Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 5 december

Vincennes - woensdag 5 december 2018  - start 13.47 uur

Race 1 Prix de la Ville de Royan

De Prix de la Ville de Royan brengt 13 deelnemers van 6 jaar van een goed niveau aan de start, die gaan strijden over 2850 meter op de grote piste. Kijkend naar haar prestaties tijdens de vorige wintermeeting tegen concurrenten van een hoog niveau staat Tamia Jet (13) perfect ingeschreven tegen de winsomlimiet,zij is in prima vorm gezien haar laatste koersen in Italie en zij is hier zeer kansrijk. De tegenstand voor deze pupil van Alessandro Gocciadoro komt van Carina du Parc (11), die we zeker mee moeten nemen en die ver kan komen over deze afstand, Caresse (3), wiens rentree niet onopgemerkt is gebleven en die hier vooruitgang zou moeten laten zien, maar ook van Coumba Kuky (12), zonder ijzers en voor de eerste keer in haar carriere toevertrouwd aan Jean-Michel Bazire. Class Thourjan (10) is speciaal voorbereid voor deze koers. Zij presteert goed zonder ijzers en kan op een goede dag een voorname rol spelen, let op haar! Chistera (8) in topvorm, Chacha de Gontier (5), met ijzers maar met onmiskenbare kwaliteiten en Clef de Fa (7), die zal proberen haar recente vormstijging te bevestigen, kunnen de uitbetalingen in deze koers aantrekkelijk maken.

Plaats 1: Tamia Jet (13)
Plaats 2: Carina du Parc (11)
Plaats 3: Caresse (3)
Plaats 4: Coumba Kuky (12)
Plaats 5: Class Thourjan (10)

 

Race 2 Prix d'Ales

French Kiss Jiel (8) is gecompliceerd voor de sulky maar debuteert hier onder het zadel en kan gelijk toeslaan met Yoann Lebourgeois op zijn rug. Indien hij faalt kunnen Forester Dieschoot (7), die zal proberen zijn laatste zege in Amiens te bevestigen, Furet d’Havaroch (11), die een goede indruk maakte over kortere afstand en het nu probeert op de grote piste, maar ook Freeman de Houelle (3), die terugkomt van rust, daarvan profiteren. Fakir Bonnetière (12), die we niet te snel moeten afschrijven, Flamboyant Blue (4), die nog nooit teleurstelde onder het zadel, en Feet Blanc (10), uit de goede stal van Julien Grumetz, komen hierna.

Plaats 1: French Kiss Jiel (8)
Plaats 2: Forester Dieschoot (7)
Plaats 3: Furet d'Havaroch (11)
Plaats 4: Freeman de Houelle (3)
Plaats 5: Fakir Bonnetiere (12)

 

Race 3 Prix de Bourigny

Dollar Soyer (5) kan snel de leiding nemen en vanaf die positie kan hij op dit parcours winnen. De tegenstand voor de pupil van Grégory Thorel wordt aangevoerd door Divine Mesloise (7) die niets verkeerd doet, Dauphin du Maxfran (1) die we weer mee moeten nemen en Doum Jénilou (4), die goed presteert zonder ijzers en met Sylvain Dieudonné. Dostoievski (10), wiens vorm vragen oproept maar die nu wel zonder ijzers loopt en Divine d’Ecajeul (9), die de laatste keer prima presteerde en die zal proberen te bevestigen, completeren onze keuze.

Plaats 1: Dollar Soyer (5)
Plaats 2: Divine Mesloise (7)
Plaats 3: Dauphin de Maxfran (1)
Plaats 4: Doum Jenilou (4)
Plaats 5: Dostoievski (10)

 

Race 4 Prix de Mirecourt

Fusée (15) staat perfect ingeschreven tegen de winsomlimiet en zij lijkt in staat om zich weer te laten gelden. De strijd is echter nog niet gestreden tegen Fortuna Avis (14) die zich de laatste keer volledig gaf en zegevierde, Facile (11), over wiens kwaliteiten geen twijfel bestaat, en Fabuleuse Jiel (7), hier zeker weer mee te nemen. Filly Rainbow (13) won onlangs fraai in een autostart koers en is niet bij voorbaat geklopt in dit veld, hou haar in de gaten! Furiana (12), indien zij goed draaft, Fleur des Molles (4), die constant presteert, en Fizia (2), die wordt gereden door Jean-Michel Bazire, zullen proberen een rol in de aankomst te spelen.

Plaats 1: Fusee (15)
Plaats 2: Fortuna Avis (14)
Plaats 3: Facile (11)
Plaats 4: Fabuleuse Jiel (7)
Plaats 5: Filly Rainbow (13)

 

Race 5 Prix d'Honfleur

Beau de Grimoult (12) is door Franck Anne perfect voorbereid op deze koers en hij zou actief moeten meedoen voor de overwinning in dit veld. Achter deze vaste waarde zouden Buster de Beaufour (2), die voor een zege staat, Vivier de l’Oison (11), die daalt in categorie, en Aréna del Phédo (10), wiens laatste start op deze afstand beloond werd met een prachtige tweede plaats in een groep 3 koers, moeten strijden om de ereplaatsen. Voltorb d’Oliverie (1), die voor het eerst in zijn carriere zonder ijzers loopt en Ultra Tivoli (5), die het aan het eind van zijn tiende levensjaar nog prima doet kunnen de liefhebbers van outsiders verleiden tot een inzet.

Plaats 1: Beau de Grimoult (12)
Plaats 2: Buster de Beaufour (2)
Plaats 3: Vivier de l'Oison (11)
Plaats 4: Arena del Phedo (10)
Plaats 5: Voltorb d'Oliverie (1)

 

Race 6 Prix de Saint-Jean de Monts

Deze Prix de Saint-Jean-De-Monts, brengt 13 concurrenten van 4 jaar van een goed niveau aan de start die gaan strijden over 2700 meter op de grote piste. Eva des Charmes (1) werd de laatste keer aan de start uitgeschakeld maar liep daarna een uitstekende koers en zij zou in dit veld weer moeten kunnen aanhaken bij haar eerdere goede prestaties. Eva Girl (12) won de laatste keer zonder ijzers netjes haar koers en zij zal nu, wederom zonder ijzers, haar voornaamste rivaal zijn. Energie d’Echal (8), die dicht bij haar koers is, Etoile Kily (6), die voor een zege staat en Eclipse d’Auvrecy (4), voor het eerst met blote voeten, hebben eveneens ambities voor de overwinning. Ebène Griff (7), die onlangs een goede vormverbetering liet zien, en Easy Touch (2), die beter kan dan haar laatste prestaties laten zien, zullen proberen om een goede plaatsklassering te behalen.

Plaats 1: Eva des Charmes (1)
Plaats 2: Eva Girl (12)
Plaats 3: Energie d'Echal (8)
Plaats 4: Etoile Kily (6)
Plaats 5: Eclipse d'Auvrecy (4)

 

Race 7 Prix du Berry

Easy To Love Blue (6) staat voor een zege en in dit veld zou dat kunnen lukken. Echter, de buit is nog niet binnen tegenover Exciting Lady (7) die deze keer zonder ijzers loopt, Evangelina Blue (9) die het prima doet en Etincelle Délo (8) die, indien foutloos, ver kan komen. Enola du Dorat (4) loopt voor het eerst in haar carriere zonder ijzers en zij zal zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven; hou haar in de gaten!

Plaats 1: Easy To Love Blue (6)
Plaats 2: Exciting Lady (7)
Plaats 3: Evangelina Blue (9)
Plaats 4: Etincelle Delo (8)
Plaats 5: Enola du Dorat (4)

 

Race 8 Prix de Saint-Malo

Goed presterend op de korte afstanden en perfect geplaatst achter de vleugels van de startauto hoeft Best Of Pierji (2) alleen maar foutloos te blijven om dit te kunnen winnen. Indien hij faalt kunnen Cloud Of Life (1), in uitstekende vorm, Cheeky Royal (6) en Coq d’Avran (12), deze keer zonder achterijzers, daarvan profiteren. Brise du Choquel (5) kan beter dan haar laatste prestaties doen vermoeden en zij kan onze mooie herinneringen aan haar laten herleven, hou haar in de gaten! Brume de Lunes (10), die weinig verkeerd doet, Albania (7), die snel kan afkomen en Arnold de Cossé (4), die zijn in Cordemais getoonde vormstijging kan bevestigen, komen in aanmerking voor een plaats.

Plaats 1: Best of Pierji (2)
Plaats 2: Cloud of Life (1)
Plaats 3: Cheeky Royal (6)
Plaats 4: Coq d'Avran (12)
Plaats 5: Brise du Choquel (5)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.