Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Agen - 15 februari

Agen la Garenne - zaterdag 15 februari 2020 - Start: 12:15

Race 1: Prix de Serignac sur Garonne

Brun de Benac (1) heeft nog veel winsom in te halen en met twee rentreekoersen in de benen kan hij in dit veld weer een voorname rol gaan spelen. Na zijn winst eind vorig jaar in Montauban liep Curious Dream (6) een goede koers in Toulouse en hij gaat hier met ambities van start. Blue Night (4) maakt een goede periode door en zal zich opnieuw kunnen plaatsen. Caïd de Guinés (5) liep op deze baan een zeer snelle 1'13"6 en treft het vandaag wat lichter dan de vorige keren. Bosko de Ligny (10) staat nog niet op zijn winsom en dient bij dit heroptreden in de gaten gehouden te worden. Brave Jojo (3) presteerde al op een hoger niveau en heeft een mooi startnummer, net als Dakara des Volcans (7), die nu weer zonder ijzers loopt. Cannelle de Godrel (8) staat er vandaag ook mooi in.

Plaats 1: Brun de Benac (1)
Plaats 2: Curious Dream (6)
Plaats 3: Blue Night (4)
Plaats 4: Caid de Guines (5)

 

Race 2: Prix du Getso

Hawk des Loises (7) maakte een keurig debuut eind vorig jaar in Grenade la Garonne en komt uit een stal die goed presteert met zijn driejarigen. Hercole Bocain (1) liet na een goed debuut in Toulouse progressie zien in de start daarna (2e) en zal op korte termijn zijn palmares kunnen openen. Helios d'Albret (4) eindigde op 21 januari dicht bij voornoemd paard dankzij een goede eindsprint en kan nog verder verbeteren. Hanadama (2) is niet de beste van haar leeftijdgenoten op haar stal maar zij liep vorige week in Argentan een prima race. Homère des Noues (3) werd begin februari door een erg goed paard verslagen en verdient hier ook aandacht van de wedders.

Plaats 1: Hawk des Loises (7)
Plaats 2: Hercole Bocain (1)
Plaats 3: Helios d’Albret (4)
Plaats 4: Hanadama (2)

 

Race 3: Prix de Boe

Elvis d'Evron (5) verloor de winst op Vincennes in een bereden draverij na enquête en alhoewel hij niet de gemakkelijkste is verdient hij hier veel vertrouwen, hij boekte zijn laatste zege op een rechtsom baan. De regelmatige Epona du Passage (4) zal zich hier thuis voelen en kan met een passend koersverloop een grote rol spelen. Davy de Tazière (1) doet het altijd goed op deze baan en presteerde uitstekend in sterkere velden dan dit. Campione Mio (10) toonde vorm in een goed bezette koers op Vincennes en heeft als enig nadeel zijn startpositie in het tweede gelid. Pas op voor Well Done La Marc (12), die met wat meer geluk de laatste keer op Vincennes dichter bij de winnaar was geëindigd. Cool Star (7) heeft op papier een goede kans nu hij een aardige vormverbetering liet zien.

Plaats 1: Elvis d’Evron (5)
Plaats 2: Epona du Passage (4)
Plaats 3: Davy de Taziere (1)
Plaats 4:Campione Mio (10)

 

Race 4: Prix de la Societe du Cheval Francais

Nu zij zonder ijzers loopt na een benodigde rentree lijkt de vorig jaar al talentvolle Gloire des Loyaux (7) in staat om hier te winnen. De vorig jaar al veelbelovende Galiléo du Goutier (1) maakt een heroptreden na te zijn gecastreerd maar heeft de klasse om op dit niveau direct een grote rol te spelen. Guzzy de Vive (3) stelde teleur in Toulouse, waar hij te druk was, maar hij krijgt hier weer ons vertrouwen. Gipsy du Pommereux (4) is in training gekomen bij een goede trainer in het zuidwesten en dient nu zij zonder ijzers loopt direct in de gaten gehouden te worden. Gold des Champs (5) won twee van zijn eerste drie starts maar ging daarna op rust, hij heeft dit seizoen nog veel winsom in te halen. Gaucho de Joudes (2) heeft in dit veld weinig marge maar hij treft hier een mooi startnummer.

Plaats 1: Gloire des Loyaux (7)
Plaats 2: Galileo du Goutier (1)
Plaats 3: Guzzy de Vive (3)
Plaats 4: Gipsy du Pommereux (4)

 

Race 5: Prix Charles de Cacqueray

Ondanks het geringe aantal starters is dit toch een open koers. Nu hij voor het eerst zonder ijzers loopt geven we ons vertrouwen aan Go And Flash (5), die in Toulouse een prima heroptreden maakte. Nu zij zonder ijzers loopt en toevertrouwd is aan Eric Raffin kan ook de trouwe Gitane Griff (2) hier een voorname rol spelen. Golden Love (4) stelde de laatste weken teleur maar hij doet het goed op rechtsom banen en kan van kop af ver komen. Gabo di Rocca (3) is na zijn winst in Toulouse in oktober op rust gegaan en heeft wellicht nog een koers nodig maar hij is komende en loopt bovendien zonder achterijzers. Gaudéo (6) werd de laatste keer knap 2e en heeft hier een goede kans om in de aankomst te eindigen.

Plaats 1: Go And Flash (5)
Plaats 2: Gitane Griff (2)
Plaats 3: Golden Love (4)
Plaats 4: Gabo di Rocca (3)

 

Race 6: Prix Jean Le Maire

Dit is de beoogde koers voor Fakir du Donjon (2), die in zijn voorlaatste start op Vincennes opviel en die als voorbereiding op deze opdracht een start in de provincie heeft gehad. De zeer regelmatige Filou du Ravary (1) verzamelt ereplaatsen in soortgelijke velden en met dit ideale startnummer kan hij er weer dicht bij zijn. Furioso de Pail (3) was op weg naar de zege toen hij de draf verloor in Toulouse, hij kan het vandaag zelfs met ijzers goed doen. Flèche Etoile (4) won in Saint-Brieuc en kan dit nu zij zonder ijzers loopt bevestigen. Fédor d'Héripré (8) werd bij zijn nieuwe trainer nog niet echt gevraagd maar kan een veld als dit makkelijk aan. De in grootse vorm zijnde Fortune (13) presteert uitstekend op rechtsom banen en kan toeslaan als de favorieten het laten afweten.

Plaats 1: Fakir du Donjon (2)
Plaats 2: Filou du Ravary (1)
Plaats 3: Furioso de Pail (3)
Plaats 4: Fleche Etoile (4)

 

Race 7: Prix de Layrac

Evasonn (7) kan hier de koers beheersen als hij de juiste gangen weet te bewaren, bij zijn laatste successen in dit genre maakte hij een uitstekende indruk. Mocht hij falen dan zou Dream du Choquel (14), die het sinds enkele weken prima doet onder het zadel, er met de winst vandoor kunnen gaan. Net als onze favoriet is Daddy Cash (10) niet alitjd goed in balans, maar hij heeft de klasse om mee te doen in een veld als dit, hij maakte een goede rentree voor de sulky met het oog op deze opdracht. Champ de Fleur (2) werd sterk 2e in Bordeaux en deed het al eerder goed op deze baan. Dancer (6) heeft opnieuw zicht op een plaatsgeld, terwijl Ami Breton (11), die vorige zomer in Cabourg schitterde in deze specialiteit, een leuke outsider is nu hij zonder ijzers loopt. Farouk du Guelier (4) heeft een fraaie reputatie in deze discipline en zijn trainer reist speciaal voor hem naar deze baan.

Plaats 1: Evasonn (7)
Plaats 2: Dream du Choquel (14)
Plaats 3: Daddy Cash (10)
Plaats 4: Champ de Fleur (2)

 

Race 8: Grand Prix Dynavena Maisagri

Elvis Madrik (10) liet zien weer in grote vorm te zijn gekomen bij zijn overwinning in Bordeaux de vorige maand. Hij moet hier weliswaar voorgeven maar het geringe aantal starters is gunstig voor hem, hij kan een tweede zege op rij behalen. Hij moet echter gelijk scherp zijn om Bunker du Prieuré (6) te achterhalen, die sterk verbeterd is de laatste weken, en die steeds erg gemakkelijk wint. Hij kan van kop af voor een verrassing zorgen! Camiros du Goutier (2) was op 29 januari goede 3e achter onze favoriet en verdient hier de nodige aanhang. Aandacht ook voor Cap de Narmont (9), een klassedraver die twee goede koersen liep en nu weer zonder ijzers loopt, hetgeen enkele maanden niet gebeurd is. Jet Voice (4) won een amateurkoers op Vincennes maar blijft moeilijk in te schatten, Gabriele Gelormini maakt de reis vandaag speciaal voor hem. Delmon de Blondel (7) liep vaak goede koersen in Agen, en heeft al meerdere malen bewezen een rol te kunnen spelen in een veld als dit.

Plaats 1: Elvis Madrik (10)
Plaats 2: Bunker du Prieure (6)
Plaats 3: Camiros du Goutier (2)
Plaats 4: Cap de Narmont (9)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.