Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bordeaux - 12 juni

Bordeaux le Bouscat  – woensdag 12 juni 2019 - Start 11.55 uur

Race 1: Prix Hylax

Deze meeting in Bordeaux begint met een koers voor 3-jarigen, waarbij ons oog valt op Grand Roi Kalouma (8), die de zege voor het grijpen had de laatste keer op het moment van zijn fout en die hier ons volle vertrouwen krijgt, al zal hij af moeten rekenen met Gimme Shelter (7), die won in zijn debuutkoers op het gras van Niort en afkomstig is uit een goede stal. Gigolo du Noyer (13), die zich goed kwalificeerde maar foutief was in zijn eerste koers, komt hierna samen met Galia de Viette (3), die in vorm is en gereden wordt door Eric Raffin, en Grande Passion (1), die we direct in de gaten moeten houden want haar stal doet het momenteel uitstekend. Gracieux des Loges (10) kan een rol spelen als hij op de benen blijft en komt in beeld voor een plaats samen met Gann du Saptel (4), waarvan we verwachten dat hij in de koers zijn goede kwalificatie kan bevestigen.   

Plaats 1: Grand Roi Kalouma (8)
Plaats 2: Gimme Shelter (7)
Plaats 3: Gigolo du Noyer (13)
Plaats 4: Galia de Viette (3)
Plaats 5: Grande Passion (1)

 

Race 2: Prix de Lyon-Parilly

In deze koers is het de beurt aan de amateurrijders. Beoordeeld op zijn optreden in Marseille heeft Curious Dream (8) op papier een eerste kans in dit veld en hij is onze favoriet ten koste van Apollo de Ry (13), die het uitstekend doet op dit niveau en weer ons vertrouwen krijgt, en Action Marceaux (10) die een aardige vormverbetering liet zien. Double Charm (1) heeft al aangetoond in een veld als dit een rol te kunnen spelen en hij komt in beeld voor de plaatsen met Circé La Tour (11), gezien haar succes in Castillonès, maar ook Chikita Melric (4), die we weer meenemen, en Apache Fosca (9), als hij een goede dag heeft. 

Plaats 1: Curious Dream (8)
Plaats 2: Apollo de Ry (13)
Plaats 3: Action Marceaux (10)
Plaats 4: Double Charm (1)
Plaats 5: Circe La Tour (11)

 

Race 3: Prix Radjah III

Een koers voor leerling-pikeurs waarin Damour Jiel (2) een gouden kans treft om weer eens te winnen gezien zijn twee recente ereplaatsen tegen sterkere tegenstanders als die hij vandaag treft. Hij zal daarvoor echter wel voor moeten blijven op Ciel d’Azur (13), die in topvorm is en beschouwd kan worden als een basispaard in deze koers, net als Diaz Dairpet (12), die zich de laatste tijd in beide disciplines met succes laat zien. Drop (4), deze keer zonder ijzers, komt in beeld voor een plaatsgeld samen met Condoleezza (5), die de baan en de afstand van vandaag zal waarderen, evenals Drop Viervil (6), die het prima doet zonder een al te grote marge te hebben. César d’Erah (8) kan foutloos wellicht een plaats bemachtigen. 

Plaats 1: Damour Jiel (2)
Plaats 2: Ciel d'Azur (13)
Plaats 3: Diaz Dairpet (12)
Plaats 4: Drop (4)
Plaats 5: Condoleezza (5)

 

Race 4: Prix Bar PMU Le Soleil – Begles

Een draverij voor 5-jarigen waarin Eleven Chapter (7), die na rust nu twee koersen in de benen heeft, zich opnieuw kan laten gelden met de hulp van Eric Raffin. Ekir de Mai (8) heeft zijn vorm teruggevonden en zal een goede kans hebben als hij foutloos blijft, hij voert de tegenstand aan samen met Eva de Guérinière (2), die weer ons vertrouwen verdient, en Eurêka Jénilat (1), die de laatste tijd goed bij de les is. Easy Joy (4) kan weer worden meegenomen voor een van de plaatsen.

Plaats 1: Eleven Chapter (7)
Plaats 2: Ekir de Mai (8)
Plaats 3: Eva de Gueriniere (2)
Plaats 4: Eureka Jenilat (1)
Plaats 5: Easy Joy (4)

 

Race 5: Prix Cafe Brasserie PMU Le Gambetta – Sarlat

Vierjarigen op de baan in deze koers met de ongenaakbare Franklin Star (11), die driemaal op rij won en hier een vierde zege in het zicht heeft, ondanks het feit dat hij even rust heeft gehad. Hij lijkt de nodige marge te hebben om zijn taak hier goed te volbrengen. Fuego d’Iraty (6) rijgt de goede prestaties aaneen en kan een basis voor het spel vormen samen met de goed bij de les zijnde Fénomèna Desbois (7) en Furioso de Pail (4), die zonder ijzers loopt bij deze mooie inschrijving in het eerste band. For Ever Mix (1) heeft vanuit het eerste band eveneens een goede kans op een plaatsgeld met Furioso Dream (8), alhoewel deze vandaag de ijzers onder houdt. 

Plaats 1: Franklin Star (11)
Plaats 2: Fuego d'Iraty (6)
Plaats 3: Fenomena Desbois (7)
Plaats 4: Furioso de Pail (4)
Plaats 5: For Ever Mix (1).

 

Race 6: Prix Jag de Bellouet

Een koers onder het zadel waarin Cicéron du Cébé (9), die dit jaar snel zijn beste vorm heeft teruggevonden, hier ideale koerscondities treft om de zege binnen te halen, zeker nu hij gereden wordt door Alexandre Abrivard. Hij zal echter meters voor moeten geven aan Dream de Morgane (3), toevertrouwd aan Eric Raffin en zonder ijzers bij deze mooie inschrijving, en de in vorm zijnde Cache Cœur (1) en Bello Nico (2), die beiden hun laatste koers wonnen. Dédé de Montauran (6) stelt momenteel teleur maar heeft op dit niveau zeker kans op een plaatsgeld.

Plaats 1: Ciceron du Cebe (9)
Plaats 2: Dream de Morgane (3)
Plaats 3: Cache Coeur (1)
Plaats 4: Bello Nico (2)
Plaats 5: Dede de Montauran (6)

 

Race 7: Prix Bar PMU Le 421 – Eysines

Empereur du Cébé (5) is momenteel in supervorm, met drie zeges op rij op zak, en hij treft hier een mooie kans op een vierde overwinning zelfs als zijn laatste optredens op deze baan niet echt bijzonder waren. Hij zal moeten afrekenen met Banjo de Perthius (7) die maar weinig tekort kwam voor de zege in Toulouse en die hier een goede kans heeft, net als Elixir d’Anama (6), die in dit veld weer wat marge lijkt te hebben. Douloureuse (10) is in vorm en komt in beeld voor een plaats met Esprit de Belfonds (3), die zich thuis voelt op rechtsom banen.

Plaats 1: Empereur du Cebe (5)
Plaats 2: Banjo de Perthius (7)
Plaats 3: Elixir d'Anama (6)
Plaats 4: Douloureuse (10)
Plaats 5: Esprit de Belfonds (3)

 

Race 8: Prix Bar PMU Le Castagnet – Bordeaux

In deze koers vinden wij Concerto des Dunes (2), die in supervorm is getuige zijn vier zeges in zijn laatste vijf starts, waarvan drie op een een rechtsom baan en de laatste op Vincennes, waar hij ook al gereden werd door Eric Raffin. Hij kan hier wederom de overwinning behalen zelfs als hij zich daarvoor moet ontdoen van Doum Jénilou (9), die zich thuis zal voelen op deze korte afstand en ver kan komen als hij de koppositie kan bemachtigen. Cash de l’Alba (6) stelde onlangs in Vichy teleur maar mag hier weer in de rekening worden genomen voor een podiumplaats samen met Vatinus Mas (3), die over de nodige snelheid beschikt, maar ook Botticino (4), die geen al te grote marge heeft maar er momenteel altijd bij is. Chini de l’Oison (11), die altijd beter presteert bij een autostart, doet mee voor de plaatsen samen met Athos Gabinléa (5), die twee koersen na zeer lange afwezigheid in de benen heeft en voor deze gelegenheid zonder ijzers is aangemeld.

Plaats 1: Concerto des Dunes (2)
Plaats 2: Doum Jenilou (9)
Plaats 3: Cash de l'Alba (6)
Plaats 4: Vatinus Mas (3)
Plaats 5: Botticino (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.