Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Argentan - 27 april

Argentan - zaterdag 27 april - Start: 16:42

Race 1: Prix Aladin d'Ecajeul

We mogen Django des Charmes (6) niet veroordelen op zijn laatste tegenvallende koers en kijken liever naar zijn overtuigende overwinning van 14 maart op de baan van Enghien. Indien hij die prestatie herhaalt twijfelt niemand eraan dat hij in dit veld de overwinning zou kunnen grijpen. Om daarin te slagen dient hij af te rekenen met vooral Dutiful (3), die een grote mate van regelmaat in zijn verrichtingen heeft, maar ook met Diplomate d'Am (5), die deze keer zonder ijzers loopt, Diavolo Criscani (8), die momenteel per start verbetert, en Défi Calendes (1), die het hier beter zal doen dan in zijn meest recente starts.

Plaats 1: Django des Charmes (6)
Plaats 2: Dutiful (3)
Plaats 3: Diplomate d'Am (5)
Plaats 4: Diavolo Criscani (8)
Plaats 5: Defi Calendes (1)

 

Race 2: Prix Texas Charm

Napa Valley (12) rijgt de goede resultaten aaneen onder het zadel en de won exact deze koers vorig jaar. Hij is in staat om meters voor te geven aan Evening Quick (5), die in zijn laatste start onder het zadel op Vincennes veel indruk maakte. Zauni (10) doet het altijd goed in deze discipline en hij komt in beeld voor minstens een plaats. Van de overigen kan Whole Lotta Love (1) het bij zijn debuut onder het zadel zonder ijzers en met de steun van Matthieu Abrivard direct goed doen. Everest Vedaquais (11) heeft zijn weg gevonden in het montégenre en kan zich eveneens met de strijd om de plaatsen bemoeien.

Plaats 1: Napa Valley (12)
Plaats 2: Evening Quick (5)
Plaats 3: Zauni (10)
Plaats 4: Whole Lotta Love (1)
Plaats 5: Everest Vedaquais (11)

 

Race 3: Criterium de Vitesse de Basse Normandie

Aubrion du Gers (7) wordt hier getest over de mijl in zijn een na laatste koers voor de Elitelopp. Zonder incidenten zal de miljonairs-ruin hier als eerste over de finish kunnen gaan. Hij treft echter wel enkele gerenommeerde sprinters, zoals Billie de Montfort (4), die al twee keer 2e werd in deze koers en in de Prix de l'Atlantique erg sterk liep. Django Riff (1) heeft een heroptreden in de benen en loopt in deze koers zonder ijzers hetgeen zijn ambities duidelijk maakt. Cliff du Pommereux (3) is speciaal voorbereid op deze koers en heeft een prachtig startnummer, dit in tegenstelling tot Ange de Lune (8), die goed kan sprinten maar een verscholen koersverloop nodig heeft. Romanesque (10), die een rentree maakt, won deze koers vorig jaar zeer verrassend maar zag zich de zege van achter de groene tafel ontnomen worden. Hij zal gebrand zijn op revanche maar daarvoor ziet het er erg lastig uit.

Plaats 1: Aubrion du Gers (7)
Plaats 2: Billie de Montfort (4)
Plaats 3: Django Riff (1)
Plaats 4: Cliff du Pommereux (3)
Plaats 5: Ange de Lune (8)

 

Race 4: Prix Up And Quick

Zelfs als zij weg moet kunnen komen met het nummer 9 achter de startauto, aan de binnenkant van het tweede gelid over deze sprint van 1609 meter, zal Helena Di Quattro (9), die een aantal sterke koersen liep, bij een gunstig koersverloop alle mogelijkheden hebben om deze koers voor zich op te eisen. Haar voornaamste rivalen zijn Elvis Berry (3), die komende is en met dit startnummer een gunstige uitgangspositie heeft, evenals Hooters Usa (6), die weliswaar zijn rentree maakt maar fraai 6e werd in de finale van de Grand Prix de l'UET de afgelopen herfst op Vincennes, Eclair Magic (1), die we gezien zijn beste prestaties niet mogen onderschatten, en Venivici Roc (7), die sinds begin dit jaar zelden teleurstelt.

Plaats 1: Helena di Quattro (9)
Plaats 2: Elvis Berry (3)
Plaats 3: Hooters USA (6)
Plaats 4: Eclair Magic (1)
Plaats 5: Venivici Roc (7)

 

Race 5: Prix Osarus Trot

Fleur de Lys Delo (1) kan uitstekend uit de voeten op rechtsom banen en is in uitstekende vorm. In handen van Yoann Lebourgeois, die graag van kop af rijdt, moet zij hier een eerste kans hebben. Far West du Rib (4) wist zijn laatste koers op een rechtsom baan te winnen en met dit mooie startnummer zien we hem weer voorin eindigen. Very Impressive S (6) is er altijd bij en liep een goed heroptreden, hij doet mee voor minimaal een plaats, net als Great Gatsby As (9), die weliswaar met ijzers loopt en een slecht startnummer heeft maar Franck Nivard is handig genoeg om daarmee om te gaan. Fredo Griff (2) is weer komende en zou met dit mooie startnummer kunnen verrassen. French Man (11) zou op pure klasse hier een rol kunnen spelen maar hij keert terug van rust en treft bovendien het tweede gelid.

Plaats 1: Fleur de Lys Delo (1)
Plaats 2: Far West du Rib (4)
Plaats 3: Very Impressive S (6)
Plaats 4: Great Gatsby As (9)
Plaats 5: Fredo Griff (2)

 

Race 6: Prix Passion Beauté

De beide pupillen van Thierry Duvaldestin, Family d'Arjeanc (3), die voor het eerst zonder ijzers loopt na een rentreekoers, en France Esperance (6), die goed uit de voeten kan op een rechtsom baan, kunnen in deze koers een belangrijke rol gaan spelen. Vanuit het tweede gelid dreigt er gevaar van Farah Sport (12), die de laatste tijd ongelukkig koerst maar over deze afstand een 1'13 tijd in de benen heeft, houd haar in de gaten! Free And Easy (8) heeft kwaliteiten en de veteraan Jean Pierre Dubois zal zijn best doen om een goede klassering te behalen. Fils Prodigue (11) treft het tweede gelid maar zonder ijzers met een toprijder zijn de ambities in deze koers duidelijk. Foxy Jef (4) loopt goed rechtsom en de rentreekoers zal hem goed hebben gedaan.

Plaats 1: Family d'Arjeanc (3)
Plaats 2: France Esperance (6)
Plaats 3: Farah Sport (12)
Plaats 4: Free And Easy (8)
Plaats 5: Fils Prodigue (11)

 

Race 7: Prix Quinoa du Gers

Gonna Fly (2) beliep vorige week een sterke 3e plaats op Enghien en in dit veld zou hij weer eens kunnen winnen. De strijd is echter nog niet beslist gezien de aanwezigheid van Graal Dub's (1), die het zoet der overwinning in zijn laatste start ontdekte en graag op herhaling zal gaan. Gourgandine (5) is beter rechtsom dan linksom en daarom rekenen we haar de laatste uitschakeling niet aan, zij kan zich hier herstellen. Germaine de Corday (7) is er altijd bij en heeft hier zicht op een podiumplaats. Gondole de Blary (4) keert terug van rust maar mag met Yoann Lebourgeois niet onderschat worden. Gera (6) was even weg maar presteerde de afgelopen winter prima op Vincennes.

Plaats 1: Gonna Fly (2)
Plaats 2: Graal Dub's (1)
Plaats 3: Gourgandine (5)
Plaats 4: Germaine de Corday (7)
Plaats 5: Gondole de Blary (4)

 

Race 8: Prix Quaker Jet

Electric Light (4) deed het voor de sulky goed op Vincennes maar zijn laatste start onder het zadel mislukte. Bij zijn terugkeer in het aangespannen genre kan hij in deze amateurkoers de hoofdrol voor zich opeisen. Boss d'Ourville (2) beheerst beide disciplines en is makkelijk te rijden voor een amateur, zijn trainer heeft verwachtingen in deze koers. Casanova Blue (9) verraste bij zijn heroptreden met een 2e plaats op Vincennes en dan liggen er in dit veld ook kansen. Aristote Gede (1) plaatst zich altijd en heeft ook hier weer zicht op een prijs, net als Azrou Leman (8), die in zijn voorlaatste start op deze baan erg hard finishte.

Plaats 1: Electric Light (4)
Plaats 2: Boss d'Ourville (2)
Plaats 3: Casanova Blue (9)
Plaats 4: Aristote Gede (1)
Plaats 5: Azrou Leman (8)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.