Toekomstige races

Nederland
 • Alkmaar 21.05
  • R1: Trio Poolgar. €1.750
  • R2: Trio Poolgar. €1.500
  • R3: Trio Poolgar. €1.500
  • R4: V5 Poolgar. €2.000
  • R5: Trio Poolgar. €1.750
  • R6: Trio Poolgar. €1.750
  • R7: Trio Poolgar. €2.500
  • R8: Kwt Poolgar. €2.000

V86 voorbeschouwing en tips

Pagina banner V86

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper

V86 Solvalla/Bergsåker, 16 mei

Tesio op de weg omhoog voor Robert Bergh...

De V86 wordt deze week verreden op de banen van Solvalla en Bergsåker. Veel succes!

El Diablo B.R. is heel interessant

Merries in de eerste afdeling. Favoriet wordt zeker Tzarina die dit seizoen uitstekend begonnen is. Ze heeft nu twee zeges op rij en met het juiste koersverloop heeft ze topkans. Uitdaagster is Equine Am. Die kreeg laatst een koers in de benen tegen goede tegenstanders na een lang oponthoud. Is zeker verbeterd nu en heeft een mooi nummer.

Heel interessant paard in de tweede afdeling is El Diablo B.R.. Hij won een paar jaar geleden de Noorse Derby en was zeer talentvol. Helaas raakte hij zwaar geblesseerd en is hij een lange tijd uit de running geweest. Hij maakte laatst zijn comeback voor nieuwe trainer Daniel Reden maar sprong als gigantisch favoriet. Hier wil hij revanche. Ik bank.

Koudbloedige paarden in de derde afdeling. Karlängs Linda was laatst zeer verrassend tweede in de V75 en deed het werkelijk goed. Heeft hier een fraai nummer en staat er 20 meter in dan een paar concurrenten vergeleken met laatst. Rus Can zat laatst vast. Hij is goed voor  deze klasse en won afgelopen jaar vijf races. Grude Eld wordt steeds beter in zijn comeback. Won laatst na een sterk laatste rondje.

Velasquez Gar heeft betere paarden ontmoet

Leerlingen in de vierde afdeling. Bottnas Dragon liep laatst in de V75 en had daarvóór twee zeges op rij. Mooi nummer. Gustavo Boko is vaak flink gespeeld en Sandra Eriksson is een prima leerling. Velasquez Gar heeft tegen betere paarden gelopen en moet er absoluut bij hier. Heeft ook nog eens goed geloot. Ramon Dekkers heeft op het eind in de V75 gelopen. Ervaren pikeur. New Life Wheels heeft twee zeges op rij in Noorwegen. Jagger Zon won laatst in het dooie spoor.

Banker in de vijfde afdeling. Tesio begon zijn carriere prima maar kende daarna een deel problemen. Wordt nu getraind door Robert Bergh en lijkt weer op de weg omhoog. Was laatst derde tegen toppers en heeft nu twee koersen in de benen na een lang oponthoud. De lange afstand is een voordeel. Prima winstkans.

Revanche voor Månprinsen A.M.

Driejarige merries in de zesde afdeling. Een trio lijkt er bovenuit te steken. Musique d'Inverne heeft twee zeges op rij. Twyla Face is twee keer aan flarden gespeeld en dat zegt vaak wel iets. Twigs Frances won van kop af in haar debuut.

Koudbloedige toppers in de zevende afdeling. Månprinsen A.M. werd laatst verrassend verslagen door Lome Brage maar hij wil revanche nu. Ik denk dat het hem gaat lukken. Deze langere afstand is een voordeel, hij heeft beter geloot en bovendien heeft de voornaamste concurrent dit keer een matiger pikeur. Ik bank.

Een kwartet in de laatste afdeling. Araw Hoss is het meest interessant. Hij heeft een tijd niet gelopen maar Timo Nurmos heeft zijn paarden altijd goed voorbereid. Uppohoppa haalde vorig jaar nog de finale van de Zweedse Derby. Comeback hier. Mr Perfection heeft op het eind alleen maar in de V75 gelopen. Kan stunten. Oceanic Clearence heeft slecht geloot maar won laatst met Melander op de sulky.

Mijn systeem:

V86-1: 5,14
V86-2: 4 El Diablo B.R.
V86-3: 1,4,5
V86-4: 1,2,3,4,6,10
V86-5: 9 Tesio
V86-6: 4,5,6
V86-7: 5 Månprinsen A.M.
V86-8: 5,8,10,12

Totaal: 2 x 1 x 3 x 6 x 1 x 3 x 1 x 4  = 432 combinaties
Kosten: 432 x 0,03 = 12,96 euro


Lycka till!

Björn Better