Banen

Nederland
 • Alkmaar 18:20
  • R1: Trio Poolg. €1.000
  • R2: Trio Poolg. €1.000
  • R3: Trio Poolg. €1.000
  • R4: V5 Poolg. €3.000
  • R5: Trio Poolg. €1.500
  • R6: Trio Poolg. €1.000
  • R7: Duo Poolg. €1.000
  • R8: Trio Poolg. €1.250
  • R9: Trio Poolg. €1.000
  • R10: Kwt Poolg. €2.000
Zuid Afrika
Zweden
Engeland
Ierland
Frankrijk
USA

Voorbeschouwing Cheltenham Festival

 

Het is maart, en dat betekent dat het eindelijk tijd is voor Cheltenham Festival! Dit is het grootste hoogtepunt van de national hunt kalender. De beste paarden, van de beste trainers en gereden door de beste jockeys komen hier aan de start.

Op onze Extra Informatie pagina kun je iedere dag de zeer uitgebreide Timeform racecard vinden. Hierop staat veel informatie en exclusieve tips.

 

 

Zoals vaker tijdens dit mooie evenement spelen we ook dit jaar de Winners Game. Wij selecteren iedere dag vier races waarvan jij de winnaar moet voorspellen. Heb je hem goed? Dan ontvang je de Winnend uitbetaling maal 10 in punten. De drie hoogste scores aan het einde van het festival winnen mooie prijzen!

Klik HIER om te lezen wat je kunt winnen en om de uitgebreide actievoorwaarden te bekijken.

 

 

Cheltenham Dag 4

Race 1: JCB Triumph Hurdle (Groep-1)
Vier van de negen deelnemers zijn op dit moment nog ongeslagen. De meest in het oog springende van die groep is Apple's Shakira. Won dit seizoen drie races met kleine velden, maar zag er iedere keer goed uit. Haar meest recente overwinning was de officiele voorbereiding op deze race. Stormy Ireland is in december naar Willie Mullins gegaan en won haar enige race sinds die wissel gemakkelijk. De tegenstand was die dag niet groot, maar haar race was solide en ze zal sindsdien verbeterd zijn. Ook Redicean is ongeslagen over de hordes en ook hij maakt progressie. In zijn eerste twee starts dit seizoen liet zijn springen te wensen over, maar in zijn meest recente race leek hij dit onder controle te hebben. Is veelbelovend en als hij het naast Kempton ook op Cheltenham kan is hij een grote kanshebber.

Race 3: Albert Bartlett Novices' Hurdle (Groep-1)
Een zeer open race met een groot veld. Trainer Nicky Henderson heeft met Santini en Chef Des Obeaux twee sterke deelnemers. Santini is ongeslagen in twee starts, waarvan de meest recente een Groep-2 op deze baan was. Hij hield daar Black Op achter zich, en die werd eergisteren knap tweede achter Samcro, dus die vorm is uitstekend. Chef Des Obeaux is niet ongeslagen over de hordes (tweede achter Santini op zijn debuut) maar haalde wel vernietigend uit in een Groep-2 op Haydock vorige maand, door met 15 lengtes te winnen. Chris's Dream wisselde in januari van trainer en maakte vervolgens een enorme stap door met overmacht een Groep-3 te winnen. Er is vandaag wederom zo'n stap nodig, maar die kan hij zeker maken.

Race 4: Gold Cup (Groep-1)
Ook de Gold Cup, de belangrijkste race van het festival, is een zeer open aangelegenheid. Het is logisch om te beginnen bij Might Bite, die sinds februari vorig jaar in vijf races niet meer verloren heeft. Drie daarvan waren Groep-1 races, onder andere vorig jaar de RSA Chase tijdens Cheltenham festival, die hij door eigen toedoen nog bijna verloor. Zijn seizoen is door het winnen van de King George op Kempton op Tweede Kerstdag al geslaagd, maar in die vorm heeft hij ook vandaag de beste kans. Native River is de eerste uitdager. Was vorig jaar derde in deze race en zijn enige voorbereiding op deze race, een Groep-2 op Newbury, ging gemakkelijk gewonnen. Our Duke won de Irish National, was matig in de irish Gold Cup maar stelde orde op zaken in een Ierse Groep-2 vorige maand. Heeft veel uithoudingsvermogen en een grote kans als hij foutenvrij kan springen.