Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Ballinrobe - 27 augustus

Ballinrobe - dinsdag 27 augustus - starttijd 18.10

Race 1 Adare Manor Opportunity M'dn H'dle - starttijd 18.10

Waitnsee (15) liep begin deze maand naar een derde plaats in haar allereerste race. Ze kwam finishte 2½ lengte achter winnaar Dollar Value en verloor vooral in het laatste deel van de race een aantal plekken. Vorige week werd ze nogmaals derde, dit maal achter Caer, die momenteel een 121 rating heeft. Father Ailbe (1) startte 2 keer eerder deze maand. Op Galway kwam hij tot 5 lengtes van One Cool Poet en kwam daarmee op een tweede plaats. De week erna werd hij vierde over hurdles achter winnaar Zoffalee in een veld met veel sterkere concurrentie dan vandaag. Trainer G Cromwell is zijn derde trainer in anderhalf jaar. Colour Me In (12) kwam in haar laatste race op een zesde plek binnen. Hier zat ze 23 lengtes achter winnaar Zoffalee en iets minder dan 12 lengtes achter Father Ailbe. Zoals Zoffalee zelf, stamt ook Colour Me In af van de (dek)hengst Zoffany. Hesamanofhisword (4) liep in totaal 3 maal met lange tussenpauzes. Na 122 dagen startte hij op Ballinrobe waar hij derde werd op 25 lengtes achter de winnaar. Toch zat er tussen hem en  de nummer twee maar 1½ lengte verschil en kunnen we stellen dat winnaar Le Hachette veruit te goed was voor het overige veld.

Plaats 1: Waitnsee (15)
Plaats 2: Father Ailbe (1)
Plaats 3: Colour Me In (12)
Plaats 4: Hesamanofhisword (4)
Reserve: Make The Switch (7)

 

Race 2 KPMG H'cap H'dle - starttijd 18.40

In de race komen 10 paarden aan start voor een winsom van €20.000. All The Chimneys (8) liep zijn laatste hurdle races in december 2018 met goede resultaten. (Één winst en twee maal een derde plaatst). Daarna is hij alles nog gestart in chases en zullen we hem vandaag de switch weer zien maken. Dat hij talent voor beide soorten bezit werd toen nog duidelijker. In zijn 4 chases in 2019 won hij twee maal en werd één maal tweede op 1¼ afstand van de winnaar. Zijn meest recente start is even geleden, namelijk in maart, waarbij hij jockey D Mullins verloor na een fout bij de vierde hindernis. Vandaag neemt D Mullins weer plaats en is zeer bekend met All The Chimneys, waar hij meerdere overwinningen mee boekte. Let The Heirs Walk (2) eerder deze maand op Cork door S W Flanagan naar een derde plaats gereden op met maar één lengte verschil tot de winnaar. Dit was zijn eerste race na 156 dagen toen hij in maart zijn race op Navan niet af kon maken. S W Flanagan zal ook zijn jockey voor vandaag zijn en de combinatie heeft hij één na hoogste gewicht mee. Walking In Memphis (4) wordt heel 2019 al gereden door J Moore, waar ze in juni nog een (gemakkelijke) overwinning mee behaalde. Iets meer dan 2 weken geleden werd ze runner-up met een gewicht  van 11-7. Vandaag komt ze er met 10-13 een stuk beter vanaf. Lady In Lavender (6) wisselde in juli van trainer E F Gallagher naar D G Hogan. In haar eerste race voor D G Hogan kwam ze op een zevende plaats. Anderhalve week geleden werd ze nog tweede op 2½ lengte achter Zoffalee met D G Hogan als jockey, die haar vandaag met ‘’hood’’ zal rijden.

Plaats 1: All The Chimneys (8)
Plaats 2: Let The Heirs Walk (2)
Plaats 3: Walking In Memphis (4)
Plaats 4: Lady In Lavender (6)

 

Race 3 David Heneghan Memorial H'cap H'dle - starttijd 19.10

Youngnedofthehill (7) eindigde als tweede op Ballinrobe, 3 ¼ lengtesachter winnaar Alfred Wegener. Daarmee kwam hij iets meer dan 2 lengtes dichterbij dan Derby De Thaix (5) die toen op een derde plaats eindigde met 5½ lengtes verschil tot de winnaar. Eerstgenoemde van stel heeft een voordeel qua gewichten maar moet het opnemen tegen jockey R Blackmore, die hier Derby De Thaix zal rijden. Kansas Kid (9) reed naar een onverwachte uitkomst in zijn laatste race. Hierbij kwam hij als derde over de finish, 3¼ lengtes achter Ciankyle, die (net als de nummer twee die race) een 110 RPR heeft. Hij werd die race gereden door P Cawley en dat zal vandaag ook het geval zijn. Sizing Malbay (6) liep haar laatste 2 races op Ballinrobe onder jockey K Brouder. In juli eindigde ze op een derde plaats om er een paar weken geleden de winst mee te pakken. Beide waren over een langere afstand en vandaag neemt S O’Keeffe plaats in het zadel.

Plaats 1: Youngnedofthehill (7)
Plaats 2: Derby De Thaix (5)
Plaats 3: Kansas Kid (9)
Plaats 4: Sizing Malbay (6)

 

Race 4 Corrib Oil H'cap H'dle - starttijd 19.40

Herbiegoesbananas (2) kwam op een vierde plaats in zijn eerste race voor trainer W P Mullins. Daarmee maakte hij een goede indruk gezien het zijn eerste start was sinds april 2017. Jockey P Townend zal hem vandaag rijden en deze jockey heeft over de afgelopen weken een winstpercentage van 38%. Le Hachette (4) won met jockey D O’Keeffe haar laatste start op Ballinrobe met een indrukwekkende 23 lengtes uit een veld van 9. Heeft goede resultaten behaald over verschillende afstanden en dit zal voor haar geen enkel probleem moeten vormen. Shantelle (9) is in 2019 nog door niemand anders gereden dan K O’Farrell, die haar ook vandaag rijdt. Ze komt aan start na haar winst op Killarney waarbij ze met 3 lengtes won uit een veld van 17. Dit was 4 dagen geleden en ze zal daarom extra haar best moeten doen. She’stherightone (3)  kwam tijdens haar laatste race binnen op een derde plaats uit een groot veld van 24. Er zat geen groot verschil tussen haar en de winnaar. In afstand gaat ze omhoog en ze zal voor het eerst worden gereden door jockey H Morgan.

Plaats 1: Herbiegoesbananas (2)
Plaats 2: Le Hachette (4)
Plaats 3: Shantelle (9)
Plaats 4: She’stherightone (3)
Reserve: El Vasco (1)

 

Race 5 Hollymount Nursing Home S'chase - starttijd 20.10

Ordinary World (4) wordt getraind door H De Bromhead, die een winstpercentage van 20% heeft over de afgelopen 2 weken. Voor het eerst zal hij gereden worden door S W Flanagan. Zijn laatste 5 races werd hij gereden door R Blackmore, waarbij hij zich twee maal plaatste. Hij heeft meermaals tegen bekende toppaarden gereden zoals Un De Sceaux, Jett en Altior. R Blackmore kunnen vinden we in deze race op Moon Over Germany (3), waar ze in april op Aintree met 10 lengtes won. Zijn meest recente race werd hij vierde op 29 lengtes achter Snugsborough Hall. Listen Dear (6) heeft amper een slechte chase gelopen en liep (op een enkele keer na) bijna altijd in de plaatsen. Het is moeilijk haar chase vorm te bepalen omdat ze haar laatste races in 2018 liep. In 2019 liep ze één Maiden race en werd laatste toen leek alsof ze het niet bij kon benen. Dat was na 277 dagen dus die race zal ze nodig hebben gehad. Mogelijk zal ze vandaag weer haar oude zelf laten zien. Rocky Court (1) won deze race vorig jaar met 1¼ lengte van Listen Dear als tweede. Hij staat nu in training bij A J Martin en maakt daarvoor zijn derde start. Zijn beste resultaat was een tweede plaats in mei voor zijn ‘’nieuwe’’ trainer.

Plaats 1: Ordinary World (4)
Plaats 2: Moon Over Germany (3)
Plaats 3: Listen Dear (6)
Plaats 4: Rocky Court (1)
 

 

Race 6 John Rochford Memorial Beginners S'chase - starttijd 20.40

Stoneford (4) plaatste zich in 3 van zijn 7 chases. Als laatste deed hij dit met een derde plaats in juni op Kilbeggan. Zijn laatste race was in juli, die hij niet af kon maken nadat hij bij de laatste hindernis viel. Voor zijn val liep hij op een vierde plek en was vanaf het begin van de race aanwezig. Met zijn jockey S W Flanagan behaalde hij zijn beste resultaten. Wordt met ‘’tongstrap’’ gereden. Aherlow (1) wordt gereden door jockey R Blackmore die vorig jaar deze race met Kamil won (van trainer N Meade). Met Aherlow komt ze hier voor trainer H De Bromhead in actie. In december reed ze hem naar een derde plaats op Thurles. Zijn laatste race was eind februari toen hij op een vijfde plaats eindigde, op 17 lengtes achter de winnaar. Generator City (2) meest recente overwinning vond plaats  in juli op deze baan. Ongeveer anderhalve week geleden liep hij voor het laatst op Tramore waar hij met D G Hogan een tweede plaats behaalde op 2¼ lengte achter winnaar Poker D’ainay. Wordt met ‘’cheekpieces’’ gereden. Ozzie’s Way (3) liep op Galway tegen bovengenoemde Generator City, die hij 9 lengtes voor wist te blijven. Daarmee was de afstand tot winnaar ilikedwayurthinkin 20 lengtes. Hoewel D G Hogan hem in de meeste races bereed, zal hij vandaag A Ring als jockey meekrijgen.

Plaats 1: Stoneford (4)
Plaats 2: Aherlow (1)
Plaats 3: Generator City (2)
Plaats 4: Ozzie’s Way (3)

 

Race 7 Ir. Stallion Farms EBF (F) INH Flat Race - starttijd 21.10

Ongeveer de helft van de paarden die hier aan start komen maken hun debuut. De paarden in dit rijtje zijn daarom ook geselecteerd vanwege de bewezen trainers waar ze vandaan komen en hun afstamming. Alle genoemde winstpercentage zijn gebaseerd op de resultaten in de afgelopen 2 weken. Suvretta (9) is één van de paarden die er hier uitspringt. De Yeats nakomeling is getraind door W P Mullins (36% winstpercentage) en zal worden gereden door P W Mullins (met een 43% winstpercentage). Jelona (4) haar moeder is een halfzus van de bekende Jezki, die zeker in het begin van zijn carrière, vele starts wist te winnen. Ze komt van trainer J Harrington en wordt gereden door jockey F Maguire. Could Be Trouble (1) is ook een nakomeling van Yeats. Zij komt aan start voor trainer P Fahey met jockey D O’Connor die haar tijdens haar debuut in mei naar een derde plaats reed. Vorig jaar won deze trainer met Gypsy Island. Singing Tree (8) staat in training bij G Elliot en zal worden gereden door J J Codd (33% winstpercentage), die vorig jaar winnaar Gypsy Island reed. De merrie van €10.000 zal ook hier haar debuut maken.

Plaats 1: Suvretta (9)
Plaats 2: Jelona (4)
Plaats 3: Could Be Trouble (1)
Plaats 4: Siging Tree (8)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.