Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cabourg - 20 augustus

Cabourg – dinsdag 20 augustus 2019 - Start 19.00 uur

Race 1: Prix Fabien Rossolini  

Na haar fraaie succes in Meslay-du-Maine op 31 juli deed Emba du Vivier (2) het erg goed over 2150 meter in Enghien, waar zij startnummer 11 achter de auto had. Nu zij vandaag opnieuw een goed startnummer heeft en in tegenstelling tot haar laatste drie starts zonder ijzers loopt is zij een betrouwbare favoriet. De directe tegenstand voor de pupil van Philippe Billard wordt aangevoerd door Emeraude Jémiska (5), die drie zeges op een rechtsom baan behaalde waarvan de meeste recente op deze baan over 2750 meter, en Elite du Caieu (3), die bij deze mooie inschrijving zonder ijzers loopt en die drie van haar vier zeges op een rechtsom baan behaalde. De zonder ijzers zeer regelmatig presterende Etoile de l'Eclair (1) zal haar kansen opnieuw goed verdedigen, temeer omdat zij zich thuis voelt op de baan in Cabourg. Elody de Pervenche (7), zonder ijzers bij deze mooie inschrijving tegen de winsomgrens, en Elvire du Rocher (4), die geholpen wordt door het profiel van de baan in Cabourg, kunnen in dit gezelschap een rol in de aankomst spelen. Elite de Duffel (10), die na twee mislukte koersen terugkeert van de Riviera, kan voor een verrassing zorgen bij haar terugkeer op een rechtsom baan waar zij al twee overwinningen behaalde.

Plaats 1: Emba du Vivier (2)
Plaats 2: Emeraude Jemiska (5)
Plaats 3: Elite du Caieu (3)
Plaats 4: Etoile de l’Eclair (1)
Plaats 5: Elody de Pervenche (7)

 

Race 2: Prix des Pourpiers

Emblème Castelets (1) is gezien zijn laatste drie zeges, allen rechtsom behaald, beter dan ooit en hij lijkt hier op weg naar een nieuwe zege als hij niet in zijn oude slechte gewoonte terugvalt. Eliott de Simm (2), die op deze baan een aardige vormstijging toonde op 9 augustus over 2750 meter, Espoir de Simm (7), die als enig nadeel heeft dat hij aan de buitenzijde in het eerste gelid dient te starten, en Epsilon Jiel (8), die hier op 9 augustus 3e werd, staan klaar mocht de pupil van Guillaume Gillot een steek laten vallen. Erkis Delarouge (5), die komende is en het goed doet op rechtsom banen, en Eros du Becquet (10), hier in tegenstelling tot zijn start van 9 augustus zonder ijzers en met Yoann Lebourgeois, kunnen ook een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Embleme Castelets (1)
Plaats 2: Eliott de Simm (2)
Plaats 3: Espoir de Simm (7)
Plaats 4: Epsilon Jiel (8)
Plaats 5: Erkis Delarouge (5)

 

Race 3: Prix des Flamboyants

Na haar zege op deze baan, waar zij een prima indruk maakte, lijkt Etoile d'Eté (6) in staat om hier op herhaling te gaan. De buit is echter nog niet binnen voor de pupil van Christophe Gallier tegenover Egypte des Landes (8), die in topvorm terugkeert van het grasbaanseizoen, Etoile Pierji (7), die deze zomer haar beste vorm weer heeft teruggevonden, en Ekla Way (10), die hier haar vormstijging zoals ze die liet zien in Mauquenchy zou kunnen bevestigen. Elite Sport (15), die onder het zadel debuteert na voor de sulky snelheid te hebben getoond, en El Azizia (4), die er vrijwel altijd bij is, verdienen in dit veld ook onze aandacht. De verrassing zou kunnen komen van Era Béji (12), die de beide disciplines afwisselt met kleine successen, of van Eclipse Loco (14), gezien haar oude prestaties onder het zadel.

Plaats 1: Etoile d’Ete (6)
Plaats 2: Egypte des Landes (8)
Plaats 3: Etoile Pierji (7)
Plaats 4: Ekla Way (10)
Plaats 5: Elite Sport (15)

 

Race 4: Prix des Aubepines

Met twee zeges en twee 3e plaatsen in zijn starts zonder ijzers gaat Fiston d'Haufor (7) hier proberen de goede lijn vast te houden, al heeft hij geen al te fraai nummer achter de startauto. Zijn voornaamste rivalen zijn Fastnet (1), die 2e werd op deze baan op 2750 meter bij zijn voorlaatste start, Faraon d'Ep (4), die er altijd bij is sinds hij zonder ijzers loopt, en Furyo (2), die in een goede vorm steekt en hier zonder ijzers kansrijk is. Aandacht ook voor Follow Dream (8), die zich in de voorhoede had gemeld op het moment van zijn fout in de laatste bocht op 2 juli op deze baan. Flash Back du Nord (9), beoordeeld op zijn 2e plaats van 9 juli in Chateaubriant, en Flamenco Quick (11), die baat zal hebben bij de kortere afstand, mogen niet onderschat worden.

Plaats 1: Fiston d’Haufor (7)
Plaats 2: Fastnet (1)
Plaats 3: Faraon d’Ep (4)
Plaats 4: Follow Dream (8)
Plaats 5: Furyo (2)

 

Race 5: Prix des Lantanas

Na zijn recente 3e plaats over 2050 meter op deze baan zal Gédéon Dairpet (12), die een groot voordeel zal hebben van de langere afstand, hier erg ver kunnen komen. Als belangrijkste tegenstanders zien wij Gilgamesh de Babel (13), die in topvorm is gezien zijn 3e plaats in Les Sables-d'Olonne in een sterk veld, en Grisou Atout (10), die wisselvallig is maar ook snelheid bezit en hier gereden wordt door een toprijder. Good Computer (6), die hier een minder sterk veld treft dan de laatste keer op deze baan, en Georgio du Derby (2), die komende is na een lange afwezigheid, kunnen een rol in de aankomst spelen. Général de Connée (9), die 3e werd op deze baan in zijn voorlaatste start, en Gourmand (7), die lang niet slecht liep in zijn eerste start onder de hoede van Ciro Di Nardo, zijn leuke outsiders.

Plaats 1: Gedeon Dairpet (12)
Plaats 2: Gilgamesh de Babel (13)
Plaats 3: Grisou Atout (10)
Plaats 4: Good Computer (6)
Plaats 5: Georgio du Derby (2)

 

Race 6: Prix des Oiseaux du Paradis

Caïus (8) is aan een goede zomerperiode bezig en hoeft zich in deze categorie niet meer te bewijzen. Als gevaarlijkste tegenstanders zien wij Bambino Aldo (5), die deze zomer op de grasbanen regelmatig goede koersen loopt, Braco du Caïeu (7), die komende is, en As de Brévol (12), die in categorie daalt en hier een mooie inschrijving treft tegen de winsomgrens op een baan waar hij al twee keer won. Allez Blue (10), die momenteel in een goede vorm verkeert, en Carlita du Klau (3), die terugkeert in de discipline van haar voorkeur, komen in een tweede lijn.

Plaats 1: Caius (8)
Plaats 2: Bambino Aldo (5)
Plaats 3: Braco du Caieu (7)
Plaats 4: As de Brevol (12)
Plaats 5: Allez Blue (10)

 

Race 7: Prix des Ornithogales

Respectievelijk 2e en 3e in de referentiekoers van 9 augustus op deze baan en afstand kunnen Galvano de Houelle (10) en Graal du Dollar (8) het opnieuw uitvechten voor de ereplaatsen. De koers zal zich echter niet tot een duel tussen deze twee paarden beperken, want wij zien ook kansen voor Golden (4), die nog verder kan verbeteren in deze discipline, en Granada Bella (13), die zeker voordeel zal hebben van de rechtsom baan en die er qua winsom mooi in staat. Gavroche Kily (11), als hij een goede dag heeft, Guide Moi Forgan (12), die al iets heeft laten zien in beide disciplines, en de trouwe Gladys du Cébé (6), de tweede troef van Franck Leblanc in dit veld, hebben zicht op de plaatsgelden.

Plaats 1: Galvano de Houelle (10)
Plaats 2: Graal du Dollar (8)
Plaats 3: Golden (4)
Plaats 4: Granada Bella (13)
Plaats 5: Gavroche Kily (11)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.