Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Argentan - 27 maart

Argentan – woensdag 27 maart 2019 – Start 15.05 uur

Race 1: Prix Trempolino

De op 1 maart op de zandbaan van Deauville prima debuterende Co Pilote (5) zal er in deze maidenren dicht bij zijn als zij de afstand aan kan en goed uit de voeten kan op een grasbaan. Durance (3), wiens heroptreden in Fontainebleau netjes was op een zware bodem, en Nuit Rose (6), een merrie die nog moet verbeteren maar wiens marge interessant is, staan klaar om toe te slaan mocht de representant van de familie Wertheimer falen. Karsarina (7), gepresenteerd door Henri-Alex Pantall wiens stal het momenteel erg goed doet, Hasturies (10), die komende is en die in deze categorie snel een koers zal gaan winnen, en Youleas Tep (8), die beter liep dan de verrichting laat zien bij zijn debuut vorig jaar in Saint-Cloud, zullen eveneens de nodige aanhang hebben. De ervaren Mataiva (2) completeert onze selectie.  

Plaats 1: Co Pilote (5)
Plaats 2: Durance (3)
Plaats 3: Nuit Rose (6)
Plaats 4: Karsarina (7)
Plaats 5: Hasturies (10)

 

Race 2: Prix Sea Bird

Als hij er klaar voor is kan Limerick (1), die vorig jaar als 2-jarige al enig talent liet zien, hier gelijk een topprestatie neerzetten in deze maiden. De tegenstand voor de pupil van Henri-Alex Pantall wordt in principe aangevoerd door de nog te verbeteren Carvali (13) (in de klassieke kleuren van de familie Wertheimer) en door Zimbaldino (8) (met de gewichtsontheffing van zijn leerling). Alhan (2), waarvan we progressie verwachten na zijn debuut, Lavande Blue (5), die snel zal beantwoorden aan de verwachtingen die zijn omgeving van hem heeft, en Darvin (6), wiens enige koers lang niet slecht was, komen kort hierna. Jouet d'Or (9), die aan het veld is toegevoegd, is een leuk paard voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Limerick (1)
Plaats 2: Carvali (13)
Plaats 3: Zimbaldino (8)
Plaats 4: Alhan (2)
Plaats 5: Lavande Blue (5)

 

Race 3: Prix Sica Boy

In deze maiden spreken wij een voorzichtige voorkeur uit voor Defné (4), die hier een tegenstand binnen haar bereik vindt bij haar heroptreden gezien haar prestaties van vorig jaar, Spanish Miss (9), die zal profiteren van haar heroptreden op zware baan op de baan van Fontainebleau, en Jungle Speed (2), die zeker kwaliteit heeft en hier wordt gereden door Pierre-Charles Boudot. Gemma Blu (8), die uit Duitsland komt waar zij liep in sterke velden, Best Spirit (3), die scherp zal zijn bij zijn rentree en Vivid Dream (11), die een openbaring zou kunnen zijn in dit gezelschap, zullen eveneens de nodige aanhang hebben.  

Plaats 1: Defne (4)
Plaats 2: Spanish Miss (9)
Plaats 3: Jungle Speed (2)
Plaats 4: Gemma Blu (8)
Plaats 5: Best Spirit (3)

 

Race 4: Prix Edouard Pouret (Groupe A)

De dit seizoen per start verbeterende Scatter (6) zal proberen om in deze classe 3 ren zijn palmares te openen. De buit is echter nog niet binnen voor de pupil van Mikel Delzangles gezien de aanwezigheid van Mdracafeu (1), die zeker talent heeft maar voor het eerst op gras loopt, en van Rebel Queen (11), die ervaren is en over het algemeen regelmatig presteert. Kenny (9), van wie we progressie mogen verwachten na zijn keurige rentree op de baan van Le Croisé-Laroche begin maart op een zware bodem, Waheebah (10), die vorig jaar al iets heeft laten zien en die hier fris aan de start verschijnt, en School Teacher (4), die profiteert van de gewichtsontheffing van zijn leerling, hebben allen ook gerechtvaardigde ambities voor de eerste plaatsen. De in vorm komende Breuilpont (7) is hier een interessante outsider.     

Plaats 1: Scatter (6)
Plaats 2: Mdracafeu (1)
Plaats 3: Rebel Queen (11)
Plaats 4: Kenny (9)
Plaats 5: Waheebah (10)

 

Race 5: Prix Edouard Pouret (Groupe B)

De gezien haar uitstekende 2e plaats half maart op de zware baan van Le Croisé-Laroche met grote stappen verbeterende Endorphine (14) heeft onze voorkeur in deze classe 3 ren. De pupil van Hiroo Shimizu moet echter oppassen voor Aztec Warrior (5), die vorig jaar constant goed presteerde en hier profiteert van de rit van Maxime Guyon, die het jaar voortvarend is begonnen, en voor Shilly Port (1), wiens heroptreden na een afwezigheid van enkele maanden bemoedigend was. De voor het eerst startende Antisana (12), goed gefokt, de nog te verbeteren Cabalgata (13), en de ervaren Ad Acta (10), vormen goede mogelijkheden om mee te nemen in het spel. Als Philosophy (3) bij zijn heroptreden gelijk scherp is wordt hij interessant voor de liefhebbers van outsiders met een hoge quotering.    

Plaats 1: Endorphine (14)
Plaats 2: Aztec Warrior (5)
Plaats 3: Shilly Port (1)
Plaats 4: Antisana (12)
Plaats 5: Cabalgata (13)

 

Race 6: Prix Herbager

Heel mooi geplaatst dankzij de gewichtsontheffing van zijn leerling en bovendien al in een goede koersconditie lijkt Sorority (8) in staat om in deze handicap een voorname rol te gaan spelen. Als oppositie noemen wij vooral Zalzali (1), die komende is en gereden wordt door Pierre-Charles Boudot en Fontvielle (7), die we niet vaak zien op dit niveau. Calajani (13), die nu qua gewicht een stuk gunstiger is ingedeeld, Carbutt's Ridge (12), die de laatste weken een behoorlijke vormstijging laat zien en Slon He (6), die vorig jaar in deze koers 2e werd, komen in een tweede lijn. Als hij goed is kan ook Dashing Line (10) een rol spelen in de aankomst. 

Plaats 1: Sorority (8)
Plaats 2: Zalzali (1)
Plaats 3: Fontvielle (7)
Plaats 4: Caljani (13)
Plaats 5: Carbutt's Ridge (12)

 

Race 7: Prix Subotica

Na een bemoedigende rentree in Saint-Brieuc en goed presterend over deze afstand lijkt Tamarissimo (3) een solide basispaard in deze handicap. Chaolini (9), die komende is en profiteert van de gewichtsontheffing van zijn leerling, kan de pupil van Alain Bidon echter stevig partij bieden samen met Mathonville (2), die al het nodige koersritme heeft opgedaan. Méralino (5), om wie we in een veld als dit niet heen kunnen, Enfin Seuls (1), bij zijn heroptreden toegevoegd aan dit veld, en Néron (10), die aan vorm wint, hebben eveneens gerechtvaardigde ambities voor de eerste plaatsen. Indien zij in vorm is kan Sunday Lili (4) ook een rol spelen in de aankomst.  

Plaats 1: Tamarissimo (3)
Plaats 2: Chaolini (9)
Plaats 3: Mathonville (2)
Plaats 4: Meralino (5)
Plaats 5: Enfin Seuls (1)

 

Race 8: Prix Bon Mot

De ervaren Tequila Boom Boom (2), die is toegevoegd aan deze ren, lijkt een betrouwbare keuze in deze claimkoers. Als tegenstanders zien wij vooral Aborigène (7), die momenteel in prima vorm steekt, en Echelle du Levant (8), die zich op dit niveau snel zal laten gelden. De verdienstelijke Athéna Star (6) en de te verbeteren Pantheress (10) hebben zicht op een ereplaats. 

Plaats 1: Tequila Boom Boom (2)
Plaats 2: Aborigene (7)
Plaats 3: Echelle du Levant (8)
Plaats 4: Athena Star (6)
Plaats 5: Pantheress (10)

 

Race 9: Prix Dunette

In deze maiden gereserveerd voor de AQPS categorie zal de strijd om de overwinning kunnen gaan tussen aan de ene kant Free Day (4), wiens enige start in februari in Angers zeer bevredigend was en aan de andere kant Fazayte (1), die van rust komt maar vorig jaar al de nodige kwaliteiten heeft laten zien. De nog te verbeteren Foudre d'Arnoult (6) en de debuterende Free Ball (8) (hou haar in de gaten!), kunnen een onderscheidende rol spelen in dit veld.

Plaats 1: Free Day (4)
Plaats 2: Fazayte (1)
Plaats 3: Foudre d'Arnoult (6)
Plaats 4: Free Ball (8)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.