Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Auteuil - 16 november

Auteuil – zaterdag 16 november 2019 - Start 12.00 uur

Race 1: Prix Falzarego

Een claimren voor 3-jarige hurdlers. De voor het eerst in een claimer startende Volkov Jelois (2) keert met grote ambities terug naar Auteuil. Als voornaamste tegenstanders zien wij Joshua Dream (1), die al liep in sterkere velden maar die 72 kilo moet dragen, en Wajdam (3), die debuteert op Auteuil na een val in Moulins. Tenslotte noemen wij Punch Du Rheu (7), die hier Enrique Adventure (8) weer tegenkomt onder voor hem meer gunstige condities.

Plaats 1: Volkov Jelois (2)
Plaats 2: Joshua Dream (1)
Plaats 3: Wajdam (3)
Plaats 4: Punch du Rheu (7)
Plaats 5: Enrique Adventure (8)

 

Race 2: Prix Elseneur

Een strijd tussen 3-jarige paarden over de steeple-chase. De nog steeds op zijn eerste overwinning wachtende pupil van François Nicolle Le Lude (1) kan profiteren van de zware baan deze herfst om het verschil te maken. Hij zal moeten voorblijven op Galant Du Chenet (2), die door Guillaume Macaire is voorbereid op zijn debuut over de steeples, en Ici Senam (3), die ook gelijk bij zijn debuut in deze discipline kan toeslaan. We mogen de pupil van Arnaud Chaillé-Chaillé, Bal Express (5), niet over het hoofd zien, hij kwam tekort over de horden in de Prix Robert Weill (Listed) en debuteert op de steeple.

Plaats 1: Le Lude (1)
Plaats 2: Galant du Chenet (2)
Plaats 3: Ici Senam (3)
Plaats 4: Bal Express (5)

 

Race 3: Prix Thuya

Een steeple-chase gereserveerd voor de AQPS. Onze voorkeur gaat uit naar Derby De Tendron (4), die terugkeert op Auteuil na twee zeges in Strasbourg en Lyon-Parilly, en naar Edward (1), die het goed doet op Auteuil maar nog steeds op zoek is naar zijn eerste overwinning. Aandacht ook voor Earlish De Grugy (2), die driemaal won in steeple-chases in de provincie, en voor El Paso Wood (5), die een 3e plaats behaalde op de zware steeple van Meslay-du-Maine.

Plaats 1: Derby de Tendron (4)
Plaats 2: Edward (1)
Plaats 3: Earlish de Grugy (2)
Plaats 4: El Paso Wood (5)

 

Race 4: Prix de Beaugency

Onze voorkeur gaat hier uit naar de "Macaire" Solo (2), die bij zijn debuut 2e werd in de Prix Emilius waarbij hij Saint Chély (3) voorbleef; er zou echter ook een revanche kunnen komen vandaag! De strijd beperkt zich niet tot deze twee paarden gezien de aanwezigheid van Gary Du Chênet (1), die zijn palmares opende over de horden in Compiègne en die kan bevestigen bij zijn eerste start op Auteuil, en Gowran (7), die debuteert over de hindernissen na twee overwinningen op de vlakke baan. Aandacht ook voor Galvardena (11), die als debutant niet teleurstelde in de Prix Isopani, en voor Perle De Veguy (13), die haar eerste start over de horden in Nantes omzette in een zege. Tenslotte noemen wij All In Love (10), die nog veel ruimte tot verbetering heeft, en High King (4), die sterker zal zijn geworden na zijn leerkoers in Compiègne.

Plaats 1: Solo (2)
Plaats 2: Saint Chely (3)
Plaats 3: Gary du Chenet (1)
Plaats 4: Gowran (7)
Plaats 5: Galvardena (11)

 

Race 5: Prix Robert Bates

Een handicap voor 4-jarige steeple-chasers. Wij zien hier Royal Bataille (4), die dicht bij een eerste succes in deze discipline staat, en Diva Des Obeaux (3), die al twee ereplaatsen behaalde op de steeple in Auteuil. De tegenstand wordt aangevoerd door Greywolf (6), die teleurstelde in de Prix Santo Pietro maar die toch weer ons vertrouwen krijgt, en door Final D'Estruval (2), die op een te sterke tegenstander stuitte in Saumur. Ook mogen we Monsieur King (7) niet vergeten, die erg regelmatig presteert in deze discipline.

Plaats 1: Royal Bataille (4)
Plaats 2: Diva des Obeaux (3)
Plaats 3: Greywolf (6)
Plaats 4: Final d'Estruval (2)
Plaats 5: Monsieur King (7)

 

Race 6: Prix Metatero

We nemen een gok door als favoriet te kiezen voor de pupil van David Cottin Crack De Rêve (6), die al een hele reputatie heeft maar niet startte sinds april 2018, en voor Kokeshi (4), die is klaargestoomd door Arnaud Chaillé-Chaillé voor deze interessante opdracht. Ook moeten we Buiseness Sivola (2) scherp in de gaten houden, die zijn rentree maakt en wordt voorbereid op de wintermeeting in Pau, net als Cousin Germain (5), die meer dan een jaar niet in de baan is verschenen, en Chestnut Dream (1), die bij zijn heroptreden in Auteuil al snel ten val kwam.

Plaats 1: Crack de Reve (6)
Plaats 2: Kokeshi (4)
Plaats 3: Buiseness Sivola (2)
Plaats 4: Cousin Germain (5)
Plaats 5: Chestnut Dream (1)

 

Race 7: Prix Francois de Ganay

Deze Prix François de Ganay, de eerste afdeling van de gesplitste handicap voor hurdlers, zou een prooi kunnen worden voor de Fabrice Foucher pupil Sampark (8), die 4e werd in de Prix Prince d'Ecouen, en die vandaag voor het eerst oogkleppen draagt. Hij zal zich moeten inspannen om zich te ontdoen van Eragone (2), die zijn omgeving moet geruststellen in dit veld met zijn handicapwaarde van 63, en van Take Two (6), die zal proberen zijn val in de Prix Count Schomberg (Listed) te doen vergeten. Aandacht ook voor Celtior (1), die schitterde op de steeple in Nantes en die een plaatsgeld kan behalen ondanks het gewicht van 72 kilo, en voor Eclair Du Maffray (15), die zich in Compiègne liet zien waarbij hij Bonaparte Sizing (10) voorbleef. De verrassing zou kunnen komen van Sucaille (16), die uitstekend op de voeten kan op zware banen, van Anouma Freedom (11), die het in haar twee laatste starts prima deed, of van Crédo Des Obeaux (14), die zich opnieuw volledig zal geven.

Plaats 1: Sampark (8)
Plaats 2: Eragone (2)
Plaats 3: Take Two (6)
Plaats 4: Celtior (1)
Plaats 5: Eclair du Maffray (15)

 

Race 8: Prix Gerard Philippeau

Onze voorkeur gaat hier uit naar Fils D'Oudairies (9), klaargestoomd door David Cottin na een nodige leerkoers in Compiègne; hij werd veel gespeeld bij zijn debuut over de hindernissen en zal op Auteuil beter presteren! Hij zal zijn best moeten doen om voor te blijven op Fin De L'Histoire (8), die in een veld als dit tegen een mooie quotering een plaats kan bemachtigen, en op de heroptredende Flamant Star (7), die getraind is op de horden door Mikaël Mescam. Aandacht ook voor Fauvette Sivola (4), die debuteert op Auteuil na een goed heroptreden in Moulins, en voor Kap Love (5), die met verwachtingen terugkeert op de horden. Tenslotte noemen wij de "Macaire" Rock D'Opale (6), die het netjes deed in Niort, en Fait Honneur (2), die ervaring heeft maar nog niet succesvol was op Auteuil.

Plaats 1: Fils d'Oudairies (9)
Plaats 2: Fin de l'Histoire (8)
Plaats 3: Flamant Star (7)
Plaats 4: Fauvette Sivola (4)
Plaats 5: Kap Love (5)

 

Race 9: Prix Boum

Deze Prix Boum, tweede afdeling van de gesplitste handicap voor hurdlers, zou een prooi kunnen worden voor Easter Boy (5), die 2e werd in de referentiekoers van 19 oktober waarin hij voorbleef op Santana Du Berlais (8); er zou vandaag een revanche in de lucht kunnen hangen! Als tegenstanders zien wij vooral Kroissant Bleu (6), die zijn vorm toonde in Compiègne, en Cascavel (9), die 3e werd in de Prix de Mondeville achter Nurmi (4) (die als gevolg daarvan 4 kilo extra moet dragen!) en Santana Du Berlais. De verrassing zou kunnen komen van Moody Mary (1), die zich voorbereid op de wintermeeting in Pau maar die hier een plaatsgeld zou kunnen behalen.

Plaats 1: Easter Boy (5)
Plaats 2: Santana du Berlais (8)
Plaats 3: Kroissant Bleu (6)
Plaats 4: Cascavel (9)
Plaats 5: Nurmi (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.