Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Chartres - 22 juni

Chartres – zaterdag 22 juni 2019 - Start 12.15 uur

Race 1: Prix Bar PMU L’Olympic Courville

Greatest Game (7) was nog niet buiten de eerste drie en kan hier in handen van Franck Nivard haar eerste overwinning behalen. Daarvoor zal zij af moeten rekenen met Givoletto du Mont (9), die al een zege achter zijn naam heeft staan, en Galdir d’Algot (10), die trouw en ervaren is en voldoende snelheid lijkt te hebben om een rol te spelen. Green Eyes (5) debuteerde winnend in Sable-sur-Sarthe maar ging daarna in Laval van de benen, herstel is hier mogelijk voor de hengst uit de stal van Jean-Michel Bazire. Grizman (3) liep al een goede tijd en is trouw, hij doet mee voor de plaatsen met Gohaki (4), die zijn loopbaan uitstekend begon maar daarna tweemaal van de benen ging.

Plaats 1: Greatest Game (7)
Plaats 2: Givoletto du Mont (9)
Plaats 3: Galdir d’Algot (10)
Plaats 4: Green Eyes (5)
Plaats 5: Grizman (3)

 

Race 2: Prix Epicerie PMU Sainville

Vierjarige merries aan de start over 2800 meter. Foudre Nonontaise (10) is in deze open koers onze favoriete, de snelle merrie is komende en lijkt toe aan een overwinning. Tegenstand is er echter volop, zoals van Fleur de Lys (13), die buiten de fouten recht heeft op een hoge klassering, maar ook Figave (7), die hier de steun heeft van Franck Nivard en zonder achterijzers loopt. Flamenca de Kacy (5) doet mee voor de plaatsen net als Fleur de Rambures (4), die de snelste van dit veld is en zonder ijzers loopt. Feinte (11) presteert regelmatig en kan met Franck Ouvrie een klassering behalen.

Plaats 1: Foudre Nonontaise (10)
Plaats 2: Fleur de Lys (13)
Plaats 3: Figave (7)
Plaats 4: Flamena de Kacy (5)
Plaats 5: Fleur de Rambures (4)

 

Race 3: Prix du PMU Le Royal Epernon

Een soortgelijke koers als de vorige maar dit keer voor de hengsten en ruins. Fatsby de Guez (6) was de laatste keer weer op dreef na enkele uitschakelingen, de ruin kan met Eric Raffin aan het roer zijn vorm bevestigen. Frichti (8) won ook zijn laatste koers en kan in dit veld een voorname rol spelen, evenals Fil Rouge (11), die met Alexandre Abrivard en zonder ijzers een serieuze tegenstander is. Fioroni (13) is weer in vorm gekomen en heeft als meest winnende van het veld uitzicht op een goede klassering. Fast And Good (7) was voor de sulky nog niet buiten de prijzen en komt in beeld voor de plaatsen met Falco du Pommereux (2) en Foryou de la Moire (9).

Plaats 1: Fatsby de Guez (6)
Plaats 2: Frichti (8)
Plaats 3: Fil Rouge (11)
Plaats 4: Fioroni (13)
Plaats 5: Fast And Good (7)

 

Race 4: Prix Hommage a Christelle Zimmer

Emir de l’Iton (11) staat perfect ingeschreven tegen de winsomgrens en kan hier opnieuw de zege behalen. Hij moet daarvoor echter afrekenen met Ever (10), die zonder ijzers een gevaarlijke tegenstander is. Eole de Neuvy (4) is riskant maar zonder ijzers en met een goede rijder aan boord kan hij als hij buiten de fouten blijft een voorname rol spelen. Elphie du Marin (8) is erg trouw onder het zadel en doet weer mee voor de plaatsen, net als Economique (6), die baat zal hebben bij het lopen zonder ijzers. Edelweiss Park (5) won ruim een jaar geleden in snelle tijd een montékoers op Enghien en is op die prestatie af in handen van Franck Nivard een gevaarlijke outsider.

Plaats 1: Emir de l’Iton (11)
Plaats 2: Ever (10)
Plaats 3: Eole de Neuvy (4)
Plaats 4: Elphie du Marin (8)
Plaats 5: Economique (6)

 

Race 5: Prix Reseau PMU d’Eure et Loir

Een erg open koers voor leerlingpikeurs, waarin onze voorkeur uitgaat naar Excelebration (4), die in vorm is, zonder ijzers loopt en gereden wordt door een kundige leerling. Als tegenstanders kunnen we denken aan Edgar Thoris (8), die mooi staat ingeschreven en bij Nicolas Bazire in goede handen is, Etoile Jasma (5), die komende is en zonder ijzers loopt, alsmede Ecrin de Meslay (10), die perfect staat ingeschreven tegen de winsomgrens en in zijn laatste start vormstijging liet zien. Elite Sly (11) is in vorm maar moet 25 meter voorgeven wat hier geen gemakkelijke opgave is. Eclair de Chenu (1) stijgt in categorie maar met zijn vorm is niets mis.

Plaats 1: Excelebration (4)
Plaats 2: Edgar Thoris (8)
Plaats 3: Etoile Jasma (5)
Plaats 4: Ecrin de Meslay (10)
Plaats 5: Elite Sly (11)

 

Race 6: Prix Tabac du Centre Toury

Deep Impact (9) moet hier op basis van wat hij dit jaar laat zien de favorietenrol waar kunnen maken, zeker met de steun van deze rijder. Achter deze favoriet kan Diamant de Larre (10) meedoen voor de ereplaatsen, hij is bewezen in dit genre en heeft goede steun aan Guillaume Martin. Delta Fac (14) is wisselvallig maar zonder ijzers en met Franck Nivard liggen er kansen in dit veld. Brutus Leman (5) is er altijd bij en doet weer mee voor een plaatsgeld, net als Charme du Poirier (3), die een voorbereidingskoers voor de sulky heeft gehad. And Zero Dix (6) kan profiteren van de gewichtsontheffing van Romain Marty en zich in de voorhoede melden.

Plaats 1: Deep Impact (9)
Plaats 2: Diamant de Larre (10)
Plaats 3: Delta Fac (14)
Plaats 4: Brutus Leman (5)
Plaats 5: Charme du Poirier (3)

 

Race 7: Prix de L’Amicale des Retraites MMA – CH

Dynastie Grammont (11) ging in haar laatste start op Vincennes als een van de favorieten van de benen en zal hier een revanche kunnen nemen, ondanks het feit dat zij 25 meter moet voorgeven. Aan Eric Raffin om de klus te klaren. In het eerste band kan Franck Nivard daar wel eens stokje voor steken met de regelmatige Destin de Linieres (7). Diva Beauregard (12) won in april een amateurkoers op Vincennes en is hier zonder ijzers kansrijk voor een goede klassering, net als Dusty de Guez (9), die twee ereplaatsen op rij behaalde en hier ook weer voorin mee kan doen. De trouwe Dona de Beylev (4) heeft de steun van Matthieu Mottier in haar jacht op een plaatsgeld, terwijl de perfect tegen de winsomgrens ingeschreven Donzella Bella (10) bij een passend koersverloop ook bij de eerste vijf zou kunnen eindigen.

Plaats 1: Dynastie Grammont (11)
Plaats 2: Destin de Linieres (7)
Plaats 3: Diva Beauregard (12)
Plaats 4: Dusty de Guez (9)
Plaats 5: Dona de Beylev (4)

 

Race 8: Prix du PMU Le Vincennes Neuville-les-Dieppe

Black Jack La Nuit (15) is in topvorm en heeft hier ondanks het feit dat hij voor moet geven een goede kans op de overwinning. Achter deze solide favoriet kunnen in het eerste band Bergh d’Ylea (8), die zijn stijgende vorm bevestigde met een fraaie zege, en Cassius du Giffre (7), die ook zijn laatste koers won en hier de steun heeft van Eric Raffin, de strijd om de ereplaatsen uitvechten, waarbij ook Borderline (6) een rol kan spelen nu zij haar oude vorm heeft teruggevonden en bovendien gereden wordt door Franck Nivard. Caline Turgot (4) is in topvorm maar stijgt in categorie en heeft meer zicht op een van de plaatsgelden, hetzelfde geldt voor Bon Winner (3).

Plaats 1: Black Jack La Nuit (15)
Plaats 2: Bergh d’Ylea (8)
Plaats 3: Cassius du Giffre (7)
Plaats 4: Borderline (6)
Plaats 5: Caline Turgot (4)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.