Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Beaumont de Lomagne - 11 juli

Beaumont de Lomagne – donderdag 11 juli 2019 - Start 11.50 uur

Race 1: Prix de Wolvega

Voor de favorietenrol kunnen we twijfelen tussen Goldwin d'Ourville (8) en Goliath Desbois (11), die beiden al goed liepen op deze baan en toe zijn aan een overwinning, Gravity Bond (6), die komende is, Géant d'Amour (1), die trouw is, en Grappe d'Albret (4), na een teleurstellende koers onder het zadel, allen hebben kansen op een podiumplaats in deze openingskoers waarin de prima presterende Gipsy de Tillard (7) een serieuze test ondergaat.

Plaats 1: Goldwin d’Ourville (8)
Plaats 2: Gravity Bond (6)
Plaats 3: Goliath Desbois (11)
Plaats 4: Geant d’Amour (1)
Plaats 5: Grappe d’Albret (4)

 

Race 2: Prix de Solvalla  

French Harbor (13), die we zelfs vanuit het tweede gelid in de gaten moeten houden, Filon d'Or (5), die een goede periode doormaakt, Furioso Smiling (6), op basis van zijn voorlaatste optreden, en Fondon de Pelmer (4), beoordeeld op zijn zomer van 2018, zullen proberen zich hier te ontdoen van First Lady (1), die nog nooit zo goed was als op dit moment, en die een ideaal startnummer heeft aan de reling. Achter deze paarden zijn Falco Brador (12), die aarzelt om door te breken, en Feedback (16), als hij bij de les is, leuke outsiders, net als de goede, van rust komende Flower of Life (8), die wellicht nog een koers nodig zal hebben.

Plaats 1: French Harbor (13)
Plaats 2: First Lady (1)
Plaats 3: Filon d’Or (5)
Plaats 4: Furioso Smiling (6)
Plaats 5: Fondon de Pelmer (4)

 

Race 3: Prix d’Avenches

Echer Menuet (2) is er altijd bij en heeft hier ons vertrouwen ten opzichte van Eros de Dussac (13), die nog ongeslagen is op deze baan, Eclipse Jiel (9), die een zege behaalde in Vichy, Encre de tes Yeux (16), die hier zonder ijzers loopt en aanvallende ambities heeft, en natuurlijk Espoir Flymp (5), die onze favoriet zou zijn als hij hier niet debuteerde op een rechtsom baan. Espoir d'Haufor (6), die de laatste tijd weinig opvalt, Euphrate Desbois (4), die er beter in staat dan in Gémozac, en de ervaren Enora (8) kunnen in hun beste vorm een plaats in de aankomst bemachtigen.

Plaats 1: Echer Menuet (2)
Plaats 2: Eros de Dussac (13)
Plaats 3: Eclipse Jiel (9)
Plaats 4: Encre de tes Yeux (16)
Plaats 5: Espoir Flymp (5)

 

Race 4: Prix de Son Pardo

Nu Discopolys Idole (2) nog steeds probeert zijn niveau van 2018 terug te vinden zal Doqui (7) deze kans niet laten lopen om een tweede overwinning op rij te behalen. Diva de Carina (8), terug op haar thuisbaan, zal alles doen om een podiumplaats te behalen, net als de trouwe Duke Bourbon (6), die gereden wordt door een rijder in vorm, Django Sprint (11), die eind mei won op deze baan, en Davanti Scorza (15), die zal willen bewijzen dat hij meer is dan een paard voor de claimkoersen. Dirty Pride (4) en Dusty Gyn (3) kunnen profiteren van hun mooie startnummer om een rol te spelen.

Plaats 1: Doqui (7)
Plaats 2: Diva de Carina (8)
Plaats 3: Duke Bourbon (6)
Plaats 4: Django Sprint (11)
Plaats 5: Discopolys Idole (2)

 

Race 5: Prix de Goteborg Aby

De in Pornichet opvallend goede Dancer (8) lijkt hier een betrouwbare favoriet, net als Codex Bourbon (11), die vaak teleurstelde in zijn carrière, maar zijn weg lijkt te hebben gevonden in de monté. Diego Decoulgens (9) is op deze baan ongeslagen onder het zadel en heeft zeker een kans, net als Ben Hur d'Uggatte (5), die in de vorm van zijn leven verkeert, terwijl de verdienstelijke Bhoutan du Patural (12) geen marge lijkt te hebben vanuit het tweede band maar wel weer zijn uiterste best zal doen. Als zij er klaar voor zijn kunnen Cochise (4) en Energie De Max (6) verrassen aan een hoge quotering.

Plaats 1: Dancer (8)
Plaats 2: Codex Bourbon (11)
Plaats 3: Diego Decoulgens (9)
Plaats 4: Ben Hur d’Uggatte (5)
Plaats 5: Bhoutan du Patural (12)

 

Race 6: Prix Association Experts Comptables 82

Cœur de Dypp (14) is een goed paard dat nog winsom in te halen heeft. Cocktail du Nord (7), met de juiste aanspanning, is niet onmogelijk om het goed te doen in dit veld, evenals Crazy de Naïade (5), die regelmatig presteert, Classic d'Urzy (2), hier verlost van de 6-jarigen in tegenstelling tot zijn koers in Vichy, alsmede de pupillen van Franck Terry Corail (8) en Charmeuse du Corta (3), die kunnen profiteren van de vorm van hun stal om een hoge klassering te bemachtigen. De wisselvallige Cacao (6) kan een rol spelen als hij een goede dag heeft. De verdienstelijke Carla Brillouard (4) zal op het goede been moeten vertrekken om het net zo goed zo niet beter te doen als in Agen.

Plaats 1: Coeur de Dypp (14)
Plaats 2: Cocktail du Nord (7)
Plaats 3: Crazy de Naiade (5)
Plaats 4: Classic d’Urzy (2)
Plaats 5: Corail (8)

 

Race 7: Prix de l’Hippodrome de Naples

Deze Prix de l'Hippodrome de Naples kan de snelle finisher Desoto (14) in staat stellen om beloond te worden voor zijn inspanningen, zelfs als hij aan het begin van de koers voorzichtig op de benen gebracht moet worden. De van ver aanreizende Défi Orageux (5) kan hier een succesvol uitstapje maken naar het zuidwesten. Hij voert de oppositie aan, voor Duo Seguinel (13), die prima prestaties levert, Cybèle des Peria (18), een gewaardeerde draver die niet onderschat mag worden in dit veld vanwege haar mooie inschrijving tegen de winsomgrens, alsmede Curious Dream (10), Doruck (12) en Dream des Brousses (11), die in een optimale vorm steken maar wellicht iets minder zijn dan onze favorieten. Verder is het onduidelijk of de ambities en mogelijkheden van Destinée de Condé (7) met elkaar overeenkomen.

Plaats 1: Desoto (14)
Plaats 2: Defi Orageux (5)
Plaats 3: Duo Seguinel (13)
Plaats 4: Cybele des Peria (18)
Plaats 5: Curious Dream (10)

 

Race 8: Prix de Meadowland

De uitstekende Cap de Narmont (18) heeft nu hij moet voorgeven nog niet bij voorbaat gewonnen, want Dimoko de Jamac (2), die dit jaar nog niet buiten de eerste twee was, is een sterke tegenstander vanuit het eerste band in deze sterk bezette koers, want ook Atome Desbois (9), die op de goede weg lijkt, Bavarois d'Orgères (7), die snel van zich kan laten horen bij de familie Terry, en Cajun des Baux (10), als hij zijn laatste prestatie op deze baan kan herhalen, zijn taaie tegenstanders. Gereden door een rijder die hem goed kent is Actarus de Chambe (17) in staat om een goede prestatie te leveren, net als Cachou Narcy (1), die de andere troef is van stal Brossard, evenals Brillant Madrik (15), wiens rijdster weer terugkeert in de koers na moeder te zijn geworden. Let ook op een eventueel herstel van Alto de Ligny (8).

Plaats 1: Cap de Narmont (18)
Plaats 2: Dimoko de Jamac (2)
Plaats 3: Atome Desbois (9)
Plaats 4: Bavarois d’Orgeres (7)
Plaats 5: Cajun des Baux (10)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.