Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Auteuil - 16 maart

Auteuil – zaterdag 16 maart 2019 – Start 14.00 uur

Race 1: Prix Auricula

Een debutantenbal over de hagen van Auteuil. Onze voorkeur gaat uit naar de debuterende Aterisk (9), goed gefokt en geprepareerd door de toptrainer Guillaume Macaire. Zij zal gelijk een goede prestatie moeten neerzetten om af te rekenen met Coco Gaelick (4), die zal proberen de kleuren van Michel Denisot in Auteuil te laten schitteren na een keurig debuut op de vlakke baan afgelopen herfst in Fontainebleau, en met Valvika (1), die is toegevoegd door Dominique Bressou en gereden wordt door Jonathan Plouganou (ondanks het minder gunstige gewicht!)  Ook dienen we Grakownia (6), gepresenteerd door Arnaud Chaillé-Chaillé, J'Halucéle (10), voorbereid op de hagen door François Nicolle, en Gomeraland (3), die gebracht wordt door de kundige Donatien Sourdeau de Beauregard, in de gaten te houden.   

Plaats 1: Aterisk (9)
Plaats 2: Coco Gaelick (4)
Plaats 3: Valvika (1)
Plaats 4: Grakownia (6)
Plaats 5: J'Halucele (10)

 

Race 2: Prix Troytown

Een Groupe III voor steeple-chasers waar de strijd om de opvolging van Srelighonn open is! Onze voorkeur gaat uit naar de '"ex-Macaire" Saint Goustan Blue (1), tweede in de Prix la Haye Jousselin (Groupe I) op 4 november en in staat om gelijk bij zijn heroptreden te schitteren ondanks een niet al te gunstig gewicht. Na een goede rentree in Fontainebleau, kan de 10-jarige Storm Of Saintly (2) het hier wederom weer goed doen voor Guillaume Macaire; pas op voor hem! Aandacht ook voor Dalia Grandchamp (5), 3e in de Grand Prix d'Automne (Groupe I) afgelopen november en in staat tot een verrassing hier bij zijn terugkeer op de steeple. Tenslotte noemen wij nog Bob And Co (3), die kan profiteren van een eventueel falen van onze favoriet om een podiumplaats te bemachtigen.     

Plaats 1: Saint Goustan Blue (1)
Plaats 2: Storm of Saintly (2)
Plaats 3: Dalia Grandchamp (5)
Plaats 4: Bob And Co (3)

 

Race 3: Prix Predicateur

Deze Prix Prédicateur zou zomaar eens gewonnen kunnen worden door de pupil van Alain Couétil Melchief (2), 2e in de Prix Beugnot (Listed) bij zijn heroptreden. Op zijn gemak op de lange afstand en de zware bodem kan hij met dit gewicht het leven van zijn tegenstanders zuur maken. Als oppositie zien wij vooral Myboy (11), 3e in de Prix Beugnot (Listed) en geholpen door de langere afstand, net als zijn stalgenoot Normandy Invasion (7)! Aandacht ook voor Beauté Promise (10), die beter kan dan wat zij in haar laatste start liet zien, en voor Berjou (4), 4e in de Prix Beugnot (Listed), en die nog iets kan verbeteren op Auteuil. We mogen ook de kansen van Eniocanto (12) niet onderschatten, hij treedt zijn tegenstanders met open vizier tegemoet en heeft een goede staat van dienst, hetzelfde geldt voor de merrie van Xavier Thomas-Demeaulte Natagaima (9), die terugkeert op Auteuil met sterke ambities. Laten we ook Futbolisto (3) niet vergeten, hij is in staat tot een verrassing bij zijn heroptreden op zware bodem, evenals Celtior (1), die 4 kilo erbij heeft gekregen na zijn overwinning in de Prix Beugnot (Listed). Als verre outsiders noemen wij nog Intrinsèque (16), die weliswaar zijn favoriete ondergrond treft maar nog niets liet zien op Auteuil, en Yellow Field (15), die wellicht kan verrasssen op zijn frisheid.

Plaats 1: Melchief (2)
Plaats 2: Myboy (11)
Plaats 3: Normandy Invasion (7)
Plaats 4: Beaute Promise (10)
Plaats 5: Berjou (4)

 

Race 4: Prix Rush

Opnieuw debutanten over de hagen van Auteuil! Wij proberen het hier met Iftane (4), geboren om te springen en voorbereid door de meester Guillaume Macaire, en Autour De Minuit (13), die de kleuren verdedigt van Jean-Claude Rouget en gereden wordt door Kévin Nabet. De tegenstand is van formaat met Marchand De Venise (1), voorbereid door François Nicolle en in staat om de kleuren van Philippe Allaire te laten schitteren in de tempel van de hindernissen, en met Al Cuarto (8), tweede troef van Guillaume Macaire in deze ren. Aandacht ook voor Rikoboy (14), die zich goed zal voelen op de zware bodem, en voor Nirvana Du Berlais (7), die uit een gerespecteerde familie komt en geprepareerd is door Arnaud Chaillé-Chaillé. Wij completeren onze selectie met Punch Du Rheu (9), die direct profiteert van de steun van Jonathan Plouganou, en de "Papot" Gochetial (10), getraind door Dominique Bressou.  

Plaats 1: Iftane (4)
Plaats 2: Autour de Minuit (13)
Plaats 3: Marchand de Venise (1)
Plaats 4: Al Cuarto (8)
Plaats 5: Rikoboy (14)

 

Race 5: Prix d'Indy

Een Groupe III voor 4-jarigen. Wij gaan voor de “Macaire" Feu Follet (5), die zowel over de horden als op de steeple al goed presteerde en hier bij zijn heroptreden gelijk kan schitteren, en met de van rust komende Bernardo Bellotto (1), 2e in de Prix Général de Saint-Didier (Groupe III) afgelopen november in Compiègne. Als 3e aankomende in de Prix Cambacères (Groupe I) zal de François Nicolle-pupil L'Autonomie (3) met interesse gevolgd worden bij haar heroptreden. Aandacht ook voor Fraulein Agatha (9), ongeslagen in twee starts over de horden in Cagnes-sur-Mer, Pat Du Pont (4), die het in de Prix Cambacères probeerde met een uitlooppoging, en de van rust komende Lady Ardilaun (8), 2e in de Prix Bournosienne (Groupe III).  

Plaats 1: Feu Follet (5)
Plaats 2: Bernardo Bellotto (1)
Plaats 3: L'Autonomie (3)
Plaats 4: Fraulein Agatha (9)
Plaats 5: Pat du Pont (4)

 

Race 6: Prix Didier Mescam

Een steeple-chase voor 4-jarigen. We proberen het met Farnice (5), met zorg voorbereid door François Nicolle op zijn eerste optreden op de steeple, en de nog te verbeteren Trésor Du Roume (10), die viel bij zijn eerste steeple-chase in Saint-Brieuc. De strijd is op voorhand nog niet beslist tegen Doctor Squeeze (1), die talent heeft maar nog steeds wacht op zijn eerste zege op de steeple, en Figuero (3), die hier bij zijn debuut op de steeple voorzien wordt van oogkleppen. We noemen ook Prince Youm (8), die zijn palmares opende over de horden in Pau en die debuteert in de steeple met terechte ambities, en Road Mix Tavel (11), die zal proberen zijn val van 17 februari in Angers te doen vergeten.

Plaats 1: Farnice (5)
Plaats 2: Tresor du Roume (10)
Plaats 3: Doctor Squeeze (1)
Plaats 4: Figuero (3)
Plaats 5: Prince Youm (8)

 

Race 7: Prix Lilium

Deze Prix Lilium, tweede afdeling van de gesplitste hordenren, kan gewonnen worden door de pupil van Laurent Viel, Saint Anjou (13), die goede 2e werd in de Prix Bougie waarbij hij onder andere Master Dan (14) voorbleef; geholpen door de gewichtsontheffing van Mathéo Viel, zou hij hier de volle buit kunnen binnenhalen. De tegenstand is echter niet mals met Ultranet (9), met zorg voorbereid door Gilles Chaignon voor zijn beoogde koersen in maart en april, en met Anouma Freedom (4), die sterker zal zijn geworden na zijn laatste koers. Aandacht ook voor Santana Du Berlais (7), die het beter zal doen op Auteuil dan in Pau, en voor Roi D'Oudalle (12), die niet kansloos is na zijn 7e plaats in de Prix Souviens-Toi. Ook moeten we Tribalion (18), die een bemoedigende 3e plaats behaalde in een handicap op deze baan, Deo Gratias (15), die de baan van Auteuil gaat ontdekken, en Deriganou (5), met zorg voorbereid door de familie Leenders, scherp in de gaten houden.

Plaats 1: Saint Anjou (13)
Plaats 2: Ultranet (9)
Plaats 3: Anouma Freedom (4)
Plaats 4: Master Dan (14)
Plaats 5: Santana du Berlais (7)

 

Race 8: Prix Samaritain

Een strijd voor merries uit het AQPS stamboek. Ongeslagen in vier starts op de vlakke baan maakt de pupil van Yannick Fouin Fabulous Dragoness (9) hier haar debuut op de hagen van Auteuil. Als directe tegenstanders noemen wij vooral Fait Maison (7), getraind door een vakkundige man, Falkoline (6), die meedeed voor de overwinning op het moment van haar val op de laatste horde in Angers, en Fun Des Mottes (5), geboren om te springen en voorbereid door Yannick Fouin. Aandacht ook voor From You To Me (10), die vorig jaar op de vlakke baan van Vittel won en geprepareerd is door Philippe Peltier, en voor Fhilirelle (12), die debuteert op de hindernissen na een bescheiden carrière op de vlakke baan. Tenslotte nog een vermelding voor Fines Ailes (4), die wellicht goed kan debuteren op de hindernissen van Auteuil.

Plaats 1: Fabulous Dragoness (9)
Plaats 2: Fait Maison (7)
Plaats 3: Falkoline (6)
Plaats 4: Fun des Mottes (5)
Plaats 5: From You To Me (10)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.