Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Caen - 7 maart

Caen – donderdag 7 maart 2019 - Start 11.55 uur

Race 1: Prix de Blain

Een koersje om te leren voor 3-jarige merries. Wij proberen het met Garance De La Fye (3), foutief bij haar debuut in Châteaubriant, en Gaby (13), die Sébastien Guarato moet geruststellen na haar galoppade in Toulouse. Als tegenstanders zien wij vooral Glorious Life (6), die haar gezicht liet zien in Bordeaux, en de debuterende Grandiosa (1), voorbereid door de familie Mottier en goed gekwalificeerd. Aandacht ook voor Génération Glam (11), die in haar eerste twee koersen al iets heeft laten zien, en Gipsa (14), die plaatsgelden behaalde in Nantes en in Saint-Brieuc. Wij completeren onze keuze met Graciosa Téjy (10), die voordeel zal proberen te behalen uit haar koerservaring om een plaats te bemachtigen, Granita Bella (2), goed gekwalificeerd en met zorg voorbereid op haar eerste start door de familie Levesque, en Gipsy Du Pommereux (16), die nog het nodige denkwerk geeft aan Sylvain Roger.

Plaats 1: Garance de la Fye (3)
Plaats 2: Gaby (13)
Plaats 3: Glorious Life (6)
Plaats 4: Grandiosa (1)
Plaats 5: Generation Glam (11)

 

Race 2: Prix de Venoix

Een koers voor 4-jarigen onder het zadel. In dit bescheiden lot hebben wij vertrouwen in Fanfan Stuart (11), voor wie het alles of niets is maar die de steun heeft van Anthony Barrier, en in Falko De Tinal (14), op zijn gemak op een rechtsom baan. De strijd is bij voorbaat nog niet beslist gezien de aanwezigheid van Fakir Rochelais (5), 4e op deze baan in september, en van Fleuron De Jafa (12), die een plaats kan belopen in dit veld met Marion Lemonnier. Tenslotte noemen wij Fiston Anvalou (10), nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning, First Gold (7), erg onvoorspelbaar, en First Julino (13), die we bij zijn rentree direct in de gaten moeten houden.

Plaats 1: Fanfan Stuart (11)
Plaats 2: Falko de Tinal (14)
Plaats 3: Fakir Rochelais (5)
Plaats 4: Fleuron de Jafa (12)
Plaats 5: Flocon d’Anjou (2)

 

Race 3: Prix de Doudeville

Een strijd tussen 4-jarige merries in deze koers! Als basispaarden kiezen wij voor Fancy Free (16), die het erg goed deed in haar twee laatste koersen in Cabourg en Graignes, en Fiesta De Locq (7), die foutief was bij haar rentree in Saint-Brieuc. De oppositie wordt aangevoerd door Faïga Du Rib (1), op haar gemak op een rechtsom baan en voor de eerste keer zonder ijzers gepresenteerd door Joël Hallais, en door Fashion D'Héripré (13), die Thierry Duvaldestin moet geruststellen na twee uitschakelingen. We dienen Fidenza (11) goed in de gaten te houden, zij is in staat om in de provincie weer te scoren na twee mislukte koersen op Vincennes, en Fantasia Love (2), gezien haar overwinning in januari in Mauquenchy. We mogen ook niet vergeten om Fidji Des Crouas (15), zonder achterijzers, Flotilla (10), die haar eerste zege in Vire boekte tegen een cote van 134/1, en Fiesta De Froulay (8), die op een rechtsom baan debuteert na twee ereplaatsen in Mauquenchy en Nantes, mee te nemen.

Plaats 1: Fancy Free (16)
Plaats 2: Fiesta de Locq (7)
Plaats 3: Faiga du Rib (1)
Plaats 4: Fashion d’Heripre (13)
Plaats 5: Fidenza (11)

 

Race 4: Prix de Mondrainville

Vijfjarigen onder het zadel! Onze voorkeur gaat uit naar Express Duo (12), die won in deze discipline in december in Cabourg en die hier gereden wordt door Yoann Lebourgeois, en naar Exquise Dancer (17), die profiteert van een gewichtsontheffing van Océane Briand bij zijn heroptreden. Als tegenstanders zien wij vooral Easy Rider (15), die zich in de provincie kan herstellen, en Elixir Du Parc (16), die in vorm is en hier zonder ijzers loopt. Aandacht ook voor Emeraude Del Phédo (10), die komende is, Ecoute En Tête (5), die zijn rentreekoers nodig had, en Eternity Rocq (8), die nog wat puzzelwerk oplevert voor Eric Raffin. Wij completeren onze keuze met Escort Girl (14), toevertrouwd aan Franck Nivard bij haar debuut onder het zadel, en Extrême Farceur (6), die driemaal foutief was maar hier de goede weg weer kan vinden.

Plaats 1: Express Duo (12)
Plaats 2: Exquise Dancer (17)
Plaats 3: Easy Rider (15)
Plaats 4: Elixir du Parc (16)
Plaats 5: Emeraude del Phedo (10)

 

Race 5: Prix de Bieville

Wij gaan voor een gok met Ellora Du Cèdre (10), die de laatste keer op Vincennes niet erg gelukkig was, en met Edna De Feugères (5), die goed kan afkomen. De tegenstand is niet mals met Eclipse D'Auvrecy (16), die bij haar terugkeer in de provincie Jean-Loïc Dersoir moet geruststellen, en met Emily De Montfort (15), die al drie koersen won op een rechtsom baan. Ook moeten we Etincelle Mystic (12), die deze winter won op Vincennes, Elinda Pasmarick (9), die hier een goede kans heeft met Anthony Barrier, en Elite Turgot (2), riskant maar niet onmogelijk, niet onderschatten! De liefhebbers van outsiders kunnen enkele euros wagen aan de kansen van Fleur De Lys Délo (14), die kan verrassen met Pierre Vercruysse op de sulky.

Plaats 1: Ellora du Cedre (10)
Plaats 2: Edna de Feugeres (5)
Plaats 3: Eclipse d’Auvrecy (16)
Plaats 4: Emily de Montfort (15)
Plaats 5: Etincelle Mystic (12)

 

Race 6: Prix d’Aubigny

Wij hebben vertrouwen in Double Charmeur (10), die mooi staat ingeschreven in het eerste band met David Thomain in het zadel, en in Derby D'Anjou (16), die zich thuis voelt op een rechtsom baan en zelfs vanuit het tweede band kansrijk is voor het podium. Pas op voor Délice Du Wallon (13), in staat tot herstel met Yoann Lebourgeois aan het roer, en Bahiz De Florange (15), die won in deze discipline in Vire. We moeten ook Duo Charmeur (5), die een 3e plaats behaalde in Vire met Paul Ollitrault, en Cyrano Du Châtelet (18), die een eervolle 3e plaats behaalde over deze afstand, niet vergeten. Wij completeren onze selectie met Centon (7), die kan profiteren als de favorieten mochten falen, Djobi D'Ymer (1), die wist te winnen in Pontchâteau, en Brutus Léman (20), in staat tot een verrassing als hij blijft draven.

Plaats 1: Double Charmeur (10)
Plaats 2: Derby d’Anjou (16)
Plaats 3: Delice du Wallon (13)
Plaats 4: Bahiz de Florange (15)
Plaats 5: Duo Charmeur (5)

 

Race 7: Prix de Parigny

Deze Prix de Parigny, een bandenstartkoers voor oudere paarden, kan een prooi worden voor de pupil van Joël Hallais Devirmont (11), die weer komende is en mooi staat ingeschreven in het eerste gelid. Hij zal zich echter moeten inspannen om zich te ontdoen van Blues Des Landiers (17), die al sterkere velden tegenkwam, en van Brindor (12), in staat tot een verrassing met Franck Nivard. Ook moeten we Déesse Des Landes (10), die een eervolle 3e plaats in Agen behaalde, en Bellagio (3), die zijn vorm in Châteaubriant bewees, in de gaten houden. Wij completeren onze keuze met Brosses Troubadour (9), die zal proberen zijn basissnelheid te laten gelden, Clif Du Pommereux (18), terug op een rechtsom baan met de nodige ambities, en Baxo Des Caillons (1), deze donderdag zonder ijzers.

Plaats 1: Devirmont (11)
Plaats 2: Blues des Landiers (17)
Plaats 3: Brindor (12)
Plaats 4: Deesse des Landes (10)
Plaats 5: Bellagio (3)

 

Race 8: Prix de Fontenay

Een koers voor 6-jarigen. De harde en regelmatige Domino Dream (8) zal er deze donderdag dicht bij zitten. Zelfs zonder referenties rechtsom verdient de pupil van de familie Lagadeuc, Don Salluste (10) ook veel vertrouwen in een dergelijk veld. Aandacht voor Diamant Du Ruel (1), die het erg goed doet in deze koersrichting, en voor Doux Doux (11), die een 4e plaats behaalde in Vire waar hij moest voorgeven. Pas ook op voor Darwin Star (9), die weer een zege boekte in Mauquenchy, en voor Django Des Charmes (13), die deze winter een koers won op Vincennes. Tenslotte noemen wij Dioclès (14), die een goede koers liep op Vincennes, en Dard Roc (5), in staat tot een verrassing met Tony Le Beller. We zijn benieuwd hoe Darshan (3) hier zal lopen bij zijn heroptreden.

Plaats 1: Domino Dream (8)
Plaats 2: Don Salluste (10)
Plaats 3: Diamant du Ruel (1)
Plaats 4: Doux Doux (11)
Plaats 5: Darwin Star (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.