Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Ballinrobe - 23 juli

Ballinrobe - dinsdag 23 juli 2017 - starttijd 19.00

Race 1 - Michael Cawe Suspended Ceilings Mdn Hdle - 19.00

Nibiru (1) plaatste zich in 3 van zijn 4 races over hurdles. Zijn 2018 seizoen sloot hij af met een derde plaats op 8¼ lengtes achter winnaar Sir Eric. Laatstgenoemde behaalde een bewonderenswaardige 146 rating over hurdles. Nibiru komt uit de stal van A J Martin en liep zijn laatste 2 races ook naar een derde plaats. Jockey R Power is voor het eerst zijn jockey en Nibiru wordt vandaag met ‘’tongstrap’’ gereden. Tomeric (12) van trainer E McNamara maakte 5 starts en kwam in zijn beide laatste races als tweede over de streep. In zijn laatste kwam hij maar een halve lengte te kort tot de winst. Gordon Elliot heeft Cats For Cash (2) ingeschreven, die zich 3 maal plaatste in 9 races. Hij krijgt de steun van jockey D Russell, die over de afgelopen dagen een 30% winstpercentage heeft. Wordt gereden met ‘’blinkers’’. Unexpected Depth (6) zal starten voor trainer  McKiernan en wordt gereden door jockey J W Reilly. In februari dit jaar maakte hij zijn eerste start als ruin en kwam op een negende plaats binnen uit een veld van 20 deelnemers. Zijn meest recente start was in maart toen hij in een even groot veld een achtste plaats behaalde met 16½ lengtes verschil tot de winnaar.

Plaats 1: Nibiru (1)
Plaats 2: Tomeric (12)
Plaats 3: Cats For Cash (2)
Plaats 4: Unexpected Depth (6)

 

Race 2 - Mayo News M'dn H'dle - 19.30

Dunbar (4) plaatste zich in 3 van zijn 4 starts over hurdles maar wist nog niet te winnen. Eerder deze maand werd hij tweede op minder dan één lengte afstand van de winnaar Chasing Abbey maar wist die race wel The Abbey achter zich te houden. Hij is getraind door E Doyle en zal worden gereden door A Short. Ondanks dat hij een goede kans maakt, zal hij alles op alles moeten zetten om onder andere The Abbey (8) ook dit keer voor te blijven. Deze 6 jarige ruin stamt af van Yeats en wisselde in mei van trainer K Prendergast naar G Elliot en werd tweede in zijn eerste start voor hem. Zijn race erna kwam hij als vierde over de finish met 4½ lengtes verschil tot winnaar Chasing Abbey. Jockey D Russell heeft hem nog niet eerder gereden en kan misschien net wat extra uit de ruin kunnen halen. Onlyhuman (1) kan ook een gevaar vormen in een race als deze. De ruin kwam 4 keer aan start sinds hij van trainer E Lynam naar J Harrington ging. Dit heeft overduidelijk goed uitgepakt gezien hij 2 maal won en de overige twee keer als runner-up de finish over kwam. Één van die winsten was in zijn meest recente race die hij met 1½ lengte won op Limerick. Dit was over ruim 1M korter maar de verwachtingen liggen hoog voor de Invincible Spirit nakomeling. Shamash (2) komt van trainer J C McConnell en zal worden gereden door D Mclnerney. Na 377 verscheen de 7 jarige ruin in augustus 2018 aan start waarbij hij op een elfde plaats (van 12) eindigde. Daarvoor had hij ook al een jaar geen races gelopen maar had een goed seizoen in 2017.

Plaats 1: Dunbar (4)
Plaats 2: They Abbey (8)
Plaats 3: Onlyhuman (1)
Plaats 4: Shamash (2)

 

Race 3 - Fitzgerald & Son Solicitors H'cap H'dle - 20.00

Ificudiwud (3) van trainer N Meade lukte het op een halve lengte na, net niet om een eerste plaats te bemachtigen tijdens zijn laatste race vorige maand op Down Royal. Hij heeft van zijn 8 gelopen races nog niet gewonnen maar plaatste zich 4 keer en liep zijn vorige race naar zijn beste resultaat tot nu toe. Voor het eerst krijgt hij jockey S O’Keeffe mee. Zijn afgelopen 3 races werd hij gereden door S W Flanagan. Staged Engagement (1) plaatste zich in alle 4 zijn races in 2019 onder jockey A Short, waarmee hij ook vandaag weer een combinatie vormt. Zijn beide laatste races eindigde hij als derde waarvan de laatste op 19 lengtes achter de winnaar. Solar Heat (8) is samen met Draycott Place, met 10 jaar de oudste deelnemer. Ze komt uit voor trainer D A Love en heeft jockey C Orr aan boord. Deze jockey heeft een winstpercentage van 25% over de afgelopen 2 weken. Vorige maand werd ze vijfde op  7½ lengtes van winnaar Something Sweet. Chaparral Dream (11) is getraind door A McGuinness en liep ook zijn laatste twee races naar een derde plaats. Dit deed hij in zijn laatste race op maar 4 lengtes afstand van winnaar Bective Cave. Op moment van schrijven is er nog geen jockey bekend voor de 4 jarige ruin.

Plaats 1: Ificudiwud (3)
Plaats 2: Staged Engagement (1)
Plaats 3: Solar Heat (8)
Plaats 4: Chaparral Dream (11)

 

Race 4 - Investec Wealth Rated Novice H'dle - 20.30

Castle North (1) komt hier aan start na een overwinning op dezelfde baan als vandaag. Naast die overwinning plaatste hij zich 3 maal keer (uit 8 starts) voor trainer W P Mullins. Wordt gereden door P Townend, die hem al drie keer eerder reed (waarvan ook zijn laatste race) en maakt hier de meeste kans om er met de titel vandoor te gaan. Soldier At War (2) staat in training bij G Elliot en kwam in april na 147 dagen aan start op Sligo waarbij het met ¾ lengte won. Zijn twee races erna kwam hij als runner-up over de finish en in zijn meest recente start werd hij derde. D Russell is vandaag zijn jockey en reed hem eind mei op Ballinrobe nog naar een tweede plek. Generator City (3) komt uit de stal va D G Hogan en heeft als jockey P Enright mee. Na zijn laatste start werd hij gediskwalificeerd door een fout van jockey S Mulcahy. Zijn voorlaatste race was op Ballinrobe waar hij met 12½ lengtes verschil tot een vierde plaats kwam. Summer Hill (4) behaalde 4 maal de plaatsen uit 12 starts. Helaas is dit hem in zijn afgelopen 4 races niet gelukt en kwam hij ook niet in de buurt van de koplopers. Zijn trainer is J P Ryan en hij zal gereden worden door L Quinlan, die hem in meer dan de helft van zijn races reed.

Plaats 1: Castle North (1)
Plaats 2: Soldier At War (2)
Plaats 3: Generator City ()
Plaats 4: Summer Hill (4)

 

Race 5 - John Mulhern H'cap H'dle - 21.00

Het enige twijfelpunt bij Trans Wood (9) is de afstand. Ze gaat daarin omhoog maar boekte prima resultaten over niet veel kortere afstanden. Haar laatste 3 races werd ze tweede allen met kleine marges tot de winnaar. De 7 jarige merrie staat in training bij D M Doyle en wordt gereden door T Power Roche, die haar al rijdt vanaf eind vorig jaar. Little Haarth (11) eindigde zijn afgelopen 4 races als derde en zal voor het eerst vandaag jockey R Blackmore in het zadel mee krijgen. De 9 jarige ruin loopt erg constante races en is in goede vorm. Zijn afgelopen 4 races eindigde hij als derde onder verschillende jockeys. Als Trans Wood de afstand niet pakt, is de kans groot dat Little Haarth de leiding zal pakken. Bridge Native (8) zal de afstand waarschijnlijk waarderen. Haar laatste race was over 3M waar ze als tweede eindigde met 8 lengtes verschil tot de winnaar. Ze wist zich in net iets minder dan de helft van haar 22 starts te plaatsen maar heeft na november 2016 geen race(s) gewonnen. Trainer is D A Love en haar jockey C Orr, die prima resultaten heeft over de afgelopen weken. Kilbarry Lilly (4) maakt pas haar zevende start voor trainer C O’Keeffe. Ze won in december 2018 een point-to-point en won in mei een Maiden over hurdles. Haar meest recente race op Killarney werd ze zesde op 6¼ lengtes achter Star Maker over een kortere afstand die haar niet leek te passen. Zal zich over de afstand van vandaag waarschijnlijk beter kunnen laten zien.

Plaats 1: Trans Wood (9) / Little Haarth (11)
Plaats 2: Trans Wood (9) / Little Haarth (11)
Plaats 3: Bridge Native (8)
Plaats 4: Kilbarry Lilly (4)

 

Race 6 - Sweeney Oil H'cap H'dle - 21.30

Allduckornodinner (1) komt voor trainer G Cromwell aan start, die over de afgelopen 2 weken een 26% winstpercentage heeft. Vandaag zal hij gereden worden door jockey C McNamara, met 27% van zijn gereden paarden als eerste de finish over kwam. Allduckornodinner kwam op een vierde plek in zijn laatste race op 6½ lengtes achter Hard Spun nakomeling Global Racing, die duidelijk te sterk bleek voor alle overige deelnemers. Tungsten Kid (7) behaalde op één lengte van de winnaar,  een derde plaats na 97 dagen tijdens zijn voorlaatste race. Begin juli was hij te zien op Tipperary waar hij tot een tweede plaats kwam uit een veld van 17 deelnemers. Hij voor trainer  Brassil aan start komen onder jockey D Russell. Pump Road (2) verschijnt hier voor trainer M M McNiff en zal worden gereden door D O’Keeffe. Een paar weken geleden werd hij tweede op Roscommon onder S Fox. Zijn laatste winst was in april dit jaar toen hij met 6½ lengtes won op Sligo. Miss Mcllroy (14) is getraind door G T Lynch. De 7 jarige merrie werd anderhalve week geleden vierde uit een veld van 19 paarden. Opvallend is dat ze al 32 races gelopen heeft en zich maar 2 keer wist te plaatsen. De afstand tot de winnaar in haar bovengenoemde race was 3¼ lengtes en zal hopelijk een plaats kunnen meepakken.

Plaats 1: Allduckornodinner (1)
Plaats 2: Tungsten Kid (7)
Plaats 3: Pump Road (2)
Plaats 4: Miss Mcllroy (14)

 

Race 7 On-Course Vets INH Flat Race - 22.00

De 5 jarige merrie Above The City (7) liep tijdens haar debuut in april naar een negende plaats uit een veld van 16 deelnemers. Haar overige 2 races kwam ze bij beide als derde over de finish. In de laatste ervan deed ze dit met 7½ lengte verschil tot de winnaar. Ze komt aan start voor trainer D McDonogh. Good Reception (3) heeft uit dit rijtje met 96 de hoogste RPR-rating. Dit wordt haar tweede start, een maand na haar achtste plaats tijdens haar debuut voor trainer T Foley op Punchestown. Hier kwam de 6 jarige ruin op 14½ lengtes achter de door G Elliot getrainde Gun Merchant. Good Reception komt uit de Sire Gold Well (uit Sadler’s Wells). Moylass (11) startte 5 maal in 2019 en liep meermaals in de plaatsen over 3M. Haar laatste race in mei was (zoals ook vadaag) over een kortere afstand en dat lijkt haar minder te liggen, als is het te vroeg om daarover te oordelen. Die race kwam ze als vierde binnen op 30 lengtes achter winnaar She’sasupermack. Nameloc (4) is getraind door P A Fahy en liep alle 4 zijn races over 2M. Zijn beste resultaat tot nu toe was zijn vierde plaats op Wexford in oktober 2017. Dit wordt zijn eerste start na december datzelfde jaar maar heeft de potentie om hier een plaats te pakken.

Plaats 1: Above The City (7)
Plaats 2: Good Reception (3)
Plaats 3: Moylass (11)
Plaats 4: Nameloc (4)

 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.