Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cagnes-sur-mer - 1 maart

Cagnes sur Mer – vrijdag 1 maart 2019 - Start 13.45 uur

Race 1: Prix de Stockholm

De momenteel in absolute topvorm verkerende en hier een mooie koers treffende Viking d’Hermès (15) zou hier weer bij zijn eerdere successen kunnen aanhaken. Achter deze in beton gegoten basis kan de strijd om de 2e plaats gaan tussen Colonel Bond (9) die beetje bij beetje zijn beste niveau terugvindt, Bolt (5) voor de gelegenheid zonder achterijzers, en Carlo de Carsi (1), die bij zijn eerste optreden voor Jean Marie Roubaud erg goed beviel. Auch (14) maakt een verre reis met de nodige ambities en voelt zich thuis op vlakke banen, vandaar dat hij niet zou verbazen met een hoge klassering, pas op voor hem! Athéna des Ravaux (7) met zorg voorbereid op deze koers, Voeland (8) die het nog goed doet als 10-jarige, en Vanderlov (12), die al langere tijd niet meer zonder ijzers heeft gelopen, kunnen de uitbetalingen in deze koers een beter aanzien geven.

Plaats 1: Viking d’Hermes (15)
Plaats 2: Colonel Bond (9)
Plaats 3: Bolt (5)
Plaats 4: Carlo de Carsi (1)
Plaats 5: Auch (14)

 

Race 2: Prix de Malmoe

Een koers waarin de warming-up wellicht bruikbare informatie geeft. De goed gekwalificeerde en hoog ingeschatte Gipsy Kings de Lou (8) gepresenteerd door de gebroeders Martens en Gardon (11), aan de start gebracht door Romain Derieux, lijken in staat om in dit veld hun palmares te openen. Granit du Châtelet (2) die niet tegenviel bij zijn debuut, zou eventueel ook kunnen winnen en is niet bij voorbaat kansloos. Gospel Truth (1) die we weer meenemen ondanks een mislukt heroptreden, heeft eveneens een kans, pas op voor hem! Giovani (3) indien hij blijft draven, Golden Lyl (12) afkomstig uit een stal die doorgaans goed presteert met jonge paarden, en Gentleman Bar (10), die op deze baan op 7 februari netjes kwalificeerde, komen hierna.

Plaats 1: Gipsy Kings de Lou (8)
Plaats 2: Gardon (11)
Plaats 3: Granit du Chatelet (2)
Plaats 4: Gospel Truth (1)
Plaats 5: Giovani (3)

 

Race 3: Prix de Goteborg

Na een koers waarin zij met ijzers veel beter liep dan de uitslag doet vermoeden is Carina Béji (4), deze keer zonder ijzers, een betrouwbare favoriet in deze koers. De strijd is echter op voorhand nog niet beslist gezien de aanwezigheid van Bosseuse Rush (3) die ook speciaal op deze koers is voorbereid, Belle Etoile Bleue (1) zonder achterijzers net als bij haar laatste overwinning, en Civette du Pont (6), wiens entourage niet zonder reden een verre reis zal maken. Avoine de Blondel (2) die komende is, en Banquière de Nanou (9), die hard kan afkomen, completeren onze selectie!

Plaats 1: Carina Beji (4)
Plaats 2: Bosseuse Rush (3)
Plaats 3: Belle Etoile Bleue (1)
Plaats 4: Civette du Pont (6)
Plaats 5: Avoine de Blondel (2)

 

Race 4: Prix de Kiruna

De in 2019 nog ongeslagen Etoile de la Loge (7) lijkt hier deze vrijdag in staat om die serie voort te zetten. Dynamique d’Am (11) dichtbij een zege, Extremity (12) wiens inschrijving de aandacht trekt, en Dolce d’Ebane (9), die weer ons vertrouwen verdient, lijken haar voornaamste rivalen te zijn. Entre Nous Trois (8), niet onmogelijk voor een verrassing nu hij zonder ijzers loopt, en Durga des Valerins (10), die trouw is, zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Etoile de la Loge (7)
Plaats 2: Dynamique d’Am (11)
Plaats 3: Extremity (12)
Plaats 4: Dolce d’Ebane (9)
Plaats 5: Entre Nous Trois (8)

 

Race 5: Prix d’Uppsala

Daddy Cut (2) was de laatste keer zeer indrukwekkend, hij heeft nog veel winsom in te halen waarvan hij een deel deze vrijdag kan verdienen. Om te winnen moet de pupil van Gilles Curens afrekenen met Désir du Bois (9) die het constant uitstekend doet, Delmonica (4) die een derde opeenvolgende zege in zicht heeft, en Dame du Ril (8), die ook weer helemaal terug is. Dauphin Royal (6) kan beter dan wat hij de laatste tijd laat zien en is niet bij voorbaat verslagen in dit veld, hou hem in de gaten!

Plaats 1: Daddy Cut (2)
Plaats 2: Desir du Bois (9)
Plaats 3: Delmonica (4)
Plaats 4: Dame du Ril (8)
Plaats 5: Dauphin Royal (6)

 

Race 6: Prix d’Helsinki

Bon Grain Tivoli (6) liet een erg sterke indruk achter zonder ijzers over langere afstand en zal geen probleem hebben met de verkorting van de afstand. Om deze reden is hij hier een betrouwbare keus. American Jet (5) die het verdient om een koers als deze te winnen, Popeye Diamant (9) indien hij goed wegkomt met dit nummer achter de auto, en Always Perfect (8), die hard kan afkomen, zouden de voornaamste rivalen kunnen zijn. Aramis Deiha (10) die beter liep dan zijn laatste klassering doet vermoeden, en Bebeto (7), op een goede dag, kunnen proberen zich in de eindstrijd te mengen.

Plaats 1: Bon Grain Tivoli (6)
Plaats 2: American Jet (5)
Plaats 3: Popeye Diamant (9)
Plaats 4: Always Perfect (8)
Plaats 5: Aramis Deiha (10)

 

Race 7: Prix Pluto du Vivier

Wij gaan in deze koers voor een verrassing met Futée de Carel (9) die opvallend goed liep in haar laatste twee starts en die dit zou kunnen winnen ondanks haar matige startnummer aan de buitenkant achter de auto. Fancy de Mai (3) die het prima doet en die hier voor het eerst zonder achterijzers loopt, Fanette des Forges (1) trouw, en Feinte (5), mooi geplaatst achter de auto, hebben eveneens ambities voor de zege in dit veld. Fabella (8) kan meer dan wat ze de laatste tijd laat zien en is niet bij voorbaat verslagen in dit veld, let op haar! Frivole Pan (4) die een aardige vormverbetering liet zien, Frondeuse (11) indien zij blijft draven, en Féerie des Brouets (15), die trouw is maar enigszins beperkt in de groeimogelijkheden, completeren onze keuze.

Plaats 1: Futee de Carel (9)
Plaats 2: Fancy de Mai (3)
Plaats 3: Fanette des Forges (1)
Plaats 4: Feinte (5)
Plaats 5: Fabella (8)

 

Race 8: Prix de Salernes

De stal van Louis Baudron zou een hoofdrol moeten kunnen spelen in deze laatste koers van de dag met Funky Girl (8) die de vierde zege op rij in zicht heeft en Famous Lady (6), die dicht bij een overwinning is. Achter deze twee betrouwbare basispaarden dient First In Love (12), die snel kan eindigen, eerst haar starthandicap weg te werken. Formidable d’Azur (7) die zal proberen zijn laatste succes te bevestigen, en Falcon de Godrel (5), gewaardeerd door zijn trainer, zullen kunnen strijden om de plaatsen. Frisbee d’Am (13) die we niet te snel mogen weglaten, First Nation (4) die komende is, en Fast Domino (10), talentvol maar die ook moet voorgeven, komen hierna.

Plaats 1: Funky Girl (8)
Plaats 2: Famous Lady (6)
Plaats 3: First In Love (12)
Plaats 4: Formidable d’Azur (7)
Plaats 5: Falcon de Godrel (5)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.