Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-Mer - 30 januari

Cagnes sur Mer  – woensdag 30 januari 2019 – Start 13.14 uur

Race 1: Prix de Ramatuelle

Opvallend goed bij haar heroptreden heeft de nog te verbeteren Sharela (5), bij wie talent duidelijk aanwezig is, onze voorkeur in deze ren voor paarden die nog niet gewonnen hebben. De tegenstand voor de pupil van Frédéric Rossi wordt in principe aangevoerd door Avenue Kennedy (1), die in december prima debuteerde op het gras van Salon-de-Provence en door Miss Spotsy (9), die komende is. Zigliara (8), ervaren, Noosa (4), met de gewichtsontheffing van haar jockey, en Goldlady (3), die kan verrassen, completeren onze keuze.

Plaats 1: Sharela (5)
Plaats 2: Avenue Kennedy (1)
Plaats 3: Miss Spotsy (9)
Plaats 4: Zigliara (8)
Plaats 5: Noosa (4)

 

Race 2: Prix Rauba Capeu

Aan kop van onze selectie plaatsen wij hier Just A Formality (9). De pupil van Christophe Escuder toont door de bank genomen regelmatige prestaties. Hij staat voor een overwinning en presteert bovendien goed op deze baan en daarom zou hij niet moeten teleurstellen in deze handicap. Als tegenstanders zien wij voornamelijk Quiet Zain (14), die verbetert en aan de Côte d'Azur in zijn voordeel is veranderd, en Max La Fripouille (1), die bewezen is op dit niveau en die progressie zal kunnen laten zien na een heroptreden. Charmey (13), op haar frisheid, More Than This (12), momenteel in uitstekende vorm, en Go Fast (15), die mooi ingeschreven staat, zijn eerder een tweede keus. Kailyn (4), die komende is en wordt gereden door Pierre-Charles Boudot en Vénérable (11), die met rasse schreden zijn oude niveau nadert, zijn leuke paarden voor de spelers van outsiders.

Plaats 1: Just A Formality (9)
Plaats 2: Quiet Zain (14)
Plaats 3: Max la Fripouille (1)
Plaats 4: Charmey (13)
Plaats 5: More Than This (12)

 

Race 3: Prix de Grimaud

De ervaren Goldstone (10), dichtbij een eerste overwinning, zal ongetwijfeld veel aanhang hebben in deze koers voor maidens. Véronesi (6), die steeds verbetert, en Sweet Little Baby (2), wiens enige koers vorig jaar tot tevedenheid stemde, staan klaar om toe te slaan indien de pupil van Henri-Alex Pantall faalt. Staying Alive (3), die nog kan verbeteren maar die niet al teveel marge heeft, Night Fever (1), die teleurstelde maar profiteert van de gewichtsontheffing van zijn leerling, en Carter And Go (9), die komende is, komen vlak hierachter. De debuterende Pink Lotus (16) en de verdienstelijke Siege (7) zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Goldstone (10)
Plaats 2: Veronesi (6)
Plaats 3: Sweet Little Baby (2)
Plaats 4: Staying Alive (3)
Plaats 5: Night Fever (1)

 

Race 4: Prix du Polygone Saint-Jean

De regelmatige Takara Me (10), die goed presteert op deze ondergrond, vormt een betrouwbare basis voor uw spel in deze handicap. Dax Otea (4), momenteel in prima vorm, zal echter stevig partij kunnen bieden aan de pupil van Jess Parize samen met Improvising (5), die verbetert en met een handicapwaarde van 33,5 een rol kan spelen bij zijn debuut op dit niveau. Sandy Dream (13), die we laatst over deze afstand sterk zagen lopen, Bonarda (1), die een behoorlijke vormstijging liet zien en profiteert van de gewichtsontheffing van haar jockey, en de verdienstelijke Captain Lancelot (8), hebben eveneens kansen op de overwinning.  

Plaats 1: Takara Me (10)
Plaats 2: Dax Otea (4)
Plaats 3: Improvising (5)
Plaats 4: Sandy Dream (13)
Plaats 5: Bonarda (1)

 

Race 5: Prix de Cimiez

Wij gaan in deze ren voor Chill Wind (1) waarvan wij vooruitgang verwachten na zijn heroptreden, de pupil van Didier en Pauline Prod'homme treft een omgeving waar hij in het verleden uitstekende prestaties heeft laten zien. Toevertrouwd aan Pierre-Charles Boudot, zal hij een voorname rol kunnen spelen in deze handicap. Als tegenstanders zien wij voornamelijk de uiterst regelmatige Speed (10) en de ervaren Whisky Galore (11). Nostalbowl (5), in vorm maar hier met extra gewicht, Badia (3), die verdienstelijk koerst en deze ren fris tegemoet treedt, en Salut Lionel (13), terug op het gras waar hij graag loopt, zijn hier een tweede keus. En Souplesse (17), erg mooi geplaatst, en de in vorm zijnde Très Solid (7) kunnen de liefhebbers van outsiders aanspreken.   

Plaats 1: Chill Wind (1)
Plaats 2: Speed (10)
Plaats 3: Whisky Galore (11)
Plaats 4: Nostalbowl (5)
Plaats 5: Badia (3)

 

Race 6: Prix Adolphe Rossio

Na een veelbelovend heroptreden op dit parcours medio januari zal de ervaren Batwan (2) in deze koers voorin kunnen eindigen. De strijd is echter nog niet gestreden gezien de aanwezigheid van de pupil van Philippe Sogorb Zalamea (1), die al het een en ander heeft laten zien, en van Yuman (10), voor wie de rentreekoers zeker een gunstig effect zal hebben. On The Sea (3), doet het verdienstelijk en profiteert van een gewichtsontheffing van zijn leerling. Diwan Senora (4), die het goed doet op zandbanen, en Cassard (12), die we weer in vertrouwen nemen, zullen eveneens de nodige aanhang hebben.  

Plaats 1: Batwan (2)
Plaats 2: Zalamea (1)
Plaats 3: Yuman (10)
Plaats 4: On The Sea (3)
Plaats 5: Diwan Senora (4)

 

Race 7: Prix de Morgiou

Takadiyr (4) dient niet afgeschreven te worden op zijn laatste contra-prestatie. De pupil van Jess Parize treft hier een tegenstand binnen zijn bereik en door de gewichtsverlaging kan hij in deze handicap een goede klassering behalen. Als tegenstanders zien wij vooral Enjoy The Silence (13), die zijn topvorm teruggevonden heeft gezien zijn tweede plaats op deze baan op 18 januari en Spotted Cat (11), momenteel in uitstekende vorm. Zor (10), een vaste waarde in dit soort koersen, Makat Poker (14), gereden door Pierre-Charles Boudot en Magic Mac (17) die komende is en mooi staat ingeschreven, hebben hier eveneens goede kansen. Vadanor (5), die profiteert van de gewichtsontheffing van zijn jockey, en de verdienstelijke Stemster (8) zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Takadiyr (4)
Plaats 2: Enjoy The Silence (13)
Plaats 3: Spotted Cat (11)
Plaats 4: Zor (10)
Plaats 5: Makat Poker (14)

 

Race 8: Prix de Sormiou

In deze handicap kiezen wij met de nodige reserve voor Silver Poker (8), die komende is en baat heeft bij een soepele baan, Campione (5), die vormstijging laat zien en s toevertrouwd aan Christophe Soumillon, en Molesne Chop (9), die vanaf nu betere gewichtscondities treft. Beret (7), met de gewichtsontheffing van zijn jockey, Evocateur (4), ervaren, en Caufield (13), in zijn oude vorm, zullen ook de nodige aanhang hebben. Voyager (14), onregelmatig, en Absolute Summer (1), die komende is, zijn in staat om zich in de aankomst te mengen.

Plaats 1: Silver Poker (8)
Plaats 2: Campione (5)
Plaats 3: Molesne Chop (9)
Plaats 4: Beret (7)
Plaats 5: Evocateur (4)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.