Banen

Dubai
 • Meydan 15:30
  • R1: Met Adrie de Vries
  • R2: Met Adrie de Vries
  • R6: Met Adrie de Vries
  • R7: Kwartet Jackpot €600
   Met Adrie de Vries
Zuid Afrika
Zweden
Duitsland
Engeland
Ierland
Frankrijk
USA

Toekomstige races

Nederland
Zweden

V86 voorbeschouwing en tips

Pagina banner V86
Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

V86 Solvalla/Jägersro, 22 november

JACKPOT!

Barbara L.Hanover is de beste Jackpot-banker...

De V86 wordt deze week verreden op de banen  van Solvalla en Jägersro. Opnieuw wacht een vette Jackpot! Veel succes!

O.P.'s Flirt nu met Björn Goop

Niet eenvoudig in de eerste afdeling. Ukebell Jet is het best maar  niet betrouwbaar. Goede kans als hij foutloos gaat. Van Helsing heeft een perfekt nummer. Forza Rapida sprong laatst als groot favoriet. Wil revanche hier. Olle Rols heeft drie tweede plekken op rij en wint spoedig.

In de tweede afdeling is Thaiger Exclusive het beste paard. Hij maakte indruk bij zijn zege in de voorlaatste koers en kreeg laatst niet echt een kans in de V75. Goede kans maar dit nummer is lastig. De logische uitdager is O.P.'s Flirt. Die heeft een interessant nummer en wordt dit keer gereden door Björn Goop. Pas op!

Nog een duo in  de derde afdeling. Stronghold was prima laatst en heeft hier perfect geloot voor Kolgjini. R.K.King is veel beter dan de laatste resultaten vertonen en daagt uit.

Autobahn interessant van kop af

In de vierde afdeling wordt Glenn Boko favoriet. Hij won laatst in de V75 maar dat was eerlijk gezegd een matig koersje. Kan winnen maar geen banker voor mij. Lady Vera wint vaak maar is niet betrouwbaar. Autobahn kan interessant zijn als hij hier de leiding (over)neemt. Ioana Hanover is prima maar springt ook vaak. Won vorig seizoen nog zeven van de elf koersen.

Sterk duo in de vijfde afdeling. Bullyoung won laatst in Frankrijk en deed het werkelijk goed. Staat er mooi in hier en heeft een prima kans . Amazing Dynamite is echter geen bluf. Hij heeft het heel goed gedaan op het eind en deze lange afstand zou geen probleem moeten zijn.

De beste banker komt in de zesde afdeling. Ik waarschuwde laatst al voor Barbara L.Hanover in de V75 en ze pakte toen een goede zege na een offensieve koers van Örjan Kihlström. Heeft hier veel beter geloot dan haar voornaamste tegenstander Izzy en dat zou de doorslag moeten geven.

Island Life uitdager met Ulf Ohlsson

In de zevende afdeling kan Sciacallo O.M. een banker zijn. Hij maakte indruk laatst maar heeft hier lastig geloot. Apapmand is heel goed voor deze klasse maar ook hij heeft natuurlijk een zeer matig nummer.

En nog een duo in de laatste afdeling. Valley Brodde heeft een koersje op maat hier. Won laatst comfortabel en heeft goed geloot. Island Life is de voornaamste uitdager ondanks dit nummer. Hij wint vaak en wordt dit keer gereden door Ulf Ohlsson en die is in topvorm.

Mijn systeem:

V86-1: 1,2,4,5
V86-2: 10,12
V86-3: 2,9
V86-4: 1,4,6,8
V86-5: 6,8
V86-6: 2 Barbara L.Hanover
V86-7: 7,11
V86-8: 1,8

Totaal: 4 x 2 x 2 x 4 x 2 x 1 x 2 x 2  = 512 combinaties
Kosten: 512 x 0,03 = 15,36 euro


Lycka till!

Björn Better