Toekomstige races

Zweden
Nederland
  • Duindigt 23.07
    • R1: Trio Jackpot €1.560
    • 3-Jarigen Stakes (M)
    • R7: Kwt Jackpot €1.588
    • 3-Jarigen Stakes (H+R)

V86 voorbeschouwing en tips

Pagina banner V86
Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper
 

V86 Eskilstuna, 19 juli

Swish Kronos is veel te goed voor deze klasse

De V86-meeting van deze week vindt plaats op de baan van Sundbyholm dichtbij Eskilstuna, iets ten westen van Stockholm. Vrij goed niveau maar het ziet er op voorhand niet al te moeilijk uit. Succes!

Kash Brodda heeft foutloos geen tegenstand

Slechts zes paarden in de eerste afdeling en dit wordt een duel. Galactica pakt de kop hier en won in die positie in de laatste afdeling. Ze heeft er goed uitgezien op het eind. Tobin Kronos is de logische uitdager. Hij kan dit winnen in het dooie spoor.

Banker in de tweede afdeling. Swish Kronos is veel te goed voor deze klasse. Ze is helaas niet altijd fit anders had ze minstens in de Zilveren Divisie gelopen. Heeft nu twee zeges op rij en ondanks dit nummer is het topkans.

Nog een banker voor Peter Untersteiner in de derde afdeling. Kash Brodda is hopeloos onzeker maar als ze foutloos gaat heeft ze hier geen tegenstand en wint ze met 50 meter. Ze kan het rustig aandoen met dit nummer en daarna op tijd in de aanval gaan.

Leuk duel Canari Match en Charrua Forlan

Duel in de vierde afdeling. Canari Match is een toppertje. Hij heeft indruk gemaakt bij zijn zeges op het eind en is op de weg omhoog. Dit nummer kan verraderlijk zijn. Charrua Forlan was vorige week flink gespeeld maar werd gehinderd en ging in de fout. Wil revanche hier en kan dat absoluut krijgen. Leuk duel.

Driejarige paarden in de vijfde afdeling. Hanna liep laatst nog in een E3-finale en dat kan niemand hier haar navertellen. Mooi nummer. Poem in Motion is ook talantvol en ook zij heeft goed geloot. Evazan Am heeft natuurlijk veel geluk nodig met dit nummer. In dat geval strijdt ook hij voor de zege.

In de zesde afdeling start Qahar Q.C. en hij is echt onmogelijk voor ons spelers. Als hij op de been blijft wint hij meestal gemakkelijk. Daar hopen we dit keer dan maar op... Zoniet is Alorac Mathbell interessant. Hij is sterk en houdt van deze lange afstand. Hij heeft het best geloot van de favorieten op voorhand en dat kan de doorslag geven.

Cyber Lane is geen bluf

Redelijk open in de zevende afdeling. Broadway Appolo heeft drie zeges op rij en dit nummer is perfekt. Ook Ebony Boko is in topvorm. Etosha Boko heeft goede tegenstand ontmoet op het eind. Tro Lo Lo wordt dit keer gereden door Erik Adielsson. Interessant. Lavidaloca de Vie is heel constant. Laatst stond ze nog in de finale van Stosprintern.

Fraaie koers voor vierjarige paarden in de laatste afdeling over de Derbyafstand. Diamanten is helaas niet aangemeld voor de Derby. Hij heeft dit jaar al Kungapokalen en Sprintermästaren gewonnen. Cyber Lane is echter geen bluf. Hij heeft tien van de elf koersen gewonnen en is een enorm talent. Policy of Truth is een van de topfavorieten voor de Derby over een paar weken. Dit nummer is slecht. Magic Gwin heeft veel beter geloot en kan een leuke outsider zijn.

Mijn systeem:

V86-1: 3,5
V86-2: 7 Swish Lane
V86-3: 11 Kash Brodda
V86-4: 1,5
V86-5: 2,4,8
V86-6: 3,6
V86-7: 1,2,3,6,7
V86-8: 2,4,8,9

Totaal: 2 x 1 x 1 x 2 x 3 x 2 x 5 x 4 = 480 combinaties
Kosten: 480 x 0,03 = 14,40 euro


Lycka till!

Björn Better