Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 4 december

Paris Vincennes - dinsdag 4 december 2018 - start 12.40 uur

Race 1 Prix de Carpentras

Wij openen deze meeting met een draverij onder het zadel voor 3-jarige merries, waaronder Femina Quick (12), die wij opnieuw in vertrouwen nemen aangezien zij de laatste keer niet teleurstelde tegen een goede tegenstander, zij wordt nu opnieuw gereden door Yoann Lebourgeois. Folie Mix (8) keert terug van een korte pauze met Frank Nivard als rijder en zij voert de oppositie aan samen met Festasie (5) die overtuigend in deze discipline debuteerde, en Fascinante Hub (13) die ervaring heeft op de grote piste wat een voordeel is ten opzichte van een flink aantal van haar rivalen in deze koers. Fiesta de Brice (11) doet haar best en is kandidaat voor de plaatsen met Fougères du Rib (10), die mooie dingen heeft laten zien in de provincie, de andere Leblanc pupil Fée Suzanne (7), die men weer mee kan nemen, en Feerie des Ventes (14), recent winnares in Bordeaux.

Plaats 1: Femina Quick (12)
Plaats 2: Folie Mix (8)
Plaats 3: Festasie (5)
Plaats 4: Fascinante Hub (13)
Plaats 5: Fieste de Brice (11)

 

Race 2 Prix des Gardenias

Een koers voor 2-jarige merries waarin wij Galéria (14) in vertrouwen nemen die in haar eerste twee koersen goede dingen heeft laten zien en die dit veld haar wil moet kunnen opleggen. Gavotte du Loir (9) heeft goed gepresteerd achter een talentvolle merrie en voert de concurrentie aan samen met Gamma du Chêne (10) wiens koers in Cabourg ons uitstekend beviel en Greta Dream (6), onlangs goede tweede in Graignes. Gustavia (7), toevertrouwd aan Yoann Lebourgeois, maakt kans op een plaats net als Girl des Mottes (1), bij deze gelegenheid in handen van “JMB”, en Gina Bergil (13), indien zij foutloos blijft.

Plaats 1: Galeria (14)
Plaats 2: Gavotte du Loir (9)
Plaats 3: Gamma du Chene (10)
Plaats 4: Greta Dream (6)
Plaats 5: Gustavia (7)

 

Race 3 Prix de Laon - ELORIUS DE GUEZ op appél!

We komen hier bij de koers voor 4-jarigen over 2700 meter op de grote baan.
Elorius de Guez (2) was foutief op de kleine baan maar hij behoudt de waardering van Jean-Michel Bazire en hij wordt in deze koers opnieuw in vertrouwen genomen, zelfs tegen Eliot d’Ambri (4) die in topvorm is en in deze koers zonder ijzers loopt, hetgeen hem op papier een eerste kans geeft. El Costo du Banney (15) is zeer regelmatig en is logischerwijs ook kansrijk, net als Enjoleur Leman (17) die wij het vertrouwen geven omdat hij normaal gesproken niet foutief is. Explosif (18) heeft niet veel marge maar hij zal optimaal voorbereid zijn voor deze koers en doet daarom mee voor de plaatsen samen met de trouwe Espoir de Simm (10) en Ecu du Vivier (7) die men rondom zonder ijzers laat om hem wat meer loop te geven. Espoir du Langis (5) komt uit een goede stal maar hij kan nog een koers nodig hebben deze dinsdag.

Plaats 1: Elorius de Guez (2)
Plaats 2: Eliot dÁmbri (4)
Plaats 3: El Costo du Banney (15)
Plaats 4: Enjoleur Leman (17)
Plaats 5: Explosif (18)

 

Race 4 Prix de Gemozac

Een montékoers waarin wij zeer benieuwd zijn naar de prestatie van El Viento (8) op de grote baan na zijn fraaie succes van de vorige maand op de kleine piste. Wij zijn dat ook aangaande het monté debuut van Easy Rider (3) die mooie dingen heeft laten zien voor de sulky waar hij zijn laatste start won. Excellent Day (6) krijgt weer ons vertrouwen na zijn mooie overwinning in Reims, evenals Encanto (9), die in deze koers voor het eerst zonder achterijzers loopt, en Emperador (5), mee te nemen al presteert hij niet altijd goed.

Plaats 1: El Viento (8)
Plaats 2: Easy Rider (3)
Plaats 3: Excellent Day (6)
Plaats 4: Encanto (9)
Plaats 5: Emperador (5)

 

Race 5 Prix des Pyrenees - BRYSSEL, een goede basis!

Hier treffen wij een Europese koers voor 6-jarigen op het parcours van de 2.850 meter op de grote baan.
Wij zien hier Bryssel (6) terug die het de laatste keer uitstekend deed op de kleine piste ondanks dat hij geklopt werd door Costa Haufor en er is geen twijfel dat hij, indien hij zich goed voelt op de grote baan, een goede kans heeft om in dit veld te winnen.
Calou Renardière (8) heeft niet gelopen sinds september maar loopt zonder ijzers en heeft de steun van Jean-Michel Bazire en dat verzekert ons van zijn ambities in deze koers. Hij voert de tegenstand aan met Crazy Charm (7) die altijd goed loopt en met klein verschil werd verslagen door een paard met een messcherpe eindsprint op de kleine piste, terwijl Sahara One (9) prima presteert en kansrijk is voor de plaatsen indien de heuvel geen probleem vormt. Aileron (2) komt bij ons met zonder twijfel enige ambitie en hij completeert de kanspaarden samen met Caliu des Bosc (1) die nog steeds in vorm is en voor de gelegenheid voor de eerste keer zonder ijzers loopt.

Plaats 1: Bryssel (6)
Plaats 2: Calou Renardiere (8)
Plaats 3: Crazy Charm (7)
Plaats 4: Sahara One (9)
Plaats 5: Aileron (2)

 

Race 6 Prix d'Hennebont

Een koers onder het zadel in welke discipline Dania Beach (6) de laatste keer op deze baan heel sterk liep, zij zou hier weer eens kunnen winnen, al heeft zij Darling Berry (9) te vrezen die prachtig is ingeschreven tegen de winsomgrens bij haar terugkeer in de monté. Danse Cadence (7) heeft enkele goede referenties en komt hierna, samen met Diva Fatale (5), die regelmatig goed loopt maar hier niet al te veel marge heeft, en Darling d’Ourville (3) die zich beter thuis zal voelen over deze lange afstand.

Plaats 1: Dania Beach (6)
Plaats 2: Darling Berry (9)
Plaats 3: Danse Cadence (7)
Plaats 4: Diva Fatale (5)
Plaats 5: Darling d'Ourville (3)

 

Race 7 Prix de Quincy-sous-Senart

We kijken ernaar uit om Fils d’Haufor (3) op de grote piste te zien, want het lijkt erop dat dit hem prima past, en hij is zijn talrijke aanhang van de vorige keer nog een revanche schuldig. Filou L’Auvergnier (13) wordt door Franck Leblanc hoog ingeschat en hij zou goede voortgang moeten kunnen tonen na zijn rentrée van kort geleden. Hij voert de oppositie aan samen met Firello (9), die zeer regelmatig is en een goede kans heeft. Fantastic Charm (5) kwam erg goed af in Argentan en kan hier een voorname rol spelen voor de plaatsen, net als Filou Rêve (8) die voor het eerst op een linksom-baan loopt maar wiens laatste zege niet onopgemerkt is gebleven. Fenix du Digeon (1) stijgt qua categorie maar dient in de gaten gehouden te worden net als First des Mares (7), voor de gelegenheid gereden door Gabi Gelormini.

Plaats 1: Fils d'Haufor (3)
Plaats 2: Filou l'Auvergnier (13)
Plaats 3: Firello (9)
Plaats 4: Fantastic Charm (5)
Plaats 5: Filou Reve (8)

 

Race 8 Prix de la Ferté-Vidame

Als afsluiter de merrie afdeling met Flamme Vive (3) die wellicht de laatste keer op de kleine piste nog een koersje nodig had en die zich nu op de grote piste meer op haar gemak zou kunnen voelen. Fable d’Haufor (12) werd de laatste maal geklopt door een zeer goede merrie en zal vanzelfsprekend veel aanhang hebben, evenals Fille du Chêne (15), de laatste keer gediskwalificeerd als winnares op de kleine baan en zeker weer in de rekening te nemen. Famous Lady (9) won de laatste keer op een rechtsom baan en zal die prestatie proberen te bevestigen, net als Fashion Touch (14), onberispelijk sinds haar debuut, en Fabiola Girl (1), weinig ervaren maar die haar mogelijkheden zeker zal ontplooien. Fidelity (7) heeft een kans als haar rijder gemotiveerd is, en zij maakt onze selectie compleet samen met Fabella (5), op de goede weg na haar laatste prima koers.

Plaats 1: Flamme Vive (3)
Plaats 2: Fable d'Haufor (12)
Plaats 3: Fille du Chene (15)
Plaats 4: Famous Lady (9)
Plaats 5: Fashion Touch (14)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.