Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-Mer - 10 januari

Cagnes sur Mer  – donderdag 10 januari 2019 – Start: 13:45

Race 1: Prix de la Cote d'Azur

Deze koers wordt altijd zeer gewaardeerd door vele proffesionals en er wordt altijd naar uitgekeken, deze editie 2019 stelt hierin niet teleur en brengt ons een prachtig veld aan de start. Balbir (16), die erg fraai won op Vincennes in zijn voorlaatste koers zonder ijzers, liep vervolgens netjes op deze baan met ijzers. Deze domderdag weer zonder ijzers kan de snelle finisher voordeel hebben van een hoop tempo en zodoende deze koers winnen. Om hierin te slagen dient hij af te rekenen met Cavalleria (15), die erg goed loopt zonder ijzers en die optimaal is voorbereid door Nicolas Ensch, Voltaire Gifont (8), recent winnaar van een Groupe I-koers in Italie en die aan kop mooi ingeschreven staat, maar ook Bel Avis (13), die zijn conditie met het oog op deze koers aangescherpt heeft en die wordt gereden door Jean-Michel Bazire persoonlijk die alleen voor deze rit naar Cagnes komt. Citizen Kane (4), die opviel bij zijn eerste optreden aan de Riviera maar daarna werd uitgeschakeld is hier toevertrouwd aan Thomas Levesque, hij kan voor een verrassing zorgen, attentie! Global Respons (1), die door de gebroeders Martens hoog wordt ingeschat en die ongeslagen is over deze afstand, Bolt (3), niet onmogelijk voor een plaats als hij zijn oude vorm benadert, en Usain Henna (10), die weer in vertrouwen kan worden genomen, hebben eveneens ambities, net als enkele anderen in deze topkoers.

Plaats 1: Balbir (16)
Plaats 2: Cavalleria (15)
Plaats 3: Voltaire Gifont (8)
Plaats 4: Bel Avis (13)
Plaats 5: Citizen Kane (4)

 

Race 2: Prix Junior du Rib

Ideaal geplaatst achter de startauto vindt Bougnat (2) een mooie gelegenheid om in dit veld zijn derde opeenvolgende zege te boeken. Carfantin (7), die vlak achter hem binnenkwam, Cokimaha (8), die voor een zege staat, en Caballis (10), die we weer meenemen, zouden zijn voornaamste rivalen moeten zijn. Cara d’Occagnes (12) kan veel beter dan zij de laatste tijd laat zien en toevertrouwd aan de bekende Marc Tardy die haar goed kent kan zij verrassen, let op haar! Aragorn de Bullière (1), in prima vorm, Belcanto Gentil (3), die hard kan afkomen, en Be Happy (4), op haar favoriete afstand, completeren onze keuze.

Plaats 1: Bougnat (2)
Plaats 2: Carfantin (7)
Plaats 3: Cokimaha (8)
Plaats 4: Caballis (10)
Plaats 5: Cara d'Occagnes (12)

 

Race 3: Prix Hulk de Godisson

Connecticut (6) is met zorg voorbereid op deze koers en lijkt hier een grote kanshebber. Om te winnen dient de pupil van Yannick-Alain Briand zijn stalgenoot Cyprin d’Erable (8) voor te blijven, deze vindt hier een mooie gelegenheid om weer van zich te doen spreken, net als American Jet (9) die hier debuteert in deze specialiteti met verwachtingen en Silverado Lux (13), perfect ingeschreven. Blas de Boussières (3) kan ver komen over deze afstand, Bambolina (11) met Matthieu Abrivard en Djoko Magique (1), indien foutloos, komen hierna.

Plaats 1: Connecticut (6)
Plaats 2: Cyprin d'Erable (8)
Plaats 3: American Jet (9)
Plaats 4: Silverado Lux (13)
Plaats 5: Blas de Boussieres (3)

 

Race 4: Prix de Cagnes sur Mer

Speciaal voorbereid op deze koers lijkt de stoomtrein Coyote Sly (2) die goed presteert zonder ijzers, hier een betrouwbare favoriet zijn. Om te winnen dient de 7-jarige ruin voor te blijven op Bulle de Laumont (13) die voor een overwinning staat, Tarim (1), die interessante verrichtingen heeft en Baraka (5), die na een koers na rust hier vooruitgang moet laten zien. Bourbon Somolli (16) kan verrassen indien hij op het juiste been vertrekt, pas op voor hem! Belle Au Vent (4), die hard kan eindigen, Cornflower Jac (12), die terugkeert van rust maar ontegenzeggelijk kwaliteiten heeft, en Elvis du Vallon (10), wiens laatste koers te slecht was om serieus te nemen, zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Coyote Sly (2)
Plaats 2: Bulle de Laumont (13)
Plaats 3: Tarim (1)
Plaats 4: Baraka (5)
Plaats 5: Bourbon Somolli (16)

 

Race 5: Prix Pierre Bocquet

De getalenteerde Fast Domino (10) heeft zijn conditie aangescherpt met het oog op deze koers en hij kan vandaag zijn ware gezicht laten zien en zo een serieuze kanshebber zijn. Forgaria (8) , voor het eerst in haar carrière zonder achterijzers, Fabulous Jet (3) weer in vertrouwen te nemen, en Famille Royale (9), die het al goed gedaan heeft over het parcours van vandaag, zijn de voornaamste rivalen. Fantasiawicz (12), die goed presteert op haar frisheid, en Franklin Park (7), die het altijd goed doet, zullen proberen zich in de eindstrijd te mengen.

Plaats 1: Fast Domino (10)
Plaats 2: Forgeria (8)
Plaats 3: Fabulous Jet (3)
Plaats 4: Famille Royale (9)
Plaats 5: Fantasiawicz (12)

 

Race 6: Prix Promising Catch

Wij proberen het in deze koers met de moeilijke maar snelle Etincelle de Feu (5), die, foutloos, deze koers zomaar zou kunnen winnen. Espoir des Ombres (6), die in uitstekende vorm is, Eole de l’Iton (7), die al een tijdje voor een overwinning staat, en Epistolaire (1), die niets te verwijten valt, staan klaar om toe te slaan bij een eventueel falen van de pupil van Nicolas Ensch. Elton de Chancely (2), mooi geplaatst achter de auto, kan voor een verrassing zorgen, let op hem! Eileanan Scotia (10), na een rentree, Esotica Bar (16), die snel kan eindigen, en Exode Royal (12), voor het eerst in haar loopbaan zonder ijzers, komen hierna.

Plaats 1: Etincelle de Feu (5)
Plaats 2: Espoir des Ombres (6)
Plaats 3: Eole de l'Iton (7)
Plaats 4: Epistolaire (1)
Plaats 5: Elton de Chancely (2)

 

Race 7: Prix Meteor II

Met zorg voorbereid op deze koers waar zij perfect staat ingeschreven tegen de winsomgrens lijkt Dimmidisia (13) een betrouwbare favoriet. Echter, de buit is nog niet binnen met het oog op Bolide du Loisir (6), deze donderdag zonder ijzers, Dominicana (3), die een hele sterke indruk achterliet en gaat voor de tweede op rij, maar ook Diadème Atout (2), die het niet onaardig deed bij haar laatste optreden in Parijs. Bebeto (8), die veel beter kan dan wat hij de laatste keren liet zien, Boulbout de Gohel (4), die komende is, en Dulcinée Vrie (11), die op een goede dag snel kan finishen, completeren onze keuze.

Plaats 1: Dimmidisia (13)
Plaats 2: Bolide du Loisir (6)
Plaats 3: Dominicana (3)
Plaats 4: Diademe Atout (2)
Plaats 5: Bebeto (8)

 

Race 8: Prix Kaiser Soze

Aileron (13) kan veel beter dan wat hij in zijn laatste optreden liet zien en hij kan zich in dit veld herstellen. Indien de 7-jarige ruin wil winnen dient hij echter voor te blijven op Cromy (1), die zicht heeft op de 3e zege op rij, Conchitana Jénilou (3), die we absoluut weer moeten meenemen en Vivaldi Jet (6), zonder ijzers en toevertrouwd aan Eric Raffin. Celtic Commander (8) heeft al kwaliteit getoond maar zijn vorm roept vragen op; hem meenemen is een kwestie van indruk. A Quatre Amis (2), mooi geplaatst achter de startauto, Bolide de la Côte (10), die hard kan eindigen, en Classe Voirons (16), ondanks een heroptreden en een slechte startpositie achter de auto, komen in beeld voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Aileron (13)
Plaats 2: Cromy (1)
Plaats 3: Conchitana Jenilou (3)
Plaats 4: Vivaldi Jet (6)
Plaats 5: Celtic Commander (8)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.