Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beaumont de Lomagne - 14 juli

Beaumont de Lomagne - zondag 14 juli - Start: 17:00

Race 1: Prix d'Argentan

Athos de la Crou (1) is in topvorm en krijgt hier zonder ijzers met dit startnummer van ons de favorietenstatus. Ook Diabolo (13) is prima in orde maar hij moet vanuit het tweede gelid starten, hij heeft goede kansen op een podiumplaats net als Bako Danica (8), die wisselvallig is maar zonder ijzers in de rekening genomen moet worden. Calin Narcy (14) is trouw en doet mee voor de plaatsen samen met Boheme Fligny (5), die het juiste pad weer heeft gevonden. Drole de Tartifume (10) is er altijd bij en kan verrassen met een plaats in de voorhoede.

Plaats 1: Athos de la Crou (1)
Plaats 2: Diabolo (13)
Plaats 3: Bako Danica (8)
Plaats 4: Calin Narcy (14)
Plaats 5: Boheme Fligny (5)

 

Race 2: Prix de Lyon

Enzo River (10) heeft, als hij zijn vorm van kort geleden nog heeft, hier een uitgelezen kans om weer eens te winnen. De tegenstand is echter van formaat met Eno de Narmont (7), die in topvorm is en zonder ijzers loopt, net als Elan de Dompierre (8). Esquinazo de Lou (9) liep onlangs een prima koers en heeft in dit veld zicht op een plaatsgeld samen met Ecusson de Corta (3), die weliswaar in categorie stijgt maar van de paarden in het eerste band de beste papieren lijkt te hebben. Ecalgrain (6) staat er mooi in tegen de winsomgrens en kan voor een verrassing zorgen als hij foutloos rondkomt.

Plaats 1: Enzo River (10)
Plaats 2: Eno de Narmont (7)
Plaats 3: Elan de Dompierre (8)
Plaats 4: Esquinazo de Lou (9)
Plaats 5: Ecusson de Corta (3)

 

Race 3: Grand Prix Dynavena Maisagri

Concerto des Dunes (6) zag een reeks mooie verrichtingen onderbroken door een galoppade maar kan zich hier herstellen, hij krijgt weer ons vertrouwen. Hij zal stuiten op tegenstand van Azur du Lupin (7), die er zonder ijzers prachtig in staat en zijn laatste twee koersen won, en Bilooka du Boscail (15), die weliswaar moet voorgeven maar normaal gesproken tegen betere tegenstanders loopt. Boxing Day (12) staat er perfect in tegen de winsomgrens en doet mee voor de betere plaatsgelden. Always Perfect (3) en Caesar Sisu (5) hebben vorm genoeg om zich met de aankomst te kunnen bemoeien.

Plaats 1: Concerto des Dunes (6)
Plaats 2: Azur du Lupin (7)
Plaats 3: Bilooka du Boscail (15)
Plaats 4: Boxing Day (12)
Plaats 5: Always Perfect (3)

 

Race 4: Prix de Caen

Dark Dream (7) is in topvorm en zonder ijzers heeft hij hier goede kansen op een nieuwe overwinning. Bettina d'Avril (11) doet het goed in beide disciplines en staat er mooi in tegen de winsomgrens, zij doet mee voor een podiumplaats. Ceravin For Ever (4) is wisselvallig maar kan zijn startpositie in het eerste band benutten om een goede klassering te behalen, net als Cache Coeur (1), die ons nog een revanche verschuldigd is voor zijn laatste uitschakeling. Djackpot de Vivoin (10) kan op een goede dag voor een verrassing zorgen, terwijl de trouwe Charmeuse du Corta (3) hier zonder ijzers weer een plaatsgeld mee naar huis kan nemen.

Plaats 1: Dark Dream (7)
Plaats 2: Bettina d'Avril (11)
Plaats 3: Ceravin For Ever (4)
Plaats 4: Cache Coeur (1)
Plaats 5: Djackpot de Vivoin (10)

 

Race 5: Prix de Cagnes sur Mer

Amateurrijders in actie in deze koers, waarin wij een voorzichtige voorkeur hebben voor Calio Josselyn (8), die zonder ijzers loopt en toe lijkt aan een overwinning. Hij moet daarvoor wel afrekenen met Calinou du Bleuet (6), die we meer kennen van de monté maar die baat zal hebben bij de steun van Kassandra Fresnau. Butin Malin (2) heeft zonder ijzers zicht op een plaatsgeld, net als Bord de Mer (15), die zich vrijwel altijd plaatst maar uit het tweede gelid moet starten. Hetzelfde geldt voor de trouwe Bolide Atout (13), die hier weer meedoet voor de plaatsen. Don Patrice (7) laat niet veel zien de laatste tijd maar kan zonder ijzers voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Calio Josselyn (8)
Plaats 2: Calinou du Bleuet (6)
Plaats 3: Butin Malin (2)
Plaats 4: Bord de Mer (15)
Plaats 5: Bolide Atout (13)

 

Race 6: Prix de Marseille

Een koers voor leerling-pikeurs waarin wij het proberen met Dollar du Caux (15), die zich kan herstellen van zijn laatste optredens en die ook al met ijzers gewonnen heeft. Hij zal het echter niet cadeau krijgen van Calidjo de Ligny (8), die in vorm is en er in het eerste band mooi in staat, en Delna des Plaines (7), die haar laatste koers won en zonder ijzers ambities mag hebben. Carmen d'Attaque (14) staat mooi ingeschreven en is trouw genoeg om een plaatsgeld te belopen. Bellator Bal (11) is er altijd bij en zal ook nu weer in de prijzen kunnen lopen, terwijl Dundee Turgot (5) zonder ijzers kan profiteren van zijn startpositie in het eerste band om zich in de aankomst te mengen.

Plaats 1: Dollar du Caux (15)
Plaats 2: Calidjo de Ligny (8)
Plaats 3: Delna des Plaines (7)
Plaats 4: Carmen d'Attaque (14)
Plaats 5: Bellator Bal (11)

 

Race 7: Prix Soal Racing

Feu Follet du Cebe (8) is in topvorm en de snelle hengst treft hier een mooie kans om opnieuw te winnen. Fehraltorf (11) is er altijd bij en staat mooi ingeschreven, hij gaat meedoen voor het podium samen met Furioso Dream (9), die in zijn laatste start een steekje liet vallen maar daarvoor constant goed presteerde. Fakir d'Essa (5) liep na rust twee ijzersterke koersen zonder ijzers en is vanuit het eerste band erg gevaarlijk, hij kan ook zomaar winnen! Fantasia d'Alesa (1) won in vier starts al twee keer en heeft een snel record, het is interessant om te zien hoe zij zich in dit veld houdt. Fastoche Reimois (3) won zijn laatste start en kan doorgaan op de goede weg.

Plaats 1: Feu Follet du Cebe (8)
Plaats 2: Fehraltorf (11)
Plaats 3: Furioso Dream (9)
Plaats 4: Fakir d'Essa (5)
Plaats 5: Fantasia d'Alesa (1)

 

Race 8: Prix du Lions Club

Galliano Bello (7) boekte eindelijk zijn langverwachte eerste zege en kan in dit veld gelijk op herhaling, al is de buit op voorhand nog lang niet binnen. Tegenstand zal komen van Gourgon d'Argent (8), die ook zijn laatste koers won en aan hem gewaagd lijkt te zijn, en Gabriella Duem (6), die de eerste drie starts in haar loopbaan won en de laatste tijd wat onder de maat presteert, herstel is in dit veld mogelijk. Gipsy Bond (3) is wisselvallig maar op een goede dag in staat tot een verrassing. Glycine d'Albret (4) is er altijd bij en doet weer mee voor de plaatsen, terwijl Geko de Rouaisse (1) de minst winnende in dit veld is maar snel genoeg is om mee te doen voor een klassering.

Plaats 1: Galliano Bello (7)
Plaats 2: Gourgon d'Argent (8)
Plaats 3: Gabriella Duem (6)
Plaats 4: Gipsy Bond (3)
Plaats 5: Glycine d'Albret (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.