Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Agen la Garenne - 20 maart

Agen la Garenne – woensdag 20 maart 2019 – Start 13.45 uur

Race 1: Grand Prix Baron d'Ardeuil AOC Buzet

Deze Grand Prix Baron d'Ardeuil AOC Buzet is een meer open koers dan het lijkt waarin de Europeanen het leven van de Franse dravers behoorlijk zuur kunnen maken. Bijvoorbeeld Massive Attack (1), die wat achtergebleven lijkt in winsom en hier een mooie kans heeft om zijn eerste overwinning te boeken in Frankrijk. Wij geven hem een zeker vertrouwen, zelfs tegen Sambuca Knight (6), op een goede dag en met de steun van Tony Le Beller, en de Deense C.D (11), die de grote onbekende in dit veld is, maar ook serieus in de rekening dient te worden genomen, net als de trouwe dienaar Défi de Morge (8), die hier mooi ingeschreven staat, zelfs tegen deze buitenlandse concurrentie. Achter deze paarden zien wij Dauphin du Lot (9) die zich onder de hoede van Bruno Muel al snel liet gelden en die een mooi seizoen 2019 tegemoet gaat in zijn nieuwe omgeving. We zullen zijn progressie in de gaten houden. Dream Along (4) dient een zuinige koers in het veld te krijgen om een rol te kunnen spelen terwijl Esos (12), die over de nodige kwaliteit beschikt, de zware taak heeft om meters voor te geven aan alle voornoemde paarden. Voor Ulberto (3) geldt dat hij in de eerste ronde zijn krachten moet kunnen sparen om niet aan het eind in moeilijkheden te komen, mocht dat lukken dan is een plaats zeker mogelijk.   

Plaats 1: Massive Attack (1)
Plaats 2: Sambuca Knight (6)
Plaats 3: Defi de Morge (8)
Plaats 4: C D (11)
Plaats 5: Dauphin du Lot (9)

 

Race 2: Prix du Conseil Departemental

Business du Bourg (17) zou een veld als dit aan moeten kunnen, en hij krijgt ons vertrouwen zelfs nu hij 25 meter moet voorgeven. Drop de Corday (2), gecompliceerd, en Domaria Bella (7), die regelmatis is voor de sulky, hebben nog lage winsommen en daarmee een leuke toekomst onder het zadel voor de boeg. Zij voeren de oppositie aan, voor Albano Bello (13), die het beter doet sinds hij van stal veranderd is, Bello du Tillet (18), die onlangs dicht bij onze favoriet finishte, en Bill du Plessis (3), die echter beperkt blijft. Cajun des Baux (15) en Canasta du Cébé (1) kunnen zich mogelijk plaatsen.      

Plaats 1: Business du Bourg (17)
Plaats 2: Drop de Corday (2)
Plaats 3: Domaria Bella (7)
Plaats 4: Albano Bello (13)
Plaats 5: Bello du Tillet (18)

 

Race 3: Prix Passage d'Agen

Gwendolo Bello (6) is niet de gemakkelijkste tijdens de koers maar als hij zijn ware gezicht laat zien kan hij hier met succes meters voorgeven aan Gipsy d'Evron (2), die van bescheiden niveau blijft, maar we moeten ook oppassen voor Glace au Chocolat (4), die wel liever een kortere afstand had gezien. Gourgon d'Argent (5) heeft onze favoriet al eens partij geboden en heeft daarmee zicht op een plaats voorin de aankomst.

Plaats 1: Gwendolo Bello (6)
Plaats 2: Gipsy d'Evron (2)
Plaats 3: Glace Au Chocolat (4)
Plaats 4: Gourgon d'Argent (5)

 

Race 4: Prix Roger Lagenebre

Ekir de Mai (3) lijkt hier hoge ogen te kunnen gooien met zijn startpositie in het eerste band, zelfs als Espoir Permis (11), die mooie dingen liet zien aan het begin van zijn carriere, en Eclat des Noix (12), die hier onlangs teleurstelde, sterke tegenstanders zijn in dit veld, evenals Ethan Drive (4), die van kop af ook ver kan komen. Ondanks een niet al te gunstige inschrijving heeft Evisto Blues (7) kans op een plaats in de voorhoede. De niet opvallende maar wel talentvolle Espoir du Dropt (2) is hier moeilijk in te schatten.   

Plaats 1: Ekir de Mai (3)
Plaats 2: Espoir Permis (11)
Plaats 3: Eclat des Noix (12)
Plaats 4: Ethan Drive (4)
Plaats 5: Evisto Blues (7)

 

Race 5: Prix Entreprise Malet

Filou du Palais (13) werd de laatste keer op deze baan meer verrast dan verslagen en zelfs als de entourage van France Espérance (8) alles in de strijd gooit deze woensdagmiddag en Facile (5) haar naam eer kan aandoen zien we hem als favoriet in deze koers. Flore de Centule (6) heeft haar weg gevonden in deze regio en kan erbij zijn, net als Fabio de Tilou (9), die scherp zal moeten zijn, en Furioso Dream (1), die voor een mooie uitbetaling kan zorgen als hij net zo goed loopt als op 3 maart jongstleden.  

Plaats 1: Filou du Palais (13)
Plaats 2: France Esperance (8)
Plaats 3: Facile (5)
Plaats 4: Flore de Centule (6)
Plaats 5: Fabio de Tilou (9)

 

Race 6: Prix de l'Agglomeration d'Agen

Gezien zijn voorlaatste prestatie doet Blason du Bosquet (15) weinig tot niets onder voor Carl de Penguen (1), die sterker wordt, Apache Fosca (11), die er altijd bij zit, en Brave de Tartifume (2), Campéone Vas (6) en Coum Ba A Panjas (3), die allen voor een verrassing kunnen zorgen in dit veld. Achter deze paarden kunnen de tegenvallende Curious Dream (10) en Victor du Moulin (8), die er mooier in staat als in Pont-de-Vivaux, profiteren van een eventueel falen van onze favorieten om hun eerste prijzengeld van dit jaar te behalen.

Plaats 1: Blason du Bosquet (15)
Plaats 2: Carl de Penguen (1)
Plaats 3: Apache Fosca (11)
Plaats 4: Brave de Tartifume (2)
Plaats 5: Campeone Vas (6)

 

Race 7: Grand Prix Dynavena Maisagri

Deze Grand Prix Dynavena Maisagri zou weleens een prooi kunnen worden voor de goede Devirmont (5), die verderop in het jaar andere ambities zal hebben maar hier de verre reis niet voor niets zal willen maken. Cap de Narmont (3) boekte een gemakkelijke zege op deze baan en is hier zijn belangrijkste tegenstander, maar ook Cantin de l'Eclair (10), die ons geruststelde in Amiens, en Aldo d'Argentré (9), die het erg goed doet rechtsom, zullen niet ver van de aankomst zijn. Boxing Day (1) en Bilooka du Boscail (8) hebben het paard van Adrien Lamy verslagen op 3 maart jongstleden en komen in beeld voor de betere plaatsgelden.

Plaats 1: Devirmont (5)
Plaats 2: Cap de Narmont (3)
Plaats 3: Cantin de l' Eclair (10)
Plaats 4: Aldo d'Argentre (9)
Plaats 5: Boxing Day (1)

 

Race 8: Prix d'Agen

Om eindelijk weer eens te winnen dient Funky Rock (4) hier af te rekenen met Falco Brador (2), die met zorg lijkt te zijn voorbereid op deze mooie inschrijving. Farah des Brousses (5) probeert hier met succes in categorie te stijgen, net als Faustino (12), die sinds het begin van zijn carrière erg wisselvallig is maar bij Dominik Cordeau op de goede weg lijkt te zijn. Fillon d'Or (3), goed gefokt maar tot nu toe teleurstellend, en Furioso Smiling (7), na een tegenvallend resultaat in Toulouse, zouden niemand verrassen als zij zich hier kunnen herstellen.

Plaats 1: Funky Rock (4)
Plaats 2: Falco Brador (2)
Plaats 3: Farah des Brousses (5)
Plaats 4: Faustino (12)
Plaats 5: Fillon d'Or (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.