Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Angers - 3 april

Angers – woensdag 3 april 2019 – Start 13.50 uur

Race 1: Grand Prix Angers Loire Metropole

De al maanden onweerstaanbare Aubrion du Gers (18) vertrekt vandaag rond de klok van 13u50 in de hoop een 13e zege op rij te boeken. De beste ruin die Frankrijk momenteel kent zal daar zonder incident in moeten kunnen slagen. De enige tegenstander die het hem eventueel moeilijk zou kunnen maken is Bugsy Malone (16), die hem vorig jaar al eens versloeg en die bij zijn heroptreden na zijn fout liet zien in goede vorm te verkeren. Hij doet het uitstekend op rechtsom banen en is volgens zijn trainer in het werk in topvorm, hij kan hier voor een stunt zorgen. Achter deze twee torenhoge favorieten lijkt de strijd om de 3e plaats te gaan tussen Archibald (9), die met zorg op deze koers is voorbereid en die op zijn best is zonder ijzers, Alamo du Goutier (11), die snel kan afkomen, Beau de Grimoult (13), die de laatste keer met ijzers heel goed liep en vandaag zonder ijzers zal starten, maar ook Blues des Landiers (12), die er altijd voor vecht en die hier weer alles zal geven. Blackaro (2) houdt vandaag de ijzers onder maar hij kan een 4e of 5e plaats behalen in dit veld net als de van rust komende Django Riff (17), die, op zijn klasse, de uitbetalingen van deze koers wellicht iets kan ophogen.

Plaats 1: Aubrion du Gers (18)
Plaats 2: Bugsy Malone (16)
Plaats 3: Archibald (9)
Plaats 4: Alamo du Goutier (11)
Plaats 5: Beau de Grimoult (13)

 

Race 2: Prix Tenor de Baune

Zelfs nu hij in het tweede gelid moet starten kan Give Me Five (11), die goed debuteerde, hier vandaag zijn palmares openen. Golfeur des Loyaux (14), hoog ingeschat door zijn entourage, Gengis (7), die beviel bij zijn debuut, en Gueliz (12), die in zijn eerste optreden opviel door zijn uitstekende eindsprint, zullen de voornaamste rivalen zijn. Gracieuse Royale (2), gezien haar voorlaatste koers, Garvala Ace (3), die komende is, en Gipsy Madrik (8), na een rentreekoers, komen hierna.

Plaats 1: Give Me Five (11)
Plaats 2: Golfeur des Loyaux (14)
Plaats 3: Gengis (7)
Plaats 4: Gueliz (12)
Plaats 5: Gracieuse Royale (2)

 

Race 3: Prix Intermede

Het is moeilijk om een duidelijke keuze te maken in deze amateurkoers waar de strijd om de zege zich zal afspelen tussen Coup Chanceux (6), zelfs nu hij met ijzers loopt, Boxeur des Baux (14), die hard kan afkomen, en Cocktail des Près (9), die voor een overwinning staat. Cash de Beauregard (5), die zijn laatste koers won maar vandaag de ijzers onder houdt, en Asia du Camp (13), die zal proberen haar laatste zege te bevestigen, hebben eveneens kans op de hoogste trede van het podium in dit veld. Ahina de Merveille (4), die een rentreekoers in de benen heeft, Aquilès de Lexlor (11), die we weer meenemen, en Cyrano de l’Iton (16), die in staat is tot een snelle eindsprint, hebben zicht op de plaatsen.

Plaats 1: Coup Chanceux (6)
Plaats 2: Boxeur des Baux (14)
Plaats 3: Cocktail des Pres (9)
Plaats 4: Cash de Beauregard (5)
Plaats 5: Asia du Camp (13)

 

Race 4: Prix Roxane Griff

De oertrouwe Dolce Vita Quick (7) verdient het om een koers als deze te winnen en zij lijkt in staat om daar vandaag in te slagen. Clara Maza (8), die zonder ijzers loopt na twee rentreekoersen, Déesse Saint Bar (4), die onlangs een fraaie zege boekte, en Cantelliva (3), die in topvorm verkeert, vormen hier de oppositie. Déesse de l’Oison (5), die weer ons vertrouwen krijgt, Brise du Buisson (2), die snel kan eindigen, en Darling d’Ourville (14), die ook een goed eindschot in de benen heeft, kunnen de uitbetalingen in deze koers een beter aanzien geven.

Plaats 1: Dolce Vita Quick (7)
Plaats 2: Clara Maza (8)
Plaats 3: Deesse Saint Bar (4)
Plaats 4: Cantelliva (3)
Plaats 5: Deesse de l'Oison (5)

 

Race 5: Prix de l'Aubier

De in winsom nog achtergebleven Depia Louloma (1) hoeft slechts foutloos te blijven om in dit veld haar derde opeenvolgende zege te kunnen behalen. Coyote de Guez (15), die baat zal hebben bij de langere afstand, Dédicace de Chenu (8), speciaal voorbereid op deze koers, en Cosmos de Queray (13), die in topvorm verkeert, staan klaar om te profiteren van een eventueel falen van onze favoriete. Cornulier du Tam (11), die terugkeert in de discipline van zijn voorkeur, is niet bij voorbaat verslagen, let op hem! Bacchus (5), die ver kan komen op deze afstand, Callisto Marjack (14), wiens inschrijving de aandacht trekt, en Corado des Cambes (9), die hard kan eindigen, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Depia Louloma (1)
Plaats 2: Coyote de Guez (15)
Plaats 3: Dedicace de Chenu (8)
Plaats 4: Cosmos de Queray (13)
Plaats 5: Cornulier du Tam (11)

 

Race 6: Prix Gelinotte

Wij gaan in deze koers voor een verrassing met Freska de Vandel (11), die bij haar heroptreden gelijk zonder ijzers loopt. Mocht zij in de eindfase iets tekort komen dan kunnen Filly d’Arsa (8), die er altijd bij is, Fiona de Coquerie (6), die zal proberen haar laatste succes te bevestigen, en Fée de Cerisy (2), die veel beter kan dan wat zij de laatste tijd laat zien, daarvan profiteren. Forza de Crépin (4), die we weer vertrouwen geven, en Fine de Castelle (1), die snel is maar een heroptreden maakt, completeren onze keuze.

Plaats 1: Freska de Vandel (11)
Plaats 2: Filly d'Arsa (8)
Plaats 3: Fiona de Coquerie (6)
Plaats 4: Fee de Cerisy (2)
Plaats 5: Forza de Crepin (4)

 

Race 7: Prix Neric Barbes

Opnieuw zal het een kwestie zijn van een foutloos parcours voor Corail d’Aure (14), die zich op een goede dag niet extreem hoeft in te spannen om hier te kunnen winnen. Mocht de pupil van Pierre-Emmanuel Mary teleurstellen dan kunnen Célinia du Pont (4), die het van start tot finish kan afmaken, Disco des Molands (5), na een keurig heroptreden, en Victoire de Cossé (8), wiens laatste optreden in Enghien niet onopgemerkt is gebleven, daarvan profiteren. Brindor (13), in staat tot een verrassing, Vivario du Bellay (9), indien hij blijft draven, en Balzac (1), die moeilijk is maar ook snel, komen hierna.

Plaats 1: Corail d'Aure (14)
Plaats 2: Celinia du Pont (4)
Plaats 3: Disco des Molands (5)
Plaats 4: Victoire de Cosse (8)
Plaats 5: Brindor (13)

 

Race 8: Prix Timoko

El Condor Pillière (12) werd in zijn laatste twee starts uitgeschakeld maar op een goede dag kan hij een veld als dit makkelijk aan. Empereur du Cébé (9), voor wie hetzelfde geldt, Espoir Rose (11), in topvorm, en Eliot de Mélodie (7), wiens inschrijving de aandacht trekt, kunnen profiteren van een eventueel falen van de pupil van Antonius Wilderbeek. Exauce Nous (10), die een koers in de benen heeft na rust maar nog steeds met ijzers loopt, Enrique (5), die er vrijwel altijd bij is, en Echo du Goutier (4), die de laatste keer opviel, hebben zicht op de plaatsen.

Plaats 1: El Condor Pilliere (12)
Plaats 2: Empereur du Cebe (9)
Plaats 3: Espoir Rose (11)
Plaats 4: Eliot de Melodie (7)
Plaats 5: Exauce Nous (10)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.