Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-mer - 22 februari

Cagnes sur Mer – vrijdag 22 februari 2019 - Start 16.22 uur

Race 1: Prix du Puy-en-Velay

Daddy Cut (1) is komende en lijkt in staat om deze koers, waar de deelnemers aan elkaar gewaagd zijn, te kunnen winnen, waar Drago de Tilou (3), die hier een meer passende tegenstand vindt, Diamant de Bolan (5), ongeslagen in 2019, en de "Mourice"-pupillen Derby Destin (2), indien hij goed vertrekt, en Désir des Caillons (6), met "de handen", ook serieuze kansen hebben, net als Dear Money (8), die de laatste tijd overigens enigszins teleurstelt. De goed gefokte Do Kiss Me (14) is moeilijk in te schatten.

Plaats 1: Daddy Cut (1)
Plaats 2: Drago de Tilou (3)
Plaats 3: Diamant de Bolan (5)
Plaats 4: Derby Destin (2)
Plaats 5: Desir des Caillons (6)

 

Race 2: Prix de Bordeaux

Het lijkt hier de beoogde koers voor de verdienstelijke Eldorado de Ver (8), die in staat lijkt om zijn banksaldo flink op te schroeven dit voorjaar in het zuidoosten. Eole de l'Iton (17), die de waardevolle El Gusto (15) in de Prix de Séville ruim achter zich hield, Extra Daidou (7), die momenteel in uitstekende vorm is, en Estero (13), die zich de laatste keer dapper verweerde over kortere afstand, zijn echter niet bij voorbaat verslagen. De zelden vlekkeloos dravende Endian de Banville (16) en Eliot Lucaxelo (4) zullen proberen zich in de aankomst te mengen, net als Eminent d'Orgères (14), die elk moment voor een verrassing kan zorgen.

Plaats 1: Eldorado de Ver (8)
Plaats 2: Eole de l’Iton (17)
Plaats 3: Extra Daidou (7)
Plaats 4: El Gusto (15)
Plaats 5: Estero (13)

 

Race 3: Prix de Puget-Theniers

Duke of Carless (9) heeft enorm veel pech deze winter maar met een koersverloop zonder incidenten heeft hij het recht om stevig partij te bieden aan Dream de Lasserie (7), die stuntte in de Prix de Monségur en die geen probleem zal hebben met de condities in deze Prix de Puget-Théniers. Derby de Souvigné (8) is in topvorm en lijkt hier de gevaarlijkste tegenstander, voor Balthazar Maza (12), die zich altijd plaatst, Elvis du Vallon (10) en Dominicana (2), die echter met ijzers lopen, of Davina du Capré (5), die onlangs op Vincennes beter liep dan de klassering doet vermoeden en die hier niet onderschat mag worden!

Plaats 1: Duke of Carless (9)
Plaats 2: Dream de Lasserie (7)
Plaats 3: Derby de Souvigne (8)
Plaats 4: Balthazar Maza (12)
Plaats 5: Elvis du Vallon (10)

 

Race 4: Prix de Perpignan

Elara Frazéenne (13) zal niet altijd het “paard om te onthouden” blijven en zelfs tegen een sterke vertegenwoordiging van "Team Briand" bestaande uit Elina d'Atout (3), indien zij eindelijk in het gareel wordt gehouden, Elsa Barbès (8), beoordeeld op haar voorlaatste start, maar ook Ermine d'Ebane (12), die echter matig ingeschreven staat, zou zij hier een hoofdrol kunnen spelen. Etoile de la Loge (16), die in blakende vorm is, en Emeraude de Bais (17), die voor een verrassing kan gaan zorgen want zij staat prachtig ingeschreven tegen de limiet, kunnen ook een rol spelen in deze koers. Achter deze paarden zijn Esmeralda Face (6) en Ebène Marvic (10) niet kansloos als zij hun krachten in het eerste deel van de koers kunnen sparen.

Plaats 1: Elara Frazeenne (13)
Plaats 2: Elina d’Atout (3)
Plaats 3: Etoile de la Loge (16)
Plaats 4: Emeraude de Bais (17)
Plaats 5: Elsa Barbes (8)

 

Race 5: Prix de Joinville-le-Pont

Een Groupe III koers die opvallend sterk bezet is. Helaas voor de goede Anzi des Liards (8), die terugkeert in het zuidoosten, komt hij hier de "Rancoule"-pupillen Cleangame (6), ongenaakbaar, en Blé du Gers (7), zijn trouwe kompaan, tegen die blijkbaar ook deze koers op het oog hadden om even weg te zijn uit de hoofdstad en hier de attractie van de koers vormen. De uitstekende Balbir (5) voldoet al aan de verwachtingen als hij zich in de trio aankomst weet te plaatsen.

Plaats 1: Cleangame (6)
Plaats 2: Anzi des Liards (8)
Plaats 3: Ble du Gers (7)
Plaats 4: Balbir (5)

 

Race 6: Prix d’Allauch

Nog te verbeteren 4-jarigen in de baan... Fracassant (1) lijkt eindelijk begrepen te hebben wat er van hem verwacht wordt, en zelfs als hetzelfde geldt voor Farfir (4)Faucon de Faël (8) die voor een derde zege op rij zal gaan, en Filou Star (10)Fakir Dairpet (14) en Feder de Banville (7), die onze favoriet al tegenkwamen in de Prix des Narcisses, hebben wij ervoor gekozen om deze paarden in genoemde volgorde te klasseren. Ondanks het feit dat Flyer Class (6) en First Soyer (15) sinds het begin van hun carrière wisselvallig presteren kunnen zij gezien worden als paarden met een toekomst.

Plaats 1: Fracassant (1)
Plaats 2: Farfir (4)
Plaats 3: Faucon de Fael (8)
Plaats 4: Filou Star (10)
Plaats 5: Fakir Dairpet (14)

 

Race 7: Prix de Lyon

Favorite Darling (3) start vaak in goed passende koersen en is deze vrijdag een van de beste kansen van Romain Derieux. Fine Delo (4), terug in het zuidoosten, Fidji d'Erpion (2), die vaak stevig partij biedt, en Family First (1), die sterk kan verbeteren nu zij zonder ijzers loopt, kunnen onze favoriet de nodige weerstand bieden, net als Financière Bond (8), die goed weg moet zien te komen met haar slechte startnummer, of Fashion Star (13), die we lastig kunnen aanbevelen maar ook niet durven weg te laten. Voor de wat onopvallende maar wel getalenteerde Frivole des Bordes (6) geldt hetzelfde.

Plaats 1: Favorite Darling (3)
Plaats 2: Fine Delo (4)
Plaats 3: Fidji d’Erpion (2)
Plaats 4: Family First (1)
Plaats 5: Financiere Bond (8)

 

Race 8: Prix de Clermont-Ferrand

De beste kansen lijken hier te liggen bij de dames in dit veld... Terug in de amateurkoersen lijkt Bleu Blanc Bleu (6) hier een betrouwbaar basispaard te zijn. Caballis (16), met een goede rijdster, en Bright de Banville (9), die begin deze maand te sterke tegenstanders tegenkwam, worden niet geholpen door de loting van de startnummers, maar zij worden gereden door rijdsters die zowel in de draverijen als in rennen succesvol zijn. Artiste (2), die de laatste tijd zeker tegenvalt maar die genoeg snelheid heeft om met de eerder genoemde paarden mee te kunnen, zal wellicht ook de nodige aanhang hebben. Zelfs als zij geen marge hebben in een veld als dit noemen we Cyan Jicée (3) en Baladin du Reynard (4), die hun vorm bevestigd hebben in de Prix de La Camargue, als verdere mogelijke kandidaten, voor Cozak de Grimoult (10) en Chantelou Lignerie (13), die we vanaf vandaag scherp in de gaten moeten houden met het oog op mooiere inschrijvingen in de komende weken.

Plaats 1: Bleu Blanc Bleu (6)
Plaats 2: Caballis (16)
Plaats 3: Bright de Banville (9)
Plaats 4: Artiste (2)
Plaats 5: Cyan Jicee (3)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.