Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bordeaux - 29 januari

Bordeaux – woensdag 29 januari 2020 - Start 12.00 uur


Race 1: Prix Ausone

Django Justice (10) werd onlangs goede 3e over 2575 meter en komt daarom met hoge verwachtingen naar Bordeaux. De tegenstand voor de pupil van Arnaud Rozzoni wordt aangevoerd door Dream de Birdy (5), die een soortgelijke koers op deze baan op 8 december wist te winnen, en Blue Night (12), die zich thuis voelt op deze baan en er qua winsom ideaal in staat. Aandacht ook voor Calderon de Puch (8), die na een rentree met ijzers in Nantes nu zonder ijzers loopt. Dakota Jack (4) liet zich in Montauban bij zijn eerste optreden in een amateurkoers van zijn beste zijde zien en kan een rol spelen, net als Delight Extrême (3), die het laatst lang niet slecht deed.

Plaats 1: Django Justice (10)
Plaats 2: Dream de Birdy (5)
Plaats 3: Blue Night (12)
Plaats 4: Calderon de Puch (8)
Plaats 5: Dakota Jack (4)

 

Race 2: Prix de l’Hippodrome de Villereal

Na twee goede optredens in Nantes verdient Gentlemen Golfeur (7) veel krediet bij zijn eerste start op een rechtsom baan, temeer omdat Philippe Boutin alleen voor deze rit de verre reis naar Bordeaux maakt. Zijn voornaamste rivalen zijn Guéparde (11), die goed afkwam op 19 januari in Argentan, en de goed gefokte Ginko Atout (10), die lastig te beoordelen is maar die na vijf maanden afwezigheid terugkeert zonder ijzers. Gisèle Originale (1), die zonder ijzers een ander gezicht kan laten zien, en Graziella de Ligny (9), die komende is en gereden wordt door Eric Raffin, zijn meer dan simpele figuranten in deze koers. Guapa du Cadran (8) kan zich bij haar eerste start voor de familie Lamare mengen in de strijd om de plaatsen als zij een goede dag heeft.


Plaats 1: Gentlemen Golfeur (7)
Plaats 2: Gueparde (11)
Plaats 3: Ginko Atout (10)
Plaats 4: Gisele Originale (1)
Plaats 5: Graziella de Ligny (9)

 

Race 3: Prix Ourasi

Na een 2e plaats op 5 januari achter een paard van Jean-Michel Bazire op de grote piste van Vincennes zal Gitano (5), die het goed doet op rechtsom banen, er dicht bij kunnen zijn. Gribouille (7), waarvan we in Parijs meer hadden verwacht, en Gabo Di Rocca (1), die niet liep sinds zijn zege in Toulouse op 13 oktober maar die een veld als dit zeker aan kan, hebben eveneens goede kansen. Golfeur des Loyaux (2), die in vorm is en zich thuis zal voelen op deze baan, en Guiness Griff (13), die na drie maanden rust direct zonder ijzers loopt, kunnen ook een rol spelen, op zijn minst voor de plaatsen. De kansen van Gitane Griff (14), die het uitstekend doet maar geen gunstig startnummer heeft, en Galla du Fruitier (4), die vandaag geen meters voor hoeft te geven zoals de laatste keer, mogen niet worden onderschat.

Plaats 1: Gitano (5)
Plaats 2: Gribouille (7)
Plaats 3: Gabo di Rocca (1)
Plaats 4: Golfeur des Loyaux (2)
Plaats 5: Guiness Griff (13)

 

Race 4: Prix Ultra Petita

Fleur d'Erable (5) staat al een tijdje voor een overwinning zoals blijkt uit haar laatste twee starts op Vincennes en zij heeft hier een gouden kans om te zegevieren. Féerie de l'Isop (2), die zonder ijzers vaak goed presteert en die hier won op 27 oktober, en Fabiarelle (6), die wisselvallig is maar op dit niveau mee kan komen, zijn niet bij voorbaat verslagen, verre van dat. Forma de Blary (3), die zich hier thuis zal voelen, en First Lady (1), wiens laatste start in Toulouse we maar snel moeten vergeten, zouden niet verbazen met een podiumplaats.

Plaats 1: Fleur d’Erable (5)
Plaats 2: Feerie de l’Isop (2)
Plaats 3: Fabiarelle (6)
Plaats 4: Forma de Blary (3)
Plaats 5: First Lady (1)

 

Race 5: Prix Ozo

Na een goede verrichting over 2875 meter in Argentan, waar hij voor moest geven, zal Eudes de l'Aunay (7) proberen van deze mooie inschrijving te profiteren. Om te winnen dient de pupil vanLaurent-Michel David af te rekenen met Escale Océane (8), die twee goede rentreekoersen liep en die het prima doet zonder ijzers, en Ecalgrain (5), die na zijn twee zeges in Grenade-sur-Garonne nu wat zwaarder is komen te staan Eva de Guérinière (9), die beter kan dan wat zij in haar laatste twee starts liet zien, en Elise de Beylev (2), nu gereden door Eric Raffin, kunnen voor een verrassing zorgen. Ezrakite (1) liet weer eens een goede prestatie zien in Toulouse en kan dat hier bevestigen.

Plaats 1: Eudes de l’Aunay (7)
Plaats 2: Escale Oceane (8)
Plaats 3: Ecalgrain (5)
Plaats 4: Eva de Gueriniere (9)
Plaats 5: Elise de Beylev (2)

 

Race 6: Prix des Amis du Cheval

Terug in de discipline waar hij zonder ijzers al zes keer wist te winnen gaat Djackpot de Vivoin (9) hier met hoge verwachtingen van start. Als belangrijkste tegenstanders zien wij Easy To Love Blue (2), die op 28 december zijn omgeving geruststelde op Vincennes, en Ascain (11), die op deze baan op 28 december goed eindigde en die voor de eerste keer in zijn loopbaan gereden wordt door Eric Raffin. Cicéron du Cébé (6), die in twee starts op deze baan 1e en 3e werd, en Dancer (1), die momenteel in topvorm verkeert, hebben in dit gezelschap kansen op een plaatsgeld. Bocage du Rib (3) keert terug in zijn favoriete discipline en kan een rol spelen tegen een hoge quotering.

Plaats 1: Djackpot de Vivoin (9)
Plaats 2: Easy To Love Blue (2)
Plaats 3: Ascain (11)
Plaats 4: Ciceron du Cebe (6)
Plaats 5: Dancer (1)

 

Race 7: Prix Beatnick II

Fabio de Tilou (2) liet in zijn laatste zege in Bordeaux zien weer helemaal terug te zijn op zijn oude niveau en kan hier een tweede overwinning op rij behalen. Face Time (4), die riskant is maar die in zijn enige start op een rechtsom baan 2e werd (Cabourg, 12 oktober 2019), en Farah des Brousses (1), die ondanks een starthandicap wist te winnen in Toulouse, zullen proberen de plannen van Bruno Muel te dwarsbomen. Falling Stars (7), die hier op 28 december won dankzij een flitsend eindschot maar die hier niet rondom zonder ijzers loopt, en Fantachillu (9), die in Châteaubriant met ijzers niet slecht liep, kunnen eveneens een voorname rol spelen.

Plaats 1: Fabio de Tilou (2)
Plaats 2: Face Time (4)
Plaats 3: Farah des Brousses (1)
Plaats 4: Falling Stars (7)
Plaats 5: Fantachillu (9)

 

Race 8: Grand Prix Dynavena Maisagri

De winnaar van twee etappes van de Grand National du Trot 2019, Elvis Madrik (17), mag niet veroordeeld worden op zijn twee teleurstellende optredens op Vincennes waar hij niet zijn ware gezicht liet zien. Nu hij een mooie inschrijving treft bij zijn terugkeer in de provincie krijgt hij weer ons vertrouwen. De tegenstand wordt aangevoerd door Dreambreaker (16), die een goed winterseizoen kent en die al eens goed liep op deze baan, en King Sir Kir (13), die tweemaal uitstekend presteerde op deze baan en die vandaag zonder ijzers loopt. Aandacht ook voor Eclat de Gloire (15), die deze winter aan een overwinning toe is en die in twee eerdere starts in deze regio niet verslagen werd. Na zijn 5e plaats achter onder andere Cleangame in de Prix de Brest (Gr.III) zal Usain Henna (14) zijn huid opnieuw duur verkopen. Valentino Strix (6), die er altijd bij is, en Camiros du Goutier (2), die in topvorm is en zich niet meer hoeft te bewijzen op deze baan, lijken de grootste kanshebbers uit het eerste band. Cachou Narcy (5), die in november tweemaal won op deze baan, kan voor een verrassing zorgen maar hij staat nu wel een stuk zwaarder dan normaal.

Plaats 1: Elvis Madrik (17)
Plaats 2: Dreambreaker (16)
Plaats 3: King Sir Kir (13)
Plaats 4: Eclat de Gloire (15)
Plaats 5: Usian Henna (14)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.