Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Argentan - 3 november

Argentan –  zondag 3 november 2019 - Start 12.05 uur

Race 1: Prix Cassiopee

Echo du Lupin (13) was in vier starts bij de eerste twee en hij treft hier gunstige condities om door te gaan op de goede weg. Et Maintenant (18) is de rijkste van dit veld en zonder ijzers doet hij weer mee voor de ereplaatsen, samen met Eureka Fac (16), die met de steun van Yoann Lebourgeois een ander gezicht kan laten zien dan in haar laatste prestaties. Elite de Carless (3) heeft haar draai gevonden in dit genre met drie zeges op rij, zij staat nu wel een stuk zwaarder maar met Eric Raffin vanuit het eerste band zijn wij benieuwd hoe zij zich verweert. Voor de plaatsen kunnen we kijken naar Figov de la Cloue (5), die onder het zadel een ander gezicht laat zien de laatste tijd, en Ekla Way (17), die met Adrien Lamy haar twee zeges uit augustus een vervolg kan geven.

Plaats 1: Echo du Lupin (13)
Plaats 2: Et Maintenant (18)
Plaats 3: Eureka Fac (16)
Plaats 4: Elite de Carless (3)
Plaats 5: Figov de la Cloue (5)

 

Race 2: Prix Canope

De amateurrijders in actie. Ondanks de voorgift zijn er hier goede kansen voor Bergh d'Ylea (11), die in prima vorm is en vaker succesvol was in dit genre. Hij zal enkele paarden uit het eerste band moeten zien te achterhalen, zoals Champion Vea (5), die zonder ijzers met Michel Poirier erg gevaarlijk is, maar ook Bonheur de Jal (4), die gemaakt lijkt voor dit soort koersen. Cagnoise d'Agon (15) daalt in categorie en mag in dit veld zeker niet onderschat worden. Voor Coum Ba A Panjas (12) geldt hetzelfde maar haar vorm is momenteel twijfelachtig. Hierachter kan Batman (1) op basis van zijn laatste overwinning een rol spelen voor de plaatsen.

Plaats 1: Bergh d'Ylea (11)
Plaats 2: Champion Vea (5)
Plaats 3: Bonheur de Jal (4)
Plaats 4: Cagnoise d'Agon (15)
Plaats 5: Batman (1)

 

Race 3: Prix Sirius

Bahia de la Basle (14) heeft hier een mooie kans om weer te winnen. De vorm is onverminderd goed. Zij zal moeten afrekenen met Coco Renardiere (10), die in topvorm verkeert en kan profiteren van deze prachtige inschrijving in het eerste band, en Dream du Choquel (7), voor wie hetzelfde geldt. Charline de Victhi (2) stijgt in categorie maar treft een uitstekende jockey en bovendien is haar trainer in een opvallend goede vorm, zij kan verrassen. Cathy du Marin (15) en Cocoon Age (13) kunnen een rol spelen als zij vanuit het tweede startvak een passend koersverloop treffen.

Plaats 1: Bahia de la Basle (14)
Plaats 2: Coco Renardiere (10)
Plaats 3: Dream du Choquel (7)
Plaats 4: Charline de Victhi (2)
Plaats 5: Cathy du Marin (15)

 

Race 4: Prix Intercom

Een sterk veld driejarigen. Gimy du Pommereux (6) deed nog niets verkeerd in zijn loopbaan en is hier een van de kanshebbers. Hij moet echter rekening houden met sterke tegenstanders zoals Gold de la Cote (5), die eindelijk begrijpt wat er van hem verwacht wordt en die aan een zege toe is, en Gloria Della Maria (8), die we ook zeker weer op het podium verwachten. Gondole de Blary (9) stelde de laatste keer danig teleur maar op basis van haar vorm daarvoor mag zij niet onderschat worden. Gemme de Busset (11) staat voor de ondankbare taak om als enige voor te moeten geven en komt meer in beeld voor de plaatsen. Golden Warrior (3) kan verrassen.

Plaats 1: Gimy du Pommereux (6)
Plaats 2: Gold de la Cote (5)
Plaats 3: Gloria Della Maria (8)
Plaats 4: Gondole de Blary (9)
Plaats 5: Gemme de Busset (11)

 

Race 5: Prix Fiteco

Fleche du Yucca (14) is in topvorm en loopt zonder achterijzers, maar zij wordt niet vaak gereden door Philippe Moulin. Wij wagen het erop om haar toch als favoriet te noemen. De tegenstand is echter zeer sterk en de kans dat een ander paard wint is zeer reëel. Zo kan Fiorentina Somolli (15), die zich op Vincennes in sterke velden steeds plaatst, hier zonder ijzers een voorname rol spelen, net als Foxtrot Sea (16), die al goede resultaten behaalde tegen de jaargangstop. In het eerste band is de snelle Fancy Turgot (5) zonder ijzers en met Matthieu Abrivard een gevaarlijke outsider, net als Fragonard (6), die zich laatst herstelde van enkele mindere prestaties. Met Yoann Lebourgeois stijgen zijn kansen. Van de overigen zouden wij nog diverse paarden kunnen noemen maar wij beperken ons tot French Man (12), die niet onderschat mag worden.

Plaats 1: Fleche du Yucca (14)
Plaats 2: Fiorentina Somolli (15)
Plaats 3: Foxtrot Sea (16)
Plaats 4: Fancy Turgot (5)
Plaats 5: Fragonard (6)

 

Race 6: Prix Custom

Giovanni Bianco (8) heeft nog wat recht te zetten na zijn uitschakeling in Cabourg, daarvoor was hij ongenaakbaar en hij kan hier het pad der overwinningen weer betreden. Zijn voornaamste tegenstanders zijn Dauphine de Clecy (6), die weer in vorm is gekomen en een goede rijder achter zich vindt, en Uccio d'Alvio (11), die in Cabourg een snelle zege boekte over kortere afstand. Dorian (14) won zijn laatste start en kan dat hier bevestigen. Voor de plaatsen kunnen we kijken naar Farouk B.R. (5), die echter weinig referenties heeft over deze afstand en op rechtsom banen, en Darwin Star (13), die niet voor niets door Eric Raffin gereden zal worden.

Plaats 1: Giovanni Bianco (8)
Plaats 2: Dauphine de Clecy (6)
Plaats 3: Uccio d'Alvio (11)
Plaats 4: Dorian (14)
Plaats 5: Farouk B.R. (5)

 

Race 7: Prix “Vivez Le Reve De Proprietaire”

Een prachtveld met veel opkomend talent. Wij zoeken de favoriet in het eerste band want er valt weinig te kiezen tussen Embleme Castelets (8), die na vijf zeges een misser maakte maar met Eric Raffin weer kan winnen, Eole du Prieure (3), die met grote stappen de subtop van zijn jaargang opzoekt, en Eole d'Orval (7), voor wie hetzelfde geldt. Emphasis Turbo (12) vertegenwoordigt de gevestigde orde en we zijn benieuwd of hij zich kan laten gelden tegen de genoemde favorieten, hij heeft vaak moeite met winnen maar is er altijd bij. Ecureuil Jenilou (13) zit eigenlijk in hetzelfde schuitje. Eclair Gold (6) lijkt even van slag maar zonder ijzers met Matthieu Abrivard dienen we hem in de gaten te houden.

Plaats 1: Embleme Castelets (8)
Plaats 2: Eole du Prieure (3)
Plaats 3: Eole d'Orval (7)
Plaats 4: Emphasis Turbo (12)
Plaats 5: Ecureuil Jenilou (13)

 

Race 8: Prix Paul Buquet

Een veld met erg goede paarden maar het is de vraag of iedereen ambities heeft om voluit te gaan in deze koers, het Franse winterseizoen staat echter nog op het punt van beginnen. Bugsy Malone (17) lijkt er zonder achterijzers met Yoann Lebourgeois in ieder geval wel voor te gaan en normaal gesproken moet hij dit kunnen winnen, zelfs met deze starthandicap. Onceforall Face (8) is in uitstekende vorm en hij kan hier meestrijden voor de podiumplaatsen, samen met Copernic de Play (10), over wiens motivatie geen twijfel bestaat en die in goede vorm verkeert. Chaud Devant (3) kan met Eric Raffin profiteren van de zeer gunstige startpositie en hij zal meedoen voor de platsen, net als Desir Castelets (5). Doberman (15) staat er het mooist in van de paarden in het tweede band en ook hij zal zich mengen in de strijd om de plaatsen.

Plaats 1: Bugsy Malone (17)
Plaats 2: Onceforall Face (8)
Plaats 3: Copernic de Play (10)
Plaats 4: Chaud Devant (3)
Plaats 5: Desir Castelets (5)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.