Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bollnäs - 5 april

Bollnäs – vrijdag 5 april 2019 - Start: 18:20

De vrijdagavondmeeting wordt gehouden in het noordelijk gelegen Bollnäs. Een goed bezette meeting met een gevarieerd aanbod. Het vierde onderdeel van de V64, race 7, zal de nodige aandacht krijgen van de Zweedse drafsportliefhebbers vanwege het seizoensdebuut van Månprinsen A.M. en Gunnar Melander. De twaalfjarige hengst die ruim zestig procent van zijn starts wint staat aan het begin van een mooi seizoen. Het eerste onderdeel van de V64 staat gepland op 19.30. De koersdag begint om 18.20.

Race 1 -  Svensk Travsports Unghästserie - Treåringslopp, 2140 meter bandenstart

In deze openingsrace voor driejarigen krijgt Huddlestone (3) onze voorkeur. Hij maakt zijn debuut na een goed verlopen kwalificatieproef. Op basis van de getoonde tijd heeft hij hier een eerste kans. Bottnas Gouverneur (5) liep begin februari een proef. Die was ruim voldoende. De ruin zal zich verder hebben ontwikkeld in de afgelopen twee maanden. Cash Case (1) heeft al een koers in de benen. Daar heeft hij van geleerd. Een hoge klassering zit erin. Mannen (10) moet eveneens ver kunnen komen.

Plaats 1:    Huddlestone (3)
Plaats 2:    Bottnas Gouverneur (5)
Plaats 3     Cash Case (1)
Plaats 4:    Mannen (10)

 

Race 2 -  Svensk Travsports Inskolningslopp - Treåringslopp - Fördel Ston, 1640 meter bandenstart.

Een koers in de beginnersklasse voor koudbloeden. Jan-Olov Persson brengt Rappjerv (7) aan het vertrek die na een drietal proeven zijn koersdebuut maakt. Hij moet twintig meter geven aan het eerste band. Daarin staat Skeie Lotta (1) die bij haar koersdebuut een keurige derde plaats beliep. Een prestatie die zij hier kan evenaren. Ängsdotter (3) werd in Bergsåker derde. Dat was het maximale want de winnende Fräcke Prins finishte zeven seconden eerder. Önnes Skogman (10) heeft de steun van Ulf Ohlsson en die presteert doorgaans erg goed met koudbloeden.

Plaats 1:  Rappjerv (7)
Plaats 2:  Skeie Lotta (1)
Plaats 3:  Ängsdotter (3)
Plaats 4:  Önnes Skogman (10)

 

Race 3 -  3-åriga och äldre 2.001 - 75.000 kr., 2140 meter bandenstart

Melizza (14) verschijnt met twee zeges op rij aan de start. In Gävle had zij een sterk slot in de benen en won het met vijf lengtes voordeel. Cobbys Heavensent (4) won verleden jaar in juni bij haar debuut maar heeft sinds juli niet meer gelopen. Het is even afwachten hoever zij is. Ior Tooma (8) zag zijn stijgende vorm bekroond worden met een overwinning. Pelle Roc (6) is een toonbeeld van trouw. Normaal gesproken zit hij opnieuw bij de eerste vier.

Plaats 1:   Melizza (14)
Plaats 2:   Cobbys Heavensent (4)
Plaats 3:   Ior Tooma(8)
Plaats 4:   Pelle Roc (6)

 

Race 4 -  V64-1 - 3-åriga och äldre 225.001 - 1.800.000 kr. 1, 1640 meter autostart

Alle acht paarden achter de startauto. Mr Perfect (2) liet een goede indruk achter bij zijn debuut waarin hij tweede werd in een sterke tijd. Hij heeft het getroffen met het startnummer. Hij moet het opnemen tegen Super Zantos (3) die dit seizoen in erg goede vorm verkeerd. Hij wist al te winnen. Don't Mind Me (6) is een echte sprinter die zijn seizoensdebuut maakt. Het is even afwachten hoe scherp hij inmiddels is. De trouwe Victor A.U. (8) loopt continu sterke tijden maar hij heeft het slechtste nummer in dit veld van acht.

Plaats 1:   Mr Perfect (2)
Plaats 2:   Super Zantos (3)
Plaats 3:   Don't Mind Me (6)
Plaats 4:   Victor A.U. (8)

 

Race 5 -  V64-2 -  3-åriga och äldre Svenska och Norska kallblodiga 20.001 - 100.000 kr., 1640 meter bandenstart

Vijftien koudbloeden in deze mijlsopdracht. Ulf Ohlsson heeft met de nog ongeslagen Lome Storm (1) de favoriet in handen. Wij zien de zwartbruine hengst niet zomaar geklopt worden. Valle Lukas (2) werd de laatste keer vijfde in Östersund. Daar verloor hij de koers aan de start en waren baancondities niet al te best. Daarvoor won hij nog in Bergsåker. Willmin (5) werd bij zijn debuut uitgeschakeld. Hij kan beter getuige de sprintoverwinning waarmee hij op rust ging. Jan-Olov Persson moet twintig meter geven met Ivarslegend (13) Toch mag je de kampioen niet onderschatten.

Plaats 1:   Lome Storm (1)
Plaats 2:   Willmin (5)
Plaats 3:   Valle Lukas (2)
Plaats 4:   Ivarslegend (13)

 

Race 6 - V64-3 -  Fyraåringslopp, 2140 meter bandenstart

Lövdala Vendela (3) was de laatste keer geschrapt en zal ook nu niet lopen. Intense Boko (10) maakt zijn seizoensdebuut. De vierjarige hengst heeft het als driejarige heel goed gedaan en we verwachten dat hij de draad gelijk zal oppakken. Volusia Bell (8) heeft inmiddels twee starts in de benen. Winst zat er nog niet in, maar die kans is vandaag wel aanwezig. Åsens Boggie (6) verwachten we voorin. In Solvalla kreeg hij een koers op maat maar halverwege de laatste bocht sprong het koppaard waar hij achter zat. Vervolgens sprong ook de naastliggende combinatie zodat hij geen moment zijn eindsprint kon inzetten. Verder noemen we nog T.Wall’s Inferno (11)

Plaats 1:   Intense Boko (10)
Plaats 2:   Åsens Boggie (6)
Plaats 3:   Volusia Bell (8)
Plaats 4:   T.Wall’s Inferno (11)

 

Race 7 - V64-4 - DubbelCupen, Försök 10 i Meeting 1 - Fördel Ston, 2140 meter bandenstart

De race waarnaar wordt uitgekeken. Het seizoensdebuut van Månprinsen A.M. (6) met Gunnar Melander. De twaalfjarige hengst won verleden jaar negen keer uit dertien starts en was in zijn overige starts geplaatst. Hij moet twintig meter geven aan Art Nökkve (2), maar dat moet te doen zijn. Van de overige deelnemers pikken we Pydin (3) en Hulte Magnus (4) eruit. Deze drie gaan het onderling uitmaken wat betreft de tweede plaats. Månprinsen A.M. zien we niet geklopt worden.

Plaats 1:   Månprinsen A.M. (6)
Plaats 2:   Art Nökkve (2)
Plaats 3:   Pydin (3)
Plaats 4:   Hulte Magnus (4)

 

Race 8 - V64-5 - 3-åriga och äldre 50.001 - 900.000 kr., 1640 meter bandenstart

Sprinten vanuit de banden waarbij Fighting Bax (10) moet beginnen vanuit het tweede band. De hengst van Daniel Redén maakt zijn seizoensdebuut met Daniel Olsson die verleden jaar met hem won over 3140 meter. Dit wordt de tweede keer dat hij deze allround hengst rijdt. Pas Pale (1) en R.K.Rapida (5) gaan proberen om het voordeel van twintig meter aan de start uit te buiten. Digital Engine (9) en Bella On Tour (8) verkiezen we boven de rest.

Plaats 1:   Fighting Bax (10)
Plaats 2:   Pas Pale (1)
Plaats 3:   R.K.Rapida (5)
Plaats 4:   Digital Engine (9)

 

Race 9 - V64-6 - Stolopp, 2140 meter bandenstart

Vijftien merries in deze race met de favoriet in het laatste band. Global Well Off (14) won half maart op de baan van Bollnäs waarbij zij vrijwel van start tot finish de leiding had. Ook in deze race moet zij opnieuw voor de winst gaan. Västerbo Isolde (8) plaatst zich met regelmaat. De merrie van Kajsa Frick begon het seizoen met een overwinning. Flair Delice (14) werd bij haar debuut zevende en zal nu gemotiveerder aan de start verschijnen. In het eerste band vallen Hagaz Euphoria (5) en Ävja Palem (1) op

Plaats 1:   Global Well Off (14)
Plaats 2:   Västerbo Isolde (8)
Plaats 3:   Flair Delice (14)
Plaats 4:   Hagaz Euphoria (5)

 

Race 10 - P21-lopp, 2140 meter bandenstart

Een race zonder echte favoriet. De Italiaanse ruin Toutre (4) liep goed in zijn laatste race. Het leverde hem een vijfde plaats op. Vorig seizoen was hij goed op dreef en sloot het seizoen winnend af in de Bombi Boy’s Minne van Bergsåker. Diamondinthesky (7) gaat het beter doen. Als hij die vormstijging weet vast te houden zijn er winstkansen. Djorkaeff Sisu (6) en Quatre Star (8) lijken aan vorm te winnen. Dat moet ook om Toutre voor te blijven.

Plaats 1:   Toutre (4)
Plaats 2:   Diamondinthesky (7)
Plaats 3:   Djorkaeff Sisu (6)
Plaats 4:   Quatre Star (8)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.