Selecteer livestream

 • Belgium
 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Finland
 • Engeland
 • Frankrijk
 • Ireland
 • Denmark
 • Singapore
 • Mauritius
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Duitsland (RSV)
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Finland
 • Engeland
 • Frankrijk
 • Ireland
 • Denmark
 • Singapore
 • Mauritius
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Duitsland (RSV)
 • USA

Beelden

Beelden

Wolvega - 15 september

Wolvega – Zaterdag 15 september 2018 – Start: 11:00

Nieuwe PMU spelsoorten speelbaar op Wolvega

Komende zaterdag zijn er 7 races op Wolvega. Hiervan zijn er 5 premium. Tijdens deze premium races kunnen de nieuwe PMU spelsoorten gespeeld worden. Het gaat om de spellen Trio wanorde, Mini Multi en 2uit4.  Deze nieuwe spelsoorten zullen echter pas op zaterdag speelbaar zijn.


Race 1 - Prix Valko Jenilat

Voor Franse paarden die nog niet meer verdienden dan €50.000. Het lijkt op papier een eitje te worden voor Cap est de Mai (5A). Het enige nadeel is dat dit paard altijd zonder ijzers loopt en vandaag met ijzers zal worden gereden door Rick Ebbinge. Bastien du Chef (6) lijkt op papier geboekt te zijn voor een van de betere plaatsen. Het paard zal worden gereden door Danny den Dubbelden en staat veel makkelijker dan de laatste paar keren. Voor Baladin Williams (7) geldt een klein beetje hetzelfde verhaal als voor het voorgenoemde paard. Ook dit paard doet altijd zijn best en in dit kleine veld lijkt ook zij geboekt voor een plek bij de eerste drie. Het paard wordt gereden door Jaap Fikse. Corot de Vandel (8) komt in actie voor de stal van Henk Grift, die hem vandaag ook gaat rijden. De 6-jarige is een paard met veel snelheid maar zeker niet de makkelijkste, het belangrijkste zal zijn dat hij blijft draven. Doet hij dit dan kan hij voor plek drie in aanmerking komen. Colza du Gers (1) wordt gereden door Jeffrey Mieras en kwam de laatste keer te laat op toeren. Hier ligt een nadeel op de loer.

Spelsoort1234C 
Winnend 5         INZETTEN
Plaats  6         INZETTEN
Duo 5 6,7       INZETTEN
Koppel 5 6,7       INZETTEN
Plaatskoppel 6 5,7,8       INZETTEN
Trio 5 6,7 6,7,8     INZETTEN
Trio Wanorde*         5,6,7 INZETTEN

* Trio Wanorde is alleen op zaterdag speelbaar.


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Cap est de Mai met Rick Ebbinge


Race 2 - Prix Beijk Catering

Deze race is voor paarden met een winsom tot €1850. Lijkt een vrij open race op papier met een kleine favoriet. Helena (7) heeft twee overwinningen op rij en heeft zich enorm verbeterd onder de stal van Patrick de Haan, die hem vandaag ook gaat rijden. Eerste uitdager op papier lijkt Heine Attack (9) te zijn. Het is een paard dat geabonneerd lijkt op de 5e plaats en staat met zijn winsom perfect in deze race. Op papier is hij het snelste paard van deze race en wordt gereden door John de Leeuw. Hoe Well (5) is een paard met veel snelheid maar maakt ook te makkelijk een fout. Het paard zal worden gereden door Jaap van Rijn. Himoko Bianco (8) is een paard dat trouw zijn races uitloopt en altijd zijn en best doet. Met start nummer 8 heeft het paard het niet makkelijk, maar met Rob de Vlieger op de sulky zouden er desondanks mogelijkheden moeten zijn. Zoom Wise L (1) is een paard waar al tijden goed over gesproken wordt maar dat komt er tot nu toe nog niet uit. Hickory Forest (3) leek de vorig keer op weg naar een plek bij de eerste drie maar helaas sprong hij weg. Blijft hij vlak, is de vierjarige hengst een paard dat gespeeld kan worden voor een plaats weddenschap. Wordt gereden door Luit de Vries.

Spelsoort1234C 
Winnend 7         INZETTEN
Plaats  3         INZETTEN
Duo 7 1,3,5,8,9       INZETTEN
Koppel 7 1,3,5,8,9       INZETTEN
Plaatskoppel 3 1,5,7,8,9       INZETTEN
Trio 7 7     1,5,8,9 INZETTEN
Trio Wanorde*         3,5,7,9 INZETTEN

* Trio Wanorde is alleen op zaterdag speelbaar.


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Heine Attack met John de Leeuw 


Race 3 Prix BCM.Nl

In de derde race komen paarden aan de start die nog niet meer hebben verdiend dan €9.000. Zion Font (6) is een paard met heel veel klasse en klopte in zijn laatste start de nummers 2 en 3 van onze derby. Het paard zal in de race de grote favoriet worden, met Rick Ebbinge op de sulky. De strijd om de tweede plaats is veel interessanter. Early Smiling (1) is het toonbeeld van trouw en zal worden gereden door Eline Janssen. Fyni Promise (3) wordt gereden door Daisy Paling en verraste iedereen de laatste keer door zijn startsnelheid. Het paard hield toen een hoog tempo maar werd op de streep geklopt en bleef in deze race voor Early Smilling. Die deze race zonder ijzers loopt. Forever H (4) is een paard met veel speed alleen zijn draf in de laatste paar meters is niet altijd even goed. Als dit wordt verbeterd komt het paard hier dicht in de buurt voor een plek bij de eerst vier. Met Dion Tesselaar op de sulky moet dit goed komen. Go Lucky (2) wordt gereden door Bo Sprengers. De 5-jarige merrie gaat een race op maat krijgen, maar met haar startsnelheid moet er wel een tweede plaats in zitten.

Spelsoort1234C 
Winnend 6         INZETTEN
Plaats  1         INZETTEN
Duo 6 1,2,3,4       INZETTEN
Koppel 6 1,2,3,4       INZETTEN
Plaatskoppel 1 2,3,4,6       INZETTEN
Trio 6 6     1,2,3,4 INZETTEN
Trio Wanorde* 6       1,2,3,4 INZETTEN

* Trio Wanorde is alleen op zaterdag speelbaar.


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 4 Prix Yearlingsale.nl 21 September

Een race voor paarden tot € 4.000. Zadok Font (7) zal waarschijnlijk favoriet worden. De 3-jarige ruin lijkt op papier moeilijk te kloppen maar was nog een beetje slap in zijn laatste twee races. Het paard wordt gereden door Rick Ebbinge. Handsome Starlake (8) wordt gereden door Ruud Pools en was in zijn laatste start veel te druk aan kop. Dit kostte hem de overwinning. Maar als trainer Jos Oorthuijsen dit probleem verholpen heeft gaat hij ook mee doen voor de winst. Regiment (6) is een paard met veel klasse en won zijn laatste race met veel snelheid in 14,4. He Gerritdelange (5) is een paard met veel startsnelheid. Hiermee zou hij een mooie race kunnen gaan krijgen op de rug van Hendrix Scott.

Spelsoort1234C 
Winnend 3         INZETTEN
Plaats  6         INZETTEN
Duo 3 3     6,7,8 INZETTEN
Koppel 3 6,7,8       INZETTEN
Plaatskoppel 6 3,7,8       INZETTEN
Trio 3 3     6,7,8 INZETTEN
Trio Wanorde*         3,6,7,8 INZETTEN
2 uit 4* 6 8       INZETTEN
Mini Multi* 6 8     2,3,5,7,9 INZETTEN

* Trio Wanorde, 2 uit 4 en Mini Multi zijn alleen op zaterdag speelbaar.


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 5 Championate D'ETE

Finale voor Franse paarden in de hoogste klasse. Dit lijkt wel eens de vierde overwinning uit vijf races te kunnen gaan worden voor Rick Ebbinge. Hij komt hier aan de start met Tsar d'Andain (4) uit de stal van Jeroen Engwerda. De Franse krachtpatser komt hier niet al te veel tegenstanders tegen. Truman Dairpet (8) is de grootverdiener in deze race en wordt gereden door Piet van Pollaert. Hij lijkt een beetje op zijn retour maar komt in deze finale niet al te veel tegenstand tegen. Een plaats bij de eerste drie moet lukken. Ustin de Littry (3A) is een van de paarden uit de stal Draviet. De tienjarige ruin was niet zo ver weg van de voor genoemde paarden en zal met een race op maat derde, vierde of vijfde kunnen worden. Het paard wordt gereden door Ruud Pools. Volare de Lou (1A) is de tweede troef van de Draviet stable en won op 23 juni op zeer sterke wijze met Andre Bakker. Hij was in zijn laatste optreden groot favoriet. Hier met startnummer 1, heeft hij goed geloot. Het paard wordt gereden door Dion Tesselaar. Apache Jeloca (6) is een paard dat een voorliefde heeft voor rechts om. Hij zal dan ook in deze finale gaan voor een van de lagere prijzen. Mocht één van de favorieten falen dan is hij de eerste die in aanmerking komt voor plek 3. Het paard wordt gereden door Jaap van Rijn.

Spelsoort1234C 
Winnend 4         INZETTEN
Plaats  8         INZETTEN
Duo 4 1,3,8       INZETTEN
Koppel 4 1,3,8       INZETTEN
Plaatskoppel 8 1,3,4       INZETTEN
Trio 4 4     1,3,6,8 INZETTEN
Trio Wanorde* 4       1,3,6,8 INZETTEN
2 uit 4* 4 8       INZETTEN
Mini Multi* 4       1,3,6,8 INZETTEN

* Trio Wanorde, 2 uit 4 en Mini Multi zijn alleen op zaterdag speelbaar.


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Apache jeloca met Jaap van Rijn
Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.