Banen

Nederland
Zuid Afrika
Zweden
Duitsland
Ierland

V86 voorbeschouwing en tips

Pagina banner V86

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper

V86 Solvalla/Åby, 14 februari

Highspirit is goed begonnen bij Flemming Jensen...

De V86 wordt deze week verreden op de banen  van Solvalla en Åby. Veel succes!

Veel eenvoudiger voor Sir Q.C. 

Meteen een banker in de eerste afdeling. Highspirit is fantastisch begonnen bij zijn nieuwe trainer. Heeft twee zeges op rij behaald en dit koersje is perfekt. Hij is snel van start en gaat zeker voor de kop. Hela vägen!

Nog een banker in de tweede afdeling. Sir Q.C. is vrij goed voor deze klasse en hij ontmoet heel matige tegenstand hier. Hij won in de voorlaatste koers en laatst liep hij in de V75. Veel eenvoudiger dit keer. Håll igång!

Sterk trio in de stayerkoers in de derde afdeling. Cashback Pellini won laatst en heeft hier een interessant koersje. Leidt deze race lang. Pacifici Face wint vaak en houdt van de lange afstand. Meenemen. Frankie Brodde was onherkenbaar laatst en waarschijnlijk niet fit. Hij kan een stuk beter en moet er absoluut bij hier.

All in op Invincible H.C.

Heel open in de vierde afdeling en ik hoop op een sensatie. Caddie Miranda won laatst en heeft perfekt geloot. Flash Photo komt ook van een zege en is in vorm. Tour Eiffel heeft nog niet gewonnen maar was goed laatst en komt steeds dichterbij. Lady Nadine was laatst tweede ondanks een slecht nummer. Heeft veel beter geloot nu.

Trio in de vijfde afdeling. Black Snapper wordt waarschijnlijk favoriet. Won laatst als groot favoriet en gaat zeker voor de kop met dit springspoor. Poplar Broline sprong laatst in de leiding en won daarvóór in die positie. Mooi nummer. Gute Band is vrij sterk maar hij heeft geluk nodig met dit nummer.

Echte baggerrace in de zesde afdeling. En dat op Solvalla! Maar iemand moet er winnen en ik ga all in op Invincible H.C.. Hij won laatst in Denemarken en wordt dit keer door Erik Adielsson gereden. Ik hoop dat hij snel de kop kan nemen hier. In dat geval zal hij niet makkelijk te verslaan zijn.

Dixi Sisu en Stand Bayou kunnen bankers zijn

Twee paarden is voldoende in de zevende afdeling. Dixi Sisu kan een banker zijn. Ze won laatst op Solvalla en deed het prima. Is snel van start en pakt de kop. De enige uitdager is Nancy America. Die kan soms alles en indien ze  op haar best is kan ze absoluut naar de zege spurten.

In de laatste afdeling wordt Stand Bayou zeker favoriet. Hij won laatst in een fraaie tijd en heeft een prima winstkans. Indien hij niet op zijn best mocht zijn kan Alan Wadd verrassen. Die wint vaak en komt hier terug na een pauze. Pampalo heeft ook een kort oponthoud gehad. Is constant en goed en kan een hoop zelf doen.

Mijn systeem:

V86-1: 5 Highspirit
V86-2: 2 Sir Q.C.
V86-3: 1,6,8
V86-4: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11
V86-5: 1,7,11
V86-6: 2 Invincible H.C.
V86-7: 6,10
V86-8: 3,6,7

Totaal: 1 x 1 x 3 x 10 x 3 x 1 x 2 x 3  = 540 combinaties

Kosten: 540 x 0,03 = 16,20 euro


Lycka till!

Björn Better