Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Caen - 19 oktober

Caen - zaterdag 19 oktober - Start: 12:15

Race 1: Prix d'Airan

Girly Victory (4) is erg trouw en zij kan met dit mooie nummer achter de auto weer meedoen voor de overwinning. Zij moet echter rekening houden met fikse tegenstand van Geza des Caillons (2), die hier laatst bij haar tweede koers na rust goed liep en verder verbeterd kan zijn. Graciosa Tejy (6) hoeft haar laatste verrichting slechts te herhalen om hier voorin mee te kunnen doen. Gloria Volo (10) heeft niet het beste startnummer maar zij heeft ruimte om verder te ontwikkelen. Guiness Griff (7) is trouw en doet in deze categorie weer mee voor de plaatsen. Ginala (8) dient goed te vertrekken maar als dat lukt is zij erg gevaarlijk en kan zelfs winnen.

 

Plaats 1: Girly Victory (4)
Plaats 2: Geza des Caillons (2)
Plaats 3: Graciosa Tejy (6)
Plaats 4: Gloria Volo (10)
Plaats 5: Guiness Griff (7)

 

Race 2: Prix Ligue de Football de Normandie

Als broer van onder andere Boccador en Guerilla de Simm kwalificeerde Heaven de Simm (2) zich overtuigend op deze baan op 31 mei van dit jaar en hij zal proberen in zijn debuutkoers gelijk toe te slaan. De in zijn eerste twee starts goed presterende Hopportun (9), wiens trainer (Frédéric Prat) altijd succesvol is met jonge paarden, zal proberen hem partij te bieden, samen met de Guarato Hugo Speed (5), die een sterke 3e plaats behaalde in zijn eerste optreden in Laval, en Hardwell (8), die gelijk bij zijn debuut won op de baan in Reims.

Plaats 1: Heaven de Simm (2)
Plaats 2: Hopportun (9)
Plaats 3: Hugo Speed (5)
Plaats 4: Hardwell (8)

 

Race 3: Prix de Nehou

Fastania de Viette (7) is in vijf starts onder het zadel nog steeds niet verslagen en in die vorm kan zij hier een zesde succes boeken. Achter deze grote favoriet kan de strijd om de plaatsen interessant worden tussen Forain Jenilou (9), die onregelmatig presteert maar buiten de fouten hier zeker een rol kan spelen, Florette de Blary (15), die er altijd bij is en zonder ijzers loopt, en Farchat (3), die na enkele nette koersen voor de sulky terugkeert in de monté waar hij zijn laatste zege boekte. Franky Satyne (14) deed het goed op Vincennes en kan hier weer een rol spelen voor de plaatsen samen met Fribuste du Corbon (12).

Plaats 1: Fastania de Viette (7)
Plaats 2: Forain Jenilou (9)
Plaats 3: Florette de Blary (15)
Plaats 4: Farchat (3)
Plaats 5: Franky Satyne (14)

 

Race 4: Prix Stuart

Frigolu Frazeen (14) won nu drie keer op rij en in zijn huidige vorm kan hij er hier een vierde aan vastknopen. Fiston du Vivier (2) is snel maar ook erg riskant, met hem is het vaak alles of niets. Fleuron d'Acadie (9) is komende en kan een rol spelen, net als Fierte de Baille (8) op basis van haar vorm van enkele weken geleden. France America (3) presteert uitstekend op rechtsom banen maar stijgt enigszins in categorie, toch is zij  mogelijk voor de plaatsen, samen met Flower By Magalou (13), die haar laatste zege met JMB hier kan bevestigen.

Plaats 1: Figolu Frazeen (14)
Plaats 2: Fiston du Vivier (2)
Plaats 3: Fleuron d'Acadie (9)
Plaats 4: Fierte de Baille (8)
Plaats 5: France America (3)

 

Race 5: Prix de Bourg l'Abbe

Elizir du Home (9) won al eerder in Caen en loopt vandaag zonder ijzers, hij heeft daarom een grote kans op de zege in dit veld dat hij aan moet kunnen. Dat gezegd hebbend, hij zal hier wel af moeten rekenen met Ezalyo Smart (10), die een sterke 2e plaats behaalde, maar ook met Ecureuil Jénilou (6), die op basis van zijn oude vorm kansen heeft op dit niveau, Fiorentina Somolli (5), die nu zonder ijzers loopt, en Estebane Sacha (8), die terugkeert voor de sulky na haar vorm te hebben getoond onder het zadel (5e).

Plaats 1: Elizir du Home (9)
Plaats 2: Ezalyo Smart (10)
Plaats 3: Ecureuil Jenilou (6)
Plaats 4: Fiorentina Somolli (5)
Plaats 5: Estebane Sacha (8)

 

Race 6: Prix d'Argentre

De onder het zadel debuterende zeer getalenteerde Colt des Essarts (11) liet genoeg kwaliteit voor de sulky zien om zich bij zijn eerste passen in deze discipline te kunnen onderscheiden. Tegenover hem zien wij kansen voor Barack (7), die we weer aanbevelen nu hij minder sterke tegenstanders treft, maar ook voor Atout du Hainaut (8), die in een optimale vorm verkeert maar hier met ijzers loopt, Boston Terrie (2), die een hoopgevende 5e plaats voor de sulky behaalde, en Banjo de la Noémie (10), die zich altijd volledig geeft.

Plaats 1: Colt des Essarts (11)
Plaats 2: Barack (7)
Plaats 3: Atout du Hainaut (8)
Plaats 4: Boston Terrie (2)
Plaats 5: Banjo de la Noemie (10)

 

Race 7: Prix de Champcerie

Devirmont (2) is komende en de pupil van Joël Hallais, hier gereden door Jean-Loïc-Claude Dersoir, hoeft zich niet meer te bewijzen op dit niveau, hij heeft zicht op de overwinning in deze Prix de Champcerie. Mocht hij falen dan kan de winst gaan naar Contrée d'Erable (9), die weer ons vertrouwen krijgt, evenals Divine Mesloise (1), die het veld haar wil oplegde in Laval (zij kan hier bevestigen als zij foutloos rond weet te komen, maar ook Costa Haufor (3), die zonder ijzers loopt na een heroptreden, en Culture du Closet (17), die in vorm is. Cyriel d'Atom (7), die sterker aan het worden is, Clédère de l'Airou (10), die nu zonder achterijzers loopt, en Be One des Thirons (4), die we weer meenemen, zijn niet bij voorbaat verslagen, op zijn minst voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Devirmont (2)
Plaats 2: Contree d'Erable (9)
Plaats 3: Divine Mesloise (1)
Plaats 4: Costa Haufor (3)
Plaats 5: Culture du Closet (17)

 

Race 8: Prix de la Ville de Caen

Looking Superb (16) lijkt momenteel iets minder scherp (hij werd slechts 4e in de Grand Prix de la Fédération Régionale du Nord die onlangs in Le Croisé-Laroche werd gelopen) maar de pupil van Jean-Michel Bazire kan zich vandaag herstellen in deze koers waar hij perfect staat ingeschreven. Tegenover hem zijn er kansen voor Nancy America (5), die in topvorm is en er aan kop prachtig in staat, maar ook voor Bugsy Malone (17), die het altijd goed doet op de baan in Caen (maar die vandaag wel 50 meter moet voorgeven), en Direct Way (7), die vorig jaar in deze koers 2e werd. Copernic de Play (3), die momenteel de vorm weer lijkt te hervinden, Blues des Landiers (15), die aan het eind van een zwaar seizoen nog steeds in vorm is, Ange de Lune (12), die een passend koersverloop moet hebben, en Aldo d'Argentré (13), die vandaag met ijzers loopt, zijn niet bij voorbaat kansloos, op zijn minst voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Looking Superb (16)
Plaats 2: Nancy America (5)
Plaats 3: Bugsy Malone (17)
Plaats 4: Direct Way (7)
Plaats 5: Copernic de Play (3)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.