Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-Mer - 13 februari

Cagnes sur Mer  – woensdag 13 februari 2019 – Start 13.12 uur

Race 1: Prix des Crocus

De meeting wordt begonnen met een claimkoers waarin Purple Light (1) terugkeert in de categorie van zijn laatste overwinning en ondanks dat hij de laatste tijd wat teleurstelde kan hij zich deze woensdag herstellen. Samwell (2) viel de laatste keer op het gras heel erg mee en heeft hier een goede kans, net als Tortuga (3), wiens vorm niet onaardig is. Petit Sam (5), in zijn categorie, komt in aanmerking voor een plaats.

Plaats 1: Purple Light (1)
Plaats 2: Samwell (2)
Plaats 3: Tortuga (3)
Plaats 4: Petit Sam (5)
 

 

Race 2: Prix du Var

D’Or et Diamant (2) kon zich de laatste keer niet plaatsen bij haar terugkeer in de handicaps waar zij niet uit de achterhoede wist weg te komen maar we geven haar hier toch ons vertrouwen gezien de twee overwinningen in haar koersen daarvoor. Lanana (3) presteert altijd op dit niveau en lijkt op papier een vaste waarde in dit veld, met Rovigo (7), die zich volledig herstelde in een koers met 4-jarigen na een lange periode van weinig resultaten. Royal Bowl (6), die niet veel marge lijkt te hebben, loopt prima op deze baan en komt in beeld voor de plaatsen samen met Furious des Aigles (8), die theoretisch een eerste kans heeft maar wiens startnummer aan de binnenkant niet gunstig is. Zanzibar (12) treft hier sterkere tegenstanders na twee zeges in een handicap maar hij gaat strijden voor een ereplaats met Combourg (10), die zich prima thuis voelt op deze ondergrond, en Ellerman (11), die zich vorig jaar plaatste in deze koers en die voorzien wordt van oogkleppen op een afstand die hem goed ligt.  

Plaats 1: D'Or et Diamant (2)
Plaats 2: Lanana (3)
Plaats 3: Rovigo (7)
Plaats 4: Royal Bowl (6)
Plaats 5: Furious des Aigles (8)

 

Race 3: Prix des Campanules

Op voorhand hebben Billabong Cat (1) en Copper Baked (2) hier een erg goede kans op een baan die hen beiden ligt en waar zij hun kwaliteit al hebben laten zien, wij hebben een lichte voorkeur voor de pupil van Ludovic Rovisse die onlangs op deze baan wist te winnen. Achter hen zien wij Associate (9) die zeker het klassepaard van dit veld is maar die nog niet overtuigde bij zijn rentree en die een bodem vindt die wellicht te soepel voor hem is, hetgeen ons voorzichtig maakt. Caliste (10) zal het goed doen bij haar terugkeer op het gras en heeft zicht op een podiumplaats samen met Flight to Dubai (6) die optimaal kan profiteren van de gewichtsontheffing van Marie Waldhauser. Red Kitten (3) is er altijd bij en komt in beeld voor de plaatsen met Coppelia (11) en Bryan Ryan (12), die de laatste keer erg dicht bij elkaar eindigden.   

Plaats 1: Copper Baked (2)
Plaats 2: Billabong Cat (1)
Plaats 3: Associate (9)
Plaats 4: Caliste (10)
Plaats 5: Flight to Dubai (6)

 

Race 4: Prix du Vaucluse

De tweede afdeling van de gesplitste handicap, waarin de echte Mézidon (3) ruimschoots de klasse heeft om te winnen als hij zijn oude vorm hervindt, temeer omdat hij na zijn laatste start hier conditioneel verbeterd zal zijn. Toevertrouwd aan Christophe Soumillon is hij hier onze favoriet, zelfs tegen Fankairos Ranger (10) die hem de laatste keer voorbleef en weer een goede koers zal lopen, hij doet het momenteel uitstekend. Hierachter zien wij de aankomst van 21 januari waar Gleam (1) won voor Eaglewings (7) en Kenzosim (6), maar deze keer schatten wij de pupil van Nicolas Caullery hoger in. Well Fleeced (4) toonde zijn grote vorm in een claimkoers en keert terug op dit niveau met zicht op een plaats.

Plaats 1: Mezidon (3)
Plaats 2: Fankairos Ranger (10)
Plaats 3: Kenzosim (6)
Plaats 4: Gleam (1)
Plaats 5: Eaglewings (7)

 

Race 5: Prix des Jacinthes

Een claimkoers waarin Cheeky Traou Land (5) een perfecte inschrijving treft bij haar terugkeer in deze categorie en zij heeft daarom een eerste kans. Riverwing (11) doet het uitstekend aan de Côte d’Azur en voert de oppositie aan met Tequila Boom Boom (1), die het deze winter ook erg goed doet, terwijl Running Chope (4) goede verrichtingen heeft die hem op papier een goede kans geven in dit veld. Appleway (2) debuteert in een claimkoers met ambities voor de eerste plaatsen en komt hierna, samen met Aquilina (6), toevertrouwd aan P.C. Boudot, en Princesse Isabelle (12), die een rol kan gaan spelen als zij haar laatste verrichting herhaalt.

Plaats 1: Cheeky Traou Land (5)
Plaats 2: Riverwing (11)
Plaats 3: Tequila Boom Boom (1)
Plaats 4: Running Chope (4)
Plaats 5: Appleway (2)

 

Race 6: Prix des Glycines

De laatste claimkoers van vandaag waarin L’Illi Pika (11) een kans heeft om weer te winnen in een categorie waarin zij debuteert met de hoogste waarde en het laagste gewicht, temeer omdat zij onlangs haar goede vorm heeft getoond. Dit gezegd hebbend heeft zij op voorhand nog niet gewonnen want Full Spirit (1) zegevierde laatst in een handicap in een prima stijl en hij komt uit een stal die een voortreffelijke wintermeeting realiseert. Hetzelfde geldt voor Airfield Beauty (5), die erg sterk liep in een handicap, en voor Bleu Astral (2), die zijn taak prima volbracht de laatste keer en met ambities terugkeert in de claimkoersen. Rogue Runner (10) liep goed tegen betere paarden en komt in beeld voor een plaats samen met Montesquieu (7) die het te zwaar treft om te winnen maar die voordeel zal hebben van de toestand van de baan.

Plaats 1: L'illi Pika (11)
Plaats 2: Full Spirit (1)
Plaats 3: Airfield Beauty (5)
Plaats 4: Bleu Astral (2)
Plaats 5: Rogue Runner (10)

 

Race 7: Prix Werner Baltromei

Sandy Dream (12) ontmoette laatst geen enkele tegenstand en nu zij hier dezelfde paarden treft zien we haar opnieuw winnen. Desondanks liet Improvising (9) in die koers zien dat hij een goed paard is, hij kwam erg goed af en kan hier onze favoriete partij bieden net als Bonarda (4) die niet veel marge heeft om te winnen maar die zich niet zomaar gewonnen geeft. Azer (5) herstelde zich volledig in een claimkoers en komt in beeld voor de plaatsen met de op dit niveau debuterende Rocquemont (3), die een mooi gewicht draagt en daarom gewantrouwd mag worden, net als Spahi Yes (2), die hem versloeg in Pau. Lucky Bird (6), deze keer met oogkleppen, en Captain Lancelot (11), die iets teveel gewicht draagt om te kunnen winnen, komen in beeld voor de plaatsen.

Plaats 1: Sandy Dream (12)
Plaats 2: Improvising (9)
Plaats 3: Bonarda (4)
Plaats 4: Azer (5)
Plaats 5: Rocquemont (3)

 

Race 8: Prix des Bouches-du-Rhone

Een laatste handicap, waarin wij Ray of Hope (6) aantreffen, die een sterke indruk maakte de laatste keer in wat zijn beoogde koers van de wintermeeting was, en die heel goed hier opnieuw kan winnen ondanks dit gewicht, ook hoeft hij deze keer niet helemaal aan de buitenzijde te starten. Hij moet echter vooral oppassen voor Illuminator (1) die prima presteerde in zijn laatste koers in een sterker veld en die hem goed partij kan geven. Ninian des Aigles (11), tweede achter onze favoriet de laatste keer, heeft een logische kans op een podiumplaats net als Match Style (5), die een goede prestatie neerzette achter een merrie die daarna ook weer won, en hij komt in beeld voor de plaatsen met Eau du Large (10), die betje bij beetje mooier in de gewichten komt te staan, en Nemerina (3), die twee goede koersen liep op dit niveau maar dat was wel op de baan van Pau.

Plaats 1: Ray Of Hope (6)
Plaats 2: Illuminator (1)
Plaats 3: Ninian des Aigles (11)
Plaats 4: Match Style (5)
Plaats 5: Eau du Large (10)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.