Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-Mer - 8 februari

Cagnes-sur-Mer - zaterdag 8 februari 2020 - Start: 16:42

Race 1: Prix du Vieux Bourg

Famous Lady (3) won bij haar terugkeer naar de Riviera op 28 januari in een soortgelijk veld, en zij deed dat zo gemakkelijk dat zij vandaag op herhaling kan gaan. Davina du Capre (10) won laatst ook ondanks een starthandicap en zal haar terugkeer in vorm kunnen bevestigen. Electra Jet (7) is speciaal hierop voorbereid en alhoewel zij wisselvallig is kan zij op een goede dag een hoofdrol spelen. De op Vincennes opvallende Altéa de Piencourt (9) kent deze baan goed en zou kunnen verrassen. France Voirons (2) was de laatste keer niet in orde en verdient het om weer in vertrouwen te worden genomen.

Plaats 1: Famous Lady (3)
Plaats 2: Davina du Capre (10)
Plaats 3: Electra Jet (7)
Plaats 4: Altea de Piencourt (9)

 

Race 2: Prix du Polygone Saint-Jean

El Villagio (10) sprong de laatste keer in de laatste bocht waar hij nog kansen had om te winnen. De starts daarvoor liep hij prima en hij krijgt daarom opnieuw ons vertrouwen. De met gering verschil door de sterke Désir du Bois verslagen Bolide des Champs (7) was nooit zo sterk als nu en hij kan hier weer ver komen. Na zijn winst op deze baan de vorige maand loopt Eden Basque (1) nu weer zonder ijzers en daardoor kan hij met een verscholen koersverloop ver komen. Do It Again (3) moet vaak meters voorgeven maar treft hier een van zijn mooiste koersen van de winter en als hij goed draaft kan hij verrassen. Call Secret (6) kwam de vorige keer snoeihard af en kan toeslaan als de favorieten het laten afweten.

Plaats 1: El Villagio (10)
Plaats 2: Bolide des Champs (7)
Plaats 3: Eden Basque (1)
Plaats 4: Do It Again (3)

 

Race 3: Prix du Cros de Cagnes

Na een prachtig seizoen 2019, waarin Diana de Monti (3) een groot deel van haar achterstand in winsom inhaalde, lijkt zij ook nu weer in topvorm met goede prestaties in sterkere velden als dit. In deze merriekoers kan zij opnieuw winnen. Déesse Vallembras (7) doet het goed sinds zij bij David Békaert staat en ook zij kan een hoofdrol spelen. Dessylona (10) liep twee uitstekende koersen en loopt vandaag zonder ijzers, zij zal het goed doen ondanks haar startnummer in het tweede gelid. Divine Di Leone (4) liet een aardige vormstijging zien in een sterker veld en is daarmee kansrijk. Ditha Djen (6) kwam niet uit de verf onder het zadel maar nu zij weer voor de sulky loopt durven we haar weer aan te bevelen.

Plaats 1: Diana de Monti (3)
Plaats 2: Deesse Vallembras (7)
Plaats 3: Dessylona (10)
Plaats 4: Divine de Leone (4)

 

Race 4: Prix du Quartier Saint-Veran Domaine du Loup

Daystar (5) heeft liever een langere afstand maar hij won tweemaal sterk en kan doorgaan op de goede weg. Dorlando de Duffel (7) verbetert per start en zijn recente 3e plaats schept hoge verwachtingen voor vandaag. Elixir d'Ourville (4) is niet gemakkelijk maar deed het goed op een hoger niveau, net als in zijn beste prestaties loopt hij zonder ijzers. Na winst op deze baan in december was Dalshim du Noyer (1) succesvol met deze rijder en hij heeft een mooi nummer achter de auto. Calie de Bassière (2) was op weg naar de winst toen zij sprong de laatste keer en dient, zelfs met ijzers, weer te worden meegenomen voor de plaatsen.

Plaats 1: Daystar (5)
Plaats 2: Dorlando de Duffel (7)
Plaats 3: Elixir d’Ourville (4)
Plaats 4: Dalshim du Noyer (1)

 

Race 5: Prix de la Promenade de la Plage

Na haar indrukwekkende winst op de kleine piste van Vincennes in 1'13"5 scherpte Dolina des Plaines (8) haar vorm aan met het oog op deze koers, en nu zij zonder ijzers loopt lijkt zij moeilijk te verslaan. De trouwe Détales (1) doet het goed sinds het begin van de wintermeeting en kan weer een voorname rol spelen. Déesse du Plessis (10) dient de twijfels over haar vorm weg te nemen maar op papier kan zij een veld als dit aan. Aandacht ook voor Cinna de Briouze (2), die lang afwezig was maar die na drie rentreekoersen haar beste vorm weer kan benaderen. Costa d'Occagnes (6) loopt in tegenstelling tot haar laatste start zonder ijzers en kan een plaats behalen bij een passend koersverloop.

Plaats 1: Dolina des Plaines (8)
Plaats 2: Detales (1)
Plaats 3: Deesse du Plessis (10)
Plaats 4: Cinna de Briouze (2)

 

Race 6: Grand Prix de la Ville de Cagnes sur Mer

De sinds kort bij Nicolas Ensch in training staande Feeling Meslois (10) liet een uitstekende indruk achter over kortere afstand, waar hij weinig tekort kwam voor de overwinning. Hij heeft nog winsom in te halen en vindt hier een mooie kans om weer eens te winnen. Fast Pass (5) is er vaak bij als hij foutloos rond komt en na zijn goede 3e plaats in 1'14""6 voert hij de oppositie aan samen met Fabuleux Honey (2), die enkele koersen nodig had maar inmiddels zijn oude niveau weer benadert, en die al eerder liet zien in deze klasse goed mee te kunnen komen. Faste Mérité (4) liet voor haar uitschakeling enkele goede prestaties zien en mag weer worden meegenomen voor de plaatsen. De trouwe Falcon d'Espace (11) is weer in vorm gekomen en kan profiteren als de favorieten steken laten vallen. Falco Fun (6) heeft niet veel marge maar als zijn prestaties deze winter waren in orde.

Plaats 1: Feeling Meslois (10)
Plaats 2: Fast Pass (5)
Plaats 3: Fabuleux Honey (2)
Plaats 4: Faste Merite (4)

 

Race 7: Prix du Val Fleuri et Vespins

Fosca Ludoise (13) was er dichtbij geweest als zij de laatste keer niet gesprongen had en de merrie, die daarvoor twee goede koersen liep onder de hoede van Virgile Foucault, kan hier met succes meters voorgeven, vooral nu zij zonder ijzers loopt. Féérie des Brouets (6) deed het prima voor de sulky en ook in deze discipline heeft zij al goed gepresteerd, zij krijgt daarom ons vertrouwen. Edison d'Ariane (4) blijft riskant maar heeft erg veel inhoud, op een goede dag kan hij verrassen met deze startplaats in het eerste band. Eagle Clemaxelle (10) werd in zijn voorlaatste start door een erg goed paard verslagen en zal hier opnieuw goed mee kunnen komen. Guadalupe (8) kent een goed begin van dit jaar en nu zij voor de eerste keer zonder ijzers loopt in de monté is zij een interessante deelnemer, temeer omdat zij gereden wordt door een jockey bij wie alles lukt de laatste tijd. Fabella des Lilas (3) werd goede 2e in Marseille en kan verrassen

Plaats 1: Fosca Ludoise (13)
Plaats 2: Feerie des Brouets (6)
Plaats 3: Edison d’Ariane (4)
Plaats 4: Eagle Clemaxelle (10)

 

Race 8: Prix des Colettes - Breguieres

Wij geven aan de twee debutanten die onder de kleuren van Lucien Urano lopen, te weten Hashurst (2), die in de zomer als 2-jarige kwalificeerde en die door zijn trainer gewaardeerd wordt, en Hartford (1), die uit een goede moederlijn komt en die ook gemakkelijk zijn test volbracht. Hasparne Duem (7) had een mooi plaatsgeld behaald bij zijn debuut als hij niet in de eindfase was weggesprongen en werd vervolgens 4e op afstand na een grote fout in de beginfase, hij liet daarbij een goede indruk achter. Hooker Lake (5) liep de laatste keer ook zeker niet slecht en verdient weer ons vertrouwen.

Plaats 1: Hashurst (2)
Plaats 2: Hartford (1)
Plaats 3: Hasparne Duem (7)
Plaats 4: Hooker Lake (5)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.