Banen

USA

Toekomstige races

Zweden
Nederland
  • Duindigt 25.07
    • R1: Trio Common Pool
    • R2: Trio Common Pool
    • R5: Trio Common Pool

V86 voorbeschouwing en tips

Pagina banner V86

Exclusieve voorbeschouwing en tips van onze huistipper

V86 Eskilstuna, woensdag 18 juli Start: 19.20

Nieuwe zege voor Love Matters...

In de zomer wordt de V86 op slechts één baan verreden. We gaan dit keer naar Eskilstuna waar ons een paar schitterende  koersen te wachten staan. Veel succes!

V86-1 (Race 3)

De beste banker komt meteen in de eerste afdeling. Love Matters won laatst eindelijk weer es op Visby en zag er prima uit. Hij is verreweg het best hier en dit wordt niet spannend.

V86-2 (Race 4)

Merries in de tweede afdeling. Het best is waarschijnlijk Absolut Gehör die prima begonnen is bij haar nieuwe trainer Peter Untersteiner. Ze pakte een paar zeges op rij maar was laatst niet even goed en werd derde. Gloria Band komt van een prima overwinning in de V75 en wordt weer gereden door Oskar J Andersson. Selma Töll heeft een veel beter nummer dan mijn topduo en dat kan de doorslag geven.

V86-3 (Race 5)

Driejarige merries in de derde afdeling. Op voorhand ziet dit eruit als een duel. Mellby Glorious is prima begonnen en heeft twee overwinningen op rij. Ze ontmoet nu echter veel pittigere tegenstand en de pittigste is Fairytail Mearas. Het paard van Peter Untersteiner begon met twee goede zeges en was laatst vijfde tegen zeer  goede rivalen. Zij is voor mij de favoriet hier.

V86-4 (Race 6)

Banker in de vierde afdeling. Heylow was laatst slechts zesde maar ontmoette toen veel betere tegenstand dan  nu. Hij pakte een paar goede zeges daarvóór en zag er prima uit. Ten opzichte van zijn voornaamste rivalen heeft hij hier zowel een beter nummer als een betere pikeur. Dat gaf voor mij de doorslag.

V86-5 (Race 7)

Een trio in de vijfde afdeling. Jager Oaks is een leuke outsider hier. Hij kan heel goed spurten met het juiste koersverloop en dit nummer kon niet beter. Largo heeft veel betere tegenstand ontmoet op het eind en is in goede vorm. Mijn winnaar hier. Digger Lord ziet er prima uit voor zijn nieuwe trainer en kan absoluut winnen met een beetje geluk. Ulf Ohlsson rijdt nu.

V86-6 (Race 8)

Open in de zesde afdeling maar Charrua Forlan wordt waarschijnlijk favoriet. Hij heeft het werkelijk goed gedaan op het eind maar dit nummer is lastig. Waar belandt hij? M.T.Insider heeft hysterische vorm. Betere tegenstand nu maar moet erbij. Food Money is snel van start en gaat voor de kop. King City is altijd gevaarlijk. Hoopt op hoog tempo. Caid Griff is goed maar wint niet zo vaak. Meenemen. Buzz Mearas heeft een vreselijke serie uit Frankrijk. Comeback in Zweden nu en Erik Adielsson zit op de sulky. Gigant van een outsider.

V86-7 (Race 9)

Mooi koersje in de zevende afdeling. Ziet er op voorhand redelijk open uit maar ik ga all in op Dom Perignon. Hij heeft het heel goed gedaan op het eind en nu heeft hij ook nog eens prima geloot. Deze tegenstand kan hij absoluut aan. Goede kans met het juiste koersverloop.

V86-8 (Race 10)

Schitterende koers voor vierjarige paarden in de laatste afdeling. Vier paarden steken er bovenuit. Volnik du Kras heeft het waanzinnig goed gedaan in Zweden en drie fantastische overwinningen behaald. Waar ligt zijn grens? Very Kronos is een topper maar helaas niet geheel betrouwbaar. Als hij op de been blijft strijdt hij voor de zege. Super War Horse komt van prima prestaties in de Sprintermästaren. Won daarvóór met Björn Goop op de sulky en die rijdt nu weer. Het beste heb ik tot het laatste bewaard: Villiam! De Kriteriet-winnaar van vorig jaar is weer terug. Hij was laatst derde in zijn comeback en dit supertalent is normaal gesproken nog beter nu. 

Mijn systeem:

V86-1: 4 Love Matters
V86-2: 1,12,13
V86-3: 1,5
V86-4: 4 Heylow
V86-5: 2,6,9
V86-6: 1,3,4,6,7,8
V86-7: 5 Dom Perignon
V86-8: 1,3,7,9

Totaal: 1 x 3 x 2 x 1 x 3 x 6 x 1 x 4  = 432 combinaties
Kosten: 432 x 0,03 = 12,96 euro


Lycka till!

Björn Better