Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Alkmaar - 19 november

Alkmaar - maandag 19 november - Start: 18:30

Jean Gagnant is rond gaan ‘appen’ en heeft vele tips uit de stallen!


Race 1 - Floridus Aurum-Prijs

Vanavond wordt er afgetrapt door de dames die op het zadel plaatsnemen. Verwacht wordt dat Elma Alki (3) de favorietenrol gaat invullen. De merrie is al tijden goed in vorm en scoort veel in dit genre. De combinatie wist al zevenmaal te zegevieren en de kans is groot dat er vandaag één bij komt. Als het aan Tom Kooyman ligt zullen zijn pupillen Flavius Boko (1) en Bronco Boko (7) daar een stokje voor steken. Veel wordt er verwacht van eerstgenoemde met Linda Hamming. Enige vraagteken voor Tom is de startprocedure. Ook Bronco Boko wordt in de plaatsen verwacht ondanks de handicap van 50 meter. Secret Honey (5) wist bij haar debuut zelfs Buzzi Sild op de knieën te krijgen in Duindigt. Echter is die prestatie daarna niet meer bevestigd. Co-trainer John Dekker verwacht voor Cha Cha Cha (4) ook een kleine klassering.

 Trio Poolgarantie € 750 - Kansspelbelastingvrij

Winstkansen: 3-1
Plaatskansen: 5-7-2

Spelsoort 1 2 3 4 C  
1,3 1,3       INZETTEN
1,3 1,3 alle     INZETTEN
1,3 alle 1,3     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Koers 4 - De Gouden Speld

Een bekende koers voor de liefhebbers. De kans dat Ton de Wit er met de ereprijs vandoor gaat lijkt groot. De vosmerrie van Wellino Boko is in uitstekende vorm en lijkt moeilijk te kloppen op de Alkmaarder piste. De combinatie won 22 oktober sterk met een bijna even zo slecht nummer als vandaag. Hierin werd afwachtend gereden en werd het de laatste 600 meter afgedwongen. Fyny Promise (2) staat vandaag eindelijk eens in zijn eigen klasse. Paarden als Gwydion, Zion Font en Florijn treft zij niet vandaag. Om die reden zou zij de racekunnen winnen met vakman Martin Blankedaal. Een paar euro’s winnendspel zal een leuk bedrag opleveren denk ik. Voor plaats drie lijkt French Kiss (4) de eerste keuze na een goede finish de laatste maal. De merrie is al tijden in vorm en een tweede of derde plaats moet daarom zeker mogelijk zijn. Everglide Rapida (6) is dit zeker ook met Willem Brouwer. De alleskunner won deze zomer veel op het gras en kan in Alkmaar ook uitstekend uit de voeten. Echter is het startnummer niet ideaal.

 Trio Poolgarantie € 750 - Kansspelbelastingvrij

Winstkansen: 5-2
Plaatskansen: 4-6-1

Spelsoort 1 2 3 4 5 C  
2           INZETTEN
2,5 2,5         INZETTEN
2,5 2,5 Alle       INZETTEN
2,5 Alle 2,5       INZETTEN
2,5 1,8 1,2,3,9 1,2,6 5   INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 5 - A.D.D. Insolente-Prijs

Een draverij voor de hogere klasse tot €41.000 met een aantal interessante deelnemers. Voor mij is favoriet Donate Groenhof (1) die met Ruud Pools een prachtig nummer heeft de koers van start tot finish te domineren. De allrounder kwam niet ver achter Giganten nummer vier Banker Transs R en Femke Schermer. Van kop af zal getracht worden Fuggedaboutit (8) op gepaste afstand te houden. Of dit gaat lukken is een tweede. Tom Kooyman verwacht als tweede paard in het tweede gelid een mooi parcours en zeker kansrijk met de topvorm van het moment. Godiva Flevo (3) won de laatste maal netjes met de Finse Sonja Rytkönen waarin uw tipgever het duo tipte aan €25. Met een prima koersverloop op wellicht de rug van Fleur Swagerman (2) naast Donate Groenhof zou zij de lachende derde kunnen worden. Eerstgenoemde kan eveneens ontzettend snel vertrekken en is al tijden in goede vorm. Macho Byd (7) keert terug na rust en zal een vandaag op Franse wijze een voorbereidende koers krijgen volgens Jaap van Rijn. Verder mag Echo Oldeson (5) niet onbenoemd blijven. Voor dit paard heb ik een zwak, helaas lijkt de ruin al tijden niet in de vorm waarin ik hem kon. Een plaats moet mogelijk zijn.

 Trio Poolgarantie € 1.250 - Kansspelbelastingvrij

Winstkansen: 1-8
Plaatskansen: 3-2-5-4

Spelsoort 1 2 3 4 C  
1,8 1,8       INZETTEN
1,8 1,8 Alle     INZETTEN
1,8 Alle 1,8     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 6 - A.I.S.A. Aphrodite en Diescie de Boer-Prijs

Een mond vol de naam van deze gesponsorde koers, waarvoor dank. Cover Girl (3) won als vanouds de laatste tweemaal echter krijgt haar rijder geen hoogte van de merrie. Het lijkt erop dat deze dame met het juiste been uit bed gestapt moet zijn om te presteren. Lopende weg wordt ze daarom uiteraard bij de eerste twee verwacht. Gillarney F Boko (1) zal van trainer Bas Crebas de opdracht krijgen om de kop te nemen, te houden en anders te sterven in schoonheid, zoals hij dit zo mooi zegt. Deze taktiek beviel de laatste driemaal en zal dus vandaag niet anders zijn. Crebas zijn gezondheid is momenteel wat minder dus hiervoor beterschap gewenst. Ook sprak ik Micha Brouwer over de kansen van hem met Imail Occagnes (9). Hij verwacht met dit startnummer niet stalgenoot Gillarney F Boko te kunnen kloppen maar de goed gefokte hengst traint wel goed. De laatste maal werd Hulk Vryenesse netjes verslagen en een plaats in het trio moet met een wat geluk met het koersverloop zeker mogelijk zijn. He Gerritdelange (2) loopt onopvallend nette koersen niet ver achter paarden als Zadok Font, Ike Schermer en Holland. Allen zullen deze koers met gemak moeten winnen. Daarom vlak ik hem zeker niet uit.

 Trio Poolgarantie € 1.250 - Kansspelbelastingvrij

Winstkansen: 3-1
Plaatskansen: 9-2-6-8

Spelsoort 1 2 3 4 C  
1,3 1,3       INZETTEN
1,3 2,9       INZETTEN
2,9 1,3       INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 8 - Amitera C.C.S. en Board de Jongh Kwartet

We gaan kwartetten in de laatste afdeling van vandaag met twee paarden die normaliter ver boven de rest uitsteken. Als zij hun plicht waarmaken is de helft van het ticket eenvoudig. Goldrush H (5) is een talent die het zelf niet door heeft. Op de baan is hij onzeker en schuw maar eenmaal aan het draven een ware machine. Vandaag gaat er gewoon weer een overwinning bijkomen voor de stal van Cees Hetteling. Hetzelfde duo wordt vandaag wederom verwacht dus is Griet la Brousse (9) het tweede paard van de koers. Ook de laatste maal moest zij uit het tweede gelid komen en werd ze maximaal tweede. Stalgenoot van de favoriet Gufo Greenwood (2) zou de aankomst van de laatste maal compleet maken als hij derde zou worden. Hij treft een mooi nummer en ging onverwacht goed door tot op de finish. Graceful Boko (7) won in Joure en werd netjes derde in Groningen anderhalve maand geleden. Zij zou in het kwartet kunnen eindigen. Over Glenda Camelot (8) is Tom Kooyman steeds tevreden. Het tweede gelid is lastig maar een plaats behoort tot de mogelijkheden volgens zijn trainer en rijder.

 Trio Poolgarantie € 1.500 - Kansspelbelastingvrij

Winstkansen: 5
Plaatskansen: 9-3-7-8

Spelsoort 1 2 3 4 C  
5         INZETTEN
5 9       INZETTEN
5 9 2,7 Alle   INZETTEN
5 9 Alle 2,7   INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.