Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cabourg - 6 augustus

Cabourg – dinsdag 6 augustus 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix des Hetres  

De sinds het einde van de winterperiode tot de elite van zijn generatie behorende Excellent (9) boekte een overtuigende zege in een Groupe III in Enghien, waar hij niet tot het uiterste hoefde te gaan om te winnen. Met twee zeges en drie ereplaatsen op zak in zes starts op rechtsom banen gaat de zoon van Real de Lou hier vandaag met hoge verwachtingen van start. Et Voila de Muze (7), die bij zijn eerste optreden in de monté een semi-klassieker won en die ook veel kan voor de sulky, en Estola (10), die een prima koers liep in de Prix de la Chaussée d'Antin (Gr.III) tegen haar leeftijdsgenoten, staan klaar mocht de pupil van Laurent-Claude Abrivard falen. El Villagio (4), die in deze categorie thuishoort en die het goed doet op rechtsom banen (drie zeges in vier starts), Express du Gers (3), die er altijd bij is, en Elnino Montaval (5), die een goed heroptreden deed in Enghien na drie maanden afwezigheid en die hier zonder ijzers loopt, komen meer in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Excellent (9)
Plaats 2: Et Voila de Muze (7)
Plaats 3: Estola (10)
Plaats 4: El Villagio (4)
Plaats 5: Express du Gers (3)

 

Race 2: Prix des Jacinthes

Opnieuw is het hier een kwestie van een foutloos parcours voor Cékoi (3), die een ideale positie achter de auto heeft en die drie zeges, drie ereplaatsen en vijf uitschakelingen noteerde in twaalf starts op rechtsom banen. Cléa Miquellerie (4), die in topvorm terugkeert van de grasbanen, zoals blijkt uit haar twee zeges in juli, Cobalt Chatho (7), die hier op 30 juli won over 2750 meter maar die nu aan de buitenzijde moet vertrekken, en Carat Gédé (5), die goed presteert als hij zonder ijzers loopt en gereden wordt door een toprijder, zijn niet bij voorbaat verslagen, verre van dat. Cœur de Loup (6), die een grote mate van betrouwbaarheid laat zien, en Concerto Royal (1), die een rustige koers kreeg in Argentan als voorbereiding op deze koers, mogen in dit veld niet onderschat worden.

Plaats 1: Cekoi (3)
Plaats 2: Clea Miquellerie (4)
Plaats 3: Cobalt Chatho (7)
Plaats 4: Carat Gede (5)
Plaats 5: Coeur de Loup (6)

 

Race 3: Prix des Carderes

Na een overtuigende zege in 1'14"4 over 2950 meter in Vichy in zijn voorlaatste start en met drie overwinningen op zak met de leerling Florent Guérineau, zal Braco des Moissons (8) hier een voorname rol kunnen spelen als hij van start tot finish bij de les blijft. Diego de Bomo (10), die in deze discipline nog veel progressie kan boeken, Diktat du Start (4), die dit jaar een erg goed seizoen doormaakt, en Vazarka Max (5), die er mooi in staat in het eerste gelid, verdienen ook vertrouwen van de wedders. Believe Me (3), die in Amiens een aardige vormverbetering liet zien, zal proberen in dit veld te bevestigen.

Plaats 1: Braco des Moissons (8)
Plaats 2: Diego de Bomo (10)
Plaats 3: Diktat du Start (4)
Plaats 4: Vazarka Max (5)
Plaats 5: Believe Me (3)

 

Race 4: Prix des Phlox

De in de winter gespaarde France America (15) toont de laatste tijd goede vooruitgang. Met een zege en een ereplaats op deze baan op zak en ideaal ingeschreven tegen de winsomgrens lijkt de pupil van Tony Le Beller in staat om hier weer te winnen. Zij zal echter op haar hoede moeten zijn voor Fusion de Grez (13), die 2e werd in de referentiekoers van 16 juli op deze baan, Forest Devil (4), die goed rechtsom loopt en sterk verbeterd is sinds zij zonder achterijzers loopt, en Fidèle Nonantaise (7), die voor een zege staat sinds zij zonder ijzers loopt en die er erg mooi in staat. Furiana (10), die nog nooit teleurstelde op deze baan, en Flèche de Feu (12), die goed rechtsom gaat, kunnen een rol in de aankomst spelen. Flaca (5), die voor het eerst zonder haar vier ijzers loopt, en Fibule du Vivier (14), die laatst niet slecht liep over 2150 meter in Enghien, kunnen aangenaam verrassen.

Plaats 1: France America (15)
Plaats 2: Fusion de Grez (13)
Plaats 3: Forest Devil (4)
Plaats 4: Fidele Nonontaise (7)
Plaats 5: Furiana (10)

 

Race 5: Prix des Dauphinelles

Na een gemakkelijke zege op de kleine baan in Villedieu-les-Poêles zou Fracassant (6) niet verbazen als hij hier opnieuw zou winnen, temeer omdat hij gereden wordt door Yoann Lebourgeois. Fast d'Avèze (2), die in vorm is en voor het eerst zonder ijzers loopt, Fabulous Frenchy (1), die sterk verbeterd is sinds hij zonder ijzers loopt, en Flambant du Gers (8), die alleen maar verbeterd kan zijn na zijn rentree op 1 augustus en voor het eerst door een catchdriver wordt gereden, zijn de voornaamste rivalen voor onze favoriet. Fanatic Seven (5), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens, en Forrest Béji (10), die terugkeert van de Riviera waar hij een succes behaalde over 2150 meter, verdienen eveneens de nodige aandacht.

Plaats 1: Fracassant (6)
Plaats 2: Fast d’Aveze (2)
Plaats 3: Fabulous Frenchy (1)
Plaats 4: Flambant du Gers (8)
Plaats 5: Fanatic Seven (5)

 

Race 6: Prix des Aulnes

De sinds haar debuut per start verbeterende rechtsom goed lopende Grace Winner (8), verdient veel krediet bij de wedders. Als belangrijkste tegenstanders zien wij Galbane Montaval (11), die haar palmares opende met een gemakkelijke overwinning in Lisieux, Gaya du Chatault (7), die snelheid laat zien tussen haar galoppades door, en Geisha de Melodie (5), die begint te begrijpen wat er van haar verwacht wordt. Aandacht ook voor Gloria Mika (13), die ondanks haar snelle uitschakeling op deze baan toch goed liep. De riskante Ginala (6), die onlangs in Reims teleurstelde, en de van rust komende Grip (2), die nog winsom in te halen heeft, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Grace Winner (8)
Plaats 2: Galbane Montaval (11)
Plaats 3: Gaya du Chatault (7)
Plaats 4: Geisha de Melodie (5)
Plaats 5: Gloria Mika (13)

 

Race 7: Prix des Erables

Als winnares van haar debuutkoers in Reims, voordat zij foutief was op deze baan op het moment dat zij de zege voor het grijpen had, zal Goldkita (9) proberen zich hier te revancheren. Get Lovely Delo (8), die in deze discipline voortdurend verbetert, Galette d'Arzal (7), die trouw is, en Gentiane du Rib (10), die terugkeert in haar favoriete discipline, staan klaar om toe te slaan mocht de pupil van Laurent-Claude Abrivard falen. De zeer moeilijke maar hier voor het eerst door David Thomain gereden Glorieuse du Gers (2) kan een hoge klassering behalen als zij de eerste meters van de koers goed door komt.

Plaats 1: Goldkita (9)
Plaats 2: Get Lovely Delo (8)
Plaats 3: Galette d’Arzal (7)
Plaats 4: Gentiane du Rib (10)
Plaats 5: Glorieuse du Gers (2)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.