Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Auteuil - 11 april

Auteuil – donderdag 11 april 2019 - Start 13.50 uur

Race 1: Prix Rose Or No

Deze Prix Rose Or No, een Listed handicap voor hurdlers, werd de laatste drie edities gewonnen door een 5-jarige. Wij hebben hier vertrouwen in de pupil van Yannick Fertillet Desaguadero (14), die terugkeert op de horden van Auteuil met serieuze ambities, en in Beauté Promise (8), die 2e werd in de Prix Prédicateur (Listed). De strijd is op voorhand nog niet beslist ten opzichte van Futbolisto (2), die sterker zal zijn geworden na zijn heroptreden, en Yellow Field (15), die 3e werd in de Prix Prédicateur (Listed) in zijn eerste start na rust. Ook moeten we Myboy (12), die de plaatsgelden in handicaps voor hurdlers aaneenrijgt, Normandy Invasion (5), die baat zal hebben bij een meer soepele baan, en Tom Mix (4), die door Yannick Fouin aan de koers is toegevoegd, in de gaten houden. Wij completeren onze selectie met Eniocanto (13), die zich dapper verweerde in de Prix Prédicateur, Ultranet (17), die ondanks de vorderende leeftijd goed blijft presteren, en Hell’s Queen (9), die een overwinning behaalde in februari op deze baan over 3600 meter.

Plaats 1: Desaguadero (14)
Plaats 2: Beauté Promise (8)
Plaats 3: Futbolisto (2)
Plaats 4: Yellow Field (15)
Plaats 5: Myboy (12)

 

Race 2: Prix de Saumur

De top hurdler van François Nicolle Alex De Larredya (8) vindt hier een droominschrijving bij zijn terugkeer op de steeple; hij mag deze kans niet voorbij laten gaan om de zege op te eisen. Als tegenstanders zien wij voornamelijk de "Macaire" Song And Whisper (7), die tweemaal won over de hagen en hier bij zijn hernieuwde kennismaking met de steeple ook een mooie koers treft. Verder moeten Starkhov (1), die goed overweg kan met Nathalie Desoutter, Beryl Baie (3), die terugkeert in Auteuil, en Saint Pistol (9), die een heroptreden maakt na zeer lange afwezigheid, in de gaten gehouden worden, net als de voormalige Cherel pupil De Nous Quatre (6).

Plaats 1: Alex de Larredya (8)
Plaats 2: Song And Whisper (7)
Plaats 3: Starkhov (1)
Plaats 4: Beryl Baie (3)
Plaats 5: Saint Pistol (9)

 

Race 3: Prix de Borely

Een claimkoers voor 4-jarige hurdlers. Laten we het proberen met Always Mist (4), die voortdurend goed presteert in deze categorie, en Fast Game (3), die hier bij zijn eerste optreden in een claimkoers oogkleppen draagt. Tegenstand mag verwacht worden van Explorers (2), die ook oogkleppen draagt in zijn eerste claimkoers, en van Sault (1), die even rust heeft gehad na zijn overwinning van februari in Angers. Aandacht ook voor Chopemoi (11), die 2e werd in de referentiekoers van 22 maart in Fontainebleau waarbij zij Via Appia (14) voorbleef, Sassari (5), die we hier bij zijn heroptreden in dit bescheiden veld in de gaten moeten houden, en Davanti San Guido (7), die in deze discipline nog een kleine marge heeft.

Plaats 1: Always Mist (4)
Plaats 2: Fast Game (3)
Plaats 3: Explorers (2)
Plaats 4: Sault (1)
Plaats 5: Chopemoi (11)

 

Race 4: Prix Rene Couetil

Een steeple voor de 4-jarige AQPS. Na een positief debuut over de steeples heeft de pupil van François Nicolle Forland (5) hier de mogelijkheid om een revanche te nemen op Furax (1). De oppositie wordt aangevoerd door Furie D'Ainay (7), die bij haar heroptreden gemakkelijk won op de steeple in Fontainebleau, en door Fréro Banbou (4), die zijn palmares opende op de steeple van Lion-d'Angers.

Plaats 1: Forland (5)
Plaats 2: Furax (1)
Plaats 3: Furie d’Ainay (7)
Plaats 4: Frero Banbou (4)

 

Race 5: Prix Oteuil SF

Vierjarige AQPS over de hagen. We hadden meer verwacht van de pupil van Yannick Fouin Fabulous Dragoness (11) in haar debuutkoers over de horden; de goed gefokte en op de vlakke baan nog ongeslagen merrie zou zich deze donderdag kunnen herstellen. Zij zal dan echter alles moeten geven om zich te ontdoen van Fidelio Vallis (5), die geboren is om te springen en op de hagen is voorbereid door Laurent Viel, en van de debutant Fort De L'Océan (4), die klaargestoomd is door Emmanuel Clayeux. Aandacht ook voor de pupil van François Nicolle Fou Délice (1), die als 4-jarige door zou kunnen breken, en voor Fhilirelle (10), die Fabulous Dragoness wist te verslaan in de Prix Samaritain. Wij completeren onze keuze met Fonzi Conti (7), die verbeterd zal zijn na zijn keurige debuut op de hindernissen van Fontainebleau, en Feu Follet Sivola (3), die even rust heeft gehad na zijn 2e plaats van februari in Pau.

Plaats 1: Fabulous Dragoness (11)
Plaats 2: Fidelio Vallis (5)
Plaats 3: Fort de l’Ocean (4)
Plaats 4: Fou Delice (1)
Plaats 5: Fhilirelle (10)

 

Race 6: Prix Philippe Menager

Een Listed voor 4-jarige steeple-chasers. We nemen de pupil van François Nicolle Figuero (3) hier opnieuw in vertrouwen, hij won zijn laatste koers op deze baan over 3500 meter en zou dat over deze langere afstand kunnen bevestigen. Als tegenstanders zien wij vooral de "Macaire" Fandango (1), die goede koersen afwisselt met slechte, en Miss De Boulko (6), die een goed debuut realiseerde in Compiègne waar zij kort achter Fandango binnenkwam. Tenslotte noemen wij Amour Du Mathan (4), die terugkeert op de steeple met gerechtvaardigde ambities, en Fantastic Sivola (2), die al heeft gelopen in sterke velden.

Plaats 1: Figuero (3)
Plaats 2: Fandango (1)
Plaats 3: Miss de Boulko (6)
Plaats 4: Amour du Mathan (4)

 

Race 7: Prix du Barry

Een claimkoers voor ervaren steeple-chasers. Het lijkt overbodig om de 9-jarige Francois-Marie Cottin pupil Rasique (4) nader toe te lichten; hij is bewezen in deze categorie en lijkt hier bij zijn heroptreden een betrouwbare keuze. Als tegenstanders zien wij vooral Carmin D'Oudairies (1), die terugkeert in de baan na een zeer lange afwezigheid, en Every Béré (2), die deze donderdag in Auteuil een lagere categorie opzoekt. De verrassing zou kunnen komen van Irakien (3), die in dit veld zijn oude vorm zou kunnen laten zien, of van Ubac Des Places (8), die beter kan dan wat hij in zijn laatste koersen heeft laten zien.

Plaats 1: Rasique (4)
Plaats 2: Carmin d’Oudairies (1)
Plaats 3: Every Bere (2)
Plaats 4: Irakien (3)
Plaats 5: Ubac des Places (8)

 

Race 8: Prix Necor

Deze Prix Necor, tweede afdeling van de gesplitste handicap voor hurdlers, zou een prooi kunnen worden voor de pupil van Laurent Viel Saint Anjou (8), die twee prima koersen liep op de horden van Auteuil; hij verdient het om vandaag te winnen. Hij zal daarvoor moeten afrekenen met Anouma Freedom (3), die nu drie voorbereidingskoersen in de benen heeft, en Santana Du Berlais (4), die beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien. Ook moeten we Candos (12), die dicht bij een overwinning is, en Deo Gratias (9), die 4e werd in de referentiekoers van 16 maart, scherp in de gaten houden. De verrassing zou kunnen komen van Divine Fleur (2), die een bemoedigend heroptreden deed in Fontainebleau, of van Dandy Du Seuil (5), die zijn vorm bewees in Compiègne. Wij completeren onze keuze met Tribalion (18), die nog een revanche te nemen heeft op Candos.

Plaats 1: Saint Anjou (8)
Plaats 2: Anouma Freedom (3)
Plaats 3: Santana du Berlais (4)
Plaats 4: Candos (12)
Plaats 5: Deo Gratias (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.