Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Beaumont de Lomagne - 24 april

Beaumont de Lomagne GNT – woensdag 24 april 2019 – Start 13.50 uur

Race 1: Grand National du Trot Paris-Turf

Vandaag wordt in het departement Tarn-et-Garonne de 4e Etappe van de Grand National du Trot 2019 verreden. In deze Groupe III koers treffen we een aantal paarden die in absolute topvorm verkeren, zoals Dream de Lasserie (5), die dit jaar nog ongeslagen is, de lokale held Cap de Narmont (3), die zelfs met ijzers meedoet voor de winst, en Canular (2), die terugkeert uit de regio Parijs met drie zeges op zak, allen mogen starten in het eerste band en hebben serieuze ambities. Als tegenstander zien wij voornamelijk de nog maar 5-jarige Elvis du Vallon (6), die terugkeert op een rechtsom baan en wellicht de kleuren van Haras de l'Epinay te laten schitteren. Hij kan de favorieten-aankomst verstoren, net als Aldo d'Argentré (14), die we zeker niet mogen onderschatten zelfs als hij voor de zware taak staat om 25 meter voor te geven aan jongere paarden in topvorm, en de onvermoeibare Bilooka du Boscail (11), die als zij de kop weet te pakken het risico neemt om het zware werk voor de anderen op te knappen. Cantin de l'Eclair (13) is niet meer degene die hij was een of twee seizoenen geleden maar hij verdient een aanbeveling als hij tijdens de koers optimaal bewaard kan worden en de laatste rechte lijn betreedt met alle reserves nog over, met zo'n koersverloop kan hij een plaats bemachtigen, net als de taaie Vérika Dairpet (7), wiens entourage gelijk zou tekenen als zij een zelfde klassering zou behalen als twee weken geleden op Lyon la Soie.    

Plaats 1: Dream de Lasserie (5)
Plaats 2: Cap de Narmont (3)
Plaats 3: Canular (2)
Plaats 4: Elvis du Vallon (6)
Plaats 5: Aldo d'Argentre (14)

 

Race 2: Prix de Bordeaux

Onder de juiste omstandigheden kan Giuletta Jet (2) zich vandaag in deze koers herstellen. De andere "Desmet" Gitano (9) gaat proberen haar meters voor te geven, net als Grâce à Toi Jilme (8), die een betrouwbare draver is op rechtsom banen. De nog te verbeteren Gérard (4) en Galla du Fruitier (7) zullen eveneens de nodige aanhang hebben.

Plaats 1: Giuletta Jet (2)
Plaats 2: Gitano (9)
Plaats 3: Grace A Toi Jilme (8)
Plaats 4: Gerard (4)
Plaats 5: Galla du Fruitier (7)

 

Race 3: Prix Champagne Moet et Chandon

Ondanks dat we verleid worden om te kijken naar de kansen van Desperate Wife (9), die bij haar nieuwe stal nog niet echt uit de verf komt maar geen betere inschrijving in het eerste band had kunnen treffen, lijken Duc du Vivier (16), die alle koersverlopen aankan, De Houelle (5), als zij voldoende ontspannen is, en Comète Bleue (12), die al bewezen is met deze leerling, de basispaarden voor het spel in deze koers. Afkomstig uit de claimkoersen kan Derby du Padoueng (8) een ander gezicht laten zien nu hij onder de hoede is van de kundige Benjamin Goetz. Zijn progressie dient in de gaten gehouden te worden, net als van Dgin du Caux (4), die terugkeert voor de sulky met gerechtvaardigde ambities, en Corsica Sky (2), die wellicht beter geschikt is voor de amateurkoersen. De kansen van Dossarie de Guez (6) vinden we hier lastig in te schatten.

Plaats 1: Duc du Vivier (16)
Plaats 2: De Houelle (5)
Plaats 3: Desperate Wife (9)
Plaats 4: Derby du Padoueng (8)
Plaats 5: Comete Bleue (12)

 

Race 4: Prix Grand Prix Baron d'Ardeuil AOC Buzet

Dream Along (5) zal hier alles in de strijd gooien om aanspraak te maken op de overwinning. National Prince (3), die terugkeert uit de monté, en Cloud of Life (4), die in een optimale vorm steekt, lijken hier echter sterke tegenstanders. De op papier zeer aan elkaar gewaagde Damour Jiel (7), die op de goede weg is, en Défi de Morge (6), die ons enigszins teleurstelt, komen in beeld voor op zijn minst een plaastgeld.

Plaats 1: Dream Along (5)
Plaats 2: National Prince (3)
Plaats 3: Cloud Of Life (4)
Plaats 4: Damour Jiel (7)
Plaats 5: Defi de Morge (6)

 

Race 5: Prix de la Gironde

Het lijkt onnodig om te vermelden dat in deze etappe van de Grand National des Amateurs Cadran du Châtelet (6) van kop af tempo gaat maken en dan lastig te achterhalen zal zijn. Zelfs als Cirrus de Banville (15) bij zijn debuut voor zijn nieuwe eigenaar gelijk scherp is, Alfred Maza (10) een opvallende terugkeer in deze categorie kan maken en Beau d'Arquenay (8) genoeg vorm heeft om met deze slechte inschrijving overweg te kunnen, dan nog lijkt de familie Cormy in deze koers aan zet. Atome Desbois (14), op zijn oude vorm, verdient het om hier wat aandacht te krijgen. Bosko de Ligny (7) en Condor the Best (3) zullen alles doen om onze favoriet in de beginfase van de koers tegen te houden. Voor Dame d'Honneur (2) is het een kwestie van alles of niets.

Plaats 1: Cadran du Chatelet (6)
Plaats 2: Cirrus de Banville (15)
Plaats 3: Alfred Maza (10)
Plaats 4: Beau d'Arquenay (8)
Plaats 5: Atome Desbois (14)

 

Race 6: Prix d'Agen

De laatst op Vincennes opvallend goede Ellygrâce (9) heeft in dit veld ons volste vertrouwen, zelfs als de hengsten Eclat des Noix (8), die ook veel talent heeft, Elixir de Gravel (6), die dit jaar al veel starts in de benen heeft maar nog steeds kansrijk is, en Eno de Narmont (4), die perfect staat ingeschreven, niet bij voorbaat verslagen zijn. Op een goede dag kan ook Esquinazo de Lou (7) een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Ellygrace (9)
Plaats 2: Eclat des Noix (8)
Plaats 3: Elixir de Gravel (6)
Plaats 4: Eno de Narmont (4)
Plaats 5: Esquinazo de Lou (7)

 

Race 7: Prix Presse d'Endouminge

Cold Speed (5) liep twee prima koersen voor de sulky en lijkt hier degene die Dark Dream (4) kan verslaan, laatstgenoemde zit er onder het zadel al een tijdje dicht bij. De taaie Asly de Florange (11) gaat proberen hen met succes meters voor te geven, net als Ascain (9), die het uitstekend doet in deze categorie. De tweede troef van "Team Terry", Basco du Vivier (3), kan er misschien in slagen zijn succes van Argentan te bevestigen.  

Plaats 1: Cold Speed (5)
Plaats 2: Dark Dream (4)
Plaats 3: Asly de Florange (11)
Plaats 4: Ascain (9)
Plaats 5: Basco du Vivier (3)

 

Race 8: Prix de Toulouse

In deze Prix de Toulouse heeft Free Destin (8) geen mooi startnummer achter de auto geloot, maar hij lijkt niets onder te doen voor Falco Brador (3), die een verdienstelijke draver is en die hier kan profiteren van de steun van Franck Nivard, en Force de Narmont (2), die een veel betere inschrijving vindt dan laatst in Bordeaux. Geholpen door deze startwijze heeft Flora Blue (4) iets in te brengen voor de plaatsen, net als Furioso Smiling (7), die loopt met goede vooruitzichten, en Fleuron de Neuvy (10), die het goed doet voor eigenaar Gilbert Champié.

Plaats 1: Free Destin (8)
Plaats 2: Falco Brador (3)
Plaats 3: Force de Narmont (2)
Plaats 4: Flora Blue (4)
Plaats 5: Furioso Smiling (7)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.