Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Beaumont de lomagne - 7 april

Beaumont de Lomagne – zondag 7 april 2019 – Start 12.10 uur

Race 1: Prix Aubrion du Gers

Een interessant veld driejarigen waarvan al meerdere met mooie records achter hun naam. Geko de Rouaisse (8) is erg trouw en krijgt hier onze voorzichtige voorkeur ten opzichte van Gatwick (4) en Giada (3), die in hun laatste optreden dicht bij elkaar finishten. Gipsy Madrik (5) is ook erg trouw en doet zeker weer mee voor de plaatsen. Galla du Fruitier (6) won haar vorige koers maar zal hier iets sneller moeten zijn om een rol te kunnen spelen. Glamour Stef (2) verbetert per start maar ook hij is op papier iets langzamer dan onze favorieten. Gaucho de Joudes (9) komt uit een goede stal maar de tegenstand is hier voor hem erg sterk.   

Plaats 1: Geko de Rouaisse (8)
Plaats 2: Gatwick (4)
Plaats 3: Giada (3)
Plaats 4: Gipsy Madrik (5)
Plaats 5: Galla du Fruitier (6)

 

Race 2: Prix Bilibili

Elixir du Gilet (10) won zijn laatste twee koersen waarvan de meest recente onder het zadel en nu hij hier zonder ijzers mag starten tegen de winsomgrens van het eerste band heeft hij een goede kans de derde zege op rij binnen te halen. Bhoutan du Patural (13) boekte twee weken geleden van kop af een fraaie overwinning tegen betere paarden maar hij moet nu voorgeven aan het eerste band. Op zijn uitstekende vorm doet hij weer mee voor een hoge klassering. Canasta du Cebe (3) won haar laatste koers met deze leerling na een periode waarin het wat minder lukt. Als zij de vorm heeft vastgehouden dan moeten we haar meenemen voor een plaats voorin. Dark Dream (14) was vorig jaar superieur onder het zadel en treedt hier na een rentreekoers weer aan in zijn favoriete discipline. Hij kan het met een goed koersverloop zomaar winnen. Emmy Joyeuse (9) is erg wispelturig maar buiten de fouten een hele gevaarlijke tegenstander voor onze favorieten. Energie de Max (6) tenslotte is weer komende en doet mee voor de plaatsen.

Plaats 1: Elixir du Gilet (10)
Plaats 2: Bhoutan du Patural (13)
Plaats 3: Canasta du Cebe (3)
Plaats 4: Dark Dream (14)
Plaats 5: Emmy Joyeuse (9)

 

Race 3: Prix Billie de Montfort

Een koers voor leerlingen waarin Cris Luis Porzguen (2) in zijn huidige vorm een goede kans heeft om weer een zege te turven. Hij lijkt hier boven de rest te staan. Don Patrice (1) is enorm trouw en kan hem eventueel partij bieden. Achter deze twee betrouwbare favorieten is Nicolas Bazire met Cho Land Derozes (11) een interessante deelnemer. Het paard was vorig jaar in uitstekende doen en won in december met deze rijder. Na een rentreekoers met ijzers lijkt hij hier weer met veel ambities te starten. Djebel Valiere (13) heeft snelheid maar is ook riskant, op een goede dag kan hij verrassen. Caid de Guines (10) is weer komende, vorig jaar won hij maar liefst 4 koersen. Dakara des Volcans (12) is erg trouw wat in dit soort koersen een voordeel is. Zij heeft zicht op een plaatsgeld.

Plaats 1: Cris Luis Porzguen (2)
Plaats 2: Don Patrice (1)
Plaats 3: Cho Land Derozes (11)
Plaats 4: Djebel Valiere (13)
Plaats 5: Caid de Guines (10)

 

Race 4: Prix du Gers

We gaan hier voor een gok met de snelle maar riskante Forrest d'Em (4). De pupil van Tony le Beller loopt vandaag voor het eerst zonder ijzers en zonder fouten moet hij een eerste kans hebben. Ook Fangio du Bocage (2) loopt zonder ijzers. Voor hem geldt eveneens dat hij snel is maar nog niet al te betrouwbaar. Op een goede dag doet hij mee in dit veld. Mochten deze beide paarden de draf er niet onder kunnen houden dan kan Fly Gibus (8) wellicht profiteren, hij galoppeerde nog nooit in zijn carriere en lijkt komende. Fiesta Expres (14) won haar voorlaatste start en loopt hier ook zonder ijzers. Ondanks de startplaats in de tweede rij zijn er mogelijkheden. Fille Blonde (7) keert terug van rust en zij kan aan kracht hebben gewonnen, ze wist al eens te winnen maar was ook enkele malen foutief. First Gibus (11) is erg trouw en altijd in de aankomst. Hij liep al een snelle tijd en mag niet onderschat worden.

Plaats 1: Forrest d'Em (4)
Plaats 2: Fangio du Bocage (2)
Plaats 3: Fly Gibus (8)
Plaats 4: Fiesta Expres (14)
Plaats 5: Fille Blonde (7)

 

Race 5: Prix de l'Aveyron

Family du Chene (9) was in haar laatste twee starts dichtbij de overwinning en vandaag zou het weleens kunnen lukken. Fifty (8) begon zijn carriere voortvarend maar de laatste starts was het podium niet bereikbaar, in dit veld moet dat weer eens mogelijk zijn. De trouwe Filou du Ravary (3) is zonder ijzers en met dit startnummer een gevaarlijke kandidaat voor een hoge klassering. Folio de Villetot (13) doet niets verkeerd en won dit jaar al een koers. Ondanks zijn startpositie in het tweede gelid zien we hem voorin de aankomst, evenals Feu Follet du Cebe (12), die in zes starts al tweemaal wist te winnen. Furioso de Pail (2) tenslotte was vorig jaar in prima vorm maar dit jaar liet hij nog niet veel zien. In handen van Cedric Terry is een herstel zeker mogelijk.

Plaats 1: Family du Chene (9)
Plaats 2: Fifty (8)
Plaats 3: Filou du Ravary (3)
Plaats 4: Folio de Villetot (13)
Plaats 5: Feu Follet du Cebe (12)

 

Race 6: Grand Prix Baron d'Ardeuil AOC Buzet

Dauphin du Lot (11) staat perfect ingeschreven in het eerste band en zonder ijzers moet de ruin een eerste rol kunnen spelen in deze verder vrij open koers. Tegenstand zal komen van Caftan Besp (3), die vorig jaar vijf koersen won in zes starts en met zijn tweede plaats aangaf weer komende te zijn. Ook hij loopt zonder ijzers. Dream Along (6) is er altijd bij en doet nu ook weer mee voor een hoge (plaats)klassering. Ecume de Reville (14) liep in vorige jaren verdienstelijk op Vincennes maar zij is al lang op zoek naar haar beste niveau. Nu zij hier zonder voorijzers loopt kan ze misschien weer eens een prijs pakken. Castel Haufor (2) keert terug van rust zonder achterijzers en is op zijn vorm van vorig jaar een hele gevaarlijke outsider. Destin de Banville (8) heeft twee koersen na rust gehad en gaat hier zonder ijzers een serieuze poging doen om zijn mooie resultaten van vorig jaar een vervolg te geven.

Plaats 1: Dauphin du Lot (11)
Plaats 2: Caftan Besp (3)
Plaats 3: Dream Along (6)
Plaats 4: Ecume de Reville (14)
Plaats 5: Castel Haufor (2)

 

Race 7: Prix Bold Eagle

Enora (6) grijpt meestal net naast de overwinning maar vandaag met Eric Raffin op de sulky kan de verdiende zege weer eens in het zicht komen. El Pequeno (3) is snel maar erg riskant, hij heeft nog winsom in te halen en vindt de oude meester Richard William Denechere op de kar. El Pedro (10) loopt na twee rentreekoersen vandaag zonder ijzers en ook hij heeft de steun van een “pilote”. Ellee du Metz (18) is erg trouw en staat mooi ingeschreven tegen de winsomgrens. Zij zal zich ongetwijfeld weer plaatsen. Eclatante de Padd (5) is weer komende en doet mee in de aankomst, evenals Espoir Jaba (13), die de steun heeft van Nicolas Bazire. De ruin presteert met ijzers net zo goed als zonder.Plaats 1: Enora (6)
Plaats 2: El Pequeno (3)
Plaats 3: El Pedro (10)
Plaats 4: Ellee du Metz (18)
Plaats 5: Eclatante de Padd (5)

 

Race 8: Grand Prix Dynavena Maisagri

Vertige de Chenu (15) heeft een fantastisch winterseizoen op Vincennes achter de rug en deze koers mag hij zonder ijzers en met Eric Raffin echt niet verliezen. De riskante maar snelle Aldo d'Argentre (13) heeft ook veel klasse maar de winst lijkt er vandaag niet in te zitten, een podiumplaats daarentegen wel als hij foutloos rondgaat. Casting de Chenu (9) houdt de ijzers onder maar dat is voor hem niet echt een nadeel, hij staat perfect ingeschreven in het eerste band en mag voorin verwacht worden. Bilooka du Boscail (12) liep in haar laatste starts steeds tijden rond de 1'13 over lange afstand in het zuiden maar werd daar niet echt rijkelijk voor beloond. Houdt haar hier in de gaten voor een hoge klassering. Boxing Day (5) is in uitstekende vorm maar hij treft hier sterke tegenstanders, toch zien we hem een rol spelen bij de eerste vijf. Always Perfect (1) en Avocat des Loyaux (2) lopen allebei zonder ijzers en zijn aan elkaar gewaagd, ook zij hebben in deze koers het vizier voornamelijk op een plaatsgeld gericht.Plaats 1: Vertige de Chenu (15)
Plaats 2: Aldo d'Argentre (13)
Plaats 3: Casting de Chenu (9)
Plaats 4: Bilooka du Boscail (12)
Plaats 5: Boxing Day (5)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.