Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Boden - 22 maart

Boden – vrijdag 22 maart 2019 - Start: 18:20

We reizen af naar het hoge noorden. Boden, waar de temperatuur nog altijd onder het vriespunt ligt. Twaalf goed bezette draverijen staan er op het programma. De Ung i Norr Treåringslopp is een goed bezette leeftijdskoers waarin My Way I.H., Inez River en de Timoko-zoon Gun De Chanlecy het onderling gaan uitmaken.  Het eerste onderdeel van de V64 staat gepland op 19.30. De koersdag begint om 18.20.

Race 1 -  3-åriga och äldre högst 15.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2140 meter bandenstart

Deze eerste race is gereserveerd voor de beginnersklasse en krijgt een  Finse favoriet. Rue De Roi (9) komt even de grens over. De vijfjarige ruin startte tot dusver tweemaal en dat leverde naast een tweede plaats ook de volle winst op. De winst betekende tevens een nieuw record. Fast'nfurious Sisu (7) toonde in zijn derde start van dit jaar zijn ware gezicht. Hij bleef foutloos en won prompt. Arctic Iceman (1) is ook een laatbloeier. De ruin heeft wel degelijk talent en was al dichtbij zijn eerste overwinning. Short In Notes (4) is trouw en in beeld voor een klassering. 

Plaats 1:    Rue De Roi (9)
Plaats 2:    Fast'nfurious Sisu (7)
Plaats 3     Arctic Iceman (1)
Plaats 4:    Short In Notes (4)

 

Race 2 -  Ung i Norr - Treåringslopp, 2140 meter bandenstart.

Tien driejarigen in deze leeftijdskoers met een eerste prijs van vijftigduizend Zweedse kronen. My Way I.H. (8) liep een prima kwalificatieproef en heeft ditmaal de steun van kampioen Mika Forss. Dat is een voordeel. Tegenstand valt te verwachten van Inez River (9). De merrie debuteerde met een vierde plaats in een goede tijd. Normaal gesproken zal zij nu verder zijn en kan een overwinning er ook zomaar inzitten. Hanna Olofsson brengt de Franse hengst Gun De Chanlecy (1) in de baan. Hij is als zoon van Timoko al het volgen waard en oogt talentvol. Dee Dee Dancer (7) liep bij zijn debuut op de baan van Boden en werd daarbij vierde. Nu wordt hij gereden door Ulf Ohlsson.

Plaats 1:  My Way I.H. (8)
Plaats 2:  Inez River (9)
Plaats 3:  Gun De Chanlecy (1)
Plaats 4:  Dee Dee Dancer (7)

 

Race 3 -  3-åriga och äldre 5.000 - 75.000 kr. Körsvenskrav kat. 4., 2640 meter bandenstart

Een mooi veld in deze stayerskoers. Kahlua Bishop (8) en Superman K.R. (13) starten in hetzelfde band. Kahlua Bishop won dit seizoen gelijk bij zijn debuut en deed dat op overtuigende wijze. Nu treft hij Superman K.R. die met twee overwinningen op rij op rust ging. De afstand is geen enkel probleem. Het ontbreekt hem alleen aan ritme. Helix (7) komt van rust. Hij heeft de klasse in huis om een rol te spelen. Bovendien start hij twintig meter voor de favorieten. Dat geldt ook voor Just In Time L.A. (2) die een zegevierend seizoensdebuut maakte.

Plaats 1:   Kahlua Bishop (8)
Plaats 2:   Superman K.R. (13)
Plaats 3:   Helix (7)
Plaats 4:   Just In Time L.A. (2)

 

Race 4 -  V64-1 - Spårtrappa, 2140 meter autostart

B.W.L.Ruthless (8) is het seizoen erg goed begonnen. Inmiddels vijf starts in de benen werden al twee overwinningen behaald en een tweede plaats. In deze race heeft hij opnieuw goede kansen op de overwinning. De vorm van Filius Felix (10) is niet veel minder en vertoont een vergelijkbare prestatiecurve. Deze twee gaan het vermoedelijk onderling uitmaken. Jetline (12) maakt zijn seizoensdebuut. Ten opzichte van de twee eerder genoemde mist hij natuurlijk scherpte. Vorig jaar was hij goed op dreef. Kentucky (15) lijkt in staat om vanuit het tweede gelid een plaatsgeld te pakken.

Plaats 1:   B.W.L.Ruthless (8)
Plaats 2:   Filius Felix (10)
Plaats 3:   Jetline (12)
Plaats 4:   Kentucky (15)

 

Race 5 -  V64-2 -  DubbelCupen, Försök 3 i Meeting 2, 2640 meter bandenstart

Vijftien koudbloeden in koers. Kringlers Viktor (13) zit tegen een overwinning aan. In twee starts was hij beide keren geplaatst. De afstand zal geen probleem zijn. Hij werd al eens vierde over 3160 meter. Stålville (10) begon het seizoen goed met een overwinning. Hij start op gelijke hoogte en heeft goede uitzichten op een tweede overwinning op rij. Våffelprinsen (4) gaat proberen om het startvoordeel van twintig meter uit te buiten. De vorm hiervoor is aanwezig. Lex Odin (12) en Faks Kevin (5) zijn in beeld voor een klassering.

Plaats 1:   Kringlers Viktor (13)
Plaats 2:   Stålville (10)
Plaats 3:   Våffelprinsen (4)
Plaats 4:   Lex Odin (12)

 

Race 6 - V64-3 -  Stolopp, 2140 meter bandenstart

Vijftien merries in koers waarvan de favoriet in het eerste band staat. Lupin Håleryd (5) won dit seizoen uit vier starts al driemaal Daarnaast werd zij nog derde in haar laatste optreden waarin zijn twintig meter moest geven. Het te kloppen paard. Mellby Fake (10) boekte vorig jaar twee sterke zeges. Zij maakt hier haar seizoensdebuut. Sefina (15) moet ook twintig meter geven. De merrie heeft veel snelheid in huis om dit goed te maken. Mindyourtime W.F. (1) en Boulder Pearl (2) zie we boven de overige paarden.

Plaats 1:   Lupin Håleryd (5)
Plaats 2:   Mellby Fake (10)
Plaats 3:   Sefina (15)
Plaats 4:   Boulder Pearl (2)

 

Race 7 - V64-4 - Marsstayer, 3140 meter bandenstart

Om Selmer I.H. (8) kunnen we niet heen. De hengst verkeerde in grootse vorm voor dat hij op rust ging. Hij maakt zijn seizoensdebuut en met Mika Forss heeft hij hier de beste kansen op de overwinning. Raz Mackenzie (10) is een toonbeeld van trouw. Een plaats bij de eerste drie is reëel. Falcon W.F. (3) won zijn laatste optreden. Dat was over de afstand van vandaag. Hij kan dus op herhaling gaan. Samen met X.Factor (4) heeft hij twintig meter voordeel aan de start. Als het meezit kan een van deze twee zomaar winnen.

Plaats 1:   Selmer I.H. (8)
Plaats 2:   Raz Mackenzie (10)
Plaats 3:   Falcon W.F. (3)
Plaats 4:   X.Factor (4)

 

Race 8 - V64-5 - 3-åriga och äldre 125.001 - 1.620.000 kr. Körsvenskrav kat. 3., 1640 meter bandenstart

Sprinten vanuit de banden. Magnifik Brodde (8) zette zijn laatste start om in een klinkende sprintzege. Hij toonde 1.13,8 en bleef van start tot finish voorop. Mellby Dealer (10) moet twintig meter geven en dat is lastig ten opzichte van de favoriet. Diablo Sisu (4) is snel en start op gelijke hoogte met de favoriet. Verder noemen we nog Boulder Luke (5) die in beeld is voor een plaatsgeld.

Plaats 1:   Magnifik Brodde (8)
Plaats 2:   Mellby Dealer (10)
Plaats 3:   Diablo Sisu (4)
Plaats 4:   Boulder Luke (5)

 

Race 9 - V64-6 - Spårtrappa, 2140 meter autostart

Satellit L.A. (14) debuteerde met een vierde plaats over de mijl waarbij hij bijna zijn record evenaarde. Dat zegt genoeg over zijn vorm en die koers zal hem alleen maar beter hebben gemaakt. Het starten in het tweede gelid zal geen groot beletsel vormen. Ook Hamilkar Boko (9) moet in het tweede gelid beginnen. Hij verbetert per start. Let It Happen W.W. (13) zette zijn eerste start om in een overwinning. Daarna verliep het minder naar wens, maar wij rekenen op herstel. Verder noemen wij nog Mellby Fog (6)

Plaats 1:   Satellit L.A. (14)
Plaats 2:   Hamilkar Boko (9)
Plaats 3:   Let It Happen W.W. (13)
Plaats 4:   Mellby Fog (6)

 

Race 10 - Spårtrappa, 2140 meter autostart

Monbrini (10) was in de laatste periode van 2018 in goede vorm. Hij won zijn eerste koers begin januari en ging daarna even op rust. In deze race maakt hij zijn heroptreden en wij rekenen gelijk op een goede prestatie. Judgeme L.A. (3) lijkt aan de favoriet gewaagd. Het startnummer is in zijn voordeel. Beach Lover (5) was in zijn laatste start sterk verbeterd en dat werd beloond met een goede zege. Sofarsogood L.A. (11) is even van slag. In oude vorm zijn er kansen.

Plaats 1:   Monbrini (10)
Plaats 2:   Judgeme L.A. (3)
Plaats 3:   Beach Lover (5)
Plaats 4:   Sofarsogood L.A. (11)

 

Race 11 - Spårtrappa, 2140 meter autostart

Wild Nock (8) trok de goede lijn van vorig jaar door naar dit jaar. In dit veld kan hij zijn tweede zege van dit jaar behalen.  Teven de dit jaar nog ongeslagen Lucky Cloud (11) is dat allerminst een zekerheid. De zoon van Giuseppe Bi toonde elke keer goede tijden. Pillow Melody (5) zag goede prestaties eindelijk beloond worden met een overwinning. Net als bij zijn laatste overwinning wordt hij ook nu gereden door Ove A Lindqvist. Wikipedia (6) lijkt alleen in beeld voor een klassering.

Plaats 1:   Wild Nock  (8)
Plaats 2:   Lucky Cloud (11)
Plaats 3:   Pillow Melody (5)
Plaats 4:   Wikipedia (6)

 

Race 12 - Poängjakten - P21-lopp - Spårtrappa, 2140 meter autostart

De koersdag in Boden wordt afgesloten met vijftien paarden over de middenafstand. Een open koers waarin Ava (6) na haar sprintoverwinning van begin maart de voorkeur krijgt. Zij maakte haar favorietenrol die dag volledig waar. Nu wacht haar Tigerfeet Dynamite (8) en dat is een toonbeeld van trouw. Het lijkt erop dat de vorm van Explosive River (15) beter is dan zijn prestaties laten zien. Bij Ulf Ohlsson is hij in vertrouwde handen. Glenn Cashman (9) is “the best of the rest”.

Plaats 1:   Ava (6)
Plaats 2:   Tigerfeet Dynamite (8)
Plaats 3:   Explosive River (15)
Plaats 4:   Glenn Cashman (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.