Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bellewstown - 28 augustus

Bellewstown - woensdag 28 augustus – Start: 17.05

Race 1 Awards And Gifts Claiming M'dn – 17.05 starttijd

Dancing On A Dream (1) kwam in 4 van haar 8 races als tweede binnen over flat.  In juli liep ze nog 2 races waarvan ze de eerste op een derde plaats binnen kwam. Eind juli kwam ze als vierde over de streep maar wist ze de marge tot de winnaar te beperken tot 1½ lengte. Overigens is ze in haar 10 races tellende carrière nooit lager geëindigd dan een vierde plaats. Ze gaat omhoog in afstand maar zal hier geen hinder van moeten ondervinden. Zayriyan (16) stamt af van de hengst Shamardal. Zijn afgelopen 3 starts waren over hurdles waarvan hij zich in 2 plaatste. Zijn laatste flat race was halverwege juni waar hij op 7/15 eindigde maar de afstand tot de winnaar met 2¾ lengte mee viel. Rehoboth Beach (4) plaatste zich één maal met een derde plaats in juni over deze afstand. In augustus eindigde hij in zijn beide races op een zesde plek, die over een iets langere afstand werden gereden. Over de afstand van vandaag heeft hij zijn beste resultaten behaald. Lottieloveheart (8) liep tegen sterkere concurrentie in juli toen ze op een zesde plaats eindigde over deze afstand. In haar laatste race kwam ze op 5/8 binnen, al was dit over een langere afstand. Russian Vine (10) kwam haar beide laatste races als vierde over de streep. Haar laatste race midden juli was dat in een groter deelnemersveld (17) dan ze tot dan toe gewend was. Ze zal vandaag voor het eerst over de 1M lopen, waarvan 7½F haar langst gelopen afstand is.

Plaats 1: Dancing On A Dream (1)
Plaats 2: Rehoboth Beach (4)
Plaats 3: Lottieloveheart (8)
Plaats 4: Russian Vine (10)
Extra: Zayriyan (16)

 

Race 2 Foran Equine Irish EBF Auction Maiden – starttijd 17.35

Potala Palace (3) stamt af van de hengst Dansili en is één van de 3 paarden in dit rijtje die wordt getraind door J P O’Brien. Hij werd runner-up in de helft van zijn 4 gelopen races. Begin deze maand werd hij zevende op Galway maar zal in een race als deze een stuk hoger weten te eindigen. Cursu Mina (2) is het tweede genoemde paard uit de stal van J P O’Brien en stamt af van War Command. Hij werd achtste tijdens zijn debuut in mei maar liet verbetering zien ten hij zijn race erna vierde werd op Roscommon. Daar eindigde hij als vierde, één plaats boven Charlie Bassett (4) die als vijfde finishte. Laatstgenoemde komt van trainer N Meade, die ook een erg goed seizoen heeft. Na zijn vijfde plaats werd hij derde op Naas met 4 lengtes tot winnaar Cool Vixen onder jockey O Orr, al zal hij vandaag starten onder C Keane. Franklin Street (1) kwam in beide races als tweede binnen voor J P O’Brien. In zijn laatste race werd hij teruggenomen maar wist alsnog op een zesde plek te eindigen.

Plaats 1: Potala Palace (3)
Plaats 2: Cursu Mina (2)
Plaats 3: Charlie Bassett (4)
Plaats 4: Franklin Street (1)

 

Race 3 P&M Green Energy Cottages Handicap (Div I) - starttijd 18.05

De helft van Guiding (8) haar 12 starts liep ze in 2019, waar ze meerdere zeer nette prestaties neerzette. Eind mei won ze voor het eerst op Fairyhouse maar kwam niet meer tot eenzelfde resultaat in haar 3 races erna. Wel kwam ze een maand geleden erg dichtbij toen een neklengte te kort kwam tot de winst en als tweede de finish over kwam. Over deze afstand leek ze vorig jaar moeite te hebben maar aan haar resultaten van dit jaar te zien, is dat niet meer van toepassing. Haar jockey is C Hoban, waarmee ze in mei haar overwinning boekte. Tribal Path (7) heeft met 70 starts ervaring genoeg. Over deze afstand heeft hij in zijn carrière wisselende resultaten behaald. Zijn beste seizoen dateert uit begin 2016. Zijn tweede plaats eerder deze maand kwam na vele matige races. In die race liep ook Solomons Seal, waar hij 4 lengtes voor eindigde met 2¼ verschil tot winnaar Cracking Name. Solomons Seal (1) kwam die race tot 6½ lengtes achter Cracking Name maar liep zijn enige race erna naar een tweede plaats met maar 1¼ verschil tot winnaar Cautious Approach. Hij is getraind door J G Murphy en voor het eerst neemt jockey E McNamara plaats in het zadel. Light Breeze (17) haar plaatsingen zeggen niet alles. Zeker in haar laatste 2 races liep ze tegen sterkere paarden dan waartegen ze vandaag loopt. Vorige week kwam ze op plaats 8 met 5½ lengtes van winnaar Dare To Flare. Ze staat als reserve en komt alleen in deze race als er een ander uitvalt. Om deze reden staat bij dit rijtje ook een extra paard.

Plaats 1: Guiding (8)
Plaats 2: Tribal Path (7)
Plaats 3: Solomons Seal (1)
Plaats 4: Light Breeze (17)
Extra: Stamp Of Authority (4)

 

Race 5 Phil Kierans Memorial M'dn – 19.05

Kodiac nakomeling, True Motion (10) werd vierde tijdens zijn debuut op Down Royal. Begin deze maand kwam hij op een derde plaats binnen. In beide races kwam hij tot ongeveer 5 lengtes van de winnaar. Is nog niet eerder gereden met jockey W J Lee. Phase After Phase (4) behaalde zijn beste resultaat hier op Bellewstown toen hij tweede werd in juli met jockey W M Lordan. Zijn voorlaatste race eindigde hij een halve lengte achter True Motion op een vierde plaats. Zijn meest recente race was over 6F waarin hij achterin het veld liep en het laatste stuk bewust ingehouden werd en als laatste over de finish kwam. Royal Bungle (7) komt uit de stal van J P O’Brien en zal worden gereden door S Crosse. De jonge hengst maakt hier zijn debuut. Liquor Scholar (3) is en stalgenoot van Royal Bungle en komt met jockey S Hennernan aan start. Zijn debuut maakte hij eind juli waarbij hij als zesde eindigde, op 10½ lengtes achter winnaar Think Big.

Plaats 1: True Motion (10)
Plaats 2: Phase After Phase (4)
Plaats 3: Royal Bungle (7)
Plaats 4: Liquor Scholar (3)

 

Race 7 BetVictor "Bellewstown Bowl" Handicap – starttijd 20.05

Construct (2) liep zijn laatste 2 races over hurdles, die hij beide zonder al teveel moeite won. Zijn laatste race over flat maakte hij het niet tot de plaatsen, al was de afstand vele malen verder. Heeft meermaals over deze afstand gewonnen, waarvan één keer met zijn jockey van vandaag R Coakley. Lusis Naturea (5) heeft 3 races gelopen voor trainer P Traynor, waar hij sinds juli dit jaar wordt getraind. In die races kwam hij tot de plaatsen waarvan hij zijn voorlaatste won met 5 lengtes in een veld van 13 deelnemers. Hij krijgt O Orr mee als jockey, die hem in juli naar een tweede plaats reed op Navan. Edification (1) verschijnt aan start met jockey R Whelan, waarmee hij zijn laatste race met 2½ lengtes won eerder deze maand. Hij won 2 van zijn laatste 5 starts en kwam in de overige 3 op een derde plaats op korte afstand van de winnaar. Een andere grote kanshebber is de hengst Royal Aide (9) die afstamt van Galileo. Hij won vorige week met gemak op Killarney onder jockey S Crosse. Vandaag wordt hij gereden onder D O’Brien waarmee hij destijds zevende werd op Roscommon. Ondanks deze plaatsing zat hij op maar 1¾ lengte van de winnaar. Één extra paard toegevoegd omdat Royal Aide ingeschreven staat voor meerdere races morgen.

 

Plaats 1: Construct (2)
Plaats 2: Lusis Naturea (5)
Plaats 3: Edification (1)
Plaats 4: Royal Aide (9)
Extra: Drakensberg (3)

 

Race 8 BetVictor Handicap – starttijd 20.35

Grey Waters (6) leek even zijn vorm kwijt te zijn na in februari een pauze te hebben genomen van 79 dagen. Er leek verbetering te komen toen hij op Limerick derde werd met jockey S Crosse (die ook vandaag met hem start). Zijn laatste race over flat was eind juli waar hij niet verder kwam dan plaats 9. Begin deze maand deed hij mee in een chase die hij met 2¼ lengtes won en zijn vorm leek te kunnen herpakken. Basrah Breeze (9) werd zevende in haar eerste start voor haar nieuwe trainer E D Delany. Daarvoor liep ze 5 races voor trainer G M Lyons met een tweede plaats als beste resultaat (in haar voorlaatste race). C T Keane zal haar vandaag rijden, zoals hij in al haar races voor trainer G M Lyons ook deed. Malbas (12) wist zich voor het eerst te plaatsen uit 5 starts. Op Leopardstown werd hij tweede met 1¾ lengte verschil tot winnaar Galeola. Vandaag zal hij voor het eerst rijden onder jockey S Heffernan vootr trainer D G Hogan. Walkabout (11) maakte 5 starts dit jaar, na een pauze van anderhalf jaar. Zijn eerste race na rust won hij op Limerick met iets minder dan een lengte verschil tot de overige 15 deelnemers. Alleen zijn laatste race plaatste hij zich niet toen hij als zevende over de streep kwam. Hij komt voor trainer G Elliot aan start met jockey W J Lee, die hem nog niet eerder heeft gereden.

Plaats 1: Grey Waters (6)
Plaats 2: Basrah Breeze (9)
Plaats 3: Malbas (12)
Plaats 4: Walkabout (11)
Extra : Conamara Handshake (5)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.