Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Angers - 1 februari

Angers – vrijdag 1 februari 2019 - Start 11.55 uur

Race 1: Prix Quatrieme Tete

Fleur du Guelier (14) is komende en loopt hier zonder achterijzers, zij is daarom kansrijk in deze koers. De tegenstand voor de pupil van Marc Sassier wordt in principe aangevoerd door de riskante maar talentvolle Fréquence Céhère (16) en door de nog te verbeteren Figaro Solo (3)Flamboyant Blue (13), die hier voor het eerst zonder ijzers loopt, Flamion Carisaie (2), een goed gefokte debutant die gereden wordt door Eric Raffin en Festin d'Ostal (15), die onlangs opviel voor de sulky na te zijn uitgeschakeld, hebben eveneens hun aanhang. Fan d'Authise (10), wiens enige montékoers in Cabourg in december resulteerde in een hoopgevende 5e plaats in 1’17’’9 en een foutloze Fakir Rochelais (8) completeren onze selectie.

Plaats 1: Fleur du Guelier (14)
Plaats 2: Frequence Cehere (16)
Plaats 3: Figaro Solo (3)
Plaats 4: Flamboyant Blue (13)
Plaats 5: Flamion Carisaie (2)

 

Race 2: Prix de Pellouailles

De regelmatige Dolga du Vivier (15) vormt hier een solide basispaard voor het spel. De koers is echter nog niet gewonnen voor de pupil van Marc Sassier gelet op de aanwezigheid van Danyla de Brion (10), die verbeterd zal zijn na haar rentreekoers en van Djyoti du Patural (16), die komende is en van wie de inschrijving tegen de winsomgrens de aandacht trekt. Dune de Soulas (7), in topvorm, Duchesse Danica (12), bevestigd in dit soort koersen, en Divina Bella (13), die over het algemeen een toonbeeld van trouw is, komen kort hierna. Dona de Froulay (14), beoordeeld op haar beste koersen, en Déesse du Bouillon (8), indien zij erin slaagt om het parcours foutloos af te leggen, zijn interessante outsiders.

Plaats 1: Dolga du Vivier (15)
Plaats 2: Danyla de Brion (10)
Plaats 3: Djyoti du Patural (16)
Plaats 4: Dune de Soulas (7)
Plaats 5: Duchesse Danica (12)

 

Race 3: Prix de Breze

In deze zeer open koers hebben wij een voorzichtige voorkeur voor de kansen van Gipsy de Joudes (6), een dochter van de uitstekende dekhengst Ready Cash, van Gracieuse Royale (11), die prima debuteerde in Cordemais waar zij een tijd van 1’17’’4 liep of van Génération Glam (5), die goed kwalificeerde. Glycine Parme (14), een merrie die per start verbetert, Galantissime (1), interessant gefokt, Gold Line Club (12), die nog te verbeteren is maar die niet al teveel marge lijkt te hebben, en Give Me d'Alésa (13), waar ook nog wat werk aan te doen is, vormen mogelijkheden voor de plaatsgelden.

Plaats 1: Gipsy de Joudes (6)
Plaats 2: Gracieuse Royale (11)
Plaats 3: Generation Glam (5)
Plaats 4: Glycine Parme (14)
Plaats 5: Galantissime (1)

 

Race 4: Prix de Chaume

De in vorm zijnde Vivo Per Lei (15) komt niet vanuit België naar deze baan voor een toeristische rondleiding nu zijn omgeving Eric Raffin als rijder heeft ingehuurd. De goede Cicéron du Cébé (10), die vooruitgang zou moeten laten zien na zijn heroptreden voor de sulky en de verdienstelijke Diamant de Larré (9), die komende is, kunnen toeslaan bij een eventueel falen van het paard van Jo Corbanie. Carlita Mauve (2), waar we in dit gezelschap niet omheen kunnen, Vick de la Nade (6), momenteel in goede doen, en Belle Katie (16), die niet meevalt de laatste tijd maar hier mooi staat ingeschreven, komen als een tweede keus. Vent des Aunay (13), die mogelijkheden heeft, en Callisto Marjack (3), indien foutloos, kunnen zich met de prijzenverdeling gaan bemoeien.

Plaats 1: Vivo Per Lei (15)
Plaats 2: Ciceron du Cebe (10)
Plaats 3: Diamant de Larre (9)
Plaats 4: Carlita Mauve (2)
Plaats 5: Vick de la Nade (6)

 

Race 5: Prix de Beaulieu

De ongeslagen Frivolo Bello (14) kan hier weer een treetje hoger komen zelfs nu hij vanuit het tweede gelid achter de auto moet vertrekken. Als tegenstanders zien wij voornamelijk Fabry (12), die in volle ontwikkeling is, en Flemington d'Amour (5), in topvorm getuige zijn recente zege in Cabourg in 1’16’’6. Fructidor (10), die onlangs pechvol was op Vincennes, Fortuna Céhère (13), die komende is, en Fasliyen d'Orgères (1), die even rust had maar die nog sterk kan verbeteren, hebben terechte ambities voor de eerste plaatsen. De verdienstelijke First Jibay (8) en Figeac Colmi (2), mooi ingeschreven zonder ijzers, zijn in staat om het feestje van de favorieten te verstoren.

Plaats 1: Frivolo Bello (14)
Plaats 2: Fabry (12)
Plaats 3: Flemington d’Amour (5)
Plaats 4: Fructidor (10)
Plaats 5: Fortuna Cehere (13)

 

Race 6: Prix Rocquepine

Na een keurig heroptreden begin januari op de baan van Châteaubriant en mooi ingeschreven aan de kop verdient Emma d'Amour (12) veel krediet bij de wedders in deze koers. Evita Bond (3), in topvorm maar deze keer met ijzers, kan echter stevig partij bieden aan de pupil van David Cherbonnel samen met Eurêka Fac (17), die onlangs won en opnieuw zonder ijzers loopt. El Nina Fligny (11), wiens vorm sterk verbeterd is, Eve de la Mortrie (10), die goed meedoet in dit soort koersen, en Express Moon (18), die vooruitgang boekt en mooi tegen de winsomgrens staat ingeschreven mogen eveneens hoop hebben op een hoge klassering. Elite Mesloise (4), voldoende getalenteerd maar erg moeilijk in de omgang, en Emika Rime (8), over het algemeen regelmatig, zijn verleidelijke outsiders.

Plaats 1: Emma d’Amour (12)
Plaats 2: Evita Bond (3)
Plaats 3: Eureka Fac (17)
Plaats 4: El Nina Fligny (11)
Plaats 5: Eva de la Mortrie (10)

 

Race 7: Prix de la Coulee de Serrant

De zeer regelmatige Eros du Ferron (12) heeft hier zicht op de derde zege op rij. De pupil van Karl Champenois moet echter oppassen voor de kandidaturen van Emir Picard (14), die momenteel in uitstekende vorm is, en van Esprits Criminels (9), ook in topvorm en mooi geplaatst in het eerste band. Easton Of My Life (16), met wie het alles of niets is, Etain de Larcy (17), die het op dit niveau goed doet, en Emir du Mexique (18), van wie de inschrijving tegen de winsomgrens de aandacht trekt, zullen eveneens de nodige aanhang hebben. Ermès des Brousses (11), die we weer volledig in vertrouwen nemen, en Espoir des Mazures (8), die komende is, zullen proberen zich in de aankomst te mengen. 

Plaats 1: Eros du Ferron (12)
Plaats 2: Emir Picard (14)
Plaats 3: Esprits Criminels (9)
Plaats 4: Easton Of My Life (16)
Plaats 5: Etain de Larcy (17)

 

Race 8: Prix de Cholet

Aan kop van onze selectie plaatsen wij Ballina d'Ourville (14). De merrie van Matthieu Abrivard nadert in rap tempo haar beste niveau na een lange periode zonder resultaten. Zonder incidenten zal zij in de voorhoede van dit veld moeten kunnen eindigen. Als tegenstanders noemen wij vooral Cendrée Darche (4), die progressie zal laten zien na zijn heroptreden en die hier zonder ijzers loopt, en Charmante Fierté (17), die op Vincennes in gewonnen positie van de benen ging. Carla des Caraïbes (5), die over het algemeen een toonbeeld van trouw is, Bogota d'Herfraie (15), die we in dit gezelschap niet mogen weglaten, en Belle du Matin (16), die komende is, komen na onze favorieten. Black Rain (10), indien foutloos, en Brenda du Look (9), die mooi staat ingeschreven tegen de limiet, zijn in staat om zich met de aankomst te bemoeien.

Plaats 1: Ballina d’Ourville (14)
Plaats 2: Cendree Darche (4)
Plaats 3: Charmante Fierte (17)
Plaats 4: Carla des Caraibes (5)
Plaats 5: Bogota d’Herfraie (15)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.