Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Caen - 20 september

Caen  – vrijdag 20 september 2019 - Start 12.00 uur

Race 1: Prix de Villebon

We beginnen deze meeting in Caen met 3-jarigen onder het zadel met Gentillet d’Emi (15), die zijn laatste start hier had gewonnen als de in eerste instantie uitgeschakelde Golden niet alsnog als winnaar werd uitgeroepen. Hij kan deze koers dan wel officieel winnen, al zal hij daarvoor moeten afrekenen met een debutant van de familie Abrivard, Grandioso (9), die het goed deed voor de sulky, terwijl Gold de Jade (11) een van de favorieten was de laatste keer en nu hij door een jockey in vorm gereden wordt nemen we hem weer mee. Great Meslois (3) mag niet veroordeeld worden op zijn eerste optreden op deze baan, hij lijkt gebouwd te zijn voor dit werk en heeft kansen net als Good Luck Quick (6), die niet de gemakkelijkste is maar die eveneens in de gaten gehouden moet worden bij zijn debuut onder het zadel, en Gadjah Pasmarick (14), die het goed doet. Great Gangster (7) kan verbeterd zijn en doet mee voor de plaatsen met Gaz Max (13), die we niet te snel mogen weglaten.

Plaats 1: Gentillet d'Emi (15)
Plaats 2: Grandioso (9)
Plaats 3: Gold de Jade (11)
Plaats 4: Great Meslois (3)
Plaats 5: Good Luck Quick (6)

 

Race 2: Prix de Darnetal

Een vrij open draverij voor 3-jarige merries voor de sulky. We hebben vertrouwen in Gipsy des Caillons (13), die niet echt van rechtsom banen lijkt te houden maar die na haar beginfout in Vire veel snelheid toonde, zij kan hier een rol spelen als zij goed van start komt. Glame de Valace (9) lijkt over veel talent te beschikken en kan hier bevestigen, voor Glamour River (16), die hier een minder sterk veld treft dan de laatste keer op Vincennes. Greatness My Glory (8) stelde teleur in Cabourg maar kan hier weer meedoen voor de betere plaatsen samen met Gofara (10) en Gloria Galii (11), die het goed deden op grasbanen en hier een serieuze test ondergaan. Garance de la Fye (7) is foutloos nog niet bij voorbaat verslagen, evenals Grande Prêtresse (5).

Plaats 1: Gipsy des Caillons (13)
Plaats 2: Glame de Valace (9)
Plaats 3: Glamour River (16)
Plaats 4: Greatness My Glory (8)
Plaats 5: Gofara (10)

 

Race 3: Prix Victor Hunger

Opnieuw een montédraverij, deze keer voor 4-jarigen, en hierin vinden we Fascinant (8), die veel snelheid liet zien na zijn fout aan de start in zijn laatste optreden op deze baan, en die, als Yoann Lebourgeois hem goed van start krijgt hier ver kan komen. Hij moet echter oppassen voor Fighting Horse (7), die erg riskant is maar ook erg snel, en de prima presterende Furious Black (18), die er mooi in staat. Farceur de Mai (15) deed het goed op 2 september in de koers van onze favoriet en hij komt hierna samen met Fleuron des Vaux (13), die even rust heeft gehad, de debutant French So Good (17), die het niet slecht deed voor de sulky, Flamion Carisaie (11), die riskant is maar in dit veld een kans heeft, en Flying Jet (9), die we weer aanbevelen op basis van zijn prestatie in Mauquenchy.

Plaats 1: Fascinant (8)
Plaats 2: Fighting Horse (7)
Plaats 3: Furious Black (18)
Plaats 4: Farceur de Mai (15)
Plaats 5: Fleuron des Vaux (13)

 

Race 4: Prix de Dives

Een driejarigenkoers waarin Goal Star (12), die al talent toonde bij zijn twee overwinningen hier opnieuw kansrijk is voor de zege als hij foutloos weet te blijven. Hij zal moeten afrekenen met Gold Péji (13), die ook veel talent heeft en die hem goed partij zal kunnen bieden, net als Glorieux (6), die echter de laatste keer iets tegenviel. Gad de Baffais (10) toonde een goed eindschot in Mont-Saint-Michel en doet mee voor de plaatsen met Gerko El (11), die weer ons vertrouwen krijgt, Good Job (15), die beter kan dan wat hij in zijn laatste start liet zien, Géronimo de Viette (5), die mee kan doen als hij wat ambitieuzer gereden wordt, en Gatsby (14), die de laatste keer pechvol was.

Plaats 1: Goal Star (12)
Plaats 2: Gold Peji (13)
Plaats 3: Glorieux (6)
Plaats 4: Gad de Baffais (10)
Plaats 5: Gerko El (11)

 

Race 5: Prix de Mortree

Eliza Bella (10) had nog over op het moment van haar fout de laatste keer en zij krijgt weer ons vertrouwen bij haar terugkeer onder het zadel, al blijft zij een lastige tante. Zij kan een veld als dit zeker aan. Egérie (8), deze keer zonder ijzers, is kansrijk in deze categorie en krijgt weer ons vertrouwen voor Elfie de Banville (18), die er mooi in staat tegen de winsomgrens, en Economique (17), die ons moet geruststellen maar die de steun heeft van Yoann Lebourgeois. Eskulanake (16), op haar oude vorm, is niet kansloos voor een mooie klassering net als Emeraude d’Auvers (12), die we niet mogen weglaten, Evita d’Estrée (14), die we in de gaten moeten houden, en Estreya du Belver (11), die het momenteel voor de sulky prima doet.

Plaats 1: Eliza Bella (10)
Plaats 2: Egerie (8)
Plaats 3: Elfie de Banville (18)
Plaats 4: Economique (17)
Plaats 5: Eskulanake (16)

 

Race 6: Prix d'Annebecq

Een koers voor de leerlingen waarin Egérie de Tramon (16), die het goed deed op Vincennes, een prachtige kans heeft om weer eens te winnen al moet zij meters voorgeven wat nooit gemakkelijk is op deze baan. Endène Beauregard (7) staat er aan kop mooi in en zij heeft een eerste kans als zij erin slaagt de leiding te nemen. De rechtsom uitstekend lopende Endcharia de Latom (12) dient zeker weer meegenomen te worden en zij komt hierna in aanmerking voor een podiumplaats met Elara Frazéenne (9), die het goed deed in Mauquenchy, Etoile de l’Eclair (11), die het op kortere afstanden iets beter doet, en Election Coquine (15), die mogelijkheden heeft. In het eerste band zijn Elle Danover (3) en Ebony (8) in vorm en zij kunnen voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Egerie de Tramon (16)
Plaats 2: Endene Beauregard (7)
Plaats 3: Endcharia de Latom (12)
Plaats 4: Elara Frazeenne (9)
Plaats 5: Etoile de l'Eclair (11)

 

Race 7: Prix de Rollon

Vierjarige merries aan de start hier met de aankomst van 2 september onder de deelnemers waar Flaca (14) voorbleef op Fragola de Léau (15) en beiden hebben hier opnieuw een goede kans maar voor de winst geven wij de voorkeur aan Farandole des Bois (7), die sterk won in Châteaubriant en die hier een tweede zege kan behalen als zij goed bij de les blijft. Fiesta de Locq (6), die zeker hierop is voorbereid na haar heroptreden, komt kort hierna samen met Find My Way (8), die er altijd bij is, Favorable (3), die deze keer met ijzers loopt maar die veel snelheid toonde na haar startfout in Vire, en Flèche Etoile (12), die hier weer ons vertrouwen krijgt. Finca Vigia (4) mag niet beoordeeld worden op haar laatste prestatie en heeft kans op een plaatsgeld.

Plaats 1: Farandole des Bois (7)
Plaats 2: Flaca (14)
Plaats 3: Fragola de Leau (15)
Plaats 4: Fiesta de Locq (6)
Plaats 5: Find My Way (8)

 

Race 8: Prix d'Asnelles

Een niet al te sterk veld waarin de kanshebbers uit het tweede band komen zoals Dollar Baby (16), die het uitstekend doet op het gras en die al eerder presteerde met Yoann Lebourgeois, en Dance Floor (13), die momenteel de goede resultaten aaneenrijgt.
Dorlic du Palais (15) treft een veld binnen zijn bereik en hij kan met een goed koersverloop snel finishen, hij doet mee voor het podium net als Darwin du Rib (18), die het laatst lang niet slecht deed in een sterk veld, en Calagan Dechambou (10), die in tegenstelling tot zijn laatste starts hier zonder voorijzers loopt hetgeen zijn kansen vergroot. In het eerste band kiezen we voor Duc Vivancière (3), die met Gabi Gelormini kansrijk is, en Caldas Noras (1), die het uitstekend doet in amateurkoersen en die hier zicht heeft op een plaatsgeld. Drago Star (14), op zijn oude vorm, is niet bij voorbaat verslagen voor een plaats.

Plaats 1: Dollar Baby (16)
Plaats 2: Dance Floor (13)
Plaats 3: Dorlic du Palais (15)
Plaats 4: Darwin du Rib (18)
Plaats 5: Calagan Dechambou (10)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.