Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Cholet - 28 april

Cholet – zondag 28 april 2019 - Start 12.10 uur

Race 1: Prix Angle de Vue

In deze koers voor 3-jarigen die nog niet veel verdiend hebben (maximaal € 500) staan enkele interessante debutanten. In de kwalificatie was Give Me Atout (5) de snelste met een uitstekende 1'17''5 als tijd, de pupil van de familie Abrivard krijgt van ons gelijk de favorietenrol toebedeeld. Ook Gabin Griff (1) deed een snelle test (1'18''0) en hij zal met Galion de Chanjac (2), wiens kwalificatie in september vorig jaar plaatsvond, de belangrijkste uitdager zijn van onze favoriet. Guide Ainee (8) deed haar test ook al vorig jaar en zij verhuisde nadien naar de stal van Louis Baudron, zij zal niet debuteren als ze er niet klaar voor is. Guinness Millenium (11) heeft vorig jaar ook een test in 1'18 gelopen en pakte in zijn enige start een kleinere geldprijs op de grasbaan van Durtal. Hij kan een plaats belopen, net als Gloria de Viette (9), die in die koers van de benen ging maar met wie Matthieu Abrivard in dit veld zeker ambities zal hebben. In een koers als deze zijn verrassingen overigens nooit uit te sluiten.

Plaats 1: Give Me Atout (5)
Plaats 2: Gabin Griff (1)
Plaats 3: Galion de Chanjac (2)
Plaats 4: Guide Ainee (8)
Plaats 5: Guiness Millenium (11)

 

Race 2: Prix Anisetiers Choletais

De snelle Fanfaro Bello (13) heeft wat goed te maken na zijn laatste misser, daarvoor was hij prima op dreef op rechtsom banen en in dit veld heeft hij een eerste kans als hij geen fouten maakt. Faustino (11) is trouw en kan zich ook voorin de aankomst melden. Fly Boy (5) won zijn laatste koers in handen van deze rijder en kan met zijn mooie startpositie in het eerste band verder verbeteren. Flyer Commanderie (6) deed in weinig starts nog niets verkeerd en ook hij heeft ruimte tot verdere verbetering. Flora de la Vallee (1) won bij haar debuut maar dat is bijna een jaar geleden en daarom is de merrie hier lastig in te schatten, Matthieu Abrivard zal haar niet laten lopen als zij er nog niet klaar voor is. Fiston d'Haufor (4) maakt zijn rentree maar met deze startpositie kan hij direct weer meedoen voor de plaatsen, vorig jaar liep hij al enkele goede koersen.

Plaats 1: Fanfaro Bello (13)
Plaats 2: Faustino (11)
Plaats 3: Fly Boy (5)
Plaats 4: Flyer Commanderie (6)
Plaats 5: Flora de la Vallee (1)

 

Race 3: Prix Carlos

Eloi des Epines (8) kan in beide disciplines goed uit de voeten en na zijn laatste zege voor de sulky kan hij hier opnieuw toeslaan. Eole de la Crou (3) won zijn laatste drie starts onder het zadel waarvan eenmaal met deze rijder, hij zal normaal gesproken ook voorin meedoen. Elixir d'Ovaki (9) is nu hij zonder ijzers loopt erg gevaarlijk, bij zijn laatste goede koers had hij de ijzers nog onder. Enzo du Klau (10) is van alle markten thuis en zal weer meedoen voor de plaatsen, net als Derby del Green (6), die een goed heroptreden deed na zeer lange afwezigheid en die hier zonder achterijzers en met een toprijder absoluut mee moet worden genomen. Eroico Bello (7) is snel maar zeer riskant, indien hij buiten de fouten blijft kan hij verrassen.

Plaats 1: Eloi des Epines (8)
Plaats 2: Eole de la Crou (3)
Plaats 3: Elixir d'Ovaki (9)
Plaats 4: Enzo du Klau (10)
Plaats 5: Derby del Green (6)

 

Race 4: Prix Saudeau

De goede Eva de Gueriniere (12) loopt na een heroptreden hier zonder ijzers en we verwachten haar daarom voorin de aankomst van deze koers. Era Devailles (17) heeft twee rentreekoersen in de benen en loopt nu zonder ijzers met Eric Raffin, ook zij verhult haar ambities niet. Elodia Josselyn (10) is er vrijwel altijd bij en staat perfect ingeschreven in het eerste band, net als Easy Mesloise (9). Beiden zullen proberen uit de greep te blijven van onze favorieten, die meters moeten voorgeven. Energie du Tresor (8) zal zich weer melden voor een plaatsgeld, hetgeen ook kan gelden voor Evita Madrik (15), die dit jaar al twee koersen op haar naam wist te schrijven.

Plaats 1: Eva de Gueriniere (12)
Plaats 2: Era Devailles (17)
Plaats 3: Elodia Josselyn (10)
Plaats 4: Easy Mesloise (9)
Plaats 5: Energie du Tresor (8)

 

Race 5: Prix Effets de Couleurs

Dede de Montauran (10) heeft wel voor hetere vuren gestaan en zonder ijzers en met Eric Raffin zou de zege hem hier niet mogen ontgaan. Deesse Saint Bar (9) blijft wisselvallig maar lopende weg zal zij een podiumplaats in het vizier hebben. Brutus Leman (7) liep een goede laatste koers na bijna een jaar met lege handen te hebben gestaan, met Matthieu Abrivard kan hij de opgaande lijn voortzetten. O'Sunday (3) beliep een uitstekende 2e plaats in La Capelle en Ronja Walter zal optimaal voordeel halen uit de perfecte inschrijving in het eerste band. Ook Dialo des Keches (1) staat mooi ingeschreven, hij komt in beeld voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Dede de Montauran (10)
Plaats 2: Deesse Saint Bar (9)
Plaats 3: Brutus Leman (7)
Plaats 4: O'Sunday (3)
Plaats 5: Dialo des Keches (1)

 

Race 6: Prix Cocktail Vision

Distingua Bella (14) verdiende in 2018 geen euro maar dit jaar lijkt zij herboren met 4 zeges uit 4 starts. In deze vorm kan zij het hier ook weer ver schoppen. Duc de la Mortrie (8) is zonder ijzers en met Matthieu Abrivard echter een tegenstander die we niet mogen onderschatten. Drago Star (4) won zijn laatste koers en lijkt weer op de goede weg, hij doet mee voor de plaatsen. Dollar Baby (5) is er altijd bij maar houdt vandaag de ijzers onder, wat bij zijn laatste start overigens ook het geval was. D'Artagnan de Lara (6) loopt weer met hetzelfde hoefbeslag als bij zijn laatste overwinning en met een toprijder aan boord verwachten we hem weer voorin. Defi de la Coudre (3) loopt voor het eerst in zijn carrière zonder achterijzers en dat kan hem net wat scherper en daarmee gevaarlijker maken.

Plaats 1: Distingua Bella (14)
Plaats 2: Duc de la Mortrie (8)
Plaats 3: Drago Star (4)
Plaats 4: Dollar Baby (5)
Plaats 5: D'Artagnan de Lara (6)

 

Race 7: Prix Asia Store

Defi Pierji (15) is in de vorm van zijn leven met 4 overwinningen en 3 ereplaatsen in de laatste 7 starts. In dit veld mag hem de zege eigenlijk niet ontgaan. Voor de ereplaatsen komen Ballina d'Ourville (12), die het op Vincennes netjes deed, en Crack Atout (7), die mooi staat ingeschreven tegen de winsomgrens en zijn laatste koers won, in aanmerking. Aan kop is ook Dorian (3) een kanshebber al houdt hij vandaag wel de ijzers onder. Dzarof de Guez (11) kan op een goede dag voor een verrassing zorgen. Alma du Rib (9) zal na haar heroptreden verbeterd zijn en mag aanspraak maken op een plaatsgeld.

Plaats 1: Defi Pierji (15)
Plaats 2: Ballina d'Ourville (12)
Plaats 3: Crack Atout (7)
Plaats 4: Dorian (3)
Plaats 5: Dzarof de Guez (11)

 

Race 8: Prix Primagaz

Gross Weight (17) liep op Vincennes enkele goede koersen tegen veel sterkere tegenstanders en we zien hem hier weer eens de volle winst binnenhalen. Chistou d'Iraty (14) verkeert in topvorm en zal zijn huid weer duur verkopen. Bleu Ciel (9) zoekt doorgaans ook een zwaardere competitie op en komt in beeld voor minimaal een plaatsgeld. Colonel (11) werd op Enghien erg zwaar bestraft met een terugstelling wegens hinder en zal op revanche belust zijn, al houdt hij hier de ijzers onder. Hij verkeert in een uitstekende vorm. Voor de plaatsen kunnen de Goop-pupillen Furious Francis (1), die nog winsom in te halen heeft, en Juvels Boy (3), die niet erg constant is, een rol gaan spelen.

Plaats 1: Gross Weight (17)
Plaats 2: Chistou d'Iraty (14)
Plaats 3: Bleu Ciel (9)
Plaats 4: Colonel (11)
Plaats 5: Furious Francis (1)


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.