Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Argentan - 17 juli

Argentan – woensdag 17 juli 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix “Vivez le Reve du Proprietaire”

Na zijn longen goed te hebben geopend in de Prix de la Manche, waarin hij Jerry Mom mooi naar de finish bracht, kan Diavolo Criscani (8) vandaag voor eigen rekening lopen en daarom zien wij in hem de favoriet in deze koers. De "Terry" pupil Crack Money (7), die de overwinningen aaneen rijgt als parels, is een geduchte tegenstander. Hij start hier met grote ambities, net als Be One des Thirons (11), die komende is en wiens laatste start in Parijs beter was dan de klassering doet vermoeden, terwijl Alinéa (14) bij een foutloos parcours ook niet weggelaten mag worden. Achter deze paarden doen Amour Orageux (15), die het dapper deed in Enghien-Soisy en opnieuw is toevertrouwd aan de energieke Yoann Lebourgeois, Brelan du Vivier (12), die weer kansrijk is voor een plaats, en Brisbane du Bourg (13), die binnenkort betere inschrijvingen in montékoersen te wachten staan, mee voor de plaatsen, voor de snelle maar waarschijnlijk vandaag niet gemotiveerde Contrée d'Erable (10), die even rust heeft gehad na een druk begin van dit seizoen, en die zeker voorbereid wordt op de zomermeeting op Vincennes.

Plaats 1: Diavolo Criscani (8)
Plaats 2: Crack Money (7)
Plaats 3: Be One des Thirons (11)
Plaats 4: Alinea (14)
Plaats 5: Amour Orageux (15)

 

Race 2: Prix Orne Terre de Champion

De nog te verbeteren Give Me (1) krijgt hier onze voorzichtige voorkeur boven Golf Meslois (12), die hier een mooie kans heeft om zijn palmares te openen, de Guarato pupillen Génial de Landemer (3), die vaak niet bij de les is, en Gabion Pierji (6), die terugkeert op een harde baan en die hun aanhang zullen hebben, net als Gavroche de l'Iton (2), waarvan we meer verwachtten aan het debuut van zijn carrière; hij kan zich herstellen. Grand Sourire (14) en Gaylord (9), die beter presteren op gras, en Goliath de la Cour (5), die nog niet erg handelbaar is, completeren onze selectie.

Plaats 1: Give Me (1)
Plaats 2: Golf Meslois (12)
Plaats 3: Genial de Landemer (3)
Plaats 4: Gavroche de l'Iton (2)
Plaats 5: Gabion Pierji (6)

 

Race 3: Prix Daniel Foucault

De trouwe Calagan Dechambou (9) zal proberen te profiteren van de gunstige koerscondities om voor te blijven op Audacieux Ludois (13) en Carrera du Closet (10), die in topvorm zijn en ook vanuit het tweede band gevaarlijk zijn, net als Cachou de Malac (7), die bij zijn nieuwe trainer langzaam verbetert, terwijl Andalou d'Huon (14) onze favoriet had kunnen zijn als hij zonder ijzers had gelopen. Achter deze paarden kunnen Best Off Rush (8), die goed liep in Gournay-en-Bray, Cya de la Meslière (2), die enigszins beperkt is, en Bella Lauma (11), die zelden echt goed draaft, verrassen met een plaats in de aankomst.

Plaats 1: Calagan Dechambou (9)
Plaats 2: Audacieux Ludois (13)
Plaats 3: Carrera du Closet (10)
Plaats 4: Cachou de Malac (7)
Plaats 5: Andalou d'Huon (14)

 

Race 4: Prix Sebastien Ruffier

Op basis van zijn voorlaatste start stellen wij hier ons vertrouwen in Cimarron (16), en wij plaatsen hem hier voor Calino Bello (15), die als basispaard in deze koers kan fungeren. Hier zien wij ook de snelle maar zeer teleurstellende Canadair (1), die van trainer is veranderd en een mooie zomer tegemoet kan zien in deze categorie want hij heeft nog maar weinig winsom. De in Vichy goed lopende Cactus d'Yvel (11) is een serieuze kanshebber voor het podium, net als Clovis Montaval (13), die zijn moraal kan hebben teruggevonden op het gras, en Concerto Royal (14), die minder in vorm lijkt dan aan het begin van dit jaar. De uiterst regelmatige Charmante Lulu (4) zal een passend koersverloop moeten treffen om een rol in de aankomst te kunnen spelen. De kansen van Catharina Spring (8) zijn lastiger in te schatten.

Plaats 1: Cimarron (16)
Plaats 2: Calino Bello (15)
Plaats 3: Canadair (1)
Plaats 4: Cactus d'Yvel (11)
Plaats 5: Clovis Montaval (13)

 

Race 5: Prix du Haras du Pin

De rechtsom uitstekend lopende Exquise Dancer (11) zal hier de meeste aanhang van de wedders hebben voor Eusebio du Roumois (15) en de verbazingwekkende Darling d'Hermine (14), die het winnende duo vormden in de Prix de Placy, een koers waarin Destinée de l'Iton (9) opnieuw teleurstelde. Houdt laatstegenoemde deze keer in de gaten want zij staat erg gunstig ingeschreven. De in Anjou opvallend goede Castel du Sud (12) kan zich in dit veld plaatsen, net als Diamant du Plaix (2), die een goede periode doormaakt, hetgeen helaas niet gezegd kan worden van Dream du Choquel (4), Daisy Thoris (13) en Exil de Loiron (7), die een koers als deze wel aan zouden kunnen als zij een goede dag hebben...

Plaats 1: Exquise Dancer (11)
Plaats 2: Eusebio du Roumois (15)
Plaats 3: Destinee de l'Iton (9)
Plaats 4: Darling d'Hermine (14)
Plaats 5: Castel du Sud (12)

 

Race 6: Prix du 75ieme Anniversaire du Debarquement

Na een bemoedigend optreden in een goed veld in Lisieux lijkt Fêtard (3) in staat om hier actief mee te doen in de strijd om de overwinning met Fusée du Mouchel (16), die deze keer beter gemotiveerd zal zijn, Fusain du Rib (10), die het goed doet op dit niveau als hij voldoende bij de les is, Forum de Tillard (15), die niet de eerste de beste is, en Fan d'Arifant (2), die opviel met zijn rijder in het noorden, en die van kop af een goede kans lijkt te hebben. De zeer verdienstelijke Fastnet (1) en Fun Copais (5) hebben hier het recht om een goede klassering te behalen al zijn zij minder sterk dan voornoemde paarden. De vrijwel altijd geplaatste Fidzi Rose (8) is hier een leuke outsider want hij staat perfect ingeschreven.

Plaats 1: Fusee du Mouchel (16)
Plaats 2: Fetard (3)
Plaats 3: Fusain du Rib (10)
Plaats 4: Forum de Tillard (15)
Plaats 5: Fan d'Arifant (2)

 

Race 7: Prix Fabrice Miguet

In deze Prix Fabrice Miguet geven wij opnieuw ons vertrouwen aan de noordeling Eclat d'Isques (2), die het prima doet en maar weinig tekort kwam voor de winst in zijn laatste start in Lisieux tegen paarden die nadien goed gepresteerd hebben. Hij moet daarvoor wel eerst afrekenen met Eawy d'Eole (5), die veel snelheid heeft maar ook vaak het paard “om te onthouden” is geweest, en de regelmatige Eldorado de Ver (12), die terugkeert op een harde baan, Embrun d'Herfraie (6), die het lang niet slecht deed in Graignes, en Eliot de Melodie (4), die kan profiteren van haar talentvolle rijder om snel in de kopgroep te zijn en vervolgens een plaats in de aankomst te bemachtigen. Espoir des Champs (9) heeft hier mogelijkheden om ongeslagen te blijven op deze baan.

Plaats 1: Eclat d'Isques (2)
Plaats 2: Eawy d'Eole (5)
Plaats 3: Eldorado de Ver (12)
Plaats 4: Embrun d'Herfraie (6)
Plaats 5: Eliot de Melodie (4)

 

Race 8: Prix Don du Sang – Rotary Club d'Argentan

Nu hij vandaag geen meters voor hoeft te geven kan Echo Jiel (7) wellicht voorblijven op Eagle Meslois (10), die een zekere overwinning boekte in Vichy, maar hier de zware taak heeft om hem meters voor te geven, net als Donostia de Lou (15), die voor de eerste keer zonder ijzers loopt, en Ellygrace (14), wiens stal aan het begin van deze zomer in een bloedvorm verkeert. De moeilijke Don Josco (6) en Eadshot Josselyn (12) zijn kanshebbers als zij op de benen weten te blijven, net als Eva des Landiers (5), vandaag met ijzers, en Diamant Rare (4), die alles en iedereen verraste in Nantes, en die zeker in de weddenschappen moet worden meegenomen.

Plaats 1: Echo Jiel (7)
Plaats 2: Eagle Meslois (10)
Plaats 3: Donostia de Lou (15)
Plaats 4: Ellygrace (14)
Plaats 5: Don Josco (6)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.