Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-Mer - 19 februari

Cagnes sur Mer – dinsdag 19 februari 2019 - Start 16.22 uur

Race 1: Prix Meteor Nibs

Cash des Caillons (14) vertrekt hier wederom zonder ijzers en gaat voor zijn 3e zege op rij. Tegenstand kan komen van Bently de Raconis (10), die in een snel tempo zijn beste vorm benadert, en Alf de Melandre (18), die speciaal op deze koers is voorbereid. Visitor (13) doet het als 10-jarige nog steeds prima en komt in aanmerking voor een plaats, net als Bolide des Champs (8), die trouw is en zich vrijwel altijd weet te plaatsen. Bougnat (9) staat perfect ingeschreven in het eerste band en kan mogelijk een rol spelen voor de plaatsen.

Plaats 1: Cash des Caillons (14)
Plaats 2: Bently de Raconis (10)
Plaats 3: Alf de Melandre (18)
Plaats 4: Visitor (13)
Plaats 5: Bolide des Champs (8)

 

Race 2: Prix Ucleo

Bella du Vivier (10) stelde in haar laatste koers haar omgeving weer gerust en kan de opgaande lijn hier doortrekken. Comete Jet (14) loopt hier zonder ijzers en zij is daarmee een gevaarlijke tegenstander voor onze favoriete. Callas du Bouffey (16) won haar laatste koers in een dergelijk veld met speels gemak en kan hier op herhaling. Australia Zen (15) kan beter dan wat zij de laatste tijd laat zien en komt in beeld voor de plaatsen samen met Via Mala (17), die erg trouw is en opnieuw zonder ijzers loopt, en Cikia Deiha (3), die haar laatste twee koersen wist te winnen maar in categorie stijgt.

Plaats 1: Bella du Vivier (10)
Plaats 2: Comete Jet (14)
Plaats 3: Callas du Bouffey (16)
Plaats 4: Australia Zen (15)
Plaats 5: Via Mala (17)

 

Race 3: Prix Jow du Vro

Desir du Bois (7) houdt niet op om zich te laten gelden deze winter, zowel op Vincennes als aan de Riviera, en hier vindt de pupil van Romuald Mourice opnieuw een mooie gelegenheid om zich te illustreren. Zonder incidenten rekenen we op hem! De ook in een uitstekende vormperiode verkerende Do It Again (14) lijkt hier een goede tegenstander voor onze favoriet, samen met Darwin Maza (12), die er vrijwel altijd bij is, maar ook Crazy Criscani (10), die niet aarzelt om een lage reis te maken voor deze koers (hij loopt opnieuw zonder ijzers!), en Dame Island (9), zelfs als die ongetwijfeld liever een wat kortere afstand had gehad. Côte Ouest (6), die een goed eindschot in de benen heeft, en Cavino (5), die een goede koers liep ondanks zijn fout op 8 februari op deze baan (op dat moment had hij nog steeds de leiding..), kunnen voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Desir du Bois (7)
Plaats 2: Do It Again (14)
Plaats 3: Darwin Maza (12)
Plaats 4: Crazy Criscani (10)
Plaats 5: Dame Island (9)

 

Race 4: Prix de Saintes

Ter gelegenheid van deze inschrijving op maat zien we Dame Jenilou (1) vandaag voor het eerst in haar carrière zonder ijzers en zij hoeft slechts haar normale kunnen te tonen om in dit gezelschap aanspraak te maken op de zege. Bij een normaal koersverloop lijkt zij het te kloppen paard. Als tegenstand zien wij kansen voor Dorada de Lou (6), die niet aarzelt om naar het zuidoosten te komen en die zich bijzonder goed thuis voelt over de kortere afstanden, maar ook voor Déesse du Plessis (8), die een veld als dit zeker aan kan (ondanks nummer 8 aan de verre buitenzijde achter de auto, waar zij mee weg moet zien te komen!), en voor Detales (5), die zich altijd helemaal geeft sinds zij bij David Alexandre op stal is gekomen. Dessylona (7), die onlangs een prima eindschot toonde (3e), en Dourga Flore (4), die we niet moeten onderschatten, komen hierna in aanmerking voor een mooie klassering.

Plaats 1: Dame Jenilou (1)
Plaats 2: Dorada de Lou (6)
Plaats 3: Deesse du Plessis (8)
Plaats 4: Detales (5)
Plaats 5: Dessylona (7)

 

Race 5: Prix de Cognac

Always Perfect (4) heeft een mooi startnummer geloot en treft hier een veld binnen zijn bereik. Hij kan hier een podiumplaats behalen. Tegenstand zal komen van American Jet (7), die in zijn categorie is en met een gunstig koersverloop ver kan komen, en Aramis Deiha (5), die laatst ondanks de uitschakeling liet zien in stijgende vorm te verkeren. Casanova du Corta (2) doet het al enkele weken bijzonder goed en verdient het om eens te winnen. De veteraan Vancouver Keryvon (1) liep de laatste keer een uitstekende koers en indien hij deze bevestigt kan hij ver komen. Brave Atout (16), zonder ijzers deze keer, en de trouwe Boulbout de Gohel (8) komen in aanmerking voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Always Perfect (4)
Plaats 2: American Jet (7)
Plaats 3: Aramis Deiha (5)
Plaats 4: Casanova du Corta (2)
Plaats 5: Vancouver Keryvon (1)

 

Race 6: Prix Com Fear

Caresse (6) verkeert momenteel in uitstekende vorm en kan succesvol debuteren onder het zadel. Democrate (13) debuteert eveneens in dit genre en zou gesteund door Romain Derieux gelijk voor een verrassing kunnen zorgen. Edile du Goutier (12) is moeilijk in te schatten maar op haar oude vorm zeker niet onmogelijk. Cool Haufor (8) heeft het deze winter prima gedaan onder het zadel en heeft zeker weer kans op een hoge klassering, net als Cocktail Dynamite (7), die het tweemaal goed deed in Toulouse en die hier wellicht een kansje heeft op de zege. Destin de Bry (1) liep goed op deze baan en komt in aanmerking voor een plaats. Baccarat du Dollar (9) kan zich met de aankomst bemoeien als hij zijn voorlaatste prestatie weet te herhalen.

Plaats 1: Caresse (6)
Plaats 2: Democrate (13)
Plaats 3: Edile du Goutier (12)
Plaats 4: Cool Haufor (8)
Plaats 5: Cocktail Dynamite (7)

 

Race 7: Prix Flambeur d’Oudon

Het wordt zonder twijfel weer eens alles of niets met Favorite d’Atout (7), die indien foutloos in dit gezelschap een grote kans heeft op de overwinning. Mocht zij falen dan kan Fanny Mab (6), die na drie voorbereidingskoersen hier rondom zonder ijzers loopt, daarvan profiteren. Ook Flying Wonder (1) komt zonder ijzers aan de start en zij kan eveneens een rol spelen in de aankomst, samen met Fancy de Mai (7), die een toonbeeld is van trouw, en Futee de Carel (9), die dit jaar nog weinig liet zien maar hier ook zonder ijzers loopt. Flo de Max (5) en Febe Cadence (14) kunnen eventueel meedoen voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Favorite d’Atout (11)
Plaats 2: Fanny Mab (6)
Plaats 3: Flying Wonder (1)
Plaats 4: Fancy de Mai (7)
Plaats 5: Futee de Carel (9)

 

Race 8: Prix Selfon

De door haar trainer hoog ingeschatte Gazelle de Bry (4) mag niet te snel veroordeeld worden op haar mislukte debuutkoers, waar zij in de eerste bocht van de benen ging. Herstel is hier mogelijk. Hetzelfde geldt een beetje voor Galaxie Marceaux (3), die vorig jaar prima kwalificeerde maar wiens eerste start ook in een galoppade eindigde. Giada (2) komt uit een goede stal en dient gelijk bij haar debuut in de gaten gehouden te worden. Girl de Ginai (5) zou een plaatsgeld kunnen belopen net als Gipsy Star (8), die al een prijsje gepakt heeft. Graziella Mip (6) kan beter dan wat zij in haar debuutkoers liet zien.

Plaats 1: Gazelle de Bry (4)
Plaats 2: Galaxie Marceaux (3)
Plaats 3: Giada (2)
Plaats 4: Girl de Ginai (5)
Plaats 5: Gipsy Star (8)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.