Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vincennes - 12 december

Vincennes – donderdag 12 december 2019 - Start 11.55 uur


Race 1: Prix de Valdampierre

Hytte du Terroir (13) wist haar eerste start onder het zadel in Angers direct te winnen in een snelle tijd en in dit lastig in te schatten veld krijgt zij van ons de favorietenstatus. Hera Landia (8) werd in die koers 4e en zij kan er opnieuw bij zijn. Happiness Ellis (11) galoppeerde voor de sulky maar was in twee starts onder het zadel nog niet buiten de prijzen, zij kan zich weer plaatsen, net als Heliciane d’Erable (12), die bij haar debuut in deze discipline kan rekenen op de steun van Eric Raffin. Hermione Quesnot (6) bleef in Angers op eerbiedige afstand van onze favorieten en doet mee voor de kleinere plaatsen net als de debuterende Hastoria Blue (1), die afkomstig is uit de stal van Sebastien Guarato.Plaats 1: Hytte du Terroir (13)
Plaats 2: Hera Landia (8)
Plaats 3: Happiness Ellis (11)
Plaats 4: Heliciane d’Erable (12)
Plaats 5: Hermione Quesnot (6)Race 2: Prix des Camelias

Harvest Home (8) won hier op 27 november ten koste van Horee d’Ar (10) en daarom geven we haar de favorietenstatus. High Qualita (7) is een van de best gefokte dravers ooit (Ready Cash – Qualita Bourbon) en zij liet al talent zien in haar nog jonge carrière, we zien haar er opnieuw bij. Harmony Love (9) is nog ongeslagen en won haar laatste start op deze baan, ook zij kan een voorname rol spelen in de aankomst. Hora Beji (12) wist in 6 starts nog niet te winnen maar was al wel 3x tweede, zij zal weer een mooi plaatsgeld kunnen bemachtigen. Harrah Dibah (5) werd 3e achter Harmony Love en komt na de genoemde paarden.Plaats 1: Harvest Home (8)
Plaats 2: Horee d’Ar (10)
Plaats 3: High Qualita (7)
Plaats 4: Harmony Love (9)
Plaats 5: Hora Beji (12)


Race 3: Prix de Florac

Een lastig te voorspellen koers voor 3-jarigen onder het zadel, waarin wij het proberen met Goldigo Bello (14), die debuteert in deze discipline maar die tweemaal won in zijn laatste drie starts. Hij krijgt hier te maken met Guess Quick (11), wiens eerste optreden in de monté op deze baan met een 3e plaats naar alle tevredenheid verliep, en met Genereux Eleven (12), die onder de hoede van de talentvolle Mathilde Collet voor een verrassing kan zorgen. Gonzalo de Bossu (7) is zeer kansrijk als hij de fouten achterwege laat. Hetzelfde geldt voor Gibbs du Cap (13), die in Cabourg al eens dicht bij de overwinning was. Gala d’Artiste (9) liep een snelle tijd over kortere afstand in Cordemais en doet bij zijn debuut op Vincennes eerder mee voor een plaatsgeld.Plaats 1: Goldigo Bello (14)
Plaats 2: Guess Quick (11)
Plaats 3: Genereux Eleven (12)
Plaats 4: Gonzalo de Bossu (7)
Plaats 5: Gibbs du Cap (13)


Race 4: Prix du Morbihan

Grabuge (4) pakte na korte rust de draad van de overwinningen gelijk weer op en hij is hier een betrouwbare favoriet. Ghana Fligny (9) is er altijd bij en heeft zich ook al op de sprint bewezen. Golden Love (14) liep in Vichy een zeer snelle 1’13 tijd maar moet hier weg zien te komen met een startplaats in het tweede gelid. Gaelic du Rocher (2) heeft nu drie starts na rust in de benen en toonde bij zijn laatste optreden een aardige vormstijging. Gold Mencourt (8) is trouw genoeg om hier een plaatsgeld te scoren evenals Gente di Roma (7), die de laatste keer tegen zijn gewoonte in van de benen ging.Plaats 1: Grabuge (4)
Plaats 2: Ghana Fligny (9)
Plaats 3: Golden Love (14)
Plaats 4: Gaelic du Rocher (2)
Plaats 5: Gold Mencourt (8)


Race 5: Prix de Langon

Fuego de Ligny (4) benadert weer in rap tempo zijn topvorm en met name zijn snelle 3e plaats van 15 november op deze baan maakt hem hier tot een van de favorieten. Hij zal af moeten rekenen met Fakir Bonnetiere (13), die tweemaal een zeer snelle tijd liep en deze afstand zal waarderen. Fripon de Lara (8) was al iets sneller dan onze twee favorieten maar de ruin moet meestal genoegen nemen met plaatsgelden. Fetard (12) is wisselvallig maar zijn laatste start met Matthieu Mottier resulteerde in een snelle 2e plaats in Caen, onderschat hem niet! Faucon de Houelle (11) is hier een kandidaat voor de plaatsen net als Faraon Fafa (6), die op een goede dag zou kunnen verrassen.Plaats 1: Fuego de Ligny (4)
Plaats 2: Fakir Bonnetiere (13)
Plaats 3: Fripon de Lara (8)
Plaats 4: Fetard (12)
Plaats 5: Faucon de Houelle (11)


Race 6: Prix de Beaupreau

Full Moon Draliam (11) staat hier mooi ingeschreven tegen de winsomgrens en de merrie toonde laatst met Matthieu Abrivard een aardige vormstijging, vandaag mag zij weer voorin verwacht worden. De buit is echter nog niet bij voorbaat binnen tegenover First Night (6), die altijd voorin te vinden is en de steun heeft van Eric Raffin, en de snelle Feria de Ligny (9), die voor het eerst door een toprijder wordt gereden. Hou haar scherp in de gaten! Fleur de Vanille (7) was deze zomer uitstekend op dreef en liet in haar laatste start zien die vorm weer te benaderen. France de Valny (10) doet het goed op Vincennes en we mogen de paarden van Junior Guelpa hier nooit over het hoofd zien. Faya d’Occagnes (2) wist in haar laatste 6 starts driemaal te winnen in de provincie maar was ook driemaal foutief. Als zij op de benen blijft zijn er kansen op een plaatsgeld.Plaats 1: Full Moon Draliam (11)
Plaats 2: First Night (6)
Plaats 3: Feria de Ligny (9)
Plaats 4: Fleur de Vanille (7)
Plaats 5: France de Valny (10)


Race 7: Prix de Lussac

Fuego de Touchyvon (9) lijkt hier na drie ereplaatsen op rij een goede kans te maken op de overwinning al ging zijn enige start tot nu toe met de rijder van vandaag de mist in door een galoppade. De tegenstand is echter niet mals met de aanwezigheid van Fan d’Arifant (12), die in de provincie vorm toonde en uit een stal komt die momenteel enorm goed presteert, en Flash Haufor (11), die opnieuw zonder ijzers loopt en op deze afstand beter uit de voeten zal kunnen dan op de sprint. Favori de Bry (14) was lang weg na een succesvolle periode in Cagnes sur Mer maar zijn heroptreden op deze baan was prima en hij kan daarop verbeterd zijn. Ook Fils d’Haufor (16) begint zijn draai weer te vinden na rust en hij kan meedoen voor de betere plaatsen. Tenslotte zou ook Filwell (15) een rol kunnen spelen na zijn snelle zege in Graignes van 2 december.Plaats 1: Fuego de Touchyvon (9)
Plaats 2: Fan d’Arifant (12)
Plaats 3: Flash Haufor (11)
Plaats 4: Favori de Bry (14)
Plaats 5: Fils d’Haufor (16)


Race 8: Prix de Ferrieres

Espana Haufor (13) bleek in haar 2e start na rust al weer aardig in vorm te zijn gekomen en hier kan zij weer aanknopen bij haar zegereeks van de afgelopen winter. Enamorada (16) werd in haar laatste drie starts tweemaal gereden door Franck Nivard en beide keren leverde dat de zege op, zij zal onze favoriete stevig partij kunnen bieden. Elite San Leandro (5) boekte op 30 november een sterke zege en zij zal deze hier kunnen bevestigen. Express Lady (18) loopt na rust voor het eerst weer zonder achterijzers, zij kan goed overweg met Björn Goop gezien de 2e plaats in september op Le Croisé Laroche. Escale Mesloise (17) is zonder ijzers gevaarlijk als zij haar vorm van dit voorjaar weet te benaderen. Elna (9) maakt met veteraan Richard William Denechere de verre reis vanuit het zuiden, afgelopen winter was zij ongenaakbaar maar Vincennes is nieuw voor haar.Plaats 1: Espana Haufor (13)
Plaats 2: Enamorada (16)
Plaats 3: Elite San Leandro (5)
Plaats 4: Express Lady (18)
Plaats 5: Escale Mesloise (17)

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.