Toekomstige races

Zweden
Nederland
 • Wolvega 23.09
  • Breeders Crown D-E-F
   Merries
  • Grote Unitrot Prijs
  • Breeders Crown D-E-F
   Hengsten en ruins
Zweden
Nederland
 • Alkmaar 25.09
  • R1: Trio Poolgar. €1.500
  • R2: Duo Poolgar. €1.250
  • R3: Trio Poolgar. €1.500
  • R4: V5 Poolgar. €1.500
  • R5: Trio Poolgar. €1.500
  • R6: Kwt Poolgar. €1.500
  • R7: Duo Poolgar. €1.000
  • R8: Trio Poolgar. €1.500
  • R9: Trio Poolgar. €2.000

V86 voorbeschouwing en tips

Pagina banner V86
Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

V86 Solvalla/Bergsåker, 20 september

Twee mooie series van de Europese Derby

De V86 wordt deze week verreden op de banen van Solvalla en Bergsåker. Hoogtepunten zijn de serie voor de Europese Derby in de zesde en laatste afdeling. Veel succes!

Eenvoudiger nu voor Pydin

Vrij open in de eerste afdeling. Ik hoop dat mijn kwartet genoeg is. Highspeed Dynamite won laatst met deze pikeur. Dani Boko is een groot talent en heel interessant in het debuut voor een nieuwe trainer. Staro Kickback en Marvelous worden allebei getraind door Per Linderoth. De laatstgenoemde heeft twee overtuigende zeges op rij behaald.

Vierjarige merries in de tweede afdeling. Laura Vixi heeft het best geloot en gaat wellicht voor de kop hier. Unaffected Laugh moet er alleen al bij vanwege de combinatie Båth/Adielsson. Charlock Alma staat er zwaar in maar kan verrassen. Patricia Zaz heeft nog niet gewonnen dit jaar maar is interessant hier met Björn Goop. Global Trustful is misschien wel het beste paard maar dit nummer is belabberd.

Koudbloedige paarden in de derde afdeling. Ik geloof veel in Pydin. Hij was laatst vrij flink gespeeld in de Zweedse Kampioenschappen maar ging toen in de fout. Daarvóór overtuigde hij in verschillende koersen. Hij ontmoet nu eenvoudigere tegenstand en kan een hoop zelf doen. Banker.

Volstead van start tot finish

In de vierde afdeling ga ik all in op Volstead. Hij heeft beter geloot dan zijn voornaamste concurrent On Track Piraten en dat geeft volgens mij de doorslag. Ik hoop en verwacht dat hij de kop behoudt. Hela vägen!

Driejarige merries in de vijfde afdeling. Onmogelijk en ik hoop op een sensatie. Elsa Mearas is tot nu toe constant en goed geweest. Hurray Boko heeft nog niet gewonnen maar haar eerste zege komt steeds dichterbij. Ook Elin America wordt getraind door Per Linderoth. Frida Zonett en Ella Pace pakten laatst hun eerste zege maar hebben een matig nummer hier.

Mooie koers voor vierjarige paarden in de zesde afdeling. Monark Newmen is mijn winnaar hier. Hij was heel dapper in de Derby laatst maar draafde helaas niet perfekt op het eind, anders had hij vermoedelijk gewonnen. Hij heeft mooi geloot hier en Fredrik Persson heeft een topkans. Banker.

Offensieve koers voor Le Miracle

Nog een banker in de zevende afdeling. Le Miracle is ijzersterk. Hij had een schitterend seizoen afgelopen jaar en heeft nu twee koersen in de benen. Kim Moberg rijdt dit keer en dat is geen voordeel. Ze weet echter wat haar te doen staat. Ik hoop op een offensieve koers en dat men na een tijdje de kop mag overnemen. Håll igång.

Nog een mooie vierjarige koers in de laatste afdeling. Rajesh Face was laatst favoriet in de Derby maar sprong helaas. Hij was dapper en eindigde toch nog als vijfde. Wordt zeker favoriet hier en heeft een goede kans als hij even goed is als in de serie voor de Derby. Gareth Boko was niet op zijn best in de Derby maar kan een hoop. Fraai nummer. Cokstile won de Noorse Derby van kop af. Global Trustworthy had laatst de Derby gewonnen als hij goed gedraafd had. Slecht nummer maar moet er natuurlijk bij.

Mijn systeem:

V86-1: 6,8,9,11
V86-2: 2,3,5,9,12
V86-3: 8 Pydin
V86-4: 3 Volstead
V86-5: 1,2,3,4,5,7,8,9,10,11
V86-6: 3 Monark Newmen
V86-7: 9 Le Miracle
V86-8: 1,5,9,11

Totaal: 4 x 5 x 1 x 1 x 10 x 1 x 1 x 4 = 800 combinaties
Kosten: 800 x 0,03 = 24,00 euro


Lycka till!

Björn Better