voor deze race op haar thuisbaan. In Toto Sund is sterk en kan een hoop zelf doen. Matig nummer.

In de vijfde afdeling geloof ik veel in Roheryn. Het paard van Timo Nurmos heef twee fraaie zeges op rij maar dit nummer is altijd lastig op de korte afstand. En dus neem ik ook Esprit Sisu erbij. Die heeft perfekt geloot en dat kan zomaar meteen een  meter of twintig schelen. Ook hij heeft twee overwinningen en is in topvorm.

Extra Fudge banker ondanks lastig nummer

Mooie Gouden Divisie-race in de zesde afdeling. De beste paarden hebben goed geloot. Pastore Bob gaf kleur aan de Elitloppet dit jaar en de vraag is hoe hij er nu aan toe is. Hij liet zien dat hij supersnel kan vertrekken en mist natuurlijk de kop niet. Tycoon Conway Hall is interessant. Dit Deense paard heeft slechts sporadisch gelopen op het eind maar is een toppertje. Perfect nummer. Meenemen. Volstead won op goede wijze op Örebro en kreeg een uitnodiging voor Elitloppet. Daar was hij matig en ook laatst viel hij niet mee. Normaal gesproken strijdt hij hier voor de zege.

Banker in de laatste afdeling. Extra Fudge won laatst op overtuigende wijze en stal Nurmos draait op volle toeren. Dit nummer is natuurlijk lastig maar aan de andere kant hoeft hij niet echt bang te zijn voor de tegenstand. Ik geloof dat Jorma Kontio dit klusje klaart.

Mijn systeem: 

V75-1: 2,5,8
V75-2: 2,3,6,7,11
V75-3: 7,10,14
V75-4: 1,5,7
V75-5: 2,10
V75-6: 1,2,5
V75-7: 9 Extra Fudge

Totaal: 3 x 5 x 3 x 3 x 2 x 3 x 1 = 810 combinaties
Kosten: 810 x 0,06 = 48,60 euro


Lycka till!
Björn Better