Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

V75 - 26 oktober

Jägersro - zaterdag 26 oktober - start 16:20u

JACKPOT!

Nieuwe overwinning voor Giant Shadow

We gaan naar de baan van Jägersro, net buiten Malmö. Opnieuw een Jackpot deze week en ik heb twee topbankers.Veel succes!

Let op: sinds kort stuur ik iedere vrijdag een V75-Update met het Laatste Nieuws van de week. Wie heeft er goed getraind? Wie loopt er dit keer zonder ijzers? Wie gaat er vol in de aanval? Lees het in V75-Update op vrijdag!

V75-1 (Race 5)

Stayerkoers in de eerste afdeling en groot verschil tussen de verschillende paarden. Met mijn kwartet kom je een eind. Undigious Diamant heeft een interessant nummer en pakt wellicht de kop hier. Kennedy won laatst in de V75 na een offensieve start. Vincent As sprong laatst maar kwam prima terug. Is ijzersterk en mijn winnaar hier. Staro Leonardo houdt ook van de lange afstand. Hij komt van een overwinning en is in vorm.

UPDATE

De Kop
6 Undigious Diamant pakt waarschijnlijk vroeg de kop. Hij gaat wellicht zonder voorijzers dit keer en met trekproppen. Daarna komt wellicht 7 Kennedy en wil overnemen...

De Favoriet
7 Kennedy won laatst in de V75 maar maakte niet echt veel indruk. Wordt waarschijnlijk weer offensief gereden hier.

Voornaamste Uitdagers
10 Vincent As was laatst fantastisch na een galoppade en had anders zeker gewonnen. Is niet betrouwbaar maar als hij foutloos zou gaan zal hij niet makkelijk te kloppen zijn hier. Deze zeer lange afstand is een groot voordeel.
11 Staro Leonardo is een prima paard maar hij is een schrapper geweest na laatst en trainer Lövgren is vrij pessimistisch.

Het Laatste Nieuws
3 Upload gaat wellicht zonder ijzers nu.
8 Global Strategy wordt nu gereden door Ingves en dat is een voordeel.

Conclusie
Ik krijg steeds meer feeling voor 10 Vincent As. Jepson is een topper en ik ga ervanuit dat hij het paard op de been houdt. Banker!

V75-2 (Race 6)

Laagste klasse in de tweede afdeling en de start wordt heel belangrijk hier. Global Utopia heeft fraai geloot en krijgt zeker een mooi parcours. Dominic Wibb was laatst een schreeuwpaard op Solvalla maar werd verslagen na een snelle opening. Interessant nummer. Sempre Avanti komt uit Denemarken. Wint vaak en is zeker goed voorbereid. Bankrobber is in topvorm en hoopt op hoog tempo net als Pere Ubu. De laatstgenoemde heeft vijf zeges in zeven koersen maar dit nummer is abominabel.

UPDATE

De Kop
Niet makkelijk maar Jepson is een topper en ik verwacht dat hij de kop kan behouden met 1 Global Utopia. Het paard heeft een koers in de benen nu en loopt zijn tweede race voor een nieuwe trainer.

De Favoriet
6 Dominic Wibb was laatst veel gespeeld maar verloor van kop af na een snelle opening. Adrian Kolgjini dit keer en hij won eerder met het paard. Zeker beter met koers in de benen.

Voornaamste Uitdagers
9 Bankrobber is het best van kop af maar won van achter begin september. Hij gaat zonder ijzers dit keer!
12 Pere Ubu heeft drie van de vijf zeges in de leiding behaald. Zeer slecht nummer nu.

Het Laatste Nieuws
4 Hector Greenwood gaat zonder ijzers en wordt voor het eerst door Adielsson gereden.
5 O.M.Escobar gaat met een gewone sulky nu. Alle zeges zijn behaald met een bike.
7 Sempre Avanti gaat zonder ijzers dit keer. Interessant!
10 Fireman Am gaat voor het eerst zonder ijzers. Spannend!

Conclusie
Open koers. Maar ik hoop en verwacht dat 1 Global Utopia de leiding neemt. Hij is mijn winnaar hier. Update-banker!

V75-3 (Race 7)

Banker in de derde afdeling. Giant Shadow wordt steeds beter en heeft nu zes zeges op rij dit jaar. Won laatst in de V75 ondanks een zwaar parcours. Heeft nu veel beter geloot en normaal gesproken wint hij opnieuw hier. Hela vägen. Uitdager is vooral Muscle Lane die vaak wint maar zich laatst als megafavoriet gewonnen moest geven op Solvalla.

UPDATE

De Kop
Vele snelle paarden. 1 Damien Hanover probeert kop de pakken maar vooral 5 Franklin Face is ook heel rap. Hij gaat bovendien wellicht met een bike nu. Ook de favoriet 2 Giant Shadow kan goed vertrekken.

De Favoriet
2 Giant Shadow is fenomenaal geweest en heeft nog niet verloren bij Björn Goop. Heeft perfekt geloot en wordt waarschijnlijk offensief gereden. Mag leiding overnemen?

Voornaamste Uitdagers
1 Damien Hanover heeft een mooi nummer. Gaat zonder ijzers en waarschijnlijk met bike. Wordt voor het eerst door Ohlsson gereden. Spannend!
9 Hurricane River kan een hoop en is absoluut mogelijk indien de megafavoriet mocht falen.

Het Laatste Nieuws
3 Muscle Lane gaat zonder ijzers nu. Is een schrapper geweest.
4 Rapide Yoda is goed van kop af en heeft nog niet verloren zonder ijzers. Maar hij staat er heel zwaar in hier.

Conclusie
Ik geloof veel in 2 Giant Shadow maar hij is gigantisch favoriet. Zeer aanlokkelijk om hem niet te banken maar dat wordt heel duur...

V75-4 (Race 8)

Lastige merriekoers in de vierde afdeling. Southwind Queen is een winstmachine en dit nummer kon niet beter. Key Mom is constant en goed en ook zij heeft fraai geloot. Princess S.W. en Cash Flow hebben veel meer geld verdiend maar daarom hebben ze ook lastige nummers. Beide paarden winnen vaak en kunnen een hoop zelf doen. Ze hopen op hoog tempo.

UPDATE

De Kop
2 Key Mom is snel van start maar 4 Dominic Ås gaat met blinkers en bike vandaag en vliegt er waarschijnlijk voorbij.

De Favoriet
2 Key Mom is favoriet en dat is toch ietwat verrassend. Maar deze merriekoers is open en ze kan zeker winnen met dit perfekte nummer.

Voornaamste Uitdagers
1 Southwind Queen heeft fraai geloot en gaat wellicht zonder voorijzers dit keer. Spannend!
12 Cash Flow is flink gespeeld maar wordt voor het eerst door Halme gereden. Dat is zeker geen voordeel.

Het Laatste Nieuws
8 Beluga West is in vorm en gaat voor het eerst met een bike. Interesssant!
9 Call Me Brodda gaat met een gesloten hoofdstel plus bike. Wordt voor het eerst door Magnus A Djuse gereden. Hoppa!
11 Princess S.W. Is één keer eerder door Zadel gereden en toen wonnen ze!

Conclusie
Heel open maar ik waarschuw vooral voor 4 Dominic Ås die waarschijnlijk de kop gaat pakken. Ook 8 Beluga West met bike is spannend.

V75-5 (Race 9)

Nog een lastig koersje in de vijfde afdeling. Dizzy River won laatst verrassend en nu zit Erik Adielsson op de sulky. Comanche Moon is constant en goed en komt van een zege. Niky Flax en Pastor Power ontmoetten elkaar laatst en toen won de eerstgenoemde. Revanche nu? Heel vervelende race dit en het liefst had ik ze allemaal genomen.

UPDATE

De Kop
6 Xlnt Chili Tripel is supersnel van start en pakt vrijwel zeker de kop. Gaat die waarschijnlijk weggeven en dat zou zomaar eens aan 3 Adiago Trot kunnen zijn.

De Favoriet
9 Niky Flax is favoriet. Dat is te begrijpen in deze verraderlijke koers maar hij heeft natuurlijk geluk nodig met dit nummer. Hij heeft nog niet gewonnen in de V75 na elf (!) pogingen.

Voornaamste Uitdagers
2 Zoko Lane heeft perfekt geloot. Koers in de benen.
4 Dizzy River houdt van deze afstand en wordt nu door Erik Adielsson gereden.
10 Pastor Power is goed genoeg om een race als deze te winnen maar dit nummer is matig. Ik laat hem weg.

Het Laatste Nieuws
1 Rushmore Face gaat met een bike dit keer.
7 Comanche Moon heeft nu koers in de benen.

Conclusie
Heel open en hier kan van alles gebeuren. Pas op voor 3 Adiago Trot waarvan ik steeds zekerder ben dat hij de kop kan pakken. Ik hoop dat mijn kwintet genoeg is, maar ben allerminst zeker.

V75-6 (Race 10)

Gouden Divisie in de zesde afdeling. Ringostarr Treb heeft een prima comeback gemaakt en komt van twee zeges in grote koersen. Hij heeft nu een tijd niet gelopen maar is zeker prima voorbereid door Jerry Riordan. Heeft een slecht nummer maar is snel van start en ik verwacht dat Wim Paal er geen gras over laat groeien. Vol in de aanval en mag waarschijnlijk de kop overnemen. Hela vägen! Voornaamste uitdagers zijn Racing Mange en Rajesh Face.

UPDATE

De Kop
6 Racing Mange is mijn favoriet om de kop te pakken. Wat doet de favoriet 8 Ringostarr Treb?

De Favoriet
8 Ringostarr Treb is natuurlijk favoriet hier. Maar hij heeft een tijd niet gelopen en dit nummer is zeer matig. Een ander vraagteken is de lange afstand...

Voornaamste Uitdagers
4 Speedy Face lijkt een schreeuwpaard te worden. Hij is een stuk beter dan de laatste resultsaten doen vermoeden.
6 Racing Mange is zware tegenstand gewend. Hij kon hier wel eens de kop pakken.

Het Laatste Nieuws
5 Mack Dragan gaat wellicht zonder ijzers dit keer.
9 Rajesh Face gaat wellicht zonder ijzers dit keer. Spannend natuurlijk maar hij springt ook heel vaak met dat beslag.

Conclusie
Heel lastig! 8 Ringostarr Treb is natuurlijk (verreweg) het beste paard hier maar hoe hanteert hij de lange afstand? En waar gaat hij belanden? Ik kies er uiteindelijk voor om ook 6 Racing Mange mee te nemen.

V75-7 (Race 11)

Pittig in de laatste afdeling en met mijn duo voel ik me allerminst zeker. Höwings Unbeatable kan goed vertrekken en ik hoop dat hij na een tijd de kop pakt. In dat geval heeft hij een goede kans. Everton heeft twee zeges op rij en is in vorm. Peter Untersteiner hoopt op hoog tempo. In dat geval kan hij zeker naar de zege spurten. Open koers achter mijn duo zoals gezegd. Pas b.v. op voor Ad Hoc. Die is beter dan de laatste resultaten laten zien.

UPDATE

De Kop
3 Ymer Brick pakt waarschijnlijk de kop hier maar geeft die weg aan 4 Ad Hoc of, als hij zou springen, wellicht 5 Höwings Unbeatable.

De Favoriet
4 Ad Hoc is licht favoriet. Kan de kop pakken hier maar hij is totaal niet betrouwbaar.

Voornaamste Uitdagers
Het krioelt van de uitdagers!
5 Höwings Unbeatable en 9 Everton zijn goed voor deze klasse maar waar gaan ze belanden?

Het Laatste Nieuws
6 Mr Shorty heb ik in mijn oor gefluisterd gekregen. Hij is blijkbaar veel beter dan de laatste resultaten doen vermoeden. Pas op!
Ik waarschuw ook nog voor 12 Oki Doki Face. Die won laatst als Björn Bom en was flink verbeterd. Hij is vandaag een 0%er!

Conclusie
Alweer een lastige koers. Ik pak zeven paarden en daarmee kom je een eind.

  1 2 3 4 5 6 7  
6,7,10,11 1,6,7,9,12 2 1,2,11,12 4,7,9,10 8 5,9

Totaal: 4 x 5 x 1 x 4 x 4 x 1 x 2 = 640 combinaties
Kosten: 640 x €0,06 = €38,40


UPDATE SYSTEEM

  1 2 3 4 5 6 7  
10 1 2 1,2,3,4,5,7,8,9,11,12 2,3,4,7,9 6,8 1,3,4,5,6,9,12

Totaal: 1 x 1 x 1 x 10 x 5 x 2 x 7 = 700 combinaties
Kosten: 700 x €0,06 = €42,00

Lycka till!
Björn Better


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.