Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Chartres - 6 december

Chartres – vrijdag 6 december 2019 - Start 12.15 uurRace 1: Prix Boulangerie Atelier de l’Ozanne - Brou

We verwachten een nieuw duel ''Philippe Allaire/Sébastien Guarato'' in deze openingsdraverij voor de tweejarigen, met Heaven de Simm (9), die hoog wordt ingeschat en die snel zijn palmares zal kunnen openen, en Harmonist (5), die bij zijn debuut vlak achter hem binnenkwam (zij werden respectievelijk 2e en 3e op 11 november op de baan van Graignes). Na niets te zijn tegengevallen in zijn eerste twee optredens zal Hogan (12) proberen hier een stokje voor te steken, samen met de debuterende Helitlopet (2), die het succesvolle duo “Franck Leblanc/Yoann Lebourgeois'' vertegenwoordigd, Hugo du Bourg (4), een andere interessante debutant die uit een stal in tovorm komt, en Héroïne du Gîte (6), die weer ons vertrouwen krijgt.

Plaats 1: Heaven de Simm (9)
Plaats 2: Harmonist (5)
Plaats 3: Hogan (12)
Plaats 4: Helitlopet (2)
Plaats 5: Hugo du Bourg (4)

 

Race 2: Prix Salon Actuel - Brou

De in een optimale conditie verkerende Golden Galaxy (1) hoeft slechts haar kunnen te laten zien om hier mee te strijden om de overwinning in gezelschap van Golden Phyt's (12), die we niet te snel mogen veroordelen, maar ook Gaston des Monts (10), die in prima vorm steekt, Gribouille (8), die we zeker weer aanbevelen, hij had de winst in zicht in zijn laatste start op Vincennes op het moment dat hij van de benen ging, en Global Empire (14), die hier de steun heeft van Gabriele Gelormini. Gilicu Mag (3), waarvan we een vormstijging verwachten na zijn recente prestaties, en Gordon Quick (2), die we ook niet te snel mogen weglaten, kunnen voor een verrassing zorgen.

Plaats 1: Golden Galaxy (1)
Plaats 2: Golden Phyt’s (12)
Plaats 3: Gaston des Monts (10)
Plaats 4: Gribouille (8)
Plaats 5: Global Empire (14)

 

Race 3: Prix Meubles Couloir - Brou

In deze montédraverij voor leerling jockeys, die erg open is, hebben wij een voorzichtige voorkeur voor Flynn Star (8), die een bemoedigende 4e plaats behaalde op de kleine piste van Vincennes, ten koste van vooral Fansonnette Dalber (6), die deze keer zonder ijzers van start gaat, maar ook Furyo des Rioults (7), die nog ruimte tot verbetering heeft in deze specialiteit, Elsa de l'Evêché (17), die onlangs nog won, en Ecu du Parc (9), indien deze van start tot finish blijft draven. De regelmatige Eclat Jénilou (1), die zal proberen van kop af ver te komen, Etoile des Forêts (10), die dit seizoen verbeterd is, en Eragonne Maybe (18), de meest winnende van dit veld die bovendien van trainer is veranderd, hebben ook goede kansen.

Plaats 1: Flynn Star (8)
Plaats 2: Fansonnette Dalber (6)
Plaats 3: Furyo des Rioults (7)
Plaats 4: Elsa de l’Eveche (17)
Plaats 5: Ecu du Parc (9)

 

Race 4: Prix Garage Royer a Brou

Na in Laval geen tegenstand van formaat te hebben ondervonden probeert Faïga du Rib (14) hier een tweede zege op rij te behalen, zij zal echter op haar hoede moeten zijn voor Forza Digeo (10), die duidelijk in grootse vorm steekt, en Fatu Hiva (12), die komende is, maar ook voor Foudre de Bengale (6), die twee zeges op rij boekte, en Filly d'Arsa (9), die opnieuw zonder ijzers loopt. Freska de Vandel (4), die een grote vormverbetering liet zien met haar 2e plaats (heeft zij het galopperen eindelijk afgeleerd?), en Farfallina (3), die regelmatig goed presteert, hebben ook kansen.

Plaats 1: Faiga du Rib (14)
Plaats 2: Forza Digeo (10)
Plaats 3: Fatu Hiva (12)
Plaats 4: Foudre de Bengale (6)
Plaats 5: Filly d’Arsa (9)

 

Race 5: Prix Jauneau Peinture a Brou

Nu zij zonder ijzers loopt kan Etoile de Jiel (10) hier de zege voor zich opeisen als zij van start tot finish buiten de fouten kan blijven. Mocht zij falen dan zou de winst kunnen gaan naar Elle de Quelaines (2), die in een optimale conditie verkeert, of naar Elianis Céleste (15), die hier start met een overwinning op zak, maar ook Emeraude du Vif (3), die op de goede weg lijkt te zijn en hier zonder ijzers loopt, en Elisée du Pont (8), die op goede dagen tot veel in staat is. Ebène du Logis (11), die hier aanzienlijk minder sterke tegenstanders treft dan de laatste keren, Emeraude du Désert (7), in vorm, en Estime Unik (5), die wellicht beter is op rechtsom banen, zijn niet bij voorbaat verslagen.

Plaats 1: Etoile de Jiel (10)
Plaats 2: Elle de Quelaines (2)
Plaats 3: Elianis Celeste (15)
Plaats 4: Emeraude du Vif (3)
Plaats 5: Elisee du Pont (8)

 

Race 6: Prix de la Ville de Brou

De momenteel met speels gemak zijn koersen winnende Solcio ZL (9), die onlangs in training is gekomen bij Laurent-Claude Abrivard, zal hier kunnen doorgaan op de goede weg. Bij een normaal koersverloop is hij hier de winnaar! Tegenstanders die hem eventueel tot een extra inspanning kunnen dwingen zijn Dragueur d'Azur (1), die we niet mogen veroordelen op zijn galoppade voor de sulky en die het prima doet onder het zadel, maar ook Cornulier du Tam (3), bij wie het kan vriezen of dooien, Dax Gédé (2), die goed gemotiveerd zal moeten zijn, en Baron de Majuag (14), die regelmatig presteert in deze discipline. Cale des Malberaux (10), die we weer aanbevelen, en Doria Raudière (8), die met een verrassende 3e plaats een aardige vormstijging liet zien, zouden kunnen verrassen.

Plaats 1: Solcio ZL (9)
Plaats 2: Dragueur d’Azur (1)
Plaats 3: Cornulier du Tam (3)
Plaats 4: Dax Gede (2)
Plaats 5: Baron de Majuag (14)

 

Race 7: Prix Le Plat d’Etaim a Brou

De bij een parcours van kop af gevaarlijke Elixir Wind (3) zal proberen op de streep nog wat over te houden op zijn tegenstanders van vandaag en hij verdient daarom veel aanhang! De in topvorm zijnde Elicio Bello (10) moet weliswaar uit het tweede band vertrekken maar hij is zijn gevaarlijkste tegenstander, samen met Espoir de Rep (7), die komende is en mooi staat ingeschreven in het eerste gelid, maar ook Electrochoc (8), die voor de eerste keer in zijn carrière zonder ijzers loopt, Espoir du Gîte (16), die er qua winsom het mooist in staat, en Estoc Nogentais (12), die bij zijn laatste start op Vincennes beter liep dan de 9e plaats doet vermoeden. Eloge de Lara (6), die probeert goed te presteren in de beide draf disciplines, en Eole de Chenu (5), die in uitstekende vorm is zoals blijkt uit zijn winst in Nantes, completeren onze keuze.

Plaats 1: Elixir Wind (3)
Plaats 2: Elicio Bello (10)
Plaats 3: Espoir de Rep (7)
Plaats 4: Electrochoc (8)
Plaats 5: Espoir du Gite (16)

 

Race 8: Prix PMU Maison de la Presse

Doudou Glycines (4) mag niet beoordeeld worden op zijn laatste misser want daarvoor wist hij met grote regelmaat te winnen. De pupil van David Thomain kan met een passend koersverloop de draad der overwinningen weer oppakken. De tegenstand wordt voornamelijk aangevoerd door Cazirius de Guez (1), die betrouwbaarder lijkt te zijn geworden, met ook Cadeau de la Vie (6), die het goed deed bij zijn recente 5e plaats en die vandaag Yoann Lebourgeois op de sulky treft, en Black Jack la Nuit (15), die in het verleden al won op deze baan. Diamant du Sam (5), die weer ons vertrouwen krijgt nu hij zonder ijzers loopt, Câline Turgot (3), wiens goede vorm duidelijk zichtbaar is, Boderec (2), als hij zijn ware gezicht kan laten zien, en Diaz Dairpet (7), die terugkeert voor de sulky na de zinnen te hebben verzet onder het zadel, (hou hem in de gaten), zijn niet bij voorbaat verslagen, op zijn minst voor een van de betere plaatsgelden.

Plaats 1: Doudou Glycines (4)
Plaats 2: Cazirius de Guez (1)
Plaats 3: Cadeau de la Vie (6)
Plaats 4: Black Jack La Nuit (15)
Plaats 5: Diamant du Sam (5)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.