Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-mer - 22 januari

Cagnes-sur-mer - woensdag 22 januari 2020 - Start: 13:55

Race 1: Prix Une de Mai

Elsa de Belfonds (13) is na haar fraaie zege in de Prix de la Cote d’Azur hier onze favoriete. Zij kan tegenstand verwachten van Diablo du Noyer (9), die met goede prestaties op Vincennes naar het zuiden afreist, en Visitor (6), die het in Parijs niet kon bolwerken maar die hier doorgaans prima presteert. Balzac de Souvigne (5) kan verrassen in zijn derde start bij zijn nieuwe trainer, hij loopt weer zonder ijzers. Callijo Delbi (3) was een van de favorieten geweest als hij zonder ijzers had gelopen, nu met “schoenen” zien we hem meer voor de plaatsen. Actarus de Chambe (8) verdiende meer dan € 300.000 in het zuiden maar gek genoeg debuteert hij vandaag op Cagnes sur Mer, hij kan zich plaatsen.

Plaats 1: Elsa de Belfonds (13)
Plaats 2: Diablo du Noyer (9)
Plaats 3: Visitor (6)
Plaats 4: Balzac de Souvigne (5)
Plaats 5: Callijo Delbi (3) 

 

Race 2: Prix Krama Kall

Dick des Malberaux (7) boekte op 8 januari een indrukwekkende zege op deze afstand in een supertijd en hij lijkt in staat om Diamant de Bolan (6), die op 30 december ook door Eric Raffin gereden werd en toen sterk 2e werd, de baas te blijven. Ook Eclair de Duffel (4), die op de kleine piste van Vincennes erg snel was over lange afstand, is een serieuze kandidaat in dit veld. Voor de plaatsen komen de trouwe Espoir Flymp (5) en Eagle Clemaxelle (3) in aanmerking.

Plaats 1: Dick des Malberaux (7)
Plaats 2: Diamant de Bolan (6)
Plaats 3: Eclair de Duffel (4)
Plaats 4: Espoir Flymp (5)
Plaats 5: Eagle Clemaxelle (3) 

 

Race 3: Prix du Perigord

Een koers voor 3-jarigen zonder winsom met 8 debutanten en 2 paarden die nog niet foutloos rond wisten te komen, een leuke klus voor een tipper derhalve. Wij proberen het met twee paarden die zeer snel kwalificeerden en uit gerenommeerde stallen komen, te weten Hilton Dream (4), die in oktober testte onder de hoede van Thierry Duvaldestin maar nu bij Jean Pierre Ensch staat, en Happy Love (9), die in november erg snel was op Grosbois. Ook Hiroune d’Heripre (3) liep een snelle tijd in haar test maar dat was al in juni. Harper du Fer (2) van Christophe Martens en Horus de Tillard (7) van Yannick Alain Briand kunnen ook een rol spelen in de aankomst.

Plaats 1: Hilton Dream (4)
Plaats 2: Happy Love (9)
Plaats 3: Hiroune d’Heripre (3)
Plaats 4: Harper du Fer (2)
Plaats 5: Horus de Tillard (7) 

 

Race 4: Prix Rastel Bihan

Durga des Valerins (7) is er altijd bij en kan goed overweg met deze leerling, zij wonnen begin december nog een koers. Django of Carless (8) bewees zijn vorm onder het zadel maar met ijzers en voor de sulky heeft hij eerder al goed gepresteerd. Cristal Jihaime (10) doet het goed en won al met deze leerling. Diams de Bassiere (6) is er altijd bij maar heeft een voorkeur voor de kortere afstand. Defi Ludois (11) won vorige week in Grenade-sur-Garonne met Ambre Dupuis en kan die zege hier bevestigen. Cikia Deiha (5) is gevaarlijk, zij liep de laatste keer met ijzers ongemerkt een snelle tijd en zonder voorijzers kan de grillige merrie verrassen.

Plaats 1: Durga des Valerins (7)
Plaats 2: Django of Carless (8)
Plaats 3: Cristal Jihaime (10)
Plaats 4: Diams de Bassiere (6)
Plaats 5: Defi Ludois (11) 

 

Race 5: Prix Dollar de Meslay

Gandalie (5) is de snelste van dit veld en met Eric Raffin aan de leidsels krijgt zij van ons de favorietenrol toebedeeld. Zij zal op haar hoede moeten zijn voor Galice d’Herfraie (3), die goed presteert en voor de eerste keer zonder ijzers loopt, en voor Gratta Keka (1), die maar zelden niet in de voorhoede eindigt. Glory Box (6) is de tweede troef van Patrice Lebouteiller, zij heeft zicht op een plaatsgeld net als Gaby (9), de ex-Guarato die sinds kort bij Yannick Alain Briand in training staat en per start progressie laat zien, zij loopt ook voor het eerst zonder ijzers! Gazelle du Bourg (8) plaatste zich al op Vincennes en komt na de genoemde paarden.

Plaats 1: Gandalie (5)
Plaats 2: Galice d’Herfraie (3)
Plaats 3: Gratta Keka (1)
Plaats 4: Glory Box (6)
Plaats 5: Gaby (9) 

 

Race 6: Prix Tigre Royal

Ganymede de Dussac (7) werd op 5 januari keurig 6e op de grote piste van Vincennes, de start erna in het bereden genre was hij foutief. Nu hij weer zonder ijzers loopt en de steun heeft van Eric Raffin krijgt hij ons vertrouwen. Tegenstand zal komen van Glorioso Bello (6), die in zijn eerste start zonder achterijzers twee seconden sneller bleek te zijn geworden, en van Graceful Turgot (1), die zonder ijzers ook sterke progressie liet zien. Ginkgo des Granges (3) deed het goed op Vincennes en kan een mooi plaatsgeld behalen. Get Lucky de Carel (9) is bij Romuald Mourice opgebloeid en hij kan verrassen met een klassering voorin het veld. Genial de Tillard (8) kan zich plaatsen als hij de fouten achterwege laat.

Plaats 1: Ganymede de Dussac (7)
Plaats 2: Glorioso Bello (6)
Plaats 3: Graceful Turgot (1)
Plaats 4: Ginkgo des Granges (3)
Plaats 5: Get Lucky de Carel (9) 

 

Race 7: Prix Henri Estable

Opnieuw gaat de favorietenrol naar Eric Raffin, die Call Secret (5) goed kent en zich plaatste op Vincennes. Zonder achterijzers moet de ruin hier weer eens een hoofdrol kunnen spelen. Het veld is niet bijzonder sterk deze keer. Bientot Jenilou (4) kan zijn zege van 3 januari op deze baan en afstand bevestigen. Brosnan Jet (1) loopt vaak onopvallend goed in sterke velden en hier is een podiumplaats weer eens mogelijk. Alpha d’Azif (9) kan met ijzers meedoen voor een van de plaatsen, net als de ex Bigeon Alaro (6), die opnieuw zonder ijzers loopt en de steun heeft van Christophe Martens. De uitstekende Verrazano (8) was bijna een jaar afwezig, hij heeft nog tot 1 april de tijd om zijn winsom nog wat op te vijzelen maar hij zal deze koers nodig hebben.

Plaats 1: Call Secret (5)
Plaats 2: Bientot Jenilou (4)
Plaats 3: Brosnan Jet (1)
Plaats 4: Alpha d’Azif (9)
Plaats 5: Alaro (6) 

 

Race 8: Prix Houston Laukko

Fernandina (2) heeft hier een uitgelezen kans om weer eens te winnen, zij is in topvorm en alle seinen staan op groen. Voor de ereplaatsen kan de strijd gaan tussen Extreme Star (4), die hier op 30 december zonder ijzers met deze rijder goede 2e werd, en Elevation (8), die vaak net buiten het podium eindigt maar die hier met de steun van Eric Raffin weer eens voorin kan eindigen. Fantasia Dream (5) werd op Vincennes keurig 4e en heeft hier ook kansen. Fortuna (6) won die koers maar met haar trainer en met ijzers lijken haar kansen een stuk minder.

Plaats 1: Fernandina (2)
Plaats 2: Extreme Star (4)
Plaats 3: Elevation (8)
Plaats 4: Fantasia Dream (5)
Plaats 5: Fortuna (6) 

 

Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.